Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Gesine

Aurich Tannenhausen Sjeverno more, Istočna Frizija, jezero za kupanje Tannenhausen, Südbrookmerland

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ugodna kuća za odmor nalazi se neposredno na jezeru za kupanje s bijelom pješčanom plažom i prostranim sunčalištem. Odavde imate prekrasan pogled na jezero. Vrlo je malo kuća za odmor na ovom privilegiranom položaju. Kuća od cigle nudi udoban životni prostor, moderna je i dobro opremljena te nudi prostor za 4 osobe. Osim toga, dostupan je putni krevetić. Dnevni boravak sa satelitskim sustavom i Internet TV, ravnim ekranom u HD kvaliteti i DVD playerom, stereo sustavom (radio, CD/DVD, USB, MP3, čitač kartica, priključak za iPhone). Moderna kupaonica s tuš kabinom i perilicom rublja. Perilica posuđa, mikrovalna pećnica s konvektomatskom pećnicom i roštiljem, indukcijska ploča za ugodno kuhanje, dobra kuhinjska oprema i sušilica rublja su samo po sebi razumljivi. Sve sobe imaju podove od terakote s podnim grijanjem. U 2. spavaćoj sobi nalazi se dodatni TV sa DVD playerom (trenutno samo DVB-T). Detektori dima u prizemlju i potkrovlju.



Kamin sa staklenim staklom, kao i podno grijanje, zatvoreni vrt s atmosferskom rasvjetom u večernjim satima, osiguravaju ugodnu atmosferu tijekom cijele godine.



Veliki vrt ima ležaljku za plažu s koje možete gledati izravno na jezero. Terasa je opremljena modernim vrtnim namještajem, tendom i velikim suncobranom. (Informacije na zasebnoj stranici pod ).



Ako želite iskusiti oseku i oseku ili posjetiti otoke, onda je do obale samo nekoliko koraka autom. Ova kuća za odmor idealno je polazište za razne izlete, npr. B.: Sjeverno more i otoci, Fehengebiet, Meyer-Werft Papenburg, Emden s poznatom umjetničkom galerijom, shopping izlet u Nizozemsku, wellness, spa područje i avanturistički bazen Ocean Wave (Norden, Dörperweg 22, ) ili Friesentherme (Emden, Theaterstraße 2, ), lječilište Sjevernog mora Esens, visoko močvarno jezero "Ewiges Meer" u neposrednoj blizini. Ugodno, pješačko središte grada Auricha, sa svojim brojnim trgovinama, kafićima, čajankama i restoranima, poziva vas na šetnju i kupovinu, a do njega se može doći za nekoliko minuta vožnje automobilom. Tjedni market sa svježom ponudom održava se tri puta tjedno na tržnici.



Ali ovdje, na samom jezeru, imate mnogo mogućnosti kao što su biciklizam, hodanje ili jogging oko jezera (cca. 3 - 4 km), sprave za djecu, odbojku na pijesku, stolni tenis, skijanje na vodi i sadržaje za wakeboarding. jezero i sl. Pronađite odmor i mir na bijeloj pješčanoj plaži, posebno za djecu i mlade, ovdje ima mnogo ponuda. Put do jezera je samo nekoliko metara. Naselje vikendica ima vlastiti pristup jezeru, ulaz je slobodan.



Iz vrta, kao i s ležaljke, imate izravan pogled na jezero i prostor za slobodno vrijeme. Jednom godišnje ljeti održava se manifestacija 'Jezero u plamenu', odličan doživljaj.



U vrtnoj kućici nalazi se sauna s ugodnom sobom za opuštanje za ekskluzivnu upotrebu, i ovdje je TV (DVB-T), vibro ploča s odgovarajućim uputama (slična Power Plateu), za fitness cijelog tijela uz malo utrošak vremena. Tu je Shiatsu masažna navlaka za sjedalo za opuštanje leđa i masažer za stopala, oba iz Beurera.



Ljubitelji jahanja u dobrim su rukama u obližnjim jahačkim ergelama. Za nekoliko minuta hoda možete doći do fitness i sportskog parka Tannenhausen. Restoran Seeterrassen i kiosk uz jezero također su nadohvat ruke.



Posljednjih se godina u božićno vrijeme nasred jezera uvijek usidri veliko božićno drvce s atmosferskom rasvjetom. Ovo drvo se može vidjeti iz svih prostorija kroz prozore koji gledaju na jezero. Naravno, u vrijeme kontemplativnog adventa blagdanski dom se ukrašava božićno.



Naša cijena najma temelji se na tekućim troškovima kuće. Sezonske nadoplate se ne naplaćuju. Obitelji s djecom ovdje su u posebno dobrim rukama. Za malu djecu dostupni su visoki stolci (Stokke Tripp Trapp), podloge za prematanje, grijači za bočice, kolica, bazeni za veslanje i igračke za pijesak.



Prilikom opremanja nekretnine kao osnova su uzeti kriteriji uvjeta za hotel s 4 zvjezdice.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 30 km Emden

30 km

Kolodvor 30 km Leer

30 km

Izlaz s autoceste 25 km Leer

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor, smještena u središnjem dijelu Sjevernog mora u blizini Auricha Tannenhausena, moderno je opremljena za četiri osobe i nalazi se direktno na jezeru s pješčanom plažom i prostranim sunčalištem, iznajmljivanjem kanua, pedalina i ležaljki za plažu te igralištem za jet golf. U neposrednoj blizini jahalište i fitness sportski teren. Wellness, spa centar u Ocean Wave (North, Dörperweg 22) ili Friesentherme Emden mogu se brzo doći automobilom.

U ovoj udobnoj kući od cigle i pola brzo ćete zaboraviti stres svakodnevice.

Ovdje ćete pronaći mir i opuštanje. Prijateljske dnevne sobe, sve s pogledom na jezero. Zatvoreni vrt s vanjskom saunom i sobom za opuštanje poziva vas na opuštanje.

Ovdje se možete opustiti.





Kompleks kuća za odmor nalazi se u rekreacijskom području na jezeru za kupanje s pješčanom plažom. Do centra Auricha ima oko 6 km. Ugodno, pješačko središte grada Auricha, sa svojim brojnim trgovinama, kafićima, čajankama i restoranima, poziva vas na šetnju i kupovinu, a do njega se može doći za nekoliko minuta vožnje automobilom. Tjedni market sa svježom ponudom održava se tri puta tjedno na tržnici. Aurich ima mnogo atrakcija i znamenitosti koje bi gost svakako trebao vidjeti, 'Lambertikirche', 'Knodtsche Haus' u baroknom stilu, 'Sous-Turm', 'Aurich Castle District', nizozemska galerija 'Stiftsmühle', ' Mauzolej' , 'Povijesni muzej', 'Großsteingrab Tannenhausen', umjetnička galerija 'Teehäuschen', znamenitost grada - 'Pingehus'. Zanimljivi izleti brodom MS Stadt Aurich po kanalima odvijaju se iz luke Aurich.

Do obale Sjevernog mora ima svega oko 20 km, a trajekti do otoka su dostupni brzo.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključena početna nabava ručnika i posteljine za 2 osobe, svaka dodatna osoba jednom 15 €, ručnici za saunu nisu u ponudi, nema sezonskih doplata, nema boravišne pristojbe

Energija i voda prema potrošnji po cijeni

Sauna uz doplatu

Polog 100 EUR (bit će nadoknađen troškom potrošnje)

Aktivacija pristupa Internetu putem WLAN-a za fiksnu cijenu od 15,00 EUR

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen durch den Mieter ist der vereinbarte Preis abzüglich der ersparten Aufwendungen zu zahlen. Bei Stornierung wird eine Bearbeitungsgebühr von € 40,-- berechnet. Bei Absagen von weniger als 90 Tage vor Mietbeginn berechnen wir 40% der Gesamt-summe bzw. bei Absagen bis 30 Tage vor Mietbeginn 80% der Gesamtsumme. Bei Absagen von weniger als 30 Tage vor Mietbeginn wird der volle Mietpreis fällig. Ist eine anderweitige Vermietung möglich, wird der entrichtete Mietpreis entsprechend erstattet. Sollte der gebuchte Aufenthalt durch die Landesregierung untersagt werden, werden geleistete Zahlungen erstattet.

ostale informacije:

Sauna sa prostorijom za opuštanje, moderna vibro ploča s odgovarajućim uputama (slična Power Plateu), za kondiciju cijelog tijela uz malo utroška vremena. i ograđeni vrt za isključivo korištenje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj B. Schramm

obitelj B. Schramm

Iznajmljujemo od 2011. godine i veselimo se vašem upitu


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor bez zapreka

Broj objekta: 57791

Posljednje ažuriranje: 04.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/57791.htm

Obitelj Bärbel und Werner Schramm

Holtrichterweg 60

45356 Essen

0049(0) +49201357977

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina