Kuće i apartmani za odmor Milos

Kuće i apartmani za odmor  Milos
Sortirati po: slučajno Sortirati po
  • Slučajno sortiranje
  • Najbolje ocijenjeno
  • Gosti
  • Spavaća soba
  • Stambena površina
Sortiraj
  • Slučajno sortiranje
  • Najbolje ocijenjeno
  • Gosti
  • Spavaća soba
  • Stambena površina
Prikaz karte
Filtrirati

2 ponuda za vaš odmor u apartmanu ili kući za odmor u Milosu

Regije

Cikladi

Spavaća soba


Kupaonice


Cijena noćenja

pokazati više pokazati manje

Vrsta knjiga

pokazati više pokazati manje

Oprema

pokazati više pokazati manje

Podobno za

pokazati više pokazati manje

Odmor

pokazati više pokazati manje

Športske ponude

pokazati više pokazati manje

Tip objekta

pokazati više pokazati manje
Haus LUKIANOS
Haus LUKIANOS
Haus LUKIANOS
Haus LUKIANOS
Haus LUKIANOS
Milos

Haus LUKIANOS

5 Gosti
60 m2
3 spavaće sobe
3 Spav. so.

Samostojeća kuća s pogledom iz snova na zaljev Milos

>

Cijena na upit

>
AMALIA Haus 1+2
AMALIA Haus 1+2
AMALIA Haus 1+2
AMALIA Haus 1+2
AMALIA Haus 1+2
Milos

AMALIA Haus 1+2

6 Gosti
55 m2
2 spavaće sobe
2 Spav. so.

2 kuće u masliniku blizu pješčane plaže + naselje

>

Cijena na upit

>
Sada iznajmi na portalu Ferienhausmiete.de

Još uvijek tražite pravog gosta za svoju kuću ili svoj apartman za odmor?

Još uvijek tražite pravog gosta

za svoju kući ili svoj apartman za odmor?

Turistički vodič Milos

dolazak

Kako dospijeti u Milos?

Već samo putovanje je doživljaj
Do jeftinog apartmana ili kuće za odmor na otoku Milos možete stići avionom ili trajektom. Iz Atene regionalni avioni lete na otok nekoliko puta dnevno. Alternativno, možete se iz zračne luke javnim prijevozom uputiti do luke Pirej i zatim trajektom preći do svog smještaja. Ljeti trajekt prometuje nekoliko puta dnevno. Alternativa je trajektna veza iz Santorinija, koji također ima direktne letove iz Njemačke. Rezervirajte sada smještaj za odmor, stan ili apartman s terasom ili balkonom, klima uređajem, punim luksuzom i pogledom na more prema vašim osobnim željama i doživite nezaboravno putovanje. Očekuje vas mnogo znamenitosti!

vrijeme & klima

Kakvo je vrijeme u Milosu?

Uživajte u suncu


Vaš apartman ili kuća za odmor na otoku Milos nalazi se u južnom Egeju. Regija pripada Kikladima i karakterizira je mediteranska klima. Ugodno topla ljeta i blage zime čine boravak u smještaju u Apoloniji predivnim iskustvom. Za razliku od Krete i Atene, ovdje ima vrlo malo padalina. Ako želite iznajmiti apartman za odmor na plaži na Kikladima, onda je naravno topla sezona idealna. Između lipnja i rujna temperatura vode iznosi između ugodnih 21 i 26 stupnjeva. Oni koji ne žele nužno plivati, na otoku će se vrlo dobro osjećati u proljeće i jesen.

Gastronomija & kulinarski običaji

Kuda mogu ići jesti u Milosu?

Blagujte kao Grci


Apartman ili kuća za odmor na otoku Milos također su izvrsni za uživanje u grčkoj kuhinji. To uključuje mnogo više od samo tsatsikija, souvlakija i gyrosa. Mnoga jela obilježavaju divlje biljke koje rastu na licu mjesta. Povrće i salata s jedne strane, krumpir i sir s druge strane: jela u restoranima Milosa, Antiparosa i Naxosa su raznolika i nude nešto za svakoga. U Egejskom moru ima oko 700 različitih vrsta riba, od kojih mnoge završavaju svježe ulovljene na tanjuru. Od crvenog škampa i tune do roštilja od škampa i hobotnice, raznolikost je ogromna. Posebno svježe su i salate s orašastim plodovima i voćem. Još jedan specijalitet zove se galaktoboureko. Ovdje se lisnato tijesto puni grizom i obogaćuje narančom i limunom. Krumpir se u regiji često obrađuje sa sirom u ukusne kuglice od krumpira i sira. Deserti poput jogurta s medom, baklave i kataivija naglašavaju orijentalni utjecaj u kuhinji Grčke. Osim fete, maslinovo ulje je ukusno istaknuto koje daje začin i punoću jelima. Legendarni su mali zalogaji, grčki mezede. Ne smijete ih propustiti tijekom svog odmora u privatnom smještaju.

Aktivnosti s djecom

Što se može doživjeti s djecom u Milosu?

Sunce, plaža i more - savršen obiteljski odmor


Mali otok Milos u obliku potkove nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan boravak u apartmanu ili kući za odmor. Glavni grad Plaka nalazi se izravno na plaži i nudi impresivan pogled na otoke Kimolos i Glaronissa. Na plaži Sarakiniko možete s djecom razgledati najčudnije oblike koji nalikuju mjesecu. Popularna aktivnost za cijelu obitelj je vožnja katamaranom duž obale s prekrasnim prirodnim spektaklima i zaustavljanjima za kupanje.

Znamenitosti & aktivnosti

Što se mora doživjeti u Milosu?

Jedinstvena prirodna blaga i egzotične ljepote


Tijekom boravka u kući za odmor ili apartmanu, na primjer u Apoloniji ili u lučkom gradu Adamantas, upoznat ćete najegzotičniji otok Egeja. Vulkanitne stijene boje plaže narančastom, ružičastom i crvenom. Ugodna klima, morske špilje, slikovite građevine - Milos je jedinstven. Plaže Plathenis, Firiplaka, Papafrages, najljepše plaže regije, savršene su za odmor na vodi na Kikladima. Uđite na brod i divite se jedinstvenim plažama s vodenih strana. Poslijepodne vam preporučujemo šetnju kroz šareno, slikovito naselje gdje se nekad nalazila drevna luka. Šetajte uz vodu i radujte se prekrasnom zalasku sunca. Na otoku se također rado slavi. Osim crkvenih svečanosti, održavaju se i mnogi imendani na koje su gosti često srdačno dobrodošli. U travnju i svibnju prekrasan miris cvijeća prelazi preko otoka. Tijekom tog vremena, kao i u jesen, privatni smještaj idealno je polazište za duge šetnje i biciklističke ture. Ljeti mnoge plaže pozivaju na sunčanje i plivanje. Rezervirajte sada smještaj za odmor, apartman, kuću ili stan s terasom ili balkonom, klima uređajem i pogledom na more prema vašim osobnim željama za vaše putovanje. San o opuštanju i posjetu brojnih znamenitosti postaje stvarnost - čisti luksuz!