Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Formosa - Apartman

Algarve

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Produljeni Casa Formosa stan, studio i naša kuća nalazi se u središtu velike serije sa zrelih stabala. U tri smjera, na području od tamo do mirnom dolini ispadne. To omogućava maksimalnu privatnost sve jedinice, tako da naši gosti uvijek naglasiti da jedva primijetio ostale stanovnike.
O prilazu sa električnim vratima vodi iza kuće gdje se gosti mogu koristiti i parkiralište s hladu krovom. U sredini kuće nalazi se zajednički vešeraj, pokraj vrata do ulaznih vrata je studio (vidi reklama „Studio”), stubište vodi do 120m² velika krovna terasa s pogledom na more.
Na zapadnoj strani Casa Formoze je reklamirao ovdje stan. To je vrlo privatni vrt od oko 1500m² veličinu na jugozapadu. Razne terase i visoravni s pogledom na more pozivamo Vas da ostane. U vrtu ima voćke, badema i masline i igraonice s nogometnom cilj, u starom stablu vise jeku. Drugi istaknuti je otvoreni kuhinja s roštiljem i panoramsku terasu s hlad krovom i ljetni tuš - sve isključivo za goste apartmana.
Ako putujete s više od 4 osobe, a studiji i apartmani se mogu iznajmiti zajedno. Oni su odvojeni 2 vrata, na akustične i vizualno razdvajanje je snimljena tijekom izgradnje.
Obje jedinice su također vrijedi i za blagdane u hladnijim godišnjim dobima, jer sve sobe imaju grijače ekonomske zid. U stanu je također drvo pećnica.
Savjete i prijedloge za regiju su u apartmanima. Ako imate dodatnih pitanja, naći ćete nas u istočnom dijelu Casa Formoze, u kojem živimo i (često) rada.

Opis stana:
Stan unesete kroz velika staklena vrata. Okrugli archway unesete prostrani dnevni boravak, koji je podijeljen u kuhinji i dnevnom boravku. Tri prozora dnevnog boravka na jug zapad i imaju pogled na vrt na more ...
Srce od dnevnog boravka je željezo štednjak cast, koja se nalazi na seljački opeke polukrugu. Oko njega postavite sebi jedaći stol, kauč i kutak s glazbom, TV i internet. Susjedna „plavi” kuhinja je visoke kvalitete i dobro opremljeni, tako da čak i složenih izbornici mogu kuhati lako.
Na sjeveru, dvije spavaće sobe nalaze. Kreveti se mogu konfigurirati kao bračni ili jednu osobu, ovisno o vašim željama. Obje sobe imaju ormar i stropni ventilator. Zidovi su ukrašeni lokalnim umjetničkim djelima. Velika ukusno popločan kupaonica s kadom nalazi se između dvije sobe sa izlazom na hodniku.
Broj licence ili registracije: 312/AL (CM Olhão)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 19 km Faro

19 km

Kolodvor 6 km Olhão

6 km

Izlaz s autoceste 8 km Olhão

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Samo nekoliko kilometara sjevero-istočno od dahom lučkom gradu Olhão se nalazi na padini mirne i tihe doline, Casa Formoze. Ime za nekretnine proizlazi iz prekrasnim pogledom, uživat ćete iz mnogih dijelova nekretnine, a osobito s velikom krovnom terasom na lagunu Ria Formosa. Flankiran zimzelene brdima stalne plime i oseke može se dobro promatrati odavde. Trajekti putovati između kopna i otoka Armona i na susjednom otoku Culatra usidren u ljetnim bezbroj jedrilica, svjetlucaju na suncu i živost u noći poput pao u vodu zvijezda, bijeli u dan ...

Oko Casa Formosa lagana šetnja mogu biti poduzete tamo gdje je puno toga vidjeti.

Odmah iza kuće se i dalje ići uzbrdo i samo nekoliko metara s prekrasnim pogledom na Ria Formasa nagrađeni Atlantik i lučki grad Olhão. Noću, iako još uvijek svjetionika i zvijezde svoj doprinos osim na svjetla grada i otoka sela, ti pogledi nisu ništa manje spektakularno.

Preko uske staze i prljavštine cestama, pokraj starih okolnim zidovima, badema, smokava i rogača, otkriće turneja se nastavlja. Uz malo lokalno znanje čak možete pokrenuti do male uvale plaže „Cavacos” u roku od pola sata.

Naravno za kupovinu, plaže i gradskih posjeta automobila je preporučeno. Ali Sportski gosti također mogu nositi s biciklom rukovanje udaljenosti. Olhão je pravo na Ria Formosa, lagune koja razdvaja kopno od Atlantskog oceana i poznata je po svojoj bioraznolikosti. Panorama grada od Olhão još uvijek traje učinak posebno je impresivan kao bivši maurskom utjecaj do danas. Kuće ili „cubos” pod nazivom (= kocka), obično žbukom u bijeloj boji, a knjiga završava s ravnom krovnom terasom, koja se najčešće koristi za sušenje rublja.
Olhão slavio u 2008. povijesni blagdan: 200 godina gradske prava. Impresivna povijesti koja prolazi svatko tko se bavi detaljno s ovom gradu. 1808 naslijedio 17 Olhanensern (kao što su ljudi u ovom gradu se zove) za prelazak preko Atlantika na putu prema Brazilu. Svrha putovanja je vratiti prognani portugalski kralj u Portugal i objaviti mu je da je borba protiv Francuza je okrunjen uspjehom. Vrlo posebno o ovom putovanju, međutim, da su mornari zapravo stigli na svoje odredište bez kartice. Na taj način možete diviti brod „Bom Sucesso” danas između dvije prekrasne natkrivene tržištu, to je izvorni, a mornari usudi ovo veliki izazov nad divljini, otvoreno more.
Olhão - tako da je povezan niz godina ribe tvornice za preradu, osobito za srdele i tune. Kao svjetski jede ali opet zubu vremena i još uvijek postoje samo nekoliko tvrtki do danas. Ipak pulsira u Olhão da se radno iskustvo: ovdje je riba i školjkaša na dohodak radili, živjeli, stavljena pod ljudima. Koji je u svom gradu ima luksuz da dva velika otvorena dnevnih tržišnih dvoranama? (Osim nedjelje). Natkriveni tržište za ribe i plodova mora, a drugi za voće, povrće i meso. Sve oko mnogo kafića ostati. Posebno atraktivna je dan u subotu na tržištu kada dolaze „i mlađe” iz okolnih sela i prodavati svoje žetve na rivi ispred pokrivena tržišta na otvorenom.

Ljeto je u znaku brojnih kulturnih događanja, uključujući i poznatog Plodovi mora Festival sredinom kolovoza, gdje se možete diviti poznate bendove pored mnogih jela. No, čak iu hladnijim mjesecima, sada postoji i mogućnost za kulturu i glazbu uživo. 2008, velika suvremena knjižnica je otvorena, kao i ovdje, građani grada doživjeti spoj starog i novog, modernog i porozna. Dakle, to je kao u mnogim mjestima sakes: jedan od ovog grada drugi izgled, od vas će učiniti mnogo uzbudljivih otkrića. Samo šetati ležerno ...
gastronomski vidjeti postoji nekoliko izvrsnih restorana, i na šetalištu i skriven na ulicama. Neki ionako kažu da svježije i jeftinija riba je teško naći u Algarve. Pokušajte ga sami.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 7 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijene najma su za stan (oko 80 m²) sa 2 spavaće sobe i 1 kupatilom za najviše 4 osobe

Cijene uključuju komunalije (osim troškova grijanja: struju za grijanje tanjura € 0,20 / kWh, ogrevno drvo 0,20 / kg na potrošnju €)

Uvjeti poništenja:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price

ostale informacije:

Olhão postoji tijekom cijele godine trajektna usluga Ilha de Armona i Ilha da Culatra. Ovdje možete uživati ​​u beskrajnim šetnjama na plaži na Atlantiku i sezonske posjete restoranima. Trajekti ne idu dobro svaki dan, ali vrlo često, pa se preporučuje vremena polaska utvrditi unaprijed (trajekt raspored pdf). Ulagači se mogu naći u krajnjem istoku samom šetalištu uz more.

U Quelfes, oko 1 km sjeveroistočno od mjesta Olhão, ujutro buha tržište se održava 4. i 5. nedjelje u mjesecu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


18 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2020

Erwin und Marianne R. iz/od Solothurn / CH

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve kriterije ocjenjujemo s 5 zvjezdica

Apartman Casa Formosa s prekrasnim mediteranskim vrtom i pogledom na more mjesto je za opuštanje i uživanje! Domaćini Heidi i Jens iznimno su uslužni, gostoljubivi, ali još uvijek vrlo diskretni!
A l l e je bilo baš kako treba!
Oaza koju bismo željeli ponovno rezervirati drugi put.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2020

Helmut W. iz/od Remscheid

5,0
5 5 5 5 5

Ungestörte Idylle

Ein Urlaubsdomizil der Extraklasse. Hier fühlt man sich rundum wohl und hat den Wunsch zu bleiben oder zu mindestens bald wieder zu kommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

studeni 2019

Gaby iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5

Alles bestens

Super Appartement, geräumig und gemütlich. Der Garten ist wunderschön und groß, sogar Boule kann man dort spielen und das Meer leuchtet in der Ferne. Die Küche ist perfekt ausgestattet - es ist einfach alles da, an alles wurde gedacht, habe ich so noch nie erlebt. Die Vermieter sind ausgesprochen nett und hilfreich, man fühlt i´sich gleich willkommen und zuhause.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2019

Michael O. iz/od Hamburg

4,8
5 5 5 4

Schöne Urlaubstage an der Algarve

Der Urlaub im Apartment Casa Formosa war super. Wir haben uns sehr gut erholt. Das Haus war ausgesprochen sauber und gepflegt. Wenn man sich selbst verpflegen möchte, ist alles in der Küche vorhanden. Insbesondere hat uns der Garten mit seinen verschiedenen Sitz- und Aufenthaltsmöglichkeiten und einer wunderbaren Aussicht gefallen. Wir durften uns auch an den reifen Granatäpfeln bedienen, die an einem Strauch hingen. Sehr lecker!
Heidi und Jens sind ausgesprochen nette und angenehme Gastgeber, die immer ansprechbar waren und in keiner Weise aufdringlich sind.
Da wir nur im Urlaub Auto fahren, war die Auffahrt zum Gästeparkplatz - insbesondere im Dunkeln - eine kleine Herausforderung.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2019

Ralf & Tina iz/od Quelfes

5,0
5 5 5 5

Besser gehts nicht

Wunderschönes Apartment mit 2 Schlafzimmern
Der Außenbereich ist der Hammer
Leider war es etwas zu kühl zum Grillen

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2019

Andrea V. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Kleines Paradies

Uns hat es in der Casa Formosa sehr gut gefallen , es war alles wie beschrieben und die Fotos stimmen auch !! Tolle Lage , alles geschmackvoll und zum Wohlfühlen !!

Preporučeno za: Romantični odmor

kolovoz 2019

Thomas S. iz/od Offenbach am Main

4,8
5 5 5 4

Haus und Garten zum Entspannen

Sehr geschmackvoll, aber unaufdringlich eingerichtete Ferienwohnung, in der der es einem an nichts mangelt. Alles ist sehr gut durchdacht und funktioniert.
Der Garten ist traumhaft schön und hat man midestens drei Sitz- bzw. Liegeplätze im Schatten oder auch in der Sonne zur Verfügung.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2019

Uwe iz/od Grafschaft

4,9
5 5 5 4.5

Am liebsten wären wir dort geblieben!

Wie soll man ein Feriendomizil beschreiben, welches man doch am liebsten das halbe Jahr selbst mieten würde? Leider gibt es da so eine Sache die mit "Arbeit" zu tun hat.
Wir hatten das Appartement gemietet und gleich vom ersten Augenblick in unser Herz geschlossen....nein es war der zweite Augenblick , denn die Anreise im Dunkeln war schon ein kleines Abenteuer. Die unbefestigte Straße und der steile Anstieg am Haus war eine klitzekleine Herausforderung. Aber auch gleich die erste sehr angenehme Überraschung, denn wir wurden vom super netten Vermieter-Ehepaar Heidi und Jens, noch bei hell erleuchtetem Haus spät nachts empfangen. Also alles gut und die Auffahrt schafft jeder, wenn man weiß das das Gaspedal rechts ist und in diesem Fall auch genutzt werden sollte.
Vieles wurde in den Rezessionen vorher schon beschrieben, aber es gibt wirklich nichts was nicht passt. Es ist alles da und es blitz vor Sauberkeit.
Wir haben traumhaft gut auf den Matzen geschlafen und die Ruhe ist wirklich phantastisch. Leider war die Zeit zu kurz um wirklich jede Sitzgelegenheit in diesem paradiesischen Garten ausgenutzt zu haben. Es ist wie im Wunderland und es gibt an jeder Ecke etwas zu entdecken und immer wieder dieser atemberaubende Ausblick in die Natur und nicht weit entfernt...dass Meer.
Alle Daumen zeigen bei uns nach oben und eins ist ganz sicher. Wir kommen wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2019

Angelika B. iz/od 68259 Mannheim

4,8
5 5 5 4

Auf der Höhe ...

... ist die Casa Formosa in zweierlei Hinsicht: Man hat von hier neben der Schönheit im harmonisch gestalteten Nahbereich des Gartens eine weite und weitgehend unverbaute Sicht in die Umgebung , die (uns) auch mental öffnet. Die Ausstattung und die Betreuung durch Heidi und Jens sind perfekt.
Eine ideale Unterkunft, wenn man Ruhe genießen kann und dafür auch bereit ist, an die Ria, zu den vorgelagerten Stränden, in das wunderschöne und facettenreiche Kleinstädtchen Olhao und damit zu Einkaufsmöglichkeiten mit Frischfisch in den Markthallen, Obst und Gemüse auf dem Samstagsmarkt, allem anderen in modernen Supermärkten kurze Autofahrten zu unternehmen.
Ganz ohne Auto gibt es die nähere Umgebung auf zahlreichen Spazierwegen zu erkunden.
Die Bewertung nach den nachgenannten Kategorien fällt deshalb schwer und ist ohne das Geschriebene wenig aussagekräftig. Zu empfehlen ist die Unterkunft ganz bestimmt, aber nicht speziell für eine der genannten Gruppen.

studeni 2018

A. & A. F. iz/od 40593 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Wunderschön !!!

Wir hatten das Apartement für 2 ½ Monate gemietet und fühlten uns gleich nach unserer Ankunft "wie zu Hause". All' den überaus positiven Bewertungen und Anmerkungen können wir aus vollem Herzen zustimmen. Es ist einfach in jeder Hinsicht wunderschön!
Heidi und Jens sind sehr sympathische und hilfsbereite Gastgeber und als Nachbarn überaus angenehm.
Wenn das Studio dazu gemietet wird, ist es auch für eine große Familie sehr komfortabel. Aber auch, wenn im Studio ein
fremder Gast wohnt, bleibt man ungestört.
Wir freuen uns bereits jetzt auf unseren nächsten Aufenthalt
in der Casa Formosa.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2018

Dr. Bernd S. iz/od 95163 Weißenstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Dragulj s pogledom na more

Zaista preporučljiv komad nakita u svakom pogledu.
Stan je vrlo dobro raspoređen, potpuno namješten - apsolutno ništa ne nedostaje - i iznad svega je blistavo čist (što nije uvijek slučaj u Portugalu).
Tri različite terase - od kojih dvije imaju fantastičan pogled na more - ugodno otežavaju odluku gdje ćete doručkovati.
Iznajmljivači su vrlo ljubazni i rado će vam pomoći ako želite informacije ili imate bilo kakva druga pitanja (" Gdje večeras možemo dobiti ukusnu porciju svježih Ameijoa?")
Zaključak sve u svemu: Ako ovdje ne doživite fantastičan odmor, sami ste krivi - sigurno nisu krivi apartman ili iznajmljivači!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2018

Waltraud E. iz/od 63512 Hainburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Apartman u Casa Formosa preporučio nam je bivši gost, a vrlo dobro održavana, čista nekretnina, dizajnirana s velikom pažnjom za detalje, točno je odgovarala ovom opisu. Naokolo pogled puca u daljinu. Udobni prostori za sjedenje omogućuju, ovisno o vremenskim prilikama i položaju sunca, uživanje u boravku u vrlo promišljenom vrtu u bilo koje doba dana. Svatko tko voli prirodu, traži mir i cijeni pouzdane, ljubazne kontakt osobe kao iznajmljivače pronaći će idealno mjesto za opuštanje i uživanje u atmosferi okruženoj cvijećem i starim drvećem.
Lokacija je pogodna za razne aktivnosti u Ria Formosa, za promatranje ptica, šetnje po blatnjavoj ravnici, izlete brodom, kupanje u Atlantiku ili samo za šetnju i jelo ukusnih z. u Taviri.
Sve u svemu, apartman je dobro opremljen i čist.
Starijim osobama s ograničenom pokretljivošću može biti teško ući u kadu da se istuširaju. Međutim, postoji natkriveni, vanjski tuš za prolaz.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Friedrich U. iz/od 60316 Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Goldener Herbst an der Algarve

Ein wunderschönes, geschmackvoll eingerichtets Haus mit großem gepflegten Garten, das keine Wünsche öffen lässt. Man ist auf dem Lande und hat das Meer im Blick. Zu den Stränden und zur Ria Formosa ist es nicht weit und auch die Cafes, Märkte und Restaurants in den Orten an der Küste und im Hinterland sind schnell erreicht. Heidi und Jens sind die perfekten Gastgeber - charmant und immer zu Stelle, wenn man sie braucht, zugleich aber auch so zurückhaltend, dass man sich in der Casa Formosa fühlen kann, wie in einen eingenen Haus.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Johanna iz/od 50678

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan stan s prekrasnim velikim vrtom

Odsjeli smo u Casa Formosa s naše dvoje djece (četiri godine i 10 mjeseci). Heidi i Jens su ljubazni, suzdržani domaćini i jako se dobro brinu za svoje goste. Uvijek možete pitati, ali ne čujete puno od njih jer stan ima svoj dio na posjedu.

Apartman je jako dobro opremljen i izuzetno čist i njegovan, prostran i svijetao.Posebno nam se svidio ogroman, lijep i njegovan vrt, gdje možete ubrati bademe i nar i otkriti puno toga.

Lokacija je dobra, samo je desetak do petnaest minuta vožnje automobilom do raznih plaža i Olhaoa.

Možemo toplo preporučiti ovaj smještaj!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Andreas K. iz/od 31840 Hessisch Oldendorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor za svestrano blagostanje

Iza nas je bogat odmor u prekrasnom obalnom krajoliku Algarvea - a tome je pridonijelo i toplo gostoprimstvo Heidi i Jensa kao i lokacija i sadržaji Casa Formosa.

U recenzijama je napisano mnogo hvale o uređenju kuće za odmor - posebno kuhinje. Sve ovo možemo potvrditi!

Volimo posjećivati lokalne tržnice na odmoru i kuhati, peći ili roštiljati sa svježim proizvodima. Kuhinja nudi sve što je potrebno za pripremu i to u vrhunskoj kvaliteti. Heidi i Jens paze čak i na detalje kako bi se njihovi gosti osjećali ugodno.

Što svakako trebate učiniti:

- ustanite malo prije 8 ujutro i odvezite se do tržnice Olhao za oko 15 minuta. Kupite svježu ribu (za večer) i naranče (za svježi sok od naranče za doručak). Pitaj Heidi gdje pronaći najbolju pekaru u Olhaou.

- Osvježite se pod vanjskim tušem na terasi za sunčanje, a zatim uživajte u pogledu na more uz tapase i rashlađeno vino verde.

- Gledajte zvjezdano nebo na krovnoj terasi - možda cool Sagres ili Super Bock :-) .

- Posjetite obližnji prirodni rezervat Ria Formosa.

Položaj smještaja je takav da iznajmljenim automobilom možete posjetiti sva odredišta u Algarveu, od portugalsko-španjolske granice do najjugozapadnije točke kopnene Europe.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2018

Cornelia iz/od Zürich

5,0
5 5 5 5

Rundum einfach schön

Wir haben die Zeit im und ums Casa Formosa einfach vollkommen geniessen können. Der Garten ist eine traumhafte Oase.
Alles stimmt und die Tipps von Heidi für Ausflüge waren perfekt.
Entspannung, Abwechslung, Natur - gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Thorsten E. iz/od 31840 Hessisch Oldendorf

5,0
5 5 5 5

Schon zum zweiten Mal bei Heidi und Jens

Wir haben wieder die Ruhe und den Komfort vorgefunden, den wieder uns gewünscht haben. Portugal pur für uns.
Diese Unterkunft haben wir auch für 2019 gebucht.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2018

Hans V. iz/od Nijmegen

4,8
4 5 5 5

Fijne Lokatie

Rust in een mooie omgeving wonder schone tuin met veel privacy en mooie uitzichten

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

U 2008. godini, shvatili smo, Heidi i Jens Rover, naš san preseljenja u istočnoj Algarve. Tamo je život nas čeka daleko od masovnog turizma, s lijevim ljudima fantastičnim flore i faune i puno sunca! Pustiti ljude kod kuće podijeliti svoje otkriće, pokrenuli smo boravili-eastalgarve 'i pozdravio mnoge entuzijastične posjetitelje kroz to već. O informativan, s mnogo custom-okovan klincima mjestu želimo Vas upoznati sa predivnom istočnoj Algarve bliže i animirati individualni odmor. Osobno, mi smo u planiranju i izvršenju, kao i na licu mjesta, kao kompetentan partner na stranu. Možete osjetiti u dobrim rukama, mi ćemo uzeti dobru njegu vaše najljepše doba godine. U međuvremenu, imamo ne samo kao sredstvo za mnogo godina iskustva, ali i iznajmiti svoje kuće u Casa Formosa dva apartmana. Informacije na


ostale informacije

Broj objekta: 58768

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/58768.htm

Heidi & Jens Röver

Estrada de Quatrim, C.P. 228-C

8700-214 Olhão/Quelfes

00351-289721025


«Casa Formosa - Apartman» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 18 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina