Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Quinta da Ferradura

Algarve / Istočna Algarve

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

76 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Okružen rajskom vrtu i okružena ponosan čempresima, oleandrima i palme je Quinta da Ferradura se nalazi u srcu istočnoj Algarve i poziva opuštanje i zabavu traže goste na odmor luksuzni modni jednom. Većina posjetitelja nazvati 60m² veliki bazen i raznolik šareni vrt kao glavni razlog za njihov brz ponovni, ali i dobro uređene općeg stanja i veliki objekti su u ništa tako ...

Potkove u obliku (Ferradura) sagrađena kuća se otvara s velikim prozorima okrenut prema jugo-istoku, gdje je samo nekoliko susjednih kuća može se vidjeti u daljini. Tako su putnici uživaju potpunu privatnost na svim terasama, au bazenu.

Na Quinta da Ferradura svatko može pronaći mjesto za njegovu naklonost ... Da li pod palmama na zelenom travnjaku, na jednoj od pokrivenih ili otvorenim terasama ili u ugodnom paviljonu između kaktusa i voćaka, daleko dolje na 8500m² velikom, potpuno ograđenom posjedu od. Koga sunce u međuvremenu je previše vruće može ohladiti u bazenu ili u klimatiziranoj dnevnoj sobi. Kauč ​​poziva na opuštanje tamo, TV, internet, glazba i knjige pružaju zabavu. Veliki stol za jelo idealno je za gostoljubiv večeri igru ​​ili opsežnih izbornika koji se mogu dobiti u potpuno opremljenom kuhinjom dobro. U natkrivenom vanjskom prostoru također ima mobilnu ugljen roštilj.

Kroz „potkove” s velikim prozorima, portugalski „azulejos” i mali Algarve fotogalerija vodi u spavaćoj krila s tri dvokrevetne sobe i pripadajućim kupaonicama. Iz glavne spavaće sobe s velikom kupaonicom en suite, gosti mogu skoknuti u jutarnjim satima gotovo izravno u bazen ili pogled iz kreveta ptica raja i bugenvilije ispred terase ... Dakle, odmor bi trebao biti!
Broj licence ili registracije: 17426/AL (CM Olhão)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 20 km Faro

20 km

Kolodvor 6 km Olhão

6 km

Izlaz s autoceste 7 km Olhão

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Gledajući mirnog, brdovitom i slabo naseljenom području Quinta da Ferradura, teško je vjerovati da će animirati i Kipper obalni gradovi Olhão i Fuseta su uvijek samo 6 km. Od tamo možete doći trajektom na otoke s nevjerojatno lijepim pješčanim plažama istočnoj Algarve. Oba mjesta nude puno mediteranski ugođaj i razne shopping i noćni život. Na jednako romantična i atraktivnim gradovima Tavira i Faro su jedva 20 km. Olhão je pravo na Ria Formosa, lagune koja razdvaja kopno od Atlantskog oceana i poznata je po svojoj bioraznolikosti. Panorama grada od Olhão još uvijek traje učinak posebno je impresivan kao bivši maurskom utjecaj do danas. Kuće ili „cubos” pod nazivom (= kocka), obično žbukom u bijeloj boji, a knjiga završava s ravnom krovnom terasom, koja se najčešće koristi za sušenje rublja.
Olhão slavio u 2008. povijesni blagdan: 200 godina gradske prava. Impresivna povijesti koja prolazi svatko tko se bavi detaljno s ovom gradu. 1808 naslijedio 17 Olhanensern (kao što su ljudi u ovom gradu se zove) za prelazak preko Atlantika na putu prema Brazilu. Svrha putovanja je vratiti prognani portugalski kralj u Portugal i objaviti mu je da je borba protiv Francuza je okrunjen uspjehom. Vrlo posebno o ovom putovanju, međutim, da su mornari zapravo stigli na svoje odredište bez kartice. Na taj način možete diviti brod „Bom Sucesso” danas između dvije prekrasne natkrivene tržištu, to je izvorni, a mornari usudi ovo veliki izazov nad divljini, otvoreno more.
Olhão - tako da je povezan niz godina ribe tvornice za preradu, osobito za srdele i tune. Kao svjetski jede ali opet zubu vremena i još uvijek postoje samo nekoliko tvrtki do danas. Ipak pulsira u Olhão da se radno iskustvo: ovdje je riba i školjkaša na dohodak radili, živjeli, stavljena pod ljudima. Koji je u svom gradu ima luksuz da dva velika otvorena dnevnih tržišnih dvoranama? (Osim nedjelje). Natkriveni tržište za ribe i plodova mora, a drugi za voće, povrće i meso. Sve oko mnogo kafića ostati. Posebno atraktivna je dan u subotu na tržištu kada dolaze „i mlađe” iz okolnih sela i prodavati svoje žetve na rivi ispred pokrivena tržišta na otvorenom.

Ljeto je u znaku brojnih kulturnih događanja, uključujući i poznatog Plodovi mora Festival sredinom kolovoza, gdje se možete diviti poznate bendove pored mnogih jela. No, čak iu hladnijim mjesecima, sada postoji i mogućnost za kulturu i glazbu uživo. 2008, velika suvremena knjižnica je otvorena, kao i ovdje, građani grada doživjeti spoj starog i novog, modernog i porozna. Dakle, to je kao u mnogim mjestima sakes: jedan od ovog grada drugi izgled, od vas će učiniti mnogo uzbudljivih otkrića. Samo šetati ležerno ...
gastronomski vidjeti postoji nekoliko izvrsnih restorana, i na šetalištu i skriven na ulicama. Neki ionako kažu da svježije i jeftinija riba je teško naći u Algarve. Pokušajte ga sami.

Olhão postoji tijekom cijele godine trajektna usluga Ilha de Armona i Ilha da Culatra. Ovdje možete uživati ​​u beskrajnim šetnjama na plaži na Atlantiku i sezonske posjete restoranima. Trajekti ne idu dobro svaki dan, ali vrlo često, pa se preporučuje vremena polaska utvrditi unaprijed (trajekt raspored pdf). Ulagači se mogu naći u krajnjem istoku samom šetalištu uz more.

U Quelfes, oko 1 km sjeveroistočno od mjesta Olhão, ujutro buha tržište se održava 4. i 5. nedjelje u mjesecu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 7 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene najma izvan sezone su za 4 osobe. još 2 osobe uz nadoplatu.
Mogući sezona do 6 osoba.
Uplatiti € 200, -.
Grijanje bazena € 10, - po danu (minimalno 100 €, -).
Kućni € 4, - po danu.

Uvjeti poništenja:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.9 Servis
4.6 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2022

Gabriele O. iz/od 24864 Brodersby

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ferradura

Prekrasan, uređen, prostran kompleks sa svim mediteranskim biljem.Bazen nudi zabavu za mlade i stare, a posvuda su zaklonjena mjesta sa prekrasnim pogledom.
Dnevno-spavaće sobe su prostrane i dobro opremljene, posvuda mjesto gdje se možete dobro osjećati i opustiti.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

veljača 2022

Patricia and Gary K. iz/od Canada

4,8
5 5 5 4 5

A Lucky Horseshoe

My husband and I arrived at Quinta da Ferradura and immediately fell enamoured 
with it. It is a well situated, maintained secured and equipped Villa in the Algarve. Not far from Montcarpacio, Feuzeta or Olhão. The surroundings are very private and peaceful. We were impressed with the efficiency of the fireplace which provided warm and cozy evenings. The air con augmented the heating if a fire was not lit. We did not require the gas heat at all. The landscaping is mature and lovely with fresh rosemary, lemons and oranges available. Being from Canada this is a huge thing for us. The beds were so comfortable and the shower functioned very well. We enjoyed strolls through the countryside and found a lovely walk to Marieta’s Cafe for a treat.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

studeni 2021

Stefan B. iz/od Flörsheim-Dalsheim

4,6
4 5 5 4 5

Schöne Tage in Portugal

Wunderschön gepflegt Ville mit grossem Garten und guter Lage zu Faro ,Ohlao und Tavira.
Sehr nette Vermieter , sehr guter Service . Immer wieder.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

listopad 2021

Sascha L. iz/od Neuruppin

4,2
4 4 4.5 4.5 4
Prikaži njemački

Algarve 2021 sa bakirom i ćaletom

bili smo ponovno na Algarveu nakon dvije godine bez odmora. Kad smo tamo, koristimo izvrsnu uslugu obitelji Röver i iznajmljujemo kuću za odmor iz njihove ponude. Quinta Ferradura bila je najljepša i najveća kuća koju smo do tada iznajmili. Mega veliki bazen i za 4 osobe gotovo prevelik. Ako želite opuštajući odmor i želite putovati individualno, ovo je preporučljivo. Također ćemo i ubuduće rezervirati s Ostalgarve.com i obitelji Röver. Više nego preporučljivo. Hvala puno obitelji Labahn.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2021

Petra T. iz/od Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno

Proveli smo predivan odmor u bajkovitoj Quinti. Predivan bazen, smješten u lijepo uređenom i nevidljivom posjedu. Već godinama provodimo odmor na Algarveu - Quinta Ferradura je jedna od kuća u kojoj se osjećamo najugodnije.
Odmah smo rezervirali i za sljedeću godinu.

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2020

Uta W. iz/od Hövelhof

4,8
5 5 5 4 5

Sehr schönes Hideaway

Wir waren zu zweit da und hatten eine wunderschön entspannte Zeit. Der große Pool, die ungestörte Lage und der Garten haben uns besonders begeistert.
Das Haus ist komfortabel und praktisch. Man kann sich super selbst versorgen. Ein Auto benötigt man jedoch unbedingt für alle Besorgungen.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2019

Christian V. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Eine exelente Villa

Die Villa gehört einer Deutschen Familie und so ist sie auch gepflegt. Vor allem der mit viel Liebe gestaltete Park ist eine Augenweide. Die gesamte Unterkunft ist kaum zu toppen!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2019

Silke D. iz/od 04129 Leipzig

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Sommerurlaub

Wir haben mit 4 Personen (2 Erwachsene und 2 große Kinder) dort Urlaub gemacht. Das Haus liegt etwas abgelegen, ist dafür aber sehr ruhig. Unser Navi (Google Maps) hat es auch direkt gefunden, so dass die Anreise ab Faro mit dem Mietwagen kein Problem war.
Die Küche ist für Selbstversorger super ausgestattet. Wir haben jedenfalls nichts vermisst.
Das Grundstück ist schön eingewachsen und dadurch sehr idyllisch. Sehr genossen haben wir das Frühstück auf der Terrasse mit dem schönen Blick in den Garten.
Der Pool ist schön groß, um auch ein paar Bahnen zu schwimmen. Drumherum gibt es ausreichend sonnige oder auch schattige Plätze zum Ruhen, Lesen usw.
Sowieso hat hat uns östliche Algarve mit den kleineren Ortschaften, den Lagunenstränden rund um die Ria Formosa sehr gut gefallen.
Sehr positiv zu erwähnen ist auch der sehr gute Service der Familie Röver beginnend bei der Buchungsabwicklung bis hin zur Betreuung vor Ort
Wir werden bestimmt nochmal wiederkommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2019

Nadine R. iz/od 09434 Krumhermersdorf

5,0
5 5 5 5

Einfach Urlaub pur

Wir durften 2 wundervolle Wochen in diesem tollen Haus verbringen. Es ist wirklich alles wie auf den Fotos und es lässt keine Wünsche offen.
In der Küche alles vorhanden, genug Handtücher werden zur Verfüggung gestellt und auch der Service ist sehr freundlich.
Vielen Dank nochmal an Fam.Röver, wir werden sicherlich wieder kommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2018

Annelies und Ralf R. iz/od 76530 Baden Baden

5,0
5 5 5 5

Großzügiges Ambiente

Ein großes Haus zum Wohlfühlen. Ein gepflegter Park - ein beheiztes Schimmbad wer es sich leisten möchte Für ein Haustier ein schönes Gelände -freundliche Nachbarschaft - Gute Hausbetreuung

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

rujan 2018

Stefanie iz/od 60596 Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

vrijeme snova

Bilo nas je četvero (2 odraslih i 2 djece) u Quinta da Ferradura 14 dana i zaista smo uživali u kući, prekrasnom vrtu s pogledom i bazenu zahvaljujući ljetnim temperaturama. Gospođa i gospodin Röver bili su jako ljubazni i uvijek spremni pomoći. Auto treba iznajmiti. Mnoge prekrasne plaže, odredišta (uključujući Montarosu (maslinovo ulje), Nova Cortiça (tvornica za preradu pluta), proizvodnju soli i toplice u Castro Marimu, itd.) i shopping (veći centri, a posebno subotom tržnica u Olhãou na samoj vodi) ) su lako dostupni.
Bilo je jednostavno super i razmišljamo o povratku!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2018

Silvia N. iz/od Rheda-Wiedenbrück

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo potpuno zadovoljni

Kuća nam se jako svidjela, ništa nam nije nedostajalo. Budući da uvijek želimo miran smještaj s privatnošću, donijeli smo pravu odluku. Bazen i vrt bili su vrlo lijepi i mogli smo uživati u njima po vrlo lijepom vremenu.
Možemo preporučiti kuću....

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2018

Roger G. iz/od 8181 Höri / Schweiz

3,9
4 3.5 4 4

Wunderbare Villa mit traumhafter Gartenanlage

Sehr schönes haus mit einer einzigartigen Gartenlage.
hat alles bestens geklappt. Wir würden sofort wieder hingehen

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2018

Hartmut N. iz/od 06862 Dessau - Roßlau

4,8
5 5 5 4

Ein tolles "HUFEISEN"

Wir können zusammenfassend nur sagen, sehr nette Betreuung, ein super Ferienhaus, sehr gepflegtes, riesiges Anwesen!! Vielen Dank noch einmal an die Familie Röver!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

U 2008. godini, shvatili smo, Heidi i Jens Rover, naš san preseljenja u istočnoj Algarve. Tamo je život nas čeka daleko od masovnog turizma, s lijevim ljudima fantastičnim flore i faune i puno sunca! Pustiti ljude kod kuće podijeliti svoje otkriće, pokrenuli smo boravili-eastalgarve 'i pozdravio mnoge entuzijastične posjetitelje kroz to već. O informativan, s mnogo custom-okovan klincima mjestu želimo Vas upoznati sa predivnom istočnoj Algarve bliže i animirati individualni odmor. Osobno, mi smo u planiranju i izvršenju, kao i na licu mjesta, kao kompetentan partner na stranu. Možete osjetiti u dobrim rukama, mi ćemo uzeti dobru njegu vaše najljepše doba godine. U međuvremenu, imamo ne samo kao sredstvo za mnogo godina iskustva, ali i iznajmiti svoje kuće u Casa Formosa dva apartmana. Informacije na


ostale informacije

Broj objekta: 58773

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/58773.htm

Heidi & Jens Röver

Estrada de Quatrim, C.P. 228-C

8700-217 Olhão/Quelfes

00351(0) 912447889


«Quinta da Ferradura» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina