Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

5*-Luxus-Apartment"Bellavista"

Costa del Sol, Marbella

maks.  4   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
140m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Opis

Moderan stan s pogledom iz snova u Marbelli-Los Monteros - vaša kuća za odmor na Costa del Sol



Tražite stan za odmor ili apartman na Costa del Sol?



Kao vaši domaćini, zahvaljujemo vam na interesu za naš ekskluzivni luksuzni apartman "Bellavista", oazu blagostanja na visinama Marbelle.



Privatni apartman s 5 zvjezdica



Naš apartman "Bellavista" u Los Altos de Marbella s prekrasnim pogledom na Sredozemno more do Gibraltara, Ceute i Maroka idealno je polazište za vaše aktivnosti na Costa del Sol. Apartman ima veliki dnevni boravak, luksuznu kuhinju, 2 spavaće sobe. spavaće sobe, kupaonica i WC za goste dizajnirani su i opremljeni prema kriterijima Njemačke turističke zajednice kao apartman za odmor s 5 zvjezdica. Kod nas ste dobrodošli s do 4 osobe!



Apartman za odmor iz snova: Ovaj izvanredni stan nalazi se u Lomas de los Monteros, modernoj i ekskluzivnoj urbanizaciji na istoku Marbelle, samo nekoliko minuta vožnje od najljepših pješčanih plaža, najboljih golf terena i slikovitog starog grada od Marbelle. Okruženi ste ekskluzivnim vilama i jedinstvenim krajolikom Andaluzije. U urbanizaciji se nalaze 3 velika bazena sa ležaljkama i suncobranima kao i dječji bazen u prekrasnom tropskom vrtu.



Ovdje, daleko od gužve i vreve turista, možete uživati u odmoru na uzvisinama Los Monterosa u opuštajućem miru i okruženju iz snova s prekrasnim pogledom na Mediteran do Gibraltara i Maroka. Ovdje je zajamčeno čisto opuštanje.



Opća oprema

Stan od 140 m² uključuje dnevni boravak s blagovaonom od 50 m², dvije spavaće sobe, 1 kupaonicu, gostinjski toalet, luksuznu kuhinju i veliku sunčanu terasu s tendama. Sve su sobe namještene i uređene s plemenitim ukusom i velikom pažnjom za detalje, luksuzno i udobno.



Sve sobe su centralno opskrbljene sustavom klimatizacije i grijanja. S 2 kruga, sustavom u dnevnoj sobi i spavaćim sobama može se upravljati odvojeno. Nadalje, stan ima centralni, higijenski sustav usisavanja.



Sve sobe su opremljene plemenitim, higijenskim mramornim podom (kuhinja: pločice). Halogeni reflektori integrirani u stropove svih soba osiguravaju elegantnu, domaću atmosferu.



Sve dnevne i spavaće sobe imaju izlaz na južnu sunčanu terasu. Iz svih soba i terase možete uživati u spektakularnom pogledu koji oduzima dah na regiju Marbella i Mediteran do Gibraltara, Ceute i Maroka.



Sva vrata terasa dnevnog i spavaćeg dijela opremljena su komarnicima, tako da možete nesmetano spavati i s otvorenim vratima. Svi prozori od poda do stropa i dvorišna vrata mogu se zamračiti električnim roletama, čak i danju. U nekoliko ugradbenih ormara i komoda pronaći ćete dovoljno mjesta za svoju putničku prtljagu.



Svi dnevni i spavaći prostori opremljeni su modernim televizorima ravnog ekrana sa satelitskim prijemom. Dostupni su vam svi njemački i odabrani međunarodni programi (besplatna TV), kao i španjolski programi putem DVB-T. U dnevnom boravku visokokvalitetni sustav kućnog kina Marantz/Elac uključujući Bluray player u kombinaciji s 49" TV prijamnikom osigurava pravo zvučno iskustvo.



Stanu pripada parkirno mjesto u podzemnoj garaži kompleksa, samo nekoliko koraka od apartmana.



Elegantna mramorna kupaonica ima tuš, bide i WC. Dodatni WC za goste.



Moderna, potpuno opremljena kuhinja ne ostavlja ništa nedovoljno željeno. Uz pećnicu, mikrovalnu pećnicu, staklokeramičku ploču za kuhanje, kombinaciju hladnjaka/zamrzivača, po potrebi možete koristiti našu perilicu rublja s integriranom funkcijom sušenja. Uz SAECO potpuno automatski aparat za kavu s integriranom pjenilicom mlijeka, dostupan je i aparat za filter kavu. Svi uobičajeni kuhinjski aparati su dostupni.



Po potrebi okomita tenda dužine 10 m pružit će vam potreban hlad na velikoj sunčanoj terasi. Naći ćete prostor za sjedenje za 6 osoba i 2 ležaljke. Za vaš užitak u roštiljanju na terasi na raspolaganju su električni roštilj i japanski roštilj.



Također možete saznati više o detaljnoj opremi na našoj početnoj stranici "". Ovdje ćete također pronaći mnogo informacija o Marbelli i prekrasnom okruženju, u kombinaciji s mnoštvom savjeta za izlete i vaše spektakularno iskustvo odmora.



Želimo Vam pravo uživanje na odmoru u našem apartmanu "Marbella-Bellavista"!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 60 km Málaga

60 km

Kolodvor 25 km Fuengirola

25 km

Izlaz s autoceste 3 km A7, Los Altos

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaš apartman za odmor "Bellavista" nalazi se u Marbelli na Costa del Sol, najjužnijoj regiji Europe, na pola puta između Málage na istoku i Gibraltara na zapadu.



Stan se nalazi u urbanizaciji "Lomas de los Monteros" u istočnom dijelu Marbelle, oko 10 minuta autom od centra i samo 5 minuta autom od najljepših plaža i najboljih golf terena. Kompleks se nalazi u Los Altosu na uzvisini Los Monteros, jednom od najekskluzivnijih i najpoželjnijih stambenih područja u Marbelli.



Los Monteros



Los Monteros jedan je od dragulja Costa del Sol, dom mnogih holivudskih zvijezda poput Antonia Banderasa i drugih međunarodnih slavnih osoba. Prostrane pješčane plaže Los Monteros, El Alicate i Costabella s brojnim chiringuitosima i elegantnim klubovima na plaži poput "La Cabane" pozivaju vas da se opustite i uživate. Uz golf klubove Santa Clara Golf, Golf Club Rio Real i Marbella Golf & Country Club, nalaze se 3 ekskluzivna golf terena u krugu od samo 4 km od vaše kuće za odmor.



Također na planinskoj strani u Los Altosu naći ćete željena stambena područja i top urbanizacije Los Monteros Hill Club, Samara i Lomas de los Monteros s našim stanom izgrađenim u prekrasnom brdovitom krajoliku. Ako je vrijeme lijepo, možete očekivati prekrasan pogled do Gibraltara i marokanskih obalnih planina.



Lomas de los Monteros



Okružen mirom i zvukovima prirode, raj za odmor "Lomas de los Monteros" okupan je suncem usred spektakularnih brežuljaka Marbelle, samo nekoliko koraka od golf terena i najljepših plaža.



Na izvrsnoj lokaciji na brežuljku, okružen jedinstvenom florom i faunom Andaluzije, vlada nevjerojatan mir i tišina, koji vas tjeraju da zaboravite na daleki zvuk prometa, živahni život u centru Marbelle i vrevu na plaži. Ovdje, gotovo neprimjetno, krajolik je redefiniran urbanizacijom smještenom uz padinu, koja se sastoji od mješavine linearnih fasada i zakrivljenih elemenata sa zelenim ravnim krovovima.



Odmaralište je poznato po svojoj hladnoj avangardnoj arhitekturi kao moderno slikovito bijelo selo Andaluzije i dobilo je visoke arhitektonske nagrade kao viziju za sljedeće stoljeće.



Unutar velikog parka s palmama, narančama i prekrasnim tropskim biljkama, travnjaci, terase za sunčanje i 3 velika bazena, od kojih se jedan može grijati i zimi, nude obilje prostora za odmor i opuštanje na visokoj razini. Tu je i dječji bazen, tuševi, svlačionice, ležaljke i sjenoviti slamnati krovovi. Atraktivno dječje igralište s prekrasnim drvenim spravama skladno se uklopilo u krajolik.



Kao iz amfiteatra na brežuljcima pruža vam se panoramski pogled na Sredozemno more na istok kroz Cabopino do Fuengirole, na zapad kroz Marbellu do Gibraltara, južno na Maroko i brda Ceute i planine Rif te sjeverno na planinsko zaleđe , Sierras u Andaluziji.

Prekrasne pješačke staze vode vas, samo nekoliko koraka od apartmana, u idilične planine, Eldorado za planinare, joggere i brdske bicikliste. Odavde možete hodati uzbrdo i nizbrdo do bijelog planinskog sela Ojen na 6 km, trgovačkog centra La Cañada na 7 km i La Mairene u planinama iznad Elvirije na 14 km. Tamo Vas, daleko od bilo kakvog turizma, čeka čista priroda!

Marbella – raj na Costa del Sol



Marbella - ovo je neosporan vrhunac Costa del Sol, jedna od najtraženijih i najatraktivnijih regija za odmor u Europi. Marbella je jamstvo za ekskluzivnu zabavu na odmoru - savršeno za pravo uživanje u životu i odmoru.



Sa 320 sunčanih dana i prosječnom godišnjom temperaturom od 18,7 stupnjeva, izuzetna klima nudi vam visok stupanj dobre vremenske sigurnosti za vaš odmor. Bez obzira planirate li opuštajući odmor na kilometrima širokih plaža ili sportski golfski odmor na brojnim prvoklasnim sadržajima.



Vrijeme, plaže i golf tereni samo su 3 razloga zašto odabrati Marbellu. Jedinstveni krajolici s idiličnim bijelim planinskim selima, ljubazni ljudi, izvrsna mediteranska kuhinja Andaluzije, slikovita starogradska četvrt Casco Antiguo i prekrasni vrtovi i parkovi, kao i atraktivne mogućnosti za kupovinu i živahan noćni život čine Marbellu jedinstvenom - uzbudljivom , živahan, raznolik i trendi.



Marbella je jedno od najpoznatijih i najsofisticiranijih odredišta na cijelom Mediteranu. Sa svojom kozmopolitskom karizmom, grad je žarište Europe i jedno od najatraktivnijih ljetovališta za svačiji ukus, budžet i svaku dob - grad superlativa!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 400 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

OPASNOST!!!!! Prikazane cijene odnose se na apartman sa 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom + WC za goste za do 3 osobe za tjedan dana. Četvrta osoba naplaćuje se dodatnih 200 EUR tjedno. Naše uvjete rezervacije i otkazivanja kao i kalkulator ponude i obrazac za rezervaciju možete pronaći na

ostale informacije:

Sretni smo što vam naš ekskluzivni, s ljubavlju namješten apartman stavljamo na raspolaganje tijekom naše odsutnosti za vaš opuštajući ili aktivan odmor na Costa del Sol, koji i sami rado koristimo za naše godišnje odmore.



Prikazane cijene odnose se na apartman s 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom + WC za goste za do 3 osobe za tjedan dana. Četvrta osoba košta 200 EUR tjedno.





Opuštanje na Costa del Sol



Ovdje sunce sja više od 320 dana u godini! Gotovo 30 km duge plaže iz snova te brojni beach clubovi i chiringuitos pozivaju vas na nezaboravan odmor. Sunčanje, kupanje u toplom Sredozemnom moru, ručak u restoranu na plaži, hladno piće u modernom baru na plaži i potom luksuzni šoping - samo su neke od stvari koje ovdje možete raditi.



Aktivni odmor u Marbelli



Ovdje ćete pronaći najbolje opcije za svoj omiljeni sport. Marbella ima jednu od najopsežnijih sportskih i avanturističkih ponuda na Mediteranu. Za golfere i one koji to žele postati, ovdje se nalazi 16 golf terena od kojih su 3 u neposrednoj blizini apartmana. Brdovito zaleđe poziva na planinarenje, jogging i brdski biciklizam.



Svatko tko je ovdje ljetovao sigurno će se vratiti. Jer ovdje ćete pronaći ono što tražite: opuštajući, raznovrstan i suncem okupan odmor iz snova po pristupačnim cijenama.



Radujte se Marbelli i svom apartmanu za odmor "Bellavista" - veselimo se vašem dolasku.


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

J. Buck

J. Buck

Naš apartman u Marbelli nije obična kuća za odmor, već naš dom daleko od doma. Ovdje živimo oko 5 mjeseci godišnje. Budući da na godišnjem odmoru uvijek želimo biti udobni i ugodni, s ljubavlju smo opremili apartman i opremili ga mnogim stilskim i ukrasnim dodacima. Naše 2 kćeri s ukupno 6 unučadi također vole ljetovati ovdje. Kad nismo u Marbelli, živimo u Hamburgu ili u ljetnim mjesecima na Baltičkom moru u našoj kući za odmor Landhaus 4 seasons Groß Schwansee


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 60463

Posljednje ažuriranje: 11.02.2019

Oglas je online od: 10 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/60463.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina