Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Stan u drvenoj kući u Meiersbergu

prirodni park

maks.  2   Gosta/Gostiju
53m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
53m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Drvena kuća iz (restaurirana 1999. u spomeničkom smislu (napomena: visina unutarnjih vrata je 1,65 m)

2-sobni/kuhinja/kada stan (53m²) u nekadašnjoj kolonističkoj dvojnoj kući; kuhinja sa prostorom za sjedenje, spavaća soba sa bračnim krevetom. Udoban dnevni boravak s kaučem na razvlačenje (širine 1,40 m), korištenje vrta, vrtni namještaj i ležaljke na raspolaganju. Zabranjeno pušenje, nema kućnih ljubimaca.

Vlasnici povremeno koriste drugi stan u kući.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Zračna luka 160 km Berlin-Tegel

160 km

Kolodvor 5 km Ferdinandshof

5 km

Izlaz s autoceste 25 km A20 Pasewalk-Süd

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Otkrijte još uvijek nepoznato obalno područje u Mecklenburg-Vorpommernu u sjeveroistočnoj Njemačkoj, samo 150 km od Berlina na granici s Poljskom.

Istražite okolne parkove prirode pješice ili biciklom.

Upoznajte jelene, divlje svinje i jazavce u dugim šetnjama u obližnjoj šumi, jednom od najvećih šumskih područja u Njemačkoj, Ueckermünder Heide. Uživajte u otvorenim vrištinama i mješovitim šumama punim borovnica i gljiva.

Na okolnim livadama, na rijeci Zarow Meiersberg, u prirodnom rezervatu "Galenbecker See" ili u "Anklamer Stadtbruch", močvarici koja se renaturizira, gledajte rode, orlove ribare, ždralove i druge rijetke vodene ptice. Ili osjetite prostranstvo najvećeg nizinskog područja srednje Europe u prirodnom rezervatu "Unteres Peenetal" i promatrajte dabrove koji su se odavno ponovno udomili.

Prošećite lijepo renoviranim gradićem Ueckermündeom, doživite muzejsko selo "Ukranenland" u Torgelowu, posjetite s ljubavlju obnovljene vile, dvorce i crkve u okolici, istražite živahni grad Szczecin ili uživajte u slikovitim plažama otoka Usedom.

Tražite li opuštanje u prirodi? Pomeranski krajolik je prostran, velikodušan i mirnog daha. U našoj zaštićenoj slamnatoj drvenoj kući u malom selu Meiersberg usred parka prirode "Am Stettiner Haff" pronaći ćete mir i opuštanje! Okruženo šumom, selo je idealno polazište za planinarenje i izlete.

Meiersberg je 7 km južno od lagune Szczecin na rječici Zarow, u kojoj se možete kupati i ljeti. Osnovan oko 1750., Meiersberg danas ima oko 500 stanovnika. U gostionici je dnevni meni za ručak; postoji mobilna pekarna za prodaju svježih peciva.

Autobusna veza za Ueckermünde i Ferdinandshof (vlak veza za Berlin i Stralsund).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

58€ po noći za jednu ili dvije osobe. Naknada za čišćenje od 1. noći: 40 €

U sezoni rezervacije samo od subote do subote.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Pažnja: u navedenom apartmanu vrata su vrlo niska (visina vrata 1,65m)!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.03.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Marie L. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Slatka kuća s trskom okružena prirodom.

Preporučujemo ovu predivnu vikendicu u Meiersbergu! Ako tražite mir i odmor u prirodi, ovdje ste na pravom mjestu. U blizini ima mnogo lijepih izletišta, među kojima su otok Usedom, Ueckermünde ili Stettin u Poljskoj. Ugodna vikendica s pokrovom od trske ima baš taj šarm koji smo očekivali i nalazi se u mirnoj živahnoj ulici koja se završava velikom šumom. Sve je bilo čisto, posteljina i ručnici su bili dostupni, a oprema nije izostajala ništa važno.
Vlasnici su vrlo ljubazni i dali su nam sjajne savjete o vidikovcima u blizini gdje smo mogli promatrati predivne roda.
Imali smo prekrasan odmor u dvoje i rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

lipanj 2020

Ina K. iz/od Plauen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

oaza mira

Rijetko kada smo našli tako mirno mjesto kao što je to bio slučaj ovdje. U kući je sve bilo uredno i čisto. Veliki vrt je bio prekrasan. Prirodni vrt kakav želite. Od početka smo se osjećali ugodno. Odradili smo mnoge ture biciklom. Osobito u obližnjoj šumi bilo je prekrasno voziti se i našli ste mnogo mirnih mjesta za odmor. Također nam se svidjelo mnogo borovnica i imale su odličan okus. Vrijedi vidjeti i gradić Ueckermünde. Uvijek smo jeli riblji rolat. Sve u svemu, bio je to prekrasan odmor za nas i sigurno ćemo se vratiti! Željeli bismo vam puno zahvaliti na prekrasnom smještaju za odmor!

Preporučeno za: Starije osobe, Romantični odmor

srpanj 2018

Jens und Claudia iz/od Lübeck

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor u rajskom vrtu

Za nas su to bile dvije ljetne sedmice u kojima smo se osjećali ugodno: dok je vani bilo 30 stupnjeva toplo i vruće bez vjetra, lijepa stara ili novoizgrađena i ukusno uređena kuća s krovom od trske i zidovima od gline pružala ugodnu klimu ili čak ugodnu svježinu. Polica s knjigama nudi inspirirajući materijal za čitanje, a u raju vrta iza kuće apsolutnu tišinu navečer remeti samo kucanje djetlića o mrtvo drvo. Jedino pitanje je: gdje želiš sjesti? Na drvenu klupu u hladu ili radije na suncu? U ležaljku? Na zidu obližnje štale? Cvjetne gredice se genijalno zalijevaju putem pumpe, a miris milijuna zrelih divljih šljiva te čini pijanim. Kao sportski dodatak, idemo biciklom do Mönkebudea kupati se i jesti sladoled ili popiti kavu pod drvećem na crkvenom trgu u Ueckermünde. Lijepše ne bi moglo biti za nas.

Preporučeno za: Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

D. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5

Seele baumeln lassen

Sehr gemütliches und uriges Haus mit wunderschönem Garten und Bücherregal mit tollem Lesestoff! Wir haben uns vom ersten Moment sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor

rujan 2016

M iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u Meiersbergu

Vrlo lijepa vikendica koja je ljubavno obnovljena, s odličnim sadržajem i prostorom za otprilike 4 osobe. Mogućnosti kupovine nalaze se u neposrednoj blizini, udaljene manje od 10 km. Inače, čista mir i opuštanje - bez "turističke gužve" kao na Usedomu ;)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Thomas H. iz/od 26127 Oldenburg

4,5
5 5 4 4

Friedlich abseits

Extrem ruhig, wundervolle Trockenrasen in hochsommerlicher Blüte, rechstes Heidelbeer-Angebot im Wald. Geschmackvolle Möblierung, gemütliches Fachwerkhaus. Haffküste gut erreichbar. Keine Einkaufmöglichkeiten im Ort. Großes strapazierfähiges Grundstück, viel Spielfläche.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

srpanj 2016

Anne K. iz/od Waren

5,0
5 5 5 5

Ein Häuschen zum Verlieben!

Wir waren eine Woche in Meiersberg. Gleich bei der Ankunft waren wir begeistert vom Anblick des liebevoll restaurierten reetgedeckten Hauses. Die Wohnung ist sehr nett eingerichtet, die Höhe der Innentüren von 1,65 m war überhaupt kein Problem. Der herrliche naturbelassene Garten lud unsere Enkelkinder zum Herumtollen ein.
Alles in allem ein sehr gelungener Urlaub. Das Stettiner Haff ist in wenigen Minuten erreichbar und die Ostsee auch nicht weit entfernt. Das Dorf hat eine kleine Badestelle an einem Flüsschen.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2015

Olaf S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung

Das ist eine sehr schöne Ferienwohnung. Gute Ausstattung. Genügend Platz, ein sehr großer Garten und ein Stellplatz für einen Pkw auf dem Grundstück. Kann ich gerne weiter empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2015

F. iz/od Halle

4,9
5 5 5 4.5

Erholung pur ...

Wir waren hier mit zwei Kindern, 4 und 7 Jahre. Haben die schöne, gemütliche Ferienwohnung sehr genossen. Der Riesengarten eignet sich hervorragend sowohl zum Sonnen als auch zum Versteckespielen. Die waldreiche Umgebung, Radpartien in die nähere Umgebung, wie den Tierpark und das schöne Städtchen Ueckermünde und natürlich der schöne Sandstrand am Haff haben den Urlaub für uns zum besonderen Erlebnis werden lassen. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

kolovoz 2015

Kristin W. iz/od Kassel

4,5
5 5 4 4

Natur pur!!! Idylle, Ruhe, geschmackvoles Ambiente

Der Urlaub in Meiersberg war grandios!! 1 Woche in dieserd Ferienwohnung: die Wohnung ist sehr geschmackvoll eingerichtet, klein aber fein! Der Garten ist riesig, hier kann man so richtig ausspannen vom städtischen Dasein. Per Fahrrad ist die nähere und auch weitere Umgebung sehr gut zu erkunden: abendliche Tierbeobachtungen im Wald (Hochstände überall.., Naturschutzgebiet mit Hirschherden etc...), Ausflug nach Usedom via Fähre vom Kamp nach Karnin in zauberhafter Landschaft u.v.a. Mit dem Auto ist es auch gar nicht weit bis zur Insel Usedom mit traumhaftem Hinterland, auch ein Strandbesuch ist gut möglich ....

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce

kolovoz 2015

F. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Wir kommen gerne wieder!!

Bei herrlichem Sommerwetter genossen wir die Erholung und Ruhe in dem schönen und großen Garten. Auch in der liebevoll gestalteten Wohnung findet sich alles, was man braucht um sich wohl zu fühlen. Neben Naturspaziergängen und Strandbesuchen haben wir auch Ausflüge in die Umgebung gemacht z.B. Tierpark Ueckermünde, Ukranenland. Wir kommen bei nächster Gelegenheit wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

lipanj 2015

Markus U. iz/od Burghausen

4,8
5 5 5 4

Ruhe

Wir haben hier einen ruhigen und entspannten Urlaub verbracht. Für uns ist dies ein zentraler Punkt für Fahrten in die Umgebung gewesen. Das Haus ist immer ein Ruhepunkt gewesen und hat uns nach den Unternehmungen gut getan.
Danke auch noch mals an die Vermieter für diesen Ruhepol

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa E. Kohte

gospođa E. Kohte

ostale informacije

Broj objekta: 61297

Posljednje ažuriranje: 05.03.2024

Oglas je online od: 10 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/61297.htm


«Stan u drvenoj kući u Meiersbergu» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina