Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Anemone u kućici na Baltičkom moru

ukoriti

maks.  6   Gosta/Gostiju
94m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
94m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

73 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

73 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Anemona je dala ime ovoj s ljubavlju uređenoj kući za odmor, jer je to biljka koja u proljeće očarava bukove šume Rügena rascvjetanim tepisima. Nakon putovanja u ovo ili neko drugo od bezbrojnih prekrasnih područja Rügena, sigurno ćete se osjećati kao kod kuće u svjetlom preplavljenim i ukusno namještenim sobama naše kuće za odmor ukupne površine 94 četvorna metra. Nalazi se u državno odobrenom odmaralištu Glowe na otoku Rügen u novoizgrađenom "Ostseepark Glowe" i može primiti do 6 odraslih osoba.



Veći dio prizemlja koristi se kao kombinirani dnevni boravak i blagovaonica, s četvero dvorišnih vrata koja otvaraju izravan pogled prema jugu i zapadu na cvjetnice u vrtu. Ovdje također možete izravno doći do dvije polukružne terase. U prostranom dnevnom boravku, udoban prostor za sjedenje poziva vas da se opustite. Ovdje možete uživati uz kamin i gledati TV na modernom TV i stereo sustavu, slušati dobru glazbu, gledati filmove na DVD playeru ili surfati internetom putem WLAN-a. Veliki obiteljski stol od punog drva idealan je za jelo i igru. Mlađi gosti mogu sjediti u visokoj stolici. Za zabavu se brine i e-klavir na kojem se možete rasklopiti. Slike na zidovima i razne knjige o otoku Rügen potiču vas da istražite bližu okolicu.



Otvorena kuhinja slijedi izravno i opremljena je prema visokim standardima. To uključuje štednjak sa staklokeramičkom pločom i pećnicom, perilicu posuđa, ugradbenu mikrovalnu pećnicu, hladnjak s odvojenim zamrzivačem, aparat za kavu, blender, toster i kuhalo za vodu te mnoge druge posuđe. Prozor ispred umivaonika propušta jutarnje sunce.



U ulaznom dijelu kuće za odmor nalazi se veliki ormar, ogledalo te dovoljno prostora za odlaganje i ugradbeni ormar za kućanske potrepštine. Ovdje također možete doći do toaleta.



U potkrovlju se nalaze tri spavaće sobe i dva bračna kreveta i dva odvojena ležaja. Dostupan je putni krevetić. Prozori od poda do stropa pružaju obilje svjetla i udobnosti. Dostupne su rolete za zamračenje. Mreže protiv insekata štite od štetočina. Sobe su opremljene velikim ormarima. Veća spavaća soba nudi osjećaj prostranosti življenja zahvaljujući otvorenim gredama. Ovdje se možete povući i udobno smjestiti na sofu. Tu je i visokokvalitetna kupaonica s okruglim tušem, kadom, WC-om i velikim ogledalom s LED rasvjetom na gornjoj etaži.



Na imanju od 546 četvornih metara možete u miru uživati u svježem zraku Baltičkog mora. Najveći dio nalazi se na južnoj strani između velike terase i raznolikog zelenila. Ovaj veliki travnjak poziva vas na sunčanje i igru. Vrtna oprema uključuje vrtni stol, šest vrtnih stolica, vrtnu klupu, dvije ležaljke, suncobran te kvalitetan roštilj na drveni ugljen i ležaljku za plažu. Tiha mjesta na ležaljkama bit će popularna.



Dva parkirna mjesta i stalak za bicikle nalaze se neposredno na posjedu. Velika vrtna drvena kućica koja se može zaključati nudi dovoljno prostora za parkiranje bicikala, dječjih kolica ili vrtnog namještaja. Vagon poziva vašu djecu da se provozaju do plaže. Dječje igralište koje pripada turističkom kompleksu udaljeno je samo cca 100 metara.



Kuća se nalazi u neposrednoj blizini plaže i luke u zaštićenom području. Za nekoliko minuta možete doći do velike pješčane plaže Schaabe za kupanje. Tamo ćete pronaći više sadržaja za igru, školu surfanja i jedrenja, novu šetnicu i prekrasnu malu lučicu. Za djecu se u neposrednoj blizini plaže nalaze izvrsna igrališta za penjanje i igranje. Trgovine su također unutar pješačke udaljenosti.



Ali do prilično mirnih pješačkih staza duž Großer Jasmunder Bodden također je lako doći pješice ili biciklom. Pješačenje do jezera Spyckersche See posebno je vrijedno promatranja velikog broja ptica. U njegovoj blizini u proljeće i jesen odmaraju impresivna jata ždralova. Opsežne pješačke staze u Stubnitzu s poznatim liticama od krede nude raznolika iskustva za ljubitelje prirode.



Kuća za odmor Anemone je apsolutna kuća za nepušače te je stoga pogodna i za alergičare. Zahvaljujući kontroliranoj ventilaciji dnevne sobe uvijek imate najbolju klimu u prostoriji.



U slučaju problema, naša služba čuvara, koja je dostupna vrlo blizu Ostseeparka, pomoći će vam dalje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Jezero 1 km

1 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 35 km Flugplatz Rügen (Güttin)

35 km

Kolodvor 8 km Sagard

8 km

Izlaz s autoceste 50 km Stralsund

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Anemona je dala ime ovoj s ljubavlju uređenoj kući za odmor, jer je to biljka koja u proljeće očarava bukove šume Rügena rascvjetanim tepisima. Nakon putovanja u ovo ili neko drugo od bezbrojnih prekrasnih područja Rügena, sigurno ćete se osjećati kao kod kuće u svjetlom preplavljenim i ukusno namještenim sobama naše kuće za odmor ukupne površine 94 četvorna metra. Nalazi se u državno odobrenom odmaralištu Glowe na otoku Rügen u novoizgrađenom "Baltic Sea Park Glowe" zaštićenom od vjetra u neposrednoj blizini plaže i luke. Za nekoliko minuta možete doći do velike pješčane plaže Schaabe za kupanje. Tamo ćete pronaći više sadržaja za igru, školu surfanja i jedrenja, novu šetnicu i prekrasnu malu lučicu. Za djecu se u neposrednoj blizini plaže nalaze izvrsna igrališta za penjanje i igranje. Trgovine su također unutar pješačke udaljenosti.



Ali do prilično mirnih pješačkih staza duž Großer Jasmunder Bodden također je lako doći pješice ili biciklom. Pješačenje do jezera Spyckersche See posebno je vrijedno promatranja velikog broja ptica. U njegovoj blizini u proljeće i jesen odmaraju impresivna jata ždralova. Opsežne pješačke staze u Stubnitzu s poznatim liticama od krede nude raznolika iskustva za ljubitelje prirode.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

turistička pristojba

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Uživajte u prekrasnom miru


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,7 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2017

Lukas iz/od 7000 Chur

4,7
5 4 5 4.5

Schönes und gepflegtes Ferienhaus

Schönes und gepflegtes Ferienhaus mit grossem Umschwung und ausreichend Platz für die ganze Familie. Unkomplizierte Übername und Abgabe. Guter Ausgangspunkt für Bade- und Inselabenteuer.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

gospodin F. Sigeneger

gospodin F. Sigeneger

Kao obitelj s 3 djece, mi smo apsolutni obožavatelji Rügena. Fascinirani smo izvornom prirodom i rado je otkrivamo pješice, biciklom ili na vodi.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 62328

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/62328.htm


«Anemone u kućici na Baltičkom moru» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina