Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Moderna kuća za odmor na TOP lokaciji

Butjadingen

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

121 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

121 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Želimo vas pozvati u našu renoviranu kuću za odmor iz 2013. godine: na 120 četvornih metara stambenog prostora na dvije etaže pronaći ćete četiri spavaće sobe, tri kupaonice i modernu kuhinju s izlazom na kombinirani dnevni boravak/blagovaonicu i kamin sa satelitskom TV. i kauč pejzaž.



Zbog svoje veličine i uređenosti naša kuća za odmor za nepušače pogodna je za sve generacije:

Prizemlje: Točno nasuprot spavaće sobe s bračnim krevetom (širine 1,60 m) nalaze se dvije velike kupaonice s kadom i tušem. Kupaonice smo dizajnirali drugačije: Walk-in tuš s prskanjem kišnice u manjoj kupaonici, kada za opuštanje ili brzo tuširanje u većoj kupaonici; tu je svoje mjesto našla i perilica rublja.

Sušionica je u podrumu.

U modernoj i prostranoj kuhinji brzo ćete se snaći. Posuđe je dovoljno za do 8 osoba. Perilica posuđa će zatim oprati suđe dok vi nastavljate uživati u odmoru!

Kombinirani dnevni boravak/blagovaona je prolazom povezan s kuhinjom. Blagovaonski stol velikodušne je veličine i poziva vas na duge noći igre.

Ako želite koristiti kamin u susjednoj prostoriji za kamin, podatke o tome ćete pronaći u kućnoj knjizi koju smo pohranili u kredencu. Za nas nema ništa bolje od ugodne večeri na kauču s pogledom na treperavi kamin! Ili možete provesti ugodnu večer gledajući TV ispred LCD TV-a s povezanim Blu-Ray playerom.

Iz dnevnog boravka/blagovaonice imate izlaz na 30 četvornih metara terasu okrenutu prema jugu gdje možete udisati zrak Sjevernog mora. Ne zaboravite kremu za sunčanje!



Gornji kat: U velikoj spavaćoj sobi s pogledom na jugoistok nalazi se bračni krevet širine 1,80 m i drugi televizor. Dvije dječje sobe imaju pogled na vrt; opremljeni su utičnicama zaštićenim od djece. Tu je i kupaonica s WC-om i umivaonikom.



Na lijevoj strani stražnjeg vrta pronaći ćete veliki travnjak koji vas poziva na igru i trčanje. S desne strane nalazimo livadski voćnjak sa stablima jabuka i šljiva u prirodnom stanju - ako dođete u vrijeme berbe, zgrabite!



Imanje ima ukupno kvadrata, okućnica je kompletno ograđena, tako da možete pustiti svoje pse da trče.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 80 km Bremen

80 km

Kolodvor 14 km Nordenham

14 km

Izlaz s autoceste 30 km A 29 Varel/Obenstrohe

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor za nepušače ima 120 četvornih metara stambenog prostora, raspoređenih na dvije etaže: najviše četiri spavaće sobe, tri kupaonice i moderne kuhinje s izlazom na kombinirani dnevni boravak/blagovaonicu i kamin sa satelitskom TV i kaučem.



Zbog svoje veličine i uređenosti kuća je pogodna za sve generacije:

Prizemlje: Točno nasuprot spavaće sobe s bračnim krevetom (širine 1,60 m) nalaze se dvije velike kupaonice s kadom i tušem. Kupaonice su različito dizajnirane: Walk-in tuš s kišnicom u manjoj kupaonici, kada za opuštanje ili brzo tuširanje u većoj kupaonici; tu je svoje mjesto našla i perilica rublja.

Sušilica je u podrumu.

Kuhinja je moderna i bogato opremljena. Posuđe je dovoljno za do 8 osoba. Perilica posuđa je naravno dostupna.

Kombinirani dnevni boravak/blagovaona je prolazom povezan s kuhinjom. Blagovaonski stol je velikodušno dimenzioniran i poziva na duge večeri igre.

U susjednoj prostoriji s kaminom nalazi se kauč s pogledom na kamin i/ili LCD TV s priključenim Blu-Ray playerom.

Na terasu od 30 m2, okrenutu prema jugu, izlazi se iz dnevnog boravka/blagovaonice.



Gornji kat: U velikoj spavaćoj sobi s pogledom na jugoistok nalazi se bračni krevet širine 1,80 m i drugi televizor. Dvije dječje sobe (veličina kreveta svaka 2 m) imaju pogled na vrt; opremljeni su utičnicama zaštićenim od djece. Tu je i kupaonica s WC-om i umivaonikom.



U vrtu se nalazi velika površina travnjaka s lijeve strane, dok je s desne strane voćnjak sa stablima jabuka i šljiva ostao uglavnom netaknut.

Burhave nudi odmor i opuštanje, sport i aktivan odmor, zdravlje i kondiciju. Užurbanost svakodnevnog života ostaje kada stignete na seoske ceste, jer je mjesto izvan utabanih staza. Supermarketi su ljeti otvoreni 7 dana u tjednu. Restorani, druge trgovine, doktori i ljekarna nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Konkretno, Burhave se proslavio svojim izvanrednim odnosom prema obitelji i djeci. Fantastičan dječji raj "Spielscheune" i bazen s morskom vodom "North Sea Lagoon" neovisan o plimi i oseci posebni su vrhunci opuštajućeg obiteljskog odmora.



Krajolik:

Odmaralište Burhave na Sjevernom moru srce je poluotoka Butjadingen u Nacionalnom parku Wadden Sea (Svjetska baština UNESCO-a), najvećem poluotoku za odmor u Njemačkoj. Okružen vodom s tri strane između Zaljeva žada i ušća Wesera, more i povjetarac koji sadrži jod osiguravaju zdravu 'otočnu klimu'.

Plima i oseka, fascinacija Waddenovog mora i prostranstvo zaleđa s močvarama, močvarama i geestom daju ovom krajoliku nešto posebno. Ukorijenjen u svojoj tradiciji ribarskog sela, Burhave se pokazao kao "insajder tip" - ovdje stara seoska struktura sa svojim mirnim gradskim središtem, ondje homogeno integrirani sadržaji za odmor, toplice i razonodu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba

Cijena najma uključuje trošak WiFi-a. Usluga najma naplaćuje vodu, struju i plin (prema potrošnji) prilikom povrata ključa.

Kod popunjenosti više od 6 osoba naplaćuje se dodatna naknada za popunjenost od 5 EUR po osobi i danu.

Kućni ljubimac naplaćuje se 5€ po danu

Završno čišćenje kuće iznosi 80 EUR (status: ) bez psa (5 € po danu više po psu) i obračunava se kod uprave prilikom povrata ključa.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Rekreacija:

Plaža, udaljena 400 m, ima umjetno stvorenu lagunu s morskom vodom ("North Sea Lagoon"), koja omogućuje kupanje u bilo kojem trenutku unatoč plimi i oseci. Sadržaji za igru također su dovoljno dostupni. Za lošeg vremena možete otići do obližnjeg vodenog parka u Tossensu ili do unutarnjeg bazena. Alternativno, velikodušno opremljeno zatvoreno igralište "Spielscheune" (s ogromnim toboganom, planinom za penjanje, trampolinom, automobilima, boćanjem i carrera stazom) poziva stare i mlade.



5 minuta vožnje automobilom nalazi se idilična ribarska luka Fedderwardersiel. Ovdje se možete opskrbiti svježim rakovima (zvanim "granat") ili ribom iz Sjevernog mora. Izletnički brod ("WEGA II") redovito plovi prema svjetionicima, obali tuljana ili ptičjem otoku. U prirodoslovnom muzeju pronaći ćete mnogo informacija o lokalnim pomorskim životinjskim vrstama.

Na sjeveru, Bremerhaven je odvojen od Butjadingena Weserom. S trajektom, koji ljeti vozi svakih 20 minuta, možete doći do centra Bremerhavena nakon 15 minuta vožnje. Grad je posebno zanimljiv prijateljima pomorskih muzeja (Njemački pomorski muzej, Kuća klime ili Njemački emigracijski centar). "Zoo am Meer" je uspio prijaviti rođenje bebe polarnog medvjeda u prosincu 2013. U neposrednoj blizini nalazi se tržni centar “Columbuskaje”.

S druge strane Jadebusena leži mladi grad Wilhelmshaven, koji je osnovan tek 1869. Izvorno središte s pomorskom bazom vrijedi barem jednodnevnog izleta.

Želite li ostaviti automobil na odmoru, uzmite bicikl i biciklirajte poluotokom: između Eckwarderhörnea s pogledom na Jade Bay i Wilhelmshavena i Nordenhama s pogledom na Bremerhaven postoji više od 200 km biciklističkih staza. Možda ćete tijekom izleta sresti nekoliko Boßlera... Ili možete uživati u opsežnim planinarenjima nasipom. Farma konja također je unutar pješačke udaljenosti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.7 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Manuel T. iz/od Preussisch Oldendorf

4,8
5 4 5 5 5

Mal wieder sehr gut ...

Wir sind "Wiederholungstäter" - das spricht für sich. Sehr nette Vermieterin. Der Service vor Ort war sehr problemlos. Alles in allem empfehelenswert.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

ožujak 2023

Manuela J. iz/od Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična kuća, blizu nasipa

To je stvarno lijepa kuća sa svime što vam treba. Tamo smo se osjećali vrlo ugodno. Na veliki prilaz stanu 3 automobila, što je prednost ako na odmor ide više ljudi. Veliki vrt je također odličan. Pekare, restorane, plažu za pse i naravno Wadden Sea možete stići pješice za nekoliko minuta.
Također vrijedi spomenuti lijep kontakt s gazdaricom gospođom Ceulaers i gospođom Schröder iz službe za iznajmljivanje na licu mjesta.
Mogu preporučiti ovu kuću na izvrsnoj lokaciji.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2020

Silke S. iz/od Duisburg

5,0
5 5 5 5 5

Top Ferienwohnung; Ideal auch für zwei Famiien

Sehr schöne und moderen Ferienwohnung. Das Mobilar ist im sehr guten Zustand. Ausstattung ließ keine Wünsche offen. Alles vorhanden, was man im Alltag braucht. Die Ferienwohnung liegt sehr zentral. Bäcker, Fahrradvereih und Wattenmeer sind fußläufig, auch mit Kleinkindern, gut zu erreichen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2020

Annegret L. iz/od Kamen, Westfalen

5,0
5 5 5 5 5

Top Bewertung für Top Ferienhaus

In diesem Ferienhaus hsben wir einen tollen Familienurlaub ( von 3 bis 68 Jahre plus 2Hunde) gehabt. Die Einrichtung und Raumaufteilung war für uns optimal. Zentrale Lage, Strand, Spielscheune, Hundewiese und Einkaufsmöglichkeiten alles fußläufig gut erreichbar. Ebenso Restaurants, die trotz der Coronarkrise einen tollen Service (Vorabbestellung und Abholung zum vereinbarten Termin z. Bsp. im Kachelstübchen)angeboten haben. Auch das Haus hat mit der großen Terrase, dem großen Garten und der langen Einfahrt mit Parkmöglichkeiten für 3 Autos für einen erhoksamen Aufenthalt gesorgt.Wir würden dieses Haus immer wieder gerne buchen.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2020

Andrea H. iz/od Bad Nauheim

5,0
5 5 5 5 5

Für Grossfamilien geeignet

Das Haus bietet durch die vielen Schlafzimmer und Bäder optimale Möglichkeiten, mit mehreren Personen günstig Urlaub zu machen. Absolut ruhige Lage in Strandnähe, ein toller Garten. Kontaktaufnahme und Abwicklung mit Frau Ceulaers verlief sehr angenehm.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

listopad 2019

Christina iz/od Herzebrock

4,3
4 4 4 5

Schönes Ferienhaus nah am Watt

Sehr schönes renoviertes Ferienhaus. Es ist alles Fußläufig zu erreichen, der Strand, Supermärkte, Bäcker, kleine Geschäfte, Eisdiele, Spielscheune, Minigolf etc. Vom Ort aus kann man super mit der Fähre nach Bremerhaven rüber fahren. Es gibt zwei Fahrradvereleihe vor Ort, wo man auch Hundeanhänger mieten kann. Mit dem Fahrrad kommt man super zum nächsten kleinen Ort nach Federwadersiel, wo man frischen Fisch kaufen kann.Wir haben mir drei Generationen (zwischen 3 und 64 Jahren ) und Hund in dem Haus Urlaub gemacht. Unser Hund fand den komplett eingezäunten Garten super. Für unsere mitgebrachten Fahrräder gab es einen Fahrradschuppen. Die Kinder konnten im Garten Kastanien, Bucheckern und Äpfel sammeln. Im Sommer lässt es sich bestimmt schön auf der Terasse frühstücken. Es ist eine große Küche mit angrenzendem großen Esszimmer und Wohnzimmer vorhanden. Bei unserer Ankunft war alles sauber und ordentlich. Die Kinder haben sich in den zwei Kinderzimmern wohl gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

lipanj 2019

Familie S. iz/od Fürth/Bayern

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlhaus für größere Famile mit zwei Hunden

Sehr aufwendig renoviertes Ferienhaus in hervorragender Lage, nah zum Strand und auch zum Einkaufen. Die Spielscheune oder die Nordsee-Lagune sind schnell zu Fuß erreichbar. Ebenso wie die riesige Hundewiese, komplett eingezäunt und ohne Leinenzwang. Wir haben uns mit 3 kleinen Kindern und zwei großen Hunden in dem geräumigen Haus sehr wohl gefühlt. Ein Highlight ist der sehr große Garten. Wir hatten Glück, es waren gerade köstliche Johannisbeeren reif. Uneingeschränkte Empfehlung für dieses Domizil.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Gabriele B. iz/od 36251 Ludwigsau

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Kleinkind und Baby

Wir waren 4 Erwachsene und 2 Kleinkindern (2Jahre, 3 Monate). Strand , Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten waren alle gut zu Fuß zu erreichen. Das Haus lag in einer ruhigen Wohngegend und war sauber, modern und behaglich eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2018

D. R. iz/od 65931 Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super odmor sa 7 osoba i 4 psa

Svi smo se osjećali kao kod kuće.
Bilo je dovoljno mjesta za sve, a psi su imali dovoljno prostora u vrtu za lutanje i igru.
10 minuta do mora i pekare iza ugla, baš super.
Budući da naš pas nije mogao puno hodati (pucanje križnog ligamenta), imali smo sa sobom kolica za pse koja smo mogli držati suhima.
Račun za režije bio je sasvim u redu.
Svi smo se dobro oporavili i možemo samo preporučiti kuću.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

studeni 2017

Oliver K. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa i prostrana kuća za odmor

Vrlo lijepa, prostrana kuća za odmor s izvrsnim sadržajima. Jako nam se svidjela velika kuhinja i ugodan dnevni boravak s kaminom i stolom za blagovanje. 5 spavaćih soba i 2 kupaonice + odvojeni WC za goste ne ostavljaju ništa nedovoljno željeno i jako smo dobro spavali u krevetima. Vrt s terasom je zaista ogroman, a od kuće smo bili udaljeni 7 minuta hoda do plaže kako bismo uživali u beskrajnom miru Sjevernog mora na ležaljkama za plažu koje se tamo mogu iznajmiti. Voljeli bismo se vratiti i veselimo se sljedećem putovanju u Burhave.
Uvijek vrijedi putovati i toplo preporučujem.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Karlheinz R. iz/od 47178 Duisburg

3,5
3 3 3 5

Erster Urlaub an der Nordsee

Die Lage ist Top. Die Ausstattung des Hauses ist ok
Bei der Ankunft war es sehr kalt im Haus,es dauerte viele Stunden bis es einigermaßen
warm wurde. Die Microwelle in der Küche war verschmutzt und der Wasserkocher war von innen
sehr sandig.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Ceulaers:

Zu der verschmutzten Mikrowelle ist zu sagen, dass dies nicht passieren darf, aber es sehr gut war, dass die Gäste sich sofort bei der Verwaltung gemeldet haben, und ihnen darum auch ein Teil der Endreinigung erlassen wurde!
Der Wasserkocher war nicht versandet, sondern hatte Kalkablagerungen.
Es ist immer hilfreich, wenn die Gäste mitteilen, was zur besseren Ausstattung des Ferienhauses noch fehlen würde. Wir bemühen uns, es so angenehm, wie möglich zu machen.


kontakt

gospođa A. Ceulaers

gospođa A. Ceulaers

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 62342

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 10 godina

URL: https://www.resido.hr/62342.htm


«Moderna kuća za odmor na TOP lokaciji» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina