Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luxurioeses Bauernhaus, Pool

maks.  4   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

71 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

71 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Maison Cypres ima 2 kata. Studio se pridružuje na desnom kraju.
Prizemlje:
Dnevna / blagovaonica opremljena je mješavinom visokokvalitetnog starinskog i modernog namještaja, TV -om ravnog ekrana i pećnicom. 2 velika staklena vrata vode na dvije terase.
Kuhinja se sastoji od šanka za doručak, indukcijskog štednjaka, pećnice, velikog hladnjaka / zamrzivača, mikrovalne pećnice, aparata za kavu, perilice posuđa, perilice rublja i puno posuđa.
Kupaonica sadrži kadu, tuš sa šljunčanim podom, 2 umivaonika i WC. Drugi WC nalazi se pored kupaonice.
Prvi kat:
Ovdje su dvije spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom, druga s 2 kreveta za jednu osobu.
Vanjsko područje:
Natkrivena terasa opremljena je super udobnim vanjskim salonom i nudi prekrasan pogled na više od 1000 godina stari dvorac Roquetaillade i naše jezerce koi šarana. Tu je i stol za blagovanje i plinski roštilj.
Dodatne informacije i fotografije možete pronaći na našoj web stranici, pogledajte ispod u odjeljku Kontakt.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Jezero 30 km

30 km

Skijaška uspinjača 50 km

50 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 8 km

8 km

Zračna luka 30 km Carcassonne

30 km

Kolodvor 9 km Limoux

9 km

Izlaz s autoceste 30 km Carcassonne Ouest

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Maison Cypres glavna je zgrada našeg Domaine du Moulin i njegove 4 kuće za odmor. Vrlo je blizu Limouxa u slikovitoj dolini. Domaine, izgrađena oko 1800. godine, okružena je imanjem od dva hektara s prekrasnim pogledom na srednjovjekovno planinsko selo Roquetaillade i okolna brda. Samo 30 minuta od Carcassonnea i zračne luke te oko sat vremena od Toulousea, idealno je mjesto za istraživanje dvoraca Cathar, Pirineja, Montagne Noire i Mediterana - ili se samo opustite uz bazen i uživajte u pogledu. Domaine du Moulin nalazi se u zaseoku koji se sastoji od 4 kuće i pripada srednjovjekovnom planinskom selu Roquetaillade. Trgovine, restorani i trgovine nalaze se u Limouxu, udaljenom 8 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Izvan glavne sezone, prije srpnja i nakon kolovoza, naznačeno je iznajmljivanje za 2 osobe. Za svaku dodatnu osobu postoji dodatnih 10 E po noći i osobi.

Uvjeti poništenja:

  • Keine Rueckerstattung moeglich. Schliessen Sie bitte eine Reiseruecktrittsversicherung ab.

ostale informacije:

Roquetaillade, naše selo, smješteno usred vinske regije Limoux i okruženo brdima, dobro je očuvano, srednjovjekovno planinsko selo s lijepim, uskim ulicama u kojima su gotovo sve kuće napravljene od prirodnog kamena. Iz crkve, jedne od najviših točaka u selu, imate prekrasan pogled na okolne vinograde s Domaine du Moulin u pozadini na dnu doline.
Limoux je poznat po najdužem karnevalu u Europi (koji se svake godine produžava) i "Blanquette de Limoux", izvrsnom pjenušcu koji se pravi metodom šampanjca. Ljubitelji kuhanja trebali bi obilježiti petak, dan tržnice, s mnogo regionalnih delicija na ponuda Limoux ima niz trgovina i restorana u različitim cjenovnim razredima.
'La Cité, zadivljujuća srednjovjekovna utvrda u Carcassonneu, mjesto je svjetske baštine, inspirirala je Walta Disneyja i bila je mjesto u mnogim filmovima, uključujući "Robin Hood" Kevina Costnera. Unutar zidina tvrđave nalaze se brojne srednjovjekovne građevine, nažalost većina njih sada sadrži trgovine i restorane. Najbolji način da steknete srednjovjekovni dojam je obilaziti zidine tvrđave s prekrasnim pogledom na Carcassonne i Canal du Midi, također svjetsku baštinu, koji se nalazi u blizini i možete ga istražiti biciklom ili brodom.
Toulouse sa svojom katedralom i drugim povijesnim znamenitostima također plijeni slikovitim, starim gradskim jezgrom s lijepim parkovima, buvljacima i dizajnerskim buticima, toliko privlačnim da na kraju možda neće ostati ništa u blagajni da isprobate jedan od mnogih restorana koji pozivaju . Na rubu je Musée Spatiale sa zabavnim i poučnim sadržajima za astronaute svih dobi.
Narbonne, staro pomorsko središte, s biskupskom palačom i slikovitim uskim uličicama dragulj je koji treba otkriti između umjetnih odmarališta ovog obalnog pojasa.
Trg Mirepoix s drvenim arkadama iz 13. stoljeća poziva vas da se zadržite i uživate u srednjovjekovnoj atmosferi.
Izbor sela koje vrijedi vidjeti: Minerve - malo selo na poluotoku u dolini duboke rijeke s dva ogromna tunela koje je rijeka isprala. Alet-les-Bains, srednjovjekovno selo okruženo starim gradskim bedemom s mnogo kuća sa drvenom konstrukcijom i Rennes-le-Chateau, poznat po svom tajanstvenom svećeniku i još uvijek ne pronađenim i Gruissanu-najneokruženijim selima u blizini-lijepoj bivšoj ribarsko selo s tri uvale, dvorcem, vjetrenjačom i uskim ulicama sa šarenim la clapeom - samo prekrasnim, stjenovitim krajolikom i vinogradima.
Katarski dvorci, koji se uglavnom drže uz stjenovite planine poput orlovih gnijezda, nude fantastičan pogled i svjedoče o moći ove srednjovjekovne, vjerske sekte koja je zadržala svoje sljedbenike do danas. Peyrepertuse je najveći i Lastour najljepši dvorac. Pirineji - znamenitosti i aktivnosti koje ćemo ovdje nabrojiti uokvirile bi Mediteran s njegovim beskrajnim plažama udaljenima samo sat vremena.
Naša omiljena plaža je La Franqui s borovom šumom koja gotovo doseže obalu, lagunom i malim kućicama na plaži.
U Languedocu možete otkriti i mnoge klisure i špilje. Jedan od najimpresivnijih klisura je Gorges de Galamus sa zavojitom cestom urezanom u stijenu. Pri kraju klanca nalazi se isposnica koja se nalazi na strmoj litici područja Aude, bogata prapovijesnim fosilima. Zato se u Espérazi (tik uz muzej šešira) nalazi izvrstan muzej dinosaura, gdje se možete diviti mnogim fosilima i rekonstrukcijama lokalnih nalaza. Organiziraju se i školski izleti do napuštenog kamenoloma tik do Domaine du Moulin kako bi se pronašli fosili, tvrdi se da Grotte de Niaux ima najbolje prapovijesne slike nakon Grotte de Lascaux i prapovijesnog parka u blizini koji prikazuje život kamenog doba za djecu svih dobi vrlo atraktivno uređeno područje. Degustacija vina - mi smo ovdje u najproduktivnijoj vinorodnoj regiji na svijetu. Za one koji žele biti aktivni, na primjer, u regiji oko Limouxa postoje sljedeće ponude: pješačenje, biciklizam / brdski biciklizam, vožnja kanuom / kajakom, rafting na bijeloj vodi (samo u proljeće), plivanje, kanjoning, speleologija, ribolov , Paraglajding, baloniranje na toplom zraku, penjanje, spuštanje u spust, avanturistička igrališta, jahanje, streličarstvo, tenis, golf i skijanje (da, do sljedeće žičare potrebno je oko sat vožnje).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.03.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Simone und Manfred mit Marley X. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

großartiges Ferienhaus mit Pool

Vielen Dank für den tollen Urlaub, wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2021

Monika Z. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

dugotrajni odmor

Ostali smo 5 tjedana u kući Cypres i osjećali smo se vrlo ugodno. Kuća je prekrasna, kuhinja je super opremljena i možete dobro spavati u krevetima. Teren i bazen pozivaju vas da se zadržite. Domaćini Ariane i David vrlo su ljubazni, uvijek dostupni i rado pružaju informacije za izlete u okolicu. Hvala vam na prekrasnom vremenu!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Summa-Duncan:

Vielen Dank fuer die schoene Bewertung. Sie waren sehr nette Gaeste!

travanj 2021

Michael R. iz/od D Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Žao nam je .......

... , nismo mogli uživati u ovoj imovini onako kako nam se ponudila. Ali naša "posebna misija" nam je pružila premalo prilike da se opustimo i uživamo u kući i imanju onako kako treba.

Iz našeg ugla, možemo samo preporučiti kuću i druge objekte iznajmljivačice na imanju. Jedino penjalica na vrhu livade do bergerije treba malo pažnje od Davida. Skoro prijateljski boravak sigurno nećemo brzo zaboraviti, kao ni (korona uvjetovano ograničeno) poslijepodne uz kavu u Magrieu. Poštovanje Arianeinim unutarnjim arhitektonskim idejama i Davidu koji ih provodi, jako su nas inspirirali.

Mogu li se rezervirati?

U svakom slučaju veselimo se našem novom domu u daljnjem okruženju Roquetailladea i sigurni smo da ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Summa-Duncan:

Vielen Dank fuer die nette Bewertung. Viel Spass im neuen Heim. Vielleicht duerfen wir es ja mal besichtigen!
Das Klettergeruest kriegt sehr bald das fehlende Brett zurueck.

kolovoz 2020

Dirk W. iz/od 72810 Gomaringen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivan boravak.

Tko traži mir, nalazi ga ovdje! Proveli smo predivan tjedan ovdje. Najmodavci su vrlo prijateljski i susretljivi, zapravo dostupni cijelo vrijeme. Kuća je vrlo lijepo uređena. Savršena za opuštanje i isključivanje. Smještaj se vrlo preporučuje! Sve najbolje.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Summa-Duncan:

Vielen lieben Dank fuer die tolle Bewertung. Sie waren auch sehr nett und sind jederzeit wieder herzlich willkommen.

rujan 2019

Antje B. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Ruhiges tolles Bauernhaus mit Pool

Wir waren als Familie mit unserem Baby in dem schönen, liebevoll eingerichteten Bauernhaus mit tollem Flair. Es ist herrlich ruhig dort und man kann am Pool relaxen. Frau Summa-Duncan war immer erreichbar und hat sich um alles gekümmert, was man braucht. Wir werden sicher mal wieder kommen. Sehr zu empfehlen, wer mal Ruhe braucht, und in der Umgebung kann man einiges unternehmen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2019

Maik S. iz/od 10965 Berlin

5,0
5 5 5 5

Tolle Unterkunft

Wir, Familie mit zwei Kindern und Hund, haben hier zwei großartige Wochen verbracht. Die Unterkunft bietet alles, was man braucht, und die Lage ist auch prima. Die Vermieter sind freundlich und hilfsbereit. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2018

Karl W. iz/od Tutzing

5,0
5 5 5 5

Tolles Feriendomizil

Wir haben hier zu Zweit eine wunderschöne Urlaubszeit verlebt! Das Ferienhaus ist super ausgestattet, das Grundstück mit Pool ein Traum und die Vermieter super nett und zuvorkommend! Mit anderen Worten: jederzeit empfehlenswert!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Summa-Duncan:

Vielen herzlichen Dank fuer die Bewertung. Sie sind auch toll und gerne wieder willkommen!

travanj 2017

Thomas iz/od 63856 Bessenbach

5,0
5 5 5 5

Rundherum zufrieden

Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Es gab gabe jeden Tag etwas neues auf dem riesigen Grundstück zu entdecken.
Auch wenn der Pool geheizt war, so erlaubte das schöne aber kühle Wetter leider keine ausgiebigen Badetage.
Wir würden gerne wiederkommen

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2015

P. iz/od Pfinztal

4,8
5 5 5 4

Angenehmer Aufenthalt, sehr nette Vermieter

Das waren zwei schöne Wochen in äußerst angenehmer Umgebung. Das Haus läßt keine Wünche offen, komfortabel eingerichtet , von der perfekten Küchenausstattung angefangen bs zur gemütlichen überdachten Sitzecke. Und der Swimmingpool mit bequemen Liegestühlen bietet die richtige Erfrischung nach anstrengenden Wandertouren.
Wir waren vier Erwachsene, ein Aufenthalt mit Familie ist dank des großzügigen Grundstücks aber gut denkbar.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

gospođa A. Summa-Duncan

gospođa A. Summa-Duncan

Mi smo njemačko-engleska obitelj s kćeri, mačkama, psom i konjem. Već 14 godina živimo ovdje na ovom prekrasnom području i vodimo naše uredne kuće za odmor.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 63220

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/63220.htm


«Luxurioeses Bauernhaus, Pool» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina