Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Ana, Rovinj Bale

Rovinj, Istra, Hrvatska

maks.  5   Gosta/Gostiju
76m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
76m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Ana nalazi se u tihom i mirnom mjestu, 300 metara od glavne ceste od grada Bale turistički biser Rovinja. Kuća je okružena tipičnom mediteranskom krajoliku nudi umirujuće krajolik i pogled tako da okružuje savršen smještaj za obiteljski odmor, romantični odmor ili aktivni odmor na moru. To je idealno mjesto za one koji žele dovesti svoje razine svakodnevnog stresa i pritiska na minimum potiskuje prema dolje. Ljubitelj životinja (mačaka i dva bezopasnih pasa u uzgajivačnici se čuvaju na drugom kraju kuće), prirode, biciklisti, planinari, šetači ili samo mokasine sigurno mjesto atraktivna jer mnoge biciklističke staze, pješačke i planinarske staze unutar lako a prirodni rezervat Palud (jedini ornitološki park u Istri) i brojne divlje u brojnim malim uvalama skrivenim plažama duž obale s kristalno čistim morem, koje čine sustav atraktivan i moderan, čak i za vrijeme izvan sezone. Konkretno, izbirljiv posjetitelje s različitim sadržajima, sadržajima, voda i sportske aktivnosti dostupne odabrati blizini plaže i turističkih naselja Veštar (4 km), San Polo (5 km) ili Colone (6km), a da ne spominjem razne objekte, u Balama (4 km) i Rovinju (8 km). Najbolje mjesto da bi sve svoje dnevne zadataka je blizini mala, romantična i bez gužve (čak u ljetnim mjesecima) Grad Bale sa skromnim i ne previše agresivan rasponu od ljetnih događanja i na otvorenom festivalima i za zahtjevne posjetitelje gradskih Rovinj, Pula (30 km), Vrsar (28 km) ili Poreč (30 km) se mora. Najbliža i jedina zračna luka u regiji nalazi se u Puli, a tu su i agencije za iznajmljivanje automobila gotovo bilo gdje, Vila Ana je jedinstvena, lijepa, topla i mila namještena i opremljena farma, okružena prirodom i stoga idealna za cijeli odmor u svakom smislu te riječi sa svim modernim infrastrukture i sadržajima na ruku.
Kuća ima ukupnu površinu od 96 kvadratnih metara (uključujući natkrivene prednje i stražnje terase pruža hlad cijeli dan), a stambeni prostor je 76 četvornih metara. U prizemlju ukupne površine cca. 45 m² sastoji se od dnevnog boravka, plosnatim TV ekranom, kauč i pećnicom. Tu je i potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom i kupaonica s tušem. Na prvom katu se nalazi hodnik u dvije sobe vodi, jedna s bračnim krevetom i jedna i druga s krevetom za jednu osobu. Obje sobe su klimatizirane i imaju pogled na more od zapadne obale Istre. Postoji još jedna kupaonica na katu s tušem, kao dobro. Kuća ima vlastiti prednji i dvorišta s velikim roštiljem. Villa Ana je tradicionalna samostojeća seoska kuća te je fina mješavina tradicionalnog i suvremenog interijera i dogovoru. Okružen je mediteranskim biljem i brojnim maslinicima u tipičnom istarskom "Hacienda".

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Skijaška uspinjača 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 30 km Pula

30 km

Kolodvor 15 km Kanfanar

15 km

Izlaz s autoceste 10 km Rovinj

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Objekt se nalazi samo 3 km od grada Bale i 8 km od grada Rovinja. Posjetitelji su dobrodošli uglavnom od strane vlasnika nekretnine i uz do doma. Vlasnik će biti sretni i dati sve potrebne informacije o svim dostupnim, koji bi mogao biti od posebnog interesa posjetitelja. Vila Ana je kratka udaljenost od romantičnog gradića Bale. Bale je tipičan istarski gradić koji leži na raskrižju cesta koje vode za Rovinj-Rovigno, Pula-Pola i Trsta, nekoliko kilometara od mora, a na brdu. Ima tradicionalne arhitekture (uskim ulicama i kamenim kućama, da se stvori poseban ugođaj), multikulturalnost, dvojezičnost (hrvatski i talijanski podjednako govori) i toleranciju. On pruža sasvim sigurno okruženje sa svim potrebnim turističke infrastrukture i objekata.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Osim Sezona 90 €
Mid Season 110 €
Visoka sezona 130 €

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Vila Ana se nalazi nedaleko od romantičnog, slikovitom i gradića Bale. Bale je tipičan istarski gradić koji leži na raskrižju cesta koje vode za Rovinj-Rovigno, Pula-Pola i Trsta, samo nekoliko kilometara od mora i nalazi se na vrhu brda. Ona ima s tradicionalnom arhitekturom (uskim ulicama i kamenim kućama koje stvaraju poseban ugođaj), multikulturalizma, dvojezičnost (hrvatski i talijanski jezik podjednako govori) i tolerancije. On predstavlja savršeno sigurno okruženje sa svim potrebnim turističke infrastrukture i objekata.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin M. Dujmovic

gospodin M. Dujmovic

Ja sam vlasnik ovog lijepog kuće, koja je nedavno obnovljena, a koji je dio obiteljske baštine. Ja sam vrlo sklon hosting stranih gostiju i davanje savjeta u vezi s najboljim restoranima, plažama, mjestima za posjetiti i sve ostalo. Ukoliko se odlučite posjetiti nas, siguran sam da ćete biti oduševljeni i da će poželjeti vratiti opet.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 64017

Posljednje ažuriranje: 27.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/64017.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina