Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Oedenhof

Italija, Južni Tirol, Dolomiti, Eggental, Deutschnofen, Rosengarten i Latemar, Obereggen, Karersee

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

61 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

61 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

U našoj planinskoj kolibi na Ödenhofu u Deutschnofenu, okruženi livadama i šumama, možete nesmetano provesti svoj odmor!

Budući da postoji samo jedan apartman, kuća je samo vaša, neće vas ometati drugi gosti i možete pronaći mir i opuštanje! Apartman je na dvije etaže i može primiti 4 osobe. U prizemlju se nalazi kuhinja za blagovanje, dnevni boravak i kupaonica. Udobna kuhinja za blagovanje opremljena je prekrasnom blagovaonicom i novom potpuno opremljenom ugradbenom kuhinjom, a zahvaljujući peći na drva možete uživati u ugodnoj toplini. U dnevnom boravku ćete pronaći kauč na razvlačenje, malu biblioteku i društvene igre, kao i satelitsku TV, DVD i radio. Kupaonica ima WC, tuš, umivaonik, ormarić, perilicu rublja i svježe ručnike za ruke i kupaonicu. Dvije spavaće sobe su na gornjem katu. Spavaća soba za odrasle je novo namještena i ima bračni krevet, veliki ormar i veliko ogledalo. Posteljina je također dostupna. Druga soba je također nova i prilagođena djeci, ima dva odvojena kreveta, ormar i dječji krevetić na upit. Puno dodataka za djecu: podloga za presvlačenje, dječja stolica, dječji krevetić, dječje posuđe i razne zgodne dječje i obiteljske igre. Za vaše opuštanje na otvorenom tu je veliki travnjak s izravnim pogledom na planine, ležaljke, lijepi drveni kauč, razne igre i pješčanik za djecu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 120 km Innsbruck

120 km

Kolodvor 20 km Bozen

20 km

Izlaz s autoceste 18 km Bozen Nord

18 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša planinska koliba smještena je u mirnom krajoliku zelene livade na 1300 metara nadmorske visine. Idealno za sve koji su željni osvježavajućeg planinskog zraka u vrućim ljetnim danima!

Uživajte u pogledu na moćni planinski krajolik Svjetske prirodne baštine južnotirolskih Dolomita - Latemar i Catinaccio.

Ako tražite apsolutni mir i tišinu, došli ste na pravo mjesto! Budući da postoji samo jedan apartman, kuća je samo vaša, neće vas ometati drugi gosti i možete pronaći mir i opuštanje!

Vani ima puno prostora i mogućnosti za lunjanje i zabavu bez potrebe da se obazirete na druge goste.

Odmor idealan za obitelji s djecom! Nova Ponente se nalazi na visoravni, okružena masivima Schlern, Rosengarten i Latemar na istoku i Zanggen, Schwarzhorn i Weißhorn na jugu, s pogledom na planine Mendola na zapadu. Idealni uvjeti za ljubitelje planine!

Za ljubitelje prirode, Deutschnofen je izvrsna polazna točka za širok izbor alpskih planinarenja.Okruženi impresivnim planinskim lancima i rascvjetanim livadama i šumama, ovdje na Regglbergu možete u potpunosti uživati u fascinantnoj prirodi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Lokalni porez uveden je u Južnom Tirolu 2014. Prikupljaju ga smještajni objekti. Iznos je 1,75 centi po gostu i noćenju za osobe od 14 i više godina. Djeca i mladi do 14 godina oslobođeni su plaćanja. Lokalna pristojba plaća se pri odlasku, prikazuje se zasebno na računu i dodaje se cijeni najma.

Prihodi od lokalnih poreza koriste se za proširenje i održavanje infrastrukture i usluga te za organizaciju kulturnih i sportskih događanja.



Osim toga, od 2021. naši će gosti imati besplatnu propusnicu za goste Eggental, s kojom mogu besplatno i bez ograničenja koristiti javni prijevoz tijekom svog boravka - u Eggentalu iu cijelom Južnom Tirolu!

Uvjeti poništenja:

  • Wir freuen uns auf Ihr Kommen und Sie freuen sich bestimmt auf Ihren Urlaub. Doch bis zur Anreise und während Ihres Urlaubes kann viel passieren! Bis 10 Monate vor Anreise können Sie bei uns kostenlos stornieren. Ab 10 Monate bis 2 Monate vor Anreise berechnen wir 20 % vom Reisepreis. Ab 2 Monate bis 2 Wochen vor Anreise berechnen wir 50 % vom Reisepreis. Innerhalb der letzten 2 Wochen vor Anreise beträgt die Stornogebühr 100% des Buchungspreises. Aufgrund von Corona haben wir sehr flexible Stornierungsbedingungen: sollte die Anreise aufgrund von Reisebeschränkungen nicht möglich sein oder ihr euch in amtlich verordneter Quarantäne befinden könnt ihr natürlich kostenlos stornieren und wir erstatten euch die Anzahlung zurück.

ostale informacije:

Koordinate Ödenhof za GPS:

N46.411164
E11.465729


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2022

R. R. iz/od Südbrandenburg, Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen

Ova kuća za odmor je izvanredna. Počinje s lokacijom: sami na livadi, okruženi šumom s prekrasnim pogledom na Latemar i Catinaccio, možete se opustiti na ležaljci i gledati jelene kako pasu 50 metara dalje. To ne znači da ste odsječeni od civilizacije. Nekoliko kilometara dalje je Deutschnofen s trgovinama, restoranima i autobusnim stanicama. Važni su jer je Ödenhof idealno polazište za izlete u Rosengarten, Latemar, Zanggenberg, Schwarzhorn, Weißhorn ili čak u Bozen. A možete i ostaviti svoj automobil, jer kao gost u Ödenhofu dobivate besplatnu karticu za goste za sav javni prijevoz diljem Južnog Tirola! Svakako koristiti! U kući zapravo ništa ne nedostaje. Oprema je nova i ukusna. Na kuhinjskom stolu dobili smo nekoliko lijepih pažnje! Dobrodošli ste i to primijetite na drugi pogled. Počevši od lijepo dizajnirane mape dobrodošlice s detaljnim korisnim informacijama, male knjižnice, dobro odabranih lokalnih brošura, planinarskih karata i vodiča, kompletne, skladne kuhinjske opreme (bez gomile odbačenog pribora, kao što se ponekad događa), do APSOLUTNE čistoće - sve je bilo usmjereno prema nama gostima. Imate iluziju da ste prvi stanar! Sjajno! Ova kuća za odmor je izvanredna.

srpanj 2021

Anita O. iz/od Deutschnofen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oedenhof Eggenthal

Fantastičan ambijent s nevjerojatnim znamenitostima i pogledima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Skijaški odmor, Romantični odmor

srpanj 2021

Tina H. iz/od Hamburg

4,4
4 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Kuća iz snova

Naš odmor u Ödenhofu bio je odličan u svim aspektima. Unutrašnjost kuće je ukusna i ništa ne nedostaje. Kuća je dragulj za one koji traže mir i tišinu. Ovdje ste potpuno neometani, a opet niste odsječeni od civilizacije (mjesto udaljeno 3 kilometra). Pogled na Dolomite je senzacionalan.
Domaćini su vrlo ljubazni, uslužni i velikodušni.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce

lipanj 2018

Volker H. iz/od 76684 Östringen-Tiefenbach

5,0
5 5 5 5

wir würden gern in allen Bereichen einen 6. Stern vergeben!!!!

Ich mache es kurz: es geht einfach nicht besser - wirklich einmalig toll!!!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2017

Gabriela G. iz/od 98529 Suhl

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Maknite se od stresne svakodnevice

Htio bih se u svemu složiti sa svojim Vorbewerternom :-). Pogled, mir, mogućnost planinarenja....sve je bilo super. Gotovo malo luksuza u samoći. Opremljenost kuće i čistoća teško se mogu nadmašiti. Nakon prekrasnih šetnji i posjeta planinama, svaku smo večer uživali u panorami uz čašu crnog vina na klupi ispred kuće, a potom umorni i zadovoljni legli u krevet, ne zaboravljajući kuhanje na peći na drva, koja odiše ugodnom toplinom. Naravno, za one kojima se žuri tu je i luksuz električnog štednjaka. Sve u svemu, ovdje smo imali sveukupno uspješan odmor i naš pas je mislio da je u raju. Mislim da se i djeca ovdje mogu osjećati vrlo ugodno, jer i za njih postoji igraonica, a u okolici ima što za otkriti.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2016

Georg L. iz/od 90419 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Planinska panorama koja oduzima dah

Kuća je u izvrsnom stanju. Sadrži sve što je potrebno za opuštajući i samostalan odmor u planinama. Oprema je vrlo dobro očuvana, kompletna i potpuno funkcionalna, kao što je navedeno u opisu. Lokacija je izvrsna, planinarenje ili šetnja mogu krenuti od kuće.
Do dobrih trgovačkih sadržaja može se doći za nekoliko minuta vožnje automobilom.
Zaključak: Sveobuhvatno opuštajući boravak pun događaja

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2016

Regine N. iz/od Biberach Riss

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Nebeski!

Ako tražite apsolutni mir i tišinu s najboljom opremom i ljubaznošću (stanodavaca i stanara), ovo je mjesto za vas! Ležanje na suncu i uživanje u gotovo najljepšem pogledu na Catinaccio i Latemar uz čašu dobrog crnog vina nakon ugodne šetnje...što vam više treba?

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2016

Josef K. iz/od 92334 Berching

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

To je jednostavno super

Ova kuća za odmor bila je upravo ono što smo željeli. Odlična lokacija na osami, ako volite mir, ovo je mjesto za vas. Mi i naš pas smo maksimalno uživali u samoći, bez ikoga, a ipak se do trgovine i restorana može doći za nekoliko minuta vožnje. Odlične planinarske staze u neposrednoj blizini. Možete odmah vidjeti da je kuća bila namještena s ljubavlju i pažnjom, bila je super čista kad smo stigli i sve što vam je potrebno bilo je tu. Da ne zaboravim spomenuti potpuno lijepog i uslužnog vlasnika. Zaključujemo da ponovno dolazimo topli pozdravi iz Gornjeg Palatinata.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

travanj 2016

Familie D. iz/od Altrip

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je jednostavno predivno!

Odmah smo se osjećali kao kod kuće u ovoj kući i sigurno nećemo biti tamo posljednji put. Kuća ne samo da impresionira svojom izoliranom i prekrasno mirnom lokacijom, s prekrasnim pogledom na Rosengarten i Latemar, već i time što je opremljena sa puno pažnje prema detaljima od strane vlasnika. Kreveti su san snova i spavali smo kao prutovi. Vlasnici su nevjerojatno ljubazni, pažljivi i susretljivi i odmah su nam dali osjećaj da smo doista srdačno dobrodošli. Naš pas također je volio kuću jer je mogao divno odmoriti na livadi ispred kuće i promatrati mnoge životinje. Gotovo svaki dan možete vidjeti srne na livadi ispred kuće. Naš mali "lovac" to je smatrao jako zanimljivim i uzbudljivim...

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2015

Fabian K. iz/od malsch

4,7
4 4.5 5 5
Prikaži njemački

Jedinstven pogled

lijepa, mala kućica s izravnim pogledom na Dolomite (Rosengarten i Latemar)
kuća je idealna za sve koji traže mir od stresa svakodnevnog života (nema susjeda u blizini)
nije luksuzna kuća, ali je potpuno dovoljno i praktično namještena (možda nedostaje televizor u spavaćoj sobi za djecu)
vrlo ljubazni i susretljivi vlasnici koji žive oko 5 km udaljeni !!
svi ljudi u mjestu (nije Italija) su izuzetno ljubazni i vrlo društveni !!!
čak i susjedni seljaci su vrlo susretljivi i darežljivi !!! (npr. Konrad i Michael)
i ne zaboravimo okolicu
planinarenje, posjeta planinskim farmama, vožnja žičarom, ribolov, biciklizam ili šetnja gradom (Bozen, Merano) itd., sve je moguće unutar kruga od 30 km
tako da svaki dan možete doživjeti nešto novo ako želite??!!
ili se opustiti na VELIKIM travnjacima (oko ?? ha) oko kuće !!!
ps. dolazimo opet !!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrav j. + m. + f. iz m. Njemačka

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Ödenhof
obitelj A. Obkircher

obitelj A. Obkircher

Mi smo mlada obitelj, imamo dvije kćerkice i živimo u prekrasnom Eggentalu! Iznajmljujemo prekrasno smješten Ödenhof od 2014. i radujemo se što ćemo tamo provesti nekoliko opuštajućih dana!


ostale informacije

Broj objekta: 64327

Posljednje ažuriranje: 12.01.2024

Oglas je online od: 9 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/64327.htm


«Oedenhof» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina