Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Sanibel Shell

Cape Coral Florida

maks.  8   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
300m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Srdačno vas pozdravljamo i želimo vam dati prvi dojam o novoj luksuznoj vili Sanibel Shell u svjetski poznatom Cape Coralu.



Vila iz snova Sanibel Shell s južnom orijentacijom na kanalu slane vode “Crosby” s izlazom na Meksički zaljev izgrađena je na parceli od 1000 m2 u tipičnom modernom floridskom stilu.



Ova s ljubavlju i savršeno opremljena vila dočekuje vas ležernom atmosferom i modernim ambijentom. Doživite nevjerojatan životni stil Floride na cca 300 četvornih metara stambenog prostora, sa svijetlim, svjetlom preplavljenim i visokim sobama. Mogućnosti kupnje kao što su Publix, Target, Lowes i pošta nalaze se u blizini. Također možete pronaći ukusne hamburgere u “Five Guys”, ukusan sladoled u “Coldstone” ili pizzu u “Pizzahutu”. Lokacija ne ostavlja željeno.



VANJSKI PROSTOR – VANJSKI PROSTOR VILE SANIBEL SHELL



Općenito:

Luksuzna vila izgrađena je u obliku slova U, tako da se mogu ponuditi sve mogućnosti za odmor. Volite li večeru na otvorenom s obitelji i prijateljima, na raspolaganju vam je ljetna kuhinja i moderan blagovaonski stol za 8 osoba. Također ćete pronaći udoban i ugodan dnevni boravak s plinskim kaminom za opuštanje u drugom lanaiju. U prostranom “Screend-In” bazenu sa sunčalištem, opremljenom udobnim ležaljkama, imate dovoljno prostora za intenzivno sunčanje i prostora za duboko disanje i opuštanje.



Ljetna kuhinja:

Vanjski prostor opremljen je impresivnom ljetnom kuhinjom koja uključuje ugradbeni plinski roštilj i hladnjak te bar uz bazen gdje se možete opustiti.



Bazen & Spa:

Ekskluzivna rezidencija ima električni grijani bazen u obliku slova T sa spa nultom točkom. Opremljen je modernom i visoko učinkovitom pumpom za bazen, LED tehnologijom i sustavom soli koji je ugodan za kožu. Bazen ima i sunčalište na kojem se možete samo opustiti ili igrati s mališanima



UNUTAR – INTERIJER VILE SANIBEL SHELL



Općenito:

Doživite fascinaciju privatne luksuzne vile, potpuno individualne i na visokoj razini. Villa Sanibel Shell poziva vas da sanjarite, opustite se i osjećate se dobro zahvaljujući svom luksuznom namještaju i elegantnim podovima od sedrenog kamena. Vila ima alarmni sustav, individualno reguliranu klimu i ostavu s električnim uređajima europskih standarda kvalitete. Perilica rublja, sušilica, set za glačanje i usisavač su naravno uključeni. Ručnici, ostale kućanske potrepštine i dječje potrepštine kao što su visoke stolice, ograde za krevet i krevetići za bebe također su dostupni besplatno. Također imate brzi internet/WLAN i telefon.



Dnevni boravak:

Dnevni boravak je otvoren i prostran. Ovdje možete bez grižnje savjesti uživati "ne radeći ništa". Za najbolju zabavu pronaći ćete TV s velikim ekranom, DVD player i Dolby surround zvučni sustav s integriranim glazbenim sustavom u zabavnom centru (s kontrolama glasnoće na raznim mjestima u kući).



Igraonica:

Poseban užitak pružit će vam igraonica sa stolom za biljar i batlerovom ostavom.



Spavaća soba:

Gotovo jedinstvene su 4 spavaće sobe s 4 kupaonice. Spavaće sobe su podijeljene na glavnu spavaću sobu s king size krevetom, junior glavnu spavaću sobu s king size krevetom, spavaću sobu s queen size krevetom i spavaću sobu s queen size krevetom te su također opremljene visokim kvalitetni madraci, LED TV i radio sat.



Kuhinja i blagovaonica:

Kuhinja s visokokvalitetnim aparatima marke GE, kao što su 48" hladnjak, indukcijska staklokeramička ploča za kuhanje, ugradbena pećnica i ugradbena mikrovalna pećnica, također ne ostavlja nedostatke želja. Ogromni bar Raised Island također vas poziva da se zabavite. Pokraj kuhinje nalazi se prostrana blagovaonica s dovoljno mjesta za 8 osoba. Zahvaljujući klizačima od 90°C imate fantastičan pogled na bazen i kanal.



Ponosni smo što međunarodnim klijentima pružamo izniman boravak u Sunshine State of Florida. Kvaliteta je naš glavni prioritet. Bilo da želite provesti odmor s cijelom obitelji ili nekoliko romantičnih dana udvoje, kod nas ste u najboljim rukama. Naša vila u Cape Coralu i prvoklasna usluga učinit će vaše putovanje na Floridu nezaboravnim iskustvom.



Nemojte rezervirati "baš sve" - razgovarajte s nama. Radujemo se vašem dolasku!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Zračna luka 30 km Fort Myers SW International Airport

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila iz snova Sanibel Shell južne orijentacije na kanalu slane vode “Crosby” s izlazom na Meksički zaljev izgrađena je na parceli od 1000 m2 u tipičnom modernom floridskom stilu.



Villa Sanibel Shell nalazi se u srcu Cape Corala u blizini Bulevara Santa Barbara u vrlo mirnoj sporednoj ulici, dovoljno središnjoj da se brzo stigne do svih vrućih točaka. Pokrivajući površinu od 300 četvornih kilometara, presijecanu preko 640 km dugim kanalima slane i slatke vode, Cape Coral, koji je sada postigao svjetski poznat status, nalazi se u jugozapadnoj Floridi izravno na obali Meksičkog zaljeva. Cape Coral je stoga idealan za nautičare, ali i golfere koji svoj novac dolaze na svoje na brojnim golf terenima. Jugozapad Floride također je vrhunac za kupce, koji mogu pronaći sve veliko u brojnim trgovačkim centrima i prodajnim mjestima. No, ako samo želite uživati u suncu, moru i vlastitoj kući za odmor s bazenom, ovo je pravo mjesto za vas.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 650 $
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 12 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sve cijene uključuju 11,5% prometa i boravišnu pristojbu. Ne dajte se zavarati drugim ponudama!



Bez sezonskih nadoplate za Uskrs, Božić ili tijekom praznika!



Troškovi električne energije uključeni su u cijenu najma do 15 USD/tjedan (11,5% poreza uključeno). Dodatni troškovi izračunavaju se prema cijeni koštanja na temelju potrošnje (trenutno 0,35 USD plus 11,5% prometa i turističke pristojbe što rezultira 0,39 USD).



Maksimalan kapacitet je 8 osoba.



Minimalni boravak 1 tjedan, moguće i kraće po dogovoru, dolazak i odlazak subotom.



Uplate su moguće u eurima na njemački račun, ili u američkim dolarima na američki račun po dogovoru.



1x krevetić, 1x ogradica za krevet, 2x baby monitor, 1x stolica za hranjenje i dječje igračke dostupni su vam besplatno

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt bis zum 60. Tag vor Mietbeginn 40%, nach Ablauf dieser Frist 100%

ostale informacije:

Kuća za odmor:



Novoizgrađena 2015. luksuzna vila za odmor, s bazenom i spa. 4 spavaće sobe, 4 kupaonice na dnevnom svjetlu s mramornim umivaonicima. Igraonica sa stolom za biljar i batlerovom ostavom. Zabavni centar sa 75" UHD Smart TV-om, Apple TV-om. HD Smart TV u svakoj sobi, WiFi i telefonska paušalna tarifa za sve zemlje EU-a kao i SAD/CAN besplatno. Kuhinja s visokokvalitetnim GE uređajima od nehrđajućeg čelika i velikim povišenim otok -Bar. Vila s elegantnim kamenim podovima iznutra i izvana. Veliki bazen sa spa centrom, 2 terase, dnevni boravak, kamin, vanjska kuhinja (plinski roštilj, hladnjak) sa šankom okrenutim prema jugu prema kanalu sa super panoramskim pogledom. Pogled. Pristanište za čamac s navlakom i tiki kapom. Više možete pronaći na našoj početnoj stranici


Posebne karakteristike:



Osvijetljene sobe s 2x 10" kutnim kliznim prozorima. Bazen s LED svjetlom u boji sa spa nultom točkom i tehnologijom slane vode (bez klora), vanjska kuhinja s plinskim roštiljem, hladnjakom i barom kao i garnitura za sjedenje s kaminom. Energetski učinkovito, najnoviji građevinski standardi.



Dolazak:



Od zračne luke Fort Myers, slijedite Terminal Access Road iz kruga zračne luke. Nakon 2,6 milje, skrenite desno na Treeline Ave prema jugu, zatim nakon 2,5 milje, lijevo na Daniels Pkwy i slijedite zapad 5,5 milja dok ne postane Cypress Lake Drive preko državne ceste 41. Nakon još 1,6 milja skrenite desno na Winkler Road i pratite je 0,7 milja te skrenite lijevo na College Pkwy. Ovo vodi preko mosta s naplatom cestarine do automobila Cape Coral. Nakon nešto manje od 3 milje, ovo vas vodi do ulice Santa Barbara Blvd, na koju skrećete desno. Nakon još 2 milje, skrenite desno na semaforu na 29. Ter. na kraju skrenite desno u Santa Barbara Pl i zatim u 30th Ter. Kuća je na desnoj strani.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. Van Laak

gospođa S. Van Laak

Vrlo smo ponosni što vam možemo ponuditi izvanredan boravak na Floridi. Kvaliteta je naš glavni prioritet. Nemojte rezervirati "baš sve" - razgovarajte s nama. Radujemo se vašem dolasku!


Dalji smještaji od gospođa S. Van Laak


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 65781

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 9 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/65781.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina