Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
270m²  stambena površina
3 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
270m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Luksuzna tipična Korzički vila (270 m 2) u starom kamenu, u blizini 14. JD. Postojeći zajednica Calenzana, grijani bazen, 10 km od mora i prekrasne bijele pješčane plaže u Calvi.

Mirna lokacija u prirodi, u ljeto manje SCHONENist, ne previdi, 5 min. . Iz pekare, restorana i trgovina, prekrasan pogled na Le Monte Grosso - jedan od najviših planina Korzika. - U srednjovjekovni planinskim selima.

90 m 2 stambene površine, 16 stopalo visok strop, 140 m 2 spavaće sobe s vlastitom kupaonicom i odvojenim WC-om, kupaonica m. Whirlpool u. Plosnatim TV ekranom, 135 m 2 spavaće sobe s en suite u. U odvojenim WC-om. 142 m 2 spavaće sobe s en suite u. U odvojenim WC-om. Plosnatim TV ekranom.

Možete imati ručak i večera. Na 45 m 2 velike teak terasa m. Roštilj u. Uživajte u panoramskom pogledu i pored 5 x 10 m bazenu, a među masline. Agrumima. Objekt ima parkiralište u. Stol za stolni tenis. Teniski teren je 5 min. vlasništvo N. a tu je i igralište za golf. Tiha kuća nudi romansu na odmoru ili je idealan za odmor s obitelji ili prijateljima.

Možete min 10. plivati ​​daleko lijepu bijelu pješčanu plažu ili se zamoči u potoku u blizini kuće. Na području postoji mnogo einschließl izvrsnih lokalnih restorana. Ribljim restoranima, u. Može se kupiti izravno od ribara svježe ribe. Visoke planine GR20 počinje u Calenzana u. Vodi, maslinovo ulje Festival se svakog ljeta u Monte Grosso umjesto.
Posjeti vinarija se nude tijekom cijele godine, u. Od raznih lijepih plaža u regiji brojnih sportova na vodi nude. Neke od plaža s kristalno čistim plavim vodom u. Apsolutno netaknuta priroda u ljeto nije gužva, u. Drago nam je da bi mogli uživati ​​u ovim prekrasnim mjestima s našim gostima svake godine zajedno.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 12 km Calvi Ste Catherine

12 km

Kolodvor 10 km

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Balagne Obalno područje je najljepša od Korzici. Mnogo više autentični, manje gužve i nadgrađen kao na jugu otoka. To je čisto plažama, kao što su na Karibima, visokim planinama, kao što švicarskim Alpama u. Srednjovjekovni planinskim selima, kao što je u gradu

Calvi je od mora i okružen planinama, a njezini kafići, restorani i trgovine nalaze se u zaštićenom i divlje obale ....; brojne bijele pješčane plaže kao što su Ostriconi, Saleccia, Bodri, Revellata m. kristallfarbenem, tirkizno plavo more okruženo lijepom u. netaknuta priroda.

Karakteristične, regionalne specifičnosti šume Bonifato, regije vinogradarstvo, divlji krajolik Agriates pustinji lokalnih organskih tržištima u. Dalekosežnih povijesti.

Izlet brodom do rezervata prirode Scandola (pod zaštitom UNESCO-a) je potrebno, u. The (pod zaštitom UNESCO) Fango Bach sa svojim bazenom u stijenama je fantastičan.

Ostale aktivnosti: .. jedrenje, planinarenje, jedrenje na dasci, ronjenje, noćni klub itd Balagne regije sa svojim prekrasnim maslinicima, koja je već postojala u doba Rimljana, a njegove naranče i limuna proizvodnje i vrt Korzici se zove.

Osim toga, ona se odlikuje srednjovjekovnim planinskih sela, Pigna Music Festival, San Antonio - jedan od najstarijih gradova, rimski kapela Lumio, Calenzana s kapele St. Croix, u velikoj procesiji iz St. Restitude, glazbeni festival, polazna točka za planinarenje put GR20, nazvan je u nakon ime jednog od najboljih francuskih crnih bijelih vina, poznati po svojoj bivšoj uljari Lunghignano, Moncale i najbolji med Korzike Aregno i njegova badema festivala, Cateri s franjevačkim samostanom, koji je još uvijek u - Konvencije o Alzipratu .. vjerski red je nastanjena, iz.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 1000 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Nakon što je zakup potvrđen od strane kupca, vlasnik će vam poslati dvije kopije ugovora, jedan od koje se, zajedno s polaganjem 30% se plaća putem bankovnog transfera (bankovni troškovi su odgovornost kupca), mora biti vraćen vlasniku , Ravnoteža će se zbog 8 tjedana prije dolaska. Povratni depozit od 1500 eura protiv bilo kakve štete na objektu se plaća pri dolasku

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 28 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Sobe su prostrane, moderne, klimatizirane, s parketom, udoban posteljinu; Odvojeni WC u svakoj sobi. Televizori s ravnim ekranom s satelitskim kanalima i DVD playeri, video 2 spavaće sobe.

Zračne luke i trajekti: Calvi Sainte Catherine zračne luke je 20 minuta udaljen od kuće, Bastia nudi alternativu. Možete pronaći charter letova iz svih njemačkih zračnih luka od travnja do listopada uputiti na Calvi. Alternativno, lete jeftine letove iz Nice i Marseille, odakle možete nastaviti letjeti s Air France za Bastia ili Calvi. Ako želite putovati autom, naći ćete trajektima iz sljedećih tvrtki: Korzika Trajekti ili SNCM iz Marseille, Nice, Toulon izravno Calvi, Ile Rousse ili Bastia. Ili od Livourno Italia izravno Bastia u 3 sata s Korzike Trajekti


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Markus K. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Umjetnička kamena kuća s prekrasnom planinskom kulisom

Bilo nas je 6 u zaista jedinstvenoj umjetničkoj kući. Kuća je zaista posebna karakteristika, vrlo ukusno i vrlo umjetnički namještena. Vrlo prostran dnevni boravak/blagovaonica s vrlo lijepom kuhinjom (vrlo dobro opremljenom) s izlazom na veliku terasu i tri spavaće sobe čine vrlo sjajnu dnevnu jedinicu (ne možete prestati biti zadivljeni romantičnim, ukusnim namještajem). Sve vrlo uredno i čisto! Privlače pažnju 3 kupaonice. Domaćin je vrlo ljubazan i dao je niz najboljih preporuka za izlete u to područje. Vrt je potpuno zaklonjen, vrlo zelen i dobro održavan na planinskoj padini. Stolni tenis i grijani bazen pozivaju vas da se opustite. Ali ono najljepše je prekrasan pogled s terase (s roštiljem) preko planina do doline. Stvarno smo uživali!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Birgit H. iz/od München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjarski

Izuzetno lijepa, njegovana kuća s izvrsnom mješavinom moderne izrade i korske atmosfere. Lijep bazen s grijanjem pod narančom i limunom. Vrlo gostoljubiva i ljubazna zajednica s djecom u planinama, ali opet ne predaleko od mora. Proveli smo divno vrijeme i svakako bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2014

Mutard M. iz/od Eislingen

5,0
5 5 5 5

VILLA MIT STIL UND ATMOSPHÄRE

Das Haus entsprach voll und ganz unsren Erwartungen. Leider hatten wir nur eine Woche, um die Gegend zu erkunden, würden aber liebend gerne wiederkommen. Lage, Komfort und Sauberkeit waren hervorragend, Vermieter sehr zuvorkommend und behilflich auch bei Autopannen! Die Gegend bietet jedem Alter etwas, angefangen bei den Stränden, den Badebecken im Fangotal. Auch Calvi lädt zum längeren Verweilen ein. Kurzum, wer hier seinen Urlaub verbringen will, ob groß oder klein, wird es nicht bereuen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2014

Johann S. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

PREKRASNO

Zbog slika su očekivanja cijele obitelji bila postavljena visoko, ali su također u potpunosti ispunjena. Kuća od starih prirodnih kamenova je fantastična, njeno uređenje je ukusno, pogled na planine ti oduzima dah!
Tijekom večere na terasi imali smo priliku diviti se prekrasnom zalasku sunca koji se odbija na planinama. Nije daleko od mora, tako da smo tijekom dana mogli uživati na plaži, a navečer u miru unutrašnjosti te u grijanom bazenu usred narančinog drveća.
Vlasnici su jako ljubazni i dali su nam dobre savjete gdje jesti ili koje najzanimljivije izlete napraviti. Svakako treba posjetiti "Fango", mnoge prirodne bazene na rijeci, Scandola smo posjetili brodom, kao i čarobna mjesta poput San Antonina i Pigne. Vrijedan preporuke je restoran "Le Pain de Sucre" smješten u malom zaljevu tik uz plažu, gdje smo jeli odličnu ribu.
Dugo ćemo pamtiti ovaj uspješan odmor. Bit će teško pronaći sličnu kuću u budućnosti, osim ako ne želite ili možete rezervirati/dogovoriti 2 godine unaprijed.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2014

Ilona O. iz/od Paris

5,0
5 5 5 5

KORSIKA IM MAI

Unvergessliche Ferientage auf Korsika.
Das Ambiente, die Landschaft, die Leute - einfach
Spitzenklasse. Ideal, wenn man die Seele baumeln
lassen will.
Geeignet für aktive Leute, genau so wie für Ruhesuchende.
Sehr gepflegte Anlage. Sauber. Besitzer halten alles gut
in Ordnung und sind sehr gastfreundlich. Das Feriendomiziel ist absolut empfehlens-wert.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2013

Duki P. iz/od München

5,0
5 5 5 5

EINER DER SCHÖNSTEN ORTE ZUM FERIEN MACHEN

Das Haus ist noch schöner als auf den Werbefotos. Alles Nötige und noch viel mehr ist vorhanden. Die Vermieter sehr nett, immer da wenn wir Sie brauchten. Die Lage des Hauses eingangs Dorf, leicht zurück versetzt, war für uns ideal. Eigentlich könnte man zwei Wochen auf der Terasse verbringen und nur in die traumhafte Landschaft schauen. Die Buben genossen das geheizte Schwimmbad.
Eigentlich unglaublich, dass es in der für uns nahen Mittelmeerregion so ein schönes Haus an einem solch schön Ort gibt!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2011

Tina M. iz/od Bayern

5,0
5 5 5 5

URLAUB WIE ERWARTET...

Wir hatten hohe Erwartungen aufgrund der Beschreibung und der Bilder - wir sind nicht enttäuscht worden! Wer aussergewöhnliches zu schätzen weiß, ist hier gut aufgehoben.

Das Haus ist sehr gepflegt und hochwertig ausgestattet. Egal ob einfach nur zum Entspannen, zum Wandern oder Erkunden der näheren und weiteren Umgebung - alles ist möglich!

Wir waren im April für 2 Wochen dort - es war sehr schön. Ohne die Limitierung durch die Schulferien hätten wir es auch länger aushalten können...

Die Vermieter sind sehr freundlich und hilfsbereit, da wenn man sie braucht aber ansonsten dezent zurückhaltend. Genau so, wie man es sich wünscht....

Wir werden diese schöne Zeit und die tolle Aussicht von der Terasse lange in Erinnerung behalten.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

gospođa E. Larrieu

gospođa E. Larrieu

ostale informacije

Broj objekta: 66007

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 9 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66007.htm


«TERRA ROSSU» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina