Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Giovanna

Marke Emilia-Romagna Montefeltro

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

38 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Smješten u prekrasnoj Borgo na kraju u mirnoj ulici, na uglu kuća Casa Giovanna prema dvorišnoj strani i nudi prekrasan pogled na brda Apeninima. Casa Giovanna je u potpunosti obnovljen i ljubavlju u proljeće 2011. godine, a obnovljena. Otkrivajući dio fasade je ponovno izložen kamen.
Kuća je ispasti u prizemlju ima mali ulazni prostor, odakle se kada / WC, odvojeno kupatilo i prostrana kuhinja (oko 30m2). O kuhinje vodi u udoban dnevni boravak s TV-om i glazbeni sustav.
Kuhinja je potpuno opremljena s perilicom posuđa, hladnjak, toster, aparat za kavu, kuhalo za vodu itd .. reprezentativni, ali štednjaku fünfflammige plina čija je peć može raditi na plin, gornji i donji topline ili konvekcija, i uz to ima i roštilj. Ovdje možete kuhati u svoje srce i peći, a okupljeni oko velikog stola za ručavanje; ili ako se jesti na terasi i uživati ​​u prekrasnom pogledu na okolicu traženih (vidi slike) ..
Na katu su tri spavaće sobe, jedna od njih s balkonom. Dvije imaju bračni krevet, treći s dva odvojena ležaja smještenih pruža uUals djecu (čak i kao prostorija prednjeg spojni soba je (s. Slika). Sve tri sobe imaju drvene podove, pružaju veličanstven pogled i uređene s posebnim naglaskom na detalje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 40 km

40 km

Skijaška uspinjača 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 50 km Rimini

50 km

Kolodvor 25 km cesena

25 km

Izlaz s autoceste 30 km Cesena Nord

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Doživite nezaboravan odmor u našoj kući Casa Giovanna u Perticara u srcu čarobni kulturnog krajolika između Jadrana i Apeninima.
Čak i okolica nudi prekrasan panoramski pogled, planinarenje, dana na plaži, biciklističke ture i izlete u dvorcima, muzejima i tržišta širom.
Na bezbroj staza koje vode prema gore i dolje brdima, možete istražiti okolicu. Odaberite biti obrađene između lakih i zahtjevnih ture. Karta se može naći ispred kuće.
Ukoliko želite opuštajuću šetnju u ravnini, tako da preporučamo prekrasne načine (s fitness staze) uz rijeku Marecchia (npr od Novafeltria od).
Montefeltro i Romagna su svake godine na vrijeme za početak proljetnog odredište mnogih ljubitelja utrka sporta. Biciklista svih uzrasta i svih nacija su posvuda na strmim zavojitim poraste i brzim nizbrdica.
Također za sve ljubitelje brdskog biciklizma pruža brdovitom na planinskim zaleđem idealnim uvjetima za jednostavne i zahtjevne ture. Isto karata je napravljen u kući.
može se naći za svačiji ukus pravog plažu na više od 100 kilometara, obale Jadrana između Ravenne na sjeveru i jugu Fana u Perticara. Imate izbor između takozvanih "slobodnih" dijelovima plaže (spiaggia libera), koji omogućuju slobodan pristup moru, ili uređenim 'Bagni', pružaju uz najam ležaljki i suncobrana i WC i tuševi. Često imaju i mali bar ili natkriveni prostor za sjedenje, gdje možete jesti, čitati, ili se može distribuirati na djecu u vrijeme društvenih igara.
Plaža u Riminiju (naš preferirani "Bagno Mauro ) može se doći za otprilike 45 minuta nakon što je oko 40 km.
San Leo - "Alchimia" - Svake godine oko godišnjice smrti pustolov i alkemičara Cagliostro su 26. kolovoza 1795. godine u San Leo tvrđave i sela već tri dana mjesto održavanja čarobni čarolije. Čovjek šetnje kroz srednjovjekovni tržištu (mnogo lijepih nakit stavke), u potrazi fascinirao mnoge ulične izvođače na i divili veličanstvenom vatrometa koje osvjetljava tvrđavu San Leo na odgovarajući glazba zvuči kao da je magija.

Sant'Agata Feltria - Božić tržišta
"Il paese del Natale" Tijekom božićnog tržištu u Sant 'Agata Feltria postoji velika atmosfera na ulicama grada, koji su ispunjene zvukovima tradicionalnih pjesama. Tu su izložene umjetničke drvene skele i Piazza del Mercato je dom Djeda Mraza i vilenjaka. Nađi sve događaje, očarala srca djece, umjesto. Za odrasle (i natürlch djecu) restoranima Advent izbornika ponudu, koja su proizvedena u skladu s tradicionalnim receptima.
Casa Giovanna se nalazi u selu Perticara (Pertichera u lokalnom dijalektu) na granici između Marche i Emilia-Romagna u Montefeltro. To je malo, mirno mjesto sa oko 1000 stanovnika, nalazi se na padinama planine Monte Aquilone (833 MASL) proteže (). Poznat je mjesto gdje je njegova rudnik sumpora, u kojem, iako zatvoren 1964. godine, danas je divan "muzej-Sumpor", prisjeća (Via Montecchio ).
U središtu vašeg odmora pribjeći Perticara (oko 1 km), naći ćete sve trgovine kako bi se zadovoljile njihove svakodnevne potrebe: dvije prodavaonice, mesnica, pekara, ljekarna, tri bara (bar Biordi postoji divan pizza u baru Bem je smješten kiosk gdje možete kupiti časopise i sl), pošta, banka, mali donje rublje dućan, pa čak i cvjećara.

U blizini se nalaze Museo Sumpor koji daje fantastičan uvid u povijest velikog rudnika sumpora Perticara, koji je završio 1964. godine. Pod stručnim vodstvom, možete dobiti uvid u ovaj svijet.

tržišta
Svaki dan možete rekreirati na jednom od brojnih tržišta u blizu i daleko.

Rimini
Kako Cesena veliko tržište (mnogo prekrasnih cipela staje!), Koji privlači naročito u ljetnim mjesecima, brojni turisti (svake srijede i subote, oko 40 km).

Cesena
Vrlo veliko tržište, koji ne ostavlja želja neispunjena. (Svake srijede i subote, oko 25 km)

Sant 'Agata Feltria
Mirno malo tržište u prekrasnom mjestu. Kao ljubitelji ribe treba proći ni u kojem slučaju na malo ribe trgovine u glavnoj ulici. (Svaki četvrtak, oko 6 km)

Novafeltria
Živo, osobito u ljetnim mjesecima uvijek dobro posjećena tržištu u kojem je sve u ponudi: voće i povrće, kobasice i sir za cipele, odjeću i stvari za svakodnevnu uporabu (lonci, tave, maskara)) svi vi možete findes, ono što ti srce sretan. Nakon kupovine možete se opustiti u jednom od brojnih barova u vrućim ili hladnim pićima (svaki ponedjeljak, oko 8 km).

Perticara
Vrlo malo tržište u Piazza situacije (svaki petak).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Skijanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Pas: 50,00 EUR
Dijete po tjednu osim: 70,00 euro
Svaka dodatna odrasla tjedno: 140,00 euro
Stroj za pranje rublja za jedno pranje: 3,00 euro

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

U razdoblju od do Minimalni boravak je četiri noći. Cijena na upit putem e-maila s nama.
Između 28/03/2015 i 09/19/2015 je minimum za tjedan dana boravka od 19:09. 2015 opet u četiri noći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2018

Mariamne O. iz/od Heerlen Nl

5,0
5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2017

Hans-Jürgen T. iz/od 45147 Essen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor

U domicilu smo proveli 2 tjedna. Kuća za odmor lijepo je smještena u brdovitom krajoliku Emilije Romagne. Panorama sa svih terasa je veličanstvena. Jednostavno ga se ne možete zasititi. Kuća je izvrsno opremljena, vrlo čista i dobro održavana. Karakter koji se osjeća dobro javlja se od samog početka. Na licu mjesta prvo nas je srdačno dočekala gospođa M., a zatim u drugom tjednu vlasnici. Sve u svemu, lijepo smo se proveli, vozili smo se mnogo kilometara kako bismo posjetili neke od prekrasnih gradova sa svojim znamenitostima. Proveli bismo odmor u ovoj prekrasnoj kući u bilo koje vrijeme.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2016

Bea S. iz/od Neuried

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor za isključivanje

Kuća je savršena za obitelji s djecom ili dva para. Bili smo tamo s prijateljima i psima... Kraj je savršen za planinarenje, pogotovo sa životinjama. Bili su presretni, a navečer si blaženo spavao

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa U. De Vries

gospođa U. De Vries

ostale informacije

Broj objekta: 66236

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66236.htm


«Casa Giovanna» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina