Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Lindeneck

Fischland-Darss-Zingst

maks.  4   Gosta/Gostiju
104m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
104m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Dobrodošli u naš udoban apartman Lindeneck!



Svjetlo preplavljene, prostrane sobe u skladnoj shemi boja s ekskluzivnim namještajem nude vam savršeno okruženje za opuštajući boravak: svijetli granitni podovi, opremljena kuhinja visokog sjaja, umivaonik s dizajnerskim ogledalom pristupačan osobama u invalidskim kolicima, ekstra široka tuš kabina i podno grijanje u kupaonici, WiFi. Otvoreni dnevni boravak i blagovaonica s kuhinjom ima gotovo 50 četvornih metara i vrlo je svijetao cijeli dan zahvaljujući velikim prozorima.Stan ima vlastita ulazna vrata bez prepreka koja vode direktno na parkiralište. Ekstra široka unutarnja vrata. Apartman je san za goste koji cijene prostran život te je stoga posebno pogodan za obitelji s djecom, starije osobe i osobe s invaliditetom. Kućni ljubimci nisu dopušteni (iznimka: terapijski/psi vodiči po dogovoru).



Apartman nudi veliki ulazni prostor, ostavu, tuš kabinu s perilicom i sušilicom rublja (besplatno), dvije velike spavaće sobe prilagođene invalidskim kolicima sa SAT TV, prostrani dnevni boravak sa SAT TV, glazbeni sustav, veliki kauč, fotelju , te WiFi kao i veliku pripadajuću kuhinju s blagovaonom.



Možete očekivati stan iz snova s luksuznim namještajem koji ne ostavlja ništa nepoželjnim. Provedite nezaboravne dane u našem domu, opremljenom svim pogodnostima, u ugodnoj atmosferi na najvišoj razini! Mi smo strastveni iznajmljivači i veselimo se što ćemo vas vidjeti!



Maksimalna zauzetost: 4 odrasle osobe i 2 djece do 3 godine u putnom krevetiću (120x60)



Dnevni dio i kuhinja spajaju se i veličine su gotovo 50 četvornih metara. Očekuju vas EB kuhinja visokog sjaja u bazalt sivoj boji i radne ploče u bijelom granitu. Za blagovaonskim stolom 1,00 x 1,90 m možete ručati, igrati se, razgovarati s cijelom obitelji... Kuhinja je potpuno opremljena za 10 osoba. Niti jedna želja ne ostaje neispunjena kada je oprema u pitanju.



Unatoč najvećem broju sunčanih sati u godini u Njemačkoj, pripremili smo odredbe za blažene dane: Naći ćete velik broj igara, kolekciju igara, UNO, memoriju, zagonetke, yengu, kartaške igre itd. Postoje gradivni blokovi i duplo kocke za najmlađe. Bojanke i predškolske knjige + igre znanja i kvizovi. Za ležerne sate čitanja imamo spreman veliki broj dobrih romana i brojne dječje knjige (od čitanki do tinejdžerskih romana). Ili se možete razmaziti svježim vaflima iz pekača za vafle. WiFi vezu možete koristiti sa svojim prijenosnim računalom, pametnim telefonom i I-Phoneom.



Dvije spavaće sobe su vrlo velike, mogu se potpuno zamračiti i imaju SAT TV.

U svakoj sobi bračni krevet, svaka s madracem tvrdoće 2 i 3. Ukupno tri kreveta sa sustavom kreveta za starije osobe (električni, letvičasti okvir, također podesiv po visini). Po potrebi dostupna vješala.

Jedna soba s udobnom ulaznom visinom od 65 cm, u drugoj sobi visina ulaza se može podešavati od 45 cm naviše, što je posebno pogodno za goste u invalidskim kolicima!



Veliki ormari s puno prostora za pohranu. Dva dječja krevetića s ekstra debelim madracima, higijenskim ulošcima i presvlakama dostupna su besplatno. Možete birati između zimskih kreveta s perjem i ljetnih kreveta bez perja antialergijskih.



U velikoj kupaonici ćete pronaći podno grijanje, grijač za ručnike, kupaonski radio i walk-in maxi tuš kabinu dimenzija 115 x 150 cm. Dva ogledala i umivaonik za invalidska kolica neka dan počne opušteno! WC s ručkama. Dovoljno prostora za pohranu. Dajemo besplatno sušilo za kosu, sapun, maramice za lice, ogledala i toaletni papir. U kupaonici ćete također pronaći perilicu i sušilicu rublja za besplatno korištenje.



Veliki hodnik i prostrano spremište nude dodatni prostor za pohranu. Po potrebi besplatno korištenje rolatora i tuš/WC stolice.



Naša terasa duga je preko 11 metara, ograđena je bukovom živicom i zatvorena od parkirališta masivnim drvenim vratima. Naći ćete stol, 6 podesivih stolica, 2 ležaljke, suncobran i vrhunski Weber električni roštilj. Ljeti ste okruženi zelenilom i cvjetnim trajnicama. Provedite ondje prekrasno opuštajuće sate! Ležaljka za plažu, zaštita od vjetra, suncobrani itd. dostupni su za vaš posjet plaži i lako se mogu transportirati u našim ručnim kolicima.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.45 km

0.45 km

Jezero 0.45 km

0.45 km

Mogućnost kupovine 0.25 km

0.25 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Rostock-Laage

60 km

Kolodvor 12 km Barth

12 km

Izlaz s autoceste 55 km A 20 Ausfahrt Sanitz

55 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš novi stan iz snova nalazi se u mirnoj stambenoj zgradi izgrađenoj 2008. godine. Stambeni prostor bez prepreka od 104 m² prostire se gotovo cijelom donjom etažom. Terasa je zapadne orijentacije, dužine cca 11,5 metara, kompletno ograđena i uređena. Tu ste zaštićeni od pogleda i vjetra. Dva parkirna mjesta, od kojih je jedno ekstra široko, nalaze se neposredno ispred ulaznih vrata.



Kuća se nalazi u mirnoj prometnoj ulici. Lokacija je vrlo središnja. Pekara je 30 metara preko puta, Edeka je 200 metara iza ugla.



Šetalište Zingst udaljeno je 150 metara. Samo 450 m do pristaništa (pristup plaži za osobe u invalidskim kolicima) i beskrajne, bijele plaže iz snova koja se blago spušta u more (tekstilna, nudistička i sportska plaža). Razni restorani i iznajmljivači bicikala udaljeni su nekoliko minuta.



Rostock (Warnemünde, luka s kruzerima, trajekt za Dansku, stari grad, Karlova farma) i Stralsund (muzej mora, Ozeaneum, veliki vodeni park Hansedom) i Rügen mogu se brzo doći automobilom za jedan sat. Možete posjetiti Hiddensee, Barth i Born brodom iz luke Zingst. Do svjetionika Darßer Ort ima 11 km, iz Prerowa konjskom zapregom, biciklom ili pješice. Nova penjačka šuma nalazi se u Bornu, udaljenom oko 20 minuta vožnje automobilom.



Zingst se nalazi na poluotoku Fischland-Darss-Zingst, usred prirodnog rezervata Vorpommersche Boddenlandschft. Nekadašnje ribarsko selo razvilo se u popularno lječilište na Baltičkom moru, a zadržalo je svoj šarm. Jedinstveni prirodni krajolik sa svojom faunom i florom ostavlja bez daha i može se istražiti biciklom ili pješice kilometrima uređenih staza. Poseban spektakl nudi se svake jeseni od rujna do studenog, kada deseci tisuća ždralova pohode poluotok kao odmorište na svom letu prema jugu. Tijekom plovidbe brodom po Boddenu posebno se dobro može promatrati dolazak ždralova u večernjim satima. Godišnji doček Nove godine na molu koji svake godine privuče tisuće posjetitelja već je legendarni.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatak za električnu energiju već je uključen u cijenu, nema dodatnih plaćanja!

*****

Beskontaktni boravak! sef s ključem. Besplatno otkazivanje u slučaju zabrane smještaja zbog Korona!

*****



Za rezervacije ispod minimalnog boravka, na ponude se primjenjuje uobičajena cijena, inače plus. 10€/noćenje.

*****

plus Boravišna pristojba:

Boravišna pristojba tijekom cijele godine 2,30 € od 18 godina/za teške uvjete od 50% i djeca od 7 - 17 godina polovica / teški invalidi sa 100% i osoba u pratnji oslobođena

*****

uklj. Struja, voda, grijanje, korištenje perilice i sušilice rublja te dječje stolice i kreveta.



Dozvoljeni terapijski psi/psi vodiči po dogovoru, plus 10/noćenje, min.50€



Pristup internetu putem WLAN-a dostupan je besplatno!

*****

Kompleti posteljine (početna oprema) mogu se iznajmiti za 25 € po osobi. Sadrže visokokvalitetnu hotelsku posteljinu, dodatni jastuk (40x80), 2 ručnika, 1 ručnik za kupanje, dovoljno kuhinjskih ručnika i prostirku za kupanje. Pospremanje kreveta je naravno uključeno!

Posteljinu i posteljinu za dječji krevetić potrebno je ponijeti.

*****

U slučaju praznih rezervacija moguće je i drugačije trajanje boravka po dogovoru! Molimo nazovite!

*****

Adresa: Lindenstrasse 5, 18374 Ostseeheilbad Zingst

.

Uglavnom, dan dolaska je fleksibilan, tako da možete izbjeći gužve vikendom, pogotovo u sezoni! Međutim, molimo za naknadne rezervacije, molimo ne ostavljajte više od jedne noći ili manje od sedam noći besplatno! Hvala! U visokoj sezoni moguće su samo izravne rezervacije veza.

Uvjeti poništenja:

  • Bei behördlichem Beherbergungsverbot wegen Corona kostenlose Stornierung möglich. Ansonsten gilt: Stornogebühr pauschal 80€ ab Buchung bis 90 Tage vor Anreise: 10% bis 60 Tage vor Anreise: 50% bis 30 Tage vor Anreise: 80% ab dem 29. Tag vor Anreise: 100% der Mietkosten abzügl. Endreinigung, Kurtaxe und evtl. Wäschesets Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittskostenversicherung ab!

ostale informacije:

Naš stan je u potpunosti na jednoj etaži u prizemlju i prostire se na 104 kvadrata. Stan je potpuno bez barijera i zbog prostranog rasporeda pogodan za osobe u invalidskim kolicima. Budući da nema stepenica, ovaj ekskluzivni apartman posebno je pogodan i za obitelji s (malom) djecom, starije osobe i goste koji ne stoje baš najbolje. I za sve koji cijene visokokvalitetnu opremu u kombinaciji s puno prostora!



Iz iskustva znamo da se majke, posebno kada putuju s djecom, vesele svemu što ne morate nositi sa sobom. Kad stignete, već su spremne mnoge korisne sitnice: papirnati ručnici, filteri za kavu, aluminijska folija, papir za pečenje, slamke, sredstvo za pranje posuđa, jezičci za perilicu posuđa, zamrzivač i vreće za smeće, žute vrećice, svijeće, upaljači , sušila za kosu, maramice za lice, ogledala za šminkanje, sapun, toaletni papir, kišobrani itd.

U apartmanu se nalaze dva dječja krevetića s ekstra debelim madracima, dječja stolica i stolica za nošenje, te podloga za prematanje dostupna besplatno. Ručnici i posteljina se po želji mogu iznajmiti kod nas. Naći ćete veliki broj igračaka za plažu za svoju djecu, kao i velika, čvrsta ručna kolica. Sredstva za čišćenje, rezervni dijelovi, sušilica, vaze, glačalo i daska za glačanje dostupni su u spremištu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2018

Familie A. iz/od R.

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Nema bolje!

Imali smo opet predivan opuštajući boravak u Zingst-u u vašem sjajnom apartmanu! Čak i nakon našeg trećeg posjeta, osjećali smo se vrlo ugodno tamo i sve je bilo ponovno savršeno pripremljeno. ​​Već sam rekao vašoj kućnoj pomoćnici koliko je sjajno što se kao gost ne moramo brinuti ni oko čega, jer je sve već tu! To nije slučaj u drugim apartmanima i čini vaš apartman posebnim. Osim toga, vaš apartman je uređen s puno ljubavi (i pažnje na detalje) i jednostavno nam se sviđa. Hvala vam na svemu, sigurno ćete ponovno čuti od nas i iduće godine!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

prosinac 2017

Familie H. iz/od Quedlinburg

5,0
5 5 5 5

Phantastischer Jahreswechsel!

Wir haben in Ihrer Ferienwohnung eine wunderschöne Zeit verbracht!
Die Wohnung ist der Hammer! Es hat uns an nichts gefehlt. Dank der lieben Frau Schröder, die alles wunderbar hergerichtet hat.
Wir kommen im Juli wieder und freuen uns schon riesig darauf!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2017

C. & L. L. iz/od Mühlheim

5,0
5 5 5 5

Alle Erwartungen übertroffen!

Wir haben mit dieser Wohnung einen absoluten Glücksgriff getroffen! Nah zum Strand, der Bäcker mit einem kleinen Café gleich gegenüber und die Einrichtung der Wohnung lies keine Wünsche offen! Behindertengerecht (ein Rollstuhl für die Dusche vorhanden, auch ein Rollator), auch zwei Kinderhochstühle, jede Menge sorgfältig ausgesuchte Spiele, (Kinder-)bücher, Haushaltsartikel aller Art (mehr als in unserem Haushalt zu finden ist), Waschmaschine, Trockner, elektrische Lattenroste in den Betten. Die Wohnung entspricht exakt der Beschreibung, die Frau Wiesmann zusammengestellt hat. Sowas haben wir noch nie erlebt! Meistens stimmt nur die Hälfte in Wohnungsbeschreibungen oder wurde schöngeredet, aber in diesem Fall - einfach genial!!! Nicht zuletzt möchte ich die Sauberkeit hervorheben. Ich und meine Familie sind da sehr empfindlich! Aber es gab nix zu meckern. Im Gegenteil, man kam aus dem Staunen nicht heraus. Frau Wiesmann hat mit Frau Schröder (die sehr freundlich am Telefon zu mir war) und Team eine superschöne, ebenerdige, gemütliche und moderne Oase mitten in Zingst geschaffen. Wir waren vom 12. - 19.03.2017 zu Gast in der Wohnung zusammen mit meinen Eltern, für die diser Urlaub ein Geschenk von uns zu runden Geburtstagen und gleichzeitig zur Goldhochzeit war. Mama kann schlecht laufen und Treppen steigen und hat sich pudelwohl in der Wohnung gefühlt. Wir alle werden diese Woche nicht vergessen! Vielen Dank nochmal an Frau Wiesmann und Frau Schröder für den liebevollen Empfang mit Sekt, Karte und Pralinen!
P.S. Ich schreibe nie in Gästebücher oder gebe Bewertungen ab, aber in diesem Fall habe ich es, auch im Namen meiner Familie, gerne getan, einfach, weil man diese Wohnung wirklich nur empfehlen kann! C.L.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2016

D. iz/od 15306

5,0
5 5 5 5

Fabelhaft

Wir (3 Generationen mit einem 6 Monate alten Baby) haben zwei schöne Wochen hier verbracht. Die Wohnung ist gut ausgestattet und mit Liebe zum Detail eingerichtet, sie liegt zentral in Zingst und alles ist in wenigen Gehminuten erreichbar.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2015

B. B. iz/od Bergen

5,0
5 5 5 5

Perfekt!

Diese neue Fewo hat uns einfach nur begeistert! Wir reisen viel und mieten immer hochwertige Ferienhäuser und -wohnungen. Das Apartment Lindeneck ist das bestausgestattete Objekt, das wir je hatten. Der Einrichtungsstil ist Geschmackssache, wenn auch absolut geschmackvoll und stringent. Der herausragende Aspekt ist die extrem hohe Funktionalität, insbesondere für Menschen mit Bewegungseinschränkungen. Zudem fehlt es in dieser Wohnung an absolut nichts. Perfekt und hochwertig ausgestattet bis in das allerkleinste Detail. Unfassbar gut! Wir kommen ganz sicher wieder!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa J. Wiesmann

gospođa J. Wiesmann

Godine 2003. tijekom našeg odmora zaljubili smo se u prekrasan gradić Zingst, a godinu dana kasnije ispunili smo svoj san posjedovanja vlastite kuće za odmor. Imamo dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju kuća za odmor. Znanje koje smo stekli tijekom vremena ogleda se u opremanju i upravljanju našim kućama za odmor. Naše kuće impresioniraju dobro promišljenim, visokokvalitetnim namještajem i brojnim sitnim sadržajima koji su gostima na raspolaganju besplatno. Naša domaćica brine o naše tri kuće za odmor, uz podršku drugih žena i našeg domara. To nam omogućuje da našim gostima ponudimo vrlo visok standard održavanja i njege. Volimo beskrajne bijele plaže, impresivan Bodden krajolik i široki horizont! Uživajte u nezaboravnim danima, veselimo se vašem dolasku! Vaša obitelj Wiesmann


Dalji smještaji od gospođa J. Wiesmann


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 66333

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 9 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66333.htm


«Lindeneck» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina