Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

!!! 01.01-31.01.17 € 420/3 noći!

Baltic-Zapadno Pomorje

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

82 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

82 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

U jedinstvenom rezervat biosfere ćete pronaći naše lijepe neuentstandene Entspannungsoase. Samo 100 metara od vode nudi mir prirode koja poljubio nebo i omogućuje vam da tonu u udobnost i opuštanje svojom posebnom atmosferom ove kuće. Smjesu ovog pola šumovit kuća, u nedavno konji naći svoje domove, čini magičnu atmosferu bivše staje i modernog produžetak. Kuća ima Wi-Fi je.
Novi 'Farmer' Kuća za 6 osoba, kućni ljubimci su dobrodošli, s punim objektima, na mjestu za ribolovce, nautičare, ljubitelje netaknute prirode, jahanje kroz šume i laguna svake sezone.
Izleti iz marine u Nowe Warpno u Njemačkoj, a do Swinoujscie, sve to i još mnogo toga može se naći ovdje. Uživajte u svoje slobodno vrijeme s nama, neka se sve to visiti ispred kamina ili u ugodnom prostoru čitanja. Pronađite svoj osobni kutak za uvlačenje i opustiti. Za djecu, ovo mjesto je kao poticajno i za odrasle. Na qm zemljište djece 2000. godine naći sve vrste prijedloga, kao što su stolni tenis, slackline, penjanje stablo, igrati. Bicikli se mogu posuditi. Raj za roditelje, djecu ili parove koji se žele posvetiti i opustite nerada. Još jedna značajka za naše goste: Na Božić ćemo vas iznenaditi s božićnog drvca i Staru godinu s ukusnim ohlađeni pjenušac!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.01 km

0.01 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 80 km Goleniow

80 km

Kolodvor 50 km Dworzec Glowny

50 km

Izlaz s autoceste 50 km Kolbaskowo

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Potpuno nove: na 2000m2 održavani vrt, stolni tenis, nadstrešnica, kamin, 100m do vode, Nowe Warpno (Neuwarp) Raj za rekreaciju, kao što su aktivnog odmora, nautičare, Reiter .......
Lječilište Nowe Warpno se nalazi na mirnom poluotoku između Szczecin laguni i Neuwarper Stolice, pravo na njemačko-poljskoj granici s Mecklenburg -Vorpommern. Nowe Warpno posjeduje gradsku povelju u županijskom policijom u poljskom pomeranski, ali je i općina području, što uključuje okolna naselja. Naše kuće se nalaze u eigegliedertem lokalnim mjestima Miroszewo (Steinort).
Kao praznik u Szczecin Lagoon Nowe Warpno posebno je cijenjen od strane njemačkih gostiju više i više. Ovdje je sve više miran i bivši ribolov i trgovinu grad odiše posebnim šarmom. U idiličnom lučkog grada još uvijek su mnoge stare kuće, neke ugrađene u fachwerk primjer. Mjesto ima malu luku. Prirodno nalaze u Nowe Warpno i restorana s izvrsnom domaćom kuhinjom, trgovinama i kafićima, koji dolaze na odmor turista u više navrata i da ne bi trebali biti na samom poljskom Baltika, pa smo željeli Neuwarp (Nowe Warpno) na Szczecin Haff iskreno tijekom cijele godine, možete otkriti puno blizini naše kuće, iskustva i aktivnog odmora. Ako grad Nowe Warpno također od 1945. godine sastoji se od četvrtine Karszno (Albrechtshof) i Podgrodzie (Altstadt
Nowe Warpno - Vikendice na Szczecin Lagoon
Naš ekskluzivni kuće za odmor nalaze se u Nowe Warpno, idilično smješten je na mirnom rtu poluotoka, između Neuwarper Stolice i Szczecin laguni, na samoj granici s Mecklenburg-Vorpommern. Naši vikendice u lječilištu Nowe Warpno su vrlo isključivi i visoke kvalitete, a ipak Vam omogućiti odmor po umjerenim cijenama. U mirnom i idiličnom mjestu, stvorili smo divno mjesto za opuštanje. Bilo s obitelji, u paru ili s većom grupom, ovdje ćete naći puno prostora. Nowe Warpno i naše vikendice su idealni za tražitelje opuštanje, ali i za aktivne turiste, jer je u blizini naše kuće za odmor ima puno otkriti, a također i za aktivne ljude, imamo mnogo zanimljivih Mö poljskog obale i šume idealne su za planinarenje, biciklizam i opustiti , Tijekom tamo godine s nama previše popularan je područje voda u neposrednoj blizini naših kuća. Kupači, kajtere, mornari i ribolovci naći idealne uvjete ovdje. Čak i za odmor jahanja ćete naći najbolje uvjete

U našoj kući FARMA sa stilom koji se nalazi na više od 140 četvornih metara do 6 osoba dosta u vodu na Baltičkom moru je od kuće svega 100m. U ljubavi dizajniran vrtu ima razne vrtnom garniturom, roštilj i puno prostora za sunčanje i igranje priliku za svoju djecu.
, Šume također ići planinarenje za gljive i bobičasto voće, za lovce, bicikliste, jahanje trčanje i nordijsko hodanje. Također možete samo uživati ​​u prirodi i baviti nerada u kojem možete uživati ​​u tišini i prekrasnom pogledu. Nadalje, daje područje vode za surfere, kajtere, kanuisti, mornari i ribolovci najbolje umjetnici dolaze wegendes veličanstven prirodni spektakl na njihovu štetu. Usput jedan tenk s obzirom na fantastičan mikroklime zdrav i čist zrak. To je zbog činjenice da Nowe Warpno smatra lječilište i jedan metar iznad razine mora.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su vec ukupne cijene. Tu dolaze bez troškova za vas.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Kuća modernog, wifi, pare, 100 metara do mora. 6 osoba ili više. psi na glas. ribolovnoj jahanje, aktivnosti na vodi, trčanje, plivanje, nordijsko hodanje, surfanje, tenis


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.05.2023


9 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.7 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.3 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2018

Barbara S. iz/od 10405 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršena kuća u prirodi

Bilo je divno. Potpuno smo zadovoljni. Kuća je lijepa, komforna, vrlo stilski namještena. Imate sve što vam je potrebno i mnogo više. Doručkovali smo na fantastičnoj terasi s pogledom na šumu i uživali u pogledu. Navečer smo uživali u sauni. Lokacija je savršena. Možete napraviti prekrasne šetnje šumom, a plaža je također vrlo blizu (pješačka udaljenost). Imali smo vrlo opuštajući vikend. Vlasnici žive u susjedstvu i jako su ljubazni i uvijek dostupni ako vam nešto zatreba. Možemo samo toplo preporučiti i veselimo se sljedećem susretu!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2018

Sigmar J. iz/od 01139 Dresden

2,0
2 2 2 2

Keine Luxusscheune eher ein normales Ferienhaus

Zum Luxus gehört ein bisschen mehr als die Umgebung und Ruhe. Zur Luxusausstattung gehört euch ein gutes Gläsersortiment und keine Plastemehrzweck Becher.Die Ausstattung der Terrasse lässt zu wünschen übrig (Plastestühle, Tisch müsste mal erneuert oder neu angestrichen werden. Zum Luxus gehört auch kein 3 meter langer Holstisch mit zwei dazugehörigen Bänken ohne Lehne. Die Möbelierung lässt ebenfalls kein Luxus aufkommen.
Liegen , wie in der Hausordnung erwähnt gab es keine, sondern 3 Liegestühle für 6 Personen. Was es auch noch gab, wir hatten kaum unsere Koffer ausgepakt da erschien der Vermieter und verlangte nach dem restlichen Geld.Mir kam es so vor,als man auf die Urlauber wartet um zu Kassieren.Fazit,keine Luxusscheune sondern nur Ferienwohnung/Haus.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Jedynska:

Liebe Gäste, da ich als Vermieterin selbst vor Ort war und ihre schlechte Laune mitbekommen habe ( keine Begrüßung oder guten Morgen ) , ohne dass Sie sich je bei uns selbst beschwert hätten, war eine schlechte Bewertung von Ihnen schon zu erwarten . Dass Sie 2 Sterne vergeben, ist eine Frechheit. In den Vertragsvedingungen steht ausdrücklich , dass die Restsumme bei der Schlüsselübergabe beglichen wird. Dem sind sie nicht nachgekommen und haben stattdessen nach Mängel gesucht . Natürlich müssten wir da mal nachhaken. Als sie die Restsumme bezahlt haben , haben Sie nur noch gemeckert. Ich achte besonders selbst auf das schöne Fachwerkhaus und weiß, dass alle Gäste , ausnahmslos, mehr als zufrieden waren. Was man an allen bisherigen Bewertungen sehen kann. Der Holzedeltisch wurde von einem Designer aus einem Stück geschreinert sowie auch die Holzbänke. Dass diese ohne Lehne sind, sieht man schon auf den Fotos . Die Plastikgläser werden von unseren Familien mit Kindern sehr geschätzt. Gläser aus Glas sind natürlich auch vorhanden . Auf der Terrasse befinden sich sowohl Liegen als auch Liegestühle . Natürlich soll es unseren Gästen auch an nichts fehlen , weswegen wir auch auf jeden Wunsch versuchen nachzugehen , sofern man uns anspricht.

studeni 2017

Martin iz/od Nennhausen

4,8
5 5 5 4

Top Haus und Wunderschön

Tolle Entspannung!Die Atmosphäre im Haus ist einzigartig.Sehr nette Gastgeber vor Ort.Alles da was ich brauchte.
Nächstes Jahr komme ich auch wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Claudia H. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5

Wow super Haus

Tolles Haus , super Ausstattung, tolle Lage , wunderschönes großes Haus mit Kamin Sauna und daher großem Garten

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Sandra B. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Haus

Ein traumhaftes sehr gut ausgestaltest Ferienhaus mit sehr schönem Design . Der Garten ist sehr großzügig und eignet sich super für Urlaub mit Hund . Kann man sehr empfehlen

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Claudi P. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Haus

Wunderschöne alte Scheune im modernen Stil . Abend haben wir uns vor e dem Kamin gemütlich gemacht. Wunderbar !!!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Martin S. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Erholung pur

Perfekte Erholung . Kamin , Sauna und Spazierengehen .

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2017

Klaus B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

atensijski odmor

Vrlo ugodna kuća i prekrasna. Šetnje kroz šumu ili uz plažu su divne i netaknute prirode. Lijepa netaknuta priroda. Naši psi također su se jako zabavljali. Vlasnici su vrlo ljubazni i susretljivi.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2016

Peter F. iz/od 93176 Schwarzenthonhausen 5

3,5
5 3 3 3

Eine super Unterkunft,

Die Unterkunft war ideal, jedoch in näherer Umgebung ist nicht viel los.

Wir haben dann auf der deutschen Seite etwas unternommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

gospođa M. Jedynska

gospođa M. Jedynska

Bok ja sam Marzena. Vi ste dobrodošli


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 66347

Posljednje ažuriranje: 20.02.2024

Oglas je online od: 9 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66347.htm

Gospođa Marzena Jedynska

miroszewo 38

72022 Nowe Warpno

0048 513243830


«!!! 01.01-31.01.17 € 420/3 noći!» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina