Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

De Meeuw Jonathan

Holland, West Friesland, Noord-Holland, Njemačka, Ameland, more, otok

maks.  8   Gosta/Gostiju
185m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
185m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

81.82% Preporuka

116 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

81.82% Preporuka

116 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

U "Jonathan Livingston Seagull" iz knjige Richarda Bacha: "To se uvijek uspjeti ako znate točno što želite ..." nam je u ostvarivanju našeg modela iz snova i vodiča, a dali našu kuću iz snova kuću na Sjevernom moru na kraju svoje ime ,

Doživjeti san skladnog, odmara i opuštajućoj atmosferi u realnom luksuzne kuće za odmor sa saunom i bazenom. Vi ste dobrodošli da zadovolji naše slamnati kućicu "De Meeuw Jonathan".

Thatched vikend u seoskom stilu na qm dina parceli na Ameland, za do 8 osoba. S obzirom na opremu, kuća je pogodna za Sjevernom moru odmor za sva godišnja doba.

Na zaštićeno dina zemljište u neposrednoj blizini plaže na Sjevernom moru, ove prekrasne slamom kolibe. Ukusno uređena s velikom pažnjom za detalje, to je ovdje udoban za dvoje, ali i dovoljno velika za do 8 osoba.

U svako godišnje doba možete provesti ugodan odmor na Sjevernom moru ovdje. Starinski pločice i stari nizozemski meko namještaj dati kuću svoju posebnu atmosferu. Sudoper i keramičke pločice u kuhinji i kupke su ručni rad od strane indivudueller defaultu. Passenede porculana Villeroy i Boch naglašava radost kuhanja u savršeno opremljenom kuhinjom.

Svaka spavaća soba ima posebnu boju teme: morski plava, losos, dina trava zelena i sunce žuto. Posteljina je prilagođen kako bi odgovarao. U 6 x 3m veliki bazen, mališani mogu igrati cijeli dan u lošim vremenskim uvjetima. Mlazne također priprema izdržljivosti plivači radost. Mnoge slike koje se nalaze u kući su originalni dama iz kuće.


Velika Jug / Zapad terasa (djelomično natkrivena)
Velika zapadna terasa s trijemom
Buffet - natkriveno istok terasu s vjetrobran
Kat / centralno grijanje
Udoban štednjak staklenom plina
Perilica rublja, perilica suđa, hladnjak-zamrzivač
Plinsko kuhalo, mikrovalna pećnica
Telefon sa faksom, bežični besplatno
Stereo, kabelska TV
Bazen s protustruji
Finska sauna, tuš, tuš kabina sa Kneipp crijeva i Schwall
Putovanja krevetić i visoka stolica


Potkrovlje (85 m²)

2 velike spavaće sobe s bračnim krevetima
1 spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu
1 spavaća soba s 2 kreveta na kat
Kupaonica sa tuš kabinom i WC-om


Prizemlje (100 m²)

Veliki dnevni boravak / blagovaona
kuhinja
WC
Mokro prostor s bazenom, saunom, tušem i kadom

Ugodna slamnati san kućica na Sjevernom moru na Ameland luksuza kao bazen, sauna, kupatilo, kamin za opuštanje i odmotati. Zaštićeni dina zemljište u neposrednoj blizini plaže na Sjevernom moru. Individualni ukusno dizajn s velikom pažnjom na detalje. Komforan je za dvije, ali i dovoljno velika za do 8 osoba.

Luksuzna kuća je završio 95/96 godine. Nalazi se u odraslog kuća za odmor površine u dinama, samo 5 minuta hoda od plaže na Sjevernom moru. Ovo područje se odlikuje čistim-slamnati zgrade. Leži između gradova Nes i Buren, odvojene malim borova od ostalih vikendice i samouprave ugostiteljske objekte. Golf, sportovi na vodi ili samo hodanje - luksuzna kuća za odmor "De Meeuw Jonathan" je u neposrednoj blizini brojnih mogućnosti za individualni odmor iskustvo.

Iz arhitektonskog planiranja i konstrukcije za opremanje i uređenje interijera, visoki standardi korišteni su kao osnova za privatne Ameland kuće "De Meeuw Jonathan". Drevni i tradicionalna, tipična za Sjeverno more, Nizozemska i Friesland građevinski materijal i uređaj bi trebao biti u kombinaciji s novim i udobnim opreme. Da se opustite i odmotati na Ameland vikendice izuzetno velikodušan dnevni boravak, udoban prostor za spavanje i na licu mjesta, bazen sa saunom nije savršen.

Naš privatni-Ameland Kuća za odmor "De Meeuw Jonathan" je također idealno polazište za istraživanje Frizijski Sjeverna obala biciklom ili "izlet" na. Svaki od pet Sjeverno more otoke, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland i Schiermonnikoog i cijela Sjeverna Nizozemska obala nude jedinstvene impresije prirode.

Ameland Luksuzni Dream House "De Meeuw Jonathan" raduje se vašem dolasku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Slamnati vikend u seoskom stilu 1300-square-noga dina zemljište na Ameland, za do 8 osoba. Zbog sadržaja, kuća je pogodna za Sjevernom moru odmor u bilo koje doba.

Na zaštićeno dina zemljište u neposrednoj blizini plaže na Sjevernom moru, ove lijepe slamnatim vikend. Ukusno uređena s velikom pažnjom za detalje, to je ovdje udoban za dvoje, ali i dovoljno velika za do 8 osoba. Ameland je jedan od West frizijke otocima i smatra otok s najviše preživjelih Frizijskog ribarskom mjestu. Osim glavnog grada Nes postoje još tri mala sela, čija slika je oblikovana navedenih zapovjednik kuća. Očuvanje tih starih zgrada i izvorne naravi selima daje Ameland posebnu draž.

45 minuta dugo prijelaz s kopna je dovoljno dugo da pobijedi daleko od svakodnevnog života i dovoljno planirati izlete na kopnu. Zanimljive destinacije uključuju: dokkum, Leeuwarden, Groningen i Sneek i Lemmer na IJsselmeer.

Ameland ima 90 km biciklističkih staza koje vjetar kroz dine, ali također može izvući kroz livade i polja u zaleđu - uzimajući daleko od prometa.

Nes je bio u mogućnosti da se integriraju restorana, kafića i trgovina u starom selu središtu skladan i na taj način - unatoč zauzetost - dobiti vrlo ugodnom atmosferom, primjerice u „Drie baru” u Nes, gdje možete kušati izvrsnu euro-azijske kuhinje trebao.

U ljeto izleti brodom na zatvoriti pločicu i na susjedne otoke Terschelling i Schirmonnikoog ponudio. Između Nes i Buren je ogromna, otvorenog pristupa igra i slobodno područje s vodom krajolika i raznih avantura igrališta i iznajmljivanje pedalina. Tu je i veliki zatvoreni bazen s valovima s div toboganom i ostalim sadržajima.

S aktiviranim kvalitete značajke kao što su biciklizam, plaže i Watt planinarenje, plivanje, surfanje, jahanje, odbojka na jedrenje, golf, tenis i sl možete ispuniti svoje dane odmora. 27 km duga gotovo prazne Sjevernim morem plaže će vas oduševiti.

U zimi, otok ima svoju posebnu draž. Gruba privlačnost Sjevernom moru u van sezone, koji je tada posebno sanjive atmosfere otoka postaje sve popularnije.

provesti odmor na nizozemskom Sjevernom moru, otvara se mogućnost pomorskog njuh na dugim pješčanim plažama često uživati ​​u netaknutoj slikovitu prirodu Waddensko more. Naša kućica „De Meeuw Jonathan” je idealna baza za upoznavanje područje biciklom ili „izlet” na.

Svaki od pet Sjeverno more otoke, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland i Schiermonnikoog nudi jedinstvene doživljaje prirode. Impresionirajte sve kroz uglavnom netaknute prirode i životinjskih vrsta koje su inače nigdje naći. Na taj način možete promatrati brojne crno-podlogom galebove, Stupovi i žličarke na terschelling u mirnom stepa. Cijeli otok Schiermonnikoog je još jedan nacionalni park.

Kopneni obala je idealna za biciklizam uz Waddensko mora i duge šetnje.

Naša kućica „De Meeuw Jonathan” je također idealna baza za upoznavanje nizozemskog obali Sjevernog mora.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 450 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Energetski i telefonski troškovi se naplaćuju.

Posteljina, sauna i ručnici u originalnom opremom.

Kuća zaliha uključuju različite francuski, talijanski i španjolski vina na dohvat do 8,50 € po boci su dostupni.

To je za nepušače kući.
Potpisivanjem ugovora o najmu, ponuda za nepušače prihvaćen u načelu.

primjenjuju odredbe o zakupu.

Djeca do 1 godine (u djece / Putovanja krevetić) NE
1 do 2 godine pola Pers. Doplatak / punjenje - Psi na zahtjev.

Odbitak ili doplata za manje ili više osoba po osobi po tjednu, ovisno o razdoblju između 60 € i 90 €.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Stornierung durch den Mieter, sind bis 8 Wochen vor Mietbeginn 50% des Mietpreises zu entrichten. Bei kurzfristiger Stornierung, innerhalb 8 Wochen vor Mietbeginn, ist der volle Mietpreis zu entrichten. Ersatzmieter können vom Mieter vorgeschlagen werden. Der Vermieter ist jedoch nicht grundsätzlich verpflichtet, diese zu akzeptieren. Ist eine Weitervermietung in einem stornierten Zeitraum möglich, so ersetzt der Vermieter dem Mieter die geleistete Zahlung, saldiert um die Differenz einer eventuell geringeren Ersatzmiete und eine Bearbeitungsgebühr für zusätzlichen Aufwand von € 120,00.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.12.2023


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.5 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.5 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Jette L. iz/od Heidelberg

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

prekrasna autentična kuća Ameland

Osjećali smo se vrlo ugodno s naše troje djece u galebu Jonathanu. Kuća je vrlo prostrana i s ljubavlju namještena prema visokim standardima. Lokacija odmah iza dina, jednostavan pristup do Burena i Nesa biciklom, kao i supermarket, bili su vrlo zgodni. Ovdje smo bili gotovo sretni zbog kišnog (kućnog) dana.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2022

Ewald -. iz/od -

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dragulj udobnosti

Opuštanje počinje čim stignete u kuću za odmor.

Kuća za odmor od prvog trenutka odiše mirom i udobnošću. Bio je namješten s velikom pažnjom za detalje. Ukupna oprema ne ostavlja ništa nepoželjnim.

Oduševila nas je i čistoća - veliki kompliment osoblju obitelji Sobbe.

Tjedan dana smo se mogli opustiti, au nadolazećoj godini ćemo sigurno nekoliko dana provesti u vikendici obitelji Sobbe.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2022

Tilo J. iz/od Gladbeck

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća s šarmom

Draga gospođo v. Sobbe, Još nekoliko redaka. Sada smo opet kod kuće i svakodnevica će nas uskoro ponovno uvući. Ono što nam nitko više ne može oduzeti su sjećanja na lijep odmor u očaravajućem kući s puno šarma. Djeci se također jako svidjelo i mislimo da ćemo se opet vratiti u galeb Jonathan. To će se sigurno dogoditi. Hvala vam što smo se mogli tako ugodno osjećati u vašoj kući. Srdačan pozdrav iz Gladbecka, Eveline i Tilo Jost

Preporučeno za: Obitelji s djecom

listopad 2021

Lars E. iz/od Nützen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve što trebaš!

Draga obitelji Sobbe,
„Za život je potrebna soba puna sigurnosti, prozor s pogledom u beskraj, ključ slobode, krevet pun topline, stolica puna odmora, glava puna lijepih uspomena i srce puno ljubavi. "
Hvala vam što smo sve ovo mogli pronaći i uživati u vašoj prekrasnoj kući. Uživali smo u svakom danu.
Do sljedeće godine.
Vaša obitelj Angel

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2021

Uwe U. iz/od NRW

4,3
4.5 4 4.5 4.5 4

Ruheoase inmitten der Dünen

Sauna und Pool machen die Unterkunft auch bei schlechterem Wetter "rund"

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

svibanj 2021

Dettmer G. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Samo savršeno.

Dva tjedna smo proveli u lipnju 2021. u Galeb Jonathan. Kuća je prekrasna i oprema zadovoljava sve želje. Budući da smo također imali dva tjedna samo najbolje ljetno vrijeme, to je bio savršen odmor. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2021

Silke S. iz/od Ahlen

4,3
4.5 4.5 4.5 4.5 3.5
Prikaži njemački

Dođite i osjećajte se dobro

Poštovana gospođo von Sobbe, dragi gospodine von Sobbe
Puno hvala za prekrasan tjedan uskršnjih praznika u vašoj vrlo lijepoj i njegovanoj kući!
Čim uđete u kuću osjetite ljubav, toplinu i energiju koja je uložena u mnoge sitne detalje udobnosti...
Sjajan pod, predivno škripavo stubište, mnogo vrlo lijepih slika i slika, kuhinja i kupaonica namjerno stare... Ako vam se sviđa ovaj stil, voljet ćete kuću, kao i mi!
Bazenski prostor sa saunom - svakodnevno korištenje naravno obavezno za sve male i velike ljubitelje vode!
Blizina prekrasne plaže omogućava svakodnevni posjet plaži....
Zahvaljujemo se i veselimo se ponovnom susretu sljedeće godine!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2021

Elke W. iz/od 41849 Wassenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjive odmore

Vožnjom oč 20 godinu, odlazimo na prekrasni otok Ameland i u kuću Möwe Jonathan. Od prvog puta tamo smo se uvijek osjećali vrlo dobro. To nije samo smještaj za odmor, kuća ima "dušu" i osjećamo se kao kod kuće tijekom boravka.
Vlasnike smo također uvijek doživljavali kao srdačne i vrlo zainteresirane za naše dobrobit.
I u budućnosti ćemo rado ići u Möwe Jonathan i uživati ​​u predivnim trenucima na otoku.

Preporučeno za: Odmor bez automobila

siječanj 2021

Lennart H. iz/od Lohmar

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa, ugodna kuća

Ne mogu se složiti s drugim ocjenama. Kuća je vrlo stilski i osobno namještena. Osjećaš se stvarno kao kod kuće tamo. Tuševi izgledaju kao novonastali. Kreveti su jako udobni! Da, televizor je mali, ali ionako ne želimo gledati televiziju na odmoru.
U kuhinji postoji dobra oprema.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2020

Carola S. iz/od Hamburg

0,0

"Luxusferienhaus"

Unter Luxusfereinhaus stelle ich mir ganz was anderes vor. Wenn man das Haus betritt ist man auf den 1. Blick begeistert. Dieses verändert sich sehr schnell. Das Haus ist vom Standart in die Jahre gekommen.Das Mobilar lässt sehr zu wünschen übrig. Angefangen bei den Betten, Kommoden etc. - Jugendherberge ! Küche - Kaffeemaschine dampft auf allen Ritzen und es kommt nur ca. 50 % in der Kanne an. Der Gasherd hat auch seine Macken. Der Fernseher ist ein Witz und kann sich als solches eigentlich gar nicht schimpfen. Der Pool ist okay, nur die Gegenstromanlage gab nach 10 Minuten ihren Geist auf. Selbst nach Wartung war da nichts zu machen. Sitzgelegenheiten sind unbequem. Schade um das Haus, welches über die Bilder gut rüber kommt. Das Haus ist definitiv seinen Preis nicht wert.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Von Sobbe:

Drei analoge Gästebücher voller begeisterter Einträge und zig sehr gute online – Bewertungen. Da tun 2 negative Anmerkungen trotzdem oder gerade deshalb weh!

Aber wir haben verstanden und uns die Punkte angeschaut – und zu Herzen genommen – und ja, auch wenn wir in den Jahren immer wieder renoviert und erneuert haben. Ein paar Dinge waren aufgelaufen und mussten angegangen werden. Insoweit sind wir unseren Kritikern dankbar – wir haben verstanden – wir haben gehört – wir haben gehandelt: Das Haus ist vom Dach bis zum EG (Keller gibt es nicht) frisch gestrichen, Fenster wo erforderlich ausgetauscht, neuer Kühlschrank, neue Kaffeemaschine, Streaming-Stereo-Anlage, neue Gartenliegen und -Polster, neue Matratzen, Bettwäsche und Badetücher, neue Duscharmaturen und Badewanne und noch vieles mehr. Demnächst sogar ein etwas größerer Flatscreen.

Und den Begriff Luxus-Ferienhaus – nur wegen des Schwimmbades - haben wir gerne aus unserer Beschreibung gestrichen. Wir wollen den Schwerpunkt eher auf Individualität, Liebe zum Detail, Atmosphäre und Wohlfühl-Oase setzen. Wir haben versucht ein Haus im Stil eines alten friesischen Reetdachhauses zu bauen – und möglichst viele ursprüngliche Materialien einzusetzen. Wir freuen uns, dass so viele unserer Gäste dies zu schätzen wissen: Alte gebrannte Fußboden-Fließen und Kacheln, aus altem Holz gefertigte Weichholzmöbel, handgefertigte Keramik in Küche und Badezimmer – all das ist vielleicht nicht glatt und ebenmäßig, dafür aber harmonisch und charakteristisch.

Wenn Sie also so etwas suchen, werden Sie sich in unserem Haus Meeuw Jonathan sicher wohl fühlen – vor allem jetzt, wo wieder alles frisch und renoviert ist.

Wir freuen uns auf Sie und hoffen, dass Sie zum gleichen Schluss kommen, wie viele unserer langjährigen Stammgäste: Man kommt an und fühlt sich direkt heimisch!

rujan 2019

Ursula M. iz/od Wiesbaden

1,7
2 1 0.5 3

Nicht unser Traumferienhaus

Wegen der schönen Bilder und der positiven Beschreibungen haben wir uns mehrere Jahre um eine Anmietung von DE MEEUW JONATHAN bemüht. Vergeblich, da wir an die Schulferien gebunden waren.
Für Oktober 2019 konnten wir dann das Haus für 2 Wochen buchen. Was wir vorgefunden haben, entspricht jedoch keineswegs unseren Vorstellungen eines Traum(Ferien)hauses. Vieles, was bei der Errichtung vor 25 Jahren schön gewesen sein mag, ist im wahrsten Sinne des Wortes in die Jahre gekommen, wirkt abgenutzt und ungepflegt und bedarf dringend einer Erneuerung.


kontakt

gospođa M. Von Sobbe

gospođa M. Von Sobbe

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 66774

Posljednje ažuriranje: 11.12.2023

Oglas je online od: 9 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66774.htm


«De Meeuw Jonathan» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina