Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća s pogledom na more

Lopar, San Marino, Rab, Kvarner

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

197 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

197 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Mi Feriewohnung cca 100 m2, 2 spavaće sobe, 2 kupanje sobe, dnevni boravak i kuhinja. U jednoj spavaćoj sobi imamo bračni krevet za 2 osobe s dodatnim ležajem za još 1 osobu. U drugoj spavaćoj sobi imamo 1 bračni krevet za 2 osobe. U dnevnom boravku imamo veliki kauč koji se može pretvoriti u ležaj za do 2 osobe. Stan balkon ima sa pogledom na more do plaže Livačina u apartmanu imamo klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima. Dajemo posteljinu i ručnike. Mi možemo napraviti svoju odjeću oprati u perilici za naše dodatnih 5 eura po pranju (do 2 puta tjedno perilica rublja je koristiti besplatno). U kuhinji imate posuđe, smittel, veliki hladnjak zamrzivač, kuhalo za vodu, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, pećnica, keramička ploča (keramička ploča) i perilica suđa. Klima uređaj, bežični Internet, boravišna pristojba, posteljina / ručnici, a na odlasku su slobodni u. U svim odmor pločice na podovima. Parking je također dostupna. Ako je potrebno, korištenje dajemo krevetić. Pušenje je dozvoljeno na balkonu. Depozit od 30% od ukupne cijene koju ste platili prilikom rezervacije, ostatak cijene na dan dolaska. U skladu s razdobljem za rezervaciju apartmana mogu se koristiti s 14:00 PM (dolazaka) te mora napustiti (Odlazak) do 10:00. Na zahtjev možemo uporaba željeza i usisavača davanja (besplatno). U neposrednoj blizini imate restorane, pekare i Gescheft su 5 Minut hodanje daleko od naše kuće. Mi smo 5 Minut šetnje od plaže Paradis i plaže livačina. Mi smo par Minut hodanja udaljen od centra grada, ali naš kvart je vrlo tiho i mirno.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 70 km Rijeka Airport (Insel Krk)

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća je 5 minut hoda daleko od Paradis plaže, Crnika i livačina plaže, luke Lopar centra. Mi griješimo 5 Minut (2 km) autom putovati daleko od Lopar Ferry (otok Lopar-Valbiska Krk) i 20 Minut (20 km) automobilom putovati daleko od trajektne luke Mišnjak (Mišnjak Rab - Stinica zemlja). Mi smo 5 minuta hoda od restorana, pekare, mjenjačnicama, autobusne stanice i mjesta za taksi, prodavaonica voća i povrća, suvenirnicom. Trgovina, ambulanta i frizerski se uklanjaju osvojio našu kuću samo 7 minuta hoda. U Loparu možete imati vrlo lijep odmor sa svojom obitelji. Naš apartman je 5 minut hoda udaljen od pješčane plaže livačina, Paradis plažu Crnika i luka Lopar, gdje čovjek može mnogo zanimljivih aktivnosti i postrojenja (Pronađite različite Restaurants- barovi na plaži, led-barove, fast food), možete ležaljke, suncobrani, kajaka i pedaline. Plaža je poznata po svojim plitkim vodama, pogodna za djecu i neplivače. Ako ste u potrazi za mirniji uvale možete uzeti iz luke taksijem brodom ili najam GLISER i naše prirodne pješčane plaže Stolac, Sahara Bay, Dubac, Sturič ili Cigankabucht u susret. Neke od tih plaža su naturistički. Možete li doći s taxi brodom ili staklenim brodom na otoke Grgur i Goli. Oba otoka su poznati po povijesnim zatvorima, Jetz čovjek može na oba otoka restorani Pronađite Interesant floru i faunu. U luci možete više brodovi koji organiziraju izlete na otok Krk ili oko otoka Raba, škola ronjenja, možete unajmiti jet skije, ili ste svibanj gliser s padobranom pokušaja. U neposrednoj blizini Paradis plaže i naše kuće (5 Minut pješice), središte je grad u kojem možete mnoge male trgovine sa suvenirima, odjećom, za plažu, dječja mjestu, pekara, mjenjačnica, pizzeria, restorani, ledeno-barovi, fast food, teniski teren, nalazi se i mini golf, trampolini i druge opreme za djecu. Ako volite ljubav u dugim šetnjama ili Radfaren u prirodi, Lopar ima lijepe namještaj i divlje staze kroz kamenjara, ali i prekrasnu mediteransku šumu. U Loparu imamo više dućana, pokretan, ljekarna, pošta, benzinska stanica, 3 ATM. U Rabu (grad Rab - 10 km od korisnika kuće) postoji banka, veterinar, ambulantno i lijep povijesni grad star. Svaki dan se vozimo autobusom iz Lopara grada Raba. Lopar postoje trajekti za otok Krk, gdje je međunarodna zračna luka nalazi. U Loparu postoje Kamp i velika Hotel Resort San Marino nude zanimljive turističke sadržaje. Bilo da želite wiessen Wass drugo u Loparu morate vidjeti ili naći, to je najbolje pitati za peglanje u našem turista.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Klima uređaj, bežični Internet, posteljina i ručnici i stan za čišćenje su besplatni.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Annika R. iz/od 32805 Horn-Bad Meinberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor iz snova

Naša obitelj provela je prekrasan odmor u kući s pogledom na more ovo ljeto 2022. Položaj kuće bio je izvrstan za nas. Malo izvan utabane staze, vrlo mirno, sve se može stići vrlo brzo. Sam grad nudi prekrasne mogućnosti za kupanje i odlične restorane. Domaćini su nevjerojatno ljubazni i uvijek pristupačni. Posebno su nam se svidjele domaće poslastice koje su nam bile darovane između. Usluga i čistoća su ovdje vrlo važni. Sve je vrlo svijetlo i prijateljski namješteno. Posebno nam se svidio balkon. Rezervirali bismo ovaj prekrasan smještaj u bilo koje vrijeme. San!!!
Veliko hvala ovim izvrsnim domaćinima!

srpanj 2021

Dennis L. iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lokacija na padini, prostrano, čisto, klimatizirano, blizu plaže

Malo dalje od bučne gužve u turističkom prolazu, ali ipak u sredini zahvaljujući prekrasnom pogledu s velike terase. Apartman 3 ima čak 2 pune kupaonice s WC-om, tako da nema žurbe sa spremanjem. Sve je stvarno vrlo čisto. Domaćini su vrlo ljubazni i uslužni. Bezrezervna preporuka!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Annett B. iz/od Neuenhagen bei Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti odmor, baš super

Mi smo četveročlana obitelj s 2 odrasle djece. Dopušteno nam je da živimo u stanu broj 3 2 tjedna. Bilo je fantastično. Što nam se posebno svidjelo? Velika prostrana terasa s prekrasnim pogledom na more. Apartman je bio jako dobro opremljen. Ništa nije nedostajalo. Vrlo moderno i kvalitetno opremljen. Udobni kreveti, dobre funkcionalne kupaonice. Kauč u dnevnoj sobi također je bio udoban za spavanje naše kćeri. Klima uređaj vrlo tih. Kuća je na kraju slijepe ulice. Graniči s borovom šumom. Bio je to rajski mir, pod uvjetom da su i svi sustanari tihi. (Imali smo sreće). Gazdarica je nevjerojatno draga. Ima mnogo savjeta za izlete, restorane pa čak i male slasne darove. Posteljina se redovito mijenja. Obiteljska plaža udaljena je 5 minuta. Do mnogih drugih, vrlo praznih i lijepih prirodnih plaža može se doći pješice (malo pješačenje) ili automobilom. Također vrlo dobra i opuštena škola ronjenja udaljena je samo 8 minuta hoda. Bilo je za svakoga ponešto.
Već mi nedostaje pogled na more i mogu samo toplo preporučiti odmor u odličnom apartmanu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2019

M.J. iz/od Messel

5,0
5 5 5 5

Wie im Hotel

Einfach nur schön. Sehr saubere Wohnung! Super nette Gastgeber!
Wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

listopad 2018

Martina K. iz/od 83313 Siegsdorf

5,0
5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung

Fahren seit vielen Jahren nach Lopar, doch diese Ferienwohnung ist einfach nur toll und Erholung pur. Besonders die Eigentümer sind sehr herzliche Leute und wir freuen uns schon sehr auf unseren nächsten Urlaub.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Thomas P. iz/od München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

fantastičan

Odličan, moderan stan (br.3) na apsolutno mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom i velikim natkrivenim balkonom. Vrlo dragi i posvećeni domaćini. Apartman odgovara slikama i bio je vrlo čist i dobro opremljen. Pet minuta hoda do plaže sa sitnim pijeskom i čistim morem, parking ispred kuće. Bilo kada!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Ril. L. iz/od Mössingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Imali smo prekrasan odmor. Kuća je vrlo dobro održavana i čista s prekrasnim pogledom na more. Obitelj Jakuc je super prijateljska i velikodušna, imali smo puno lijepih razgovora i stvarno smo uživali u boravku u njihovoj kući. Puno hvala! To nikako nije bio naš posljednji odmor s obitelji Jakuc!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Lidija iz/od Bayern

5,0
5 5 5 5

Urlaub

Sehr freundliche und aufmerksame Gastgeber. Die Unterkunft auf den Bildern ist so wie auf den Bildern,einfach Klasse. Der Ausblick auf das Meer, traumhaft. Nochmal vielen Dank.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2017

Tobias V. iz/od Breuberg

5,0
5 5 5 5

Einfach SUPER

Wir waren zwei Wochen bei Familie Jakuc
Es war ein toller Urlaub
Wir fühlten uns sofort wie bei Freunden
Die Familie ist super nett
Das Haus ist total schön gelegen und sehr , sehr gepflegt
Das ist Urlaub wie im Paradies
Leider mussten wir wieder Nachhause aber wir kommen wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2016

Sandra U. iz/od 09235 /Burkhardtsdorf

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub

Wir waren schon das 2.mal in Lopar weil die Stände und die Natur dort einfach traumhaft sind und es nicht so überlaufen ist. Die Unterkunft war sehr schön. Super sauber, perfekt ausgestattet mit großem Spielplatz und grillstelle. Die Vermieter sind super nett und herzlich. Stehen jederzeit mit Antwort zur Verfügung und versorgen einen sogar mit selbstgebackenen Kuchen. Einfach nur weiterzuempfehlen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2016

Doreen iz/od Lopar, Insel Rab

5,0
5 5 5 5

Super Wohnung, nette Vermieter

Wir waren zwei Wochen Gäste in der FeWo von Familie Jakuc. Wir waren vier Erwachsene und zwei Kinder. Es fehlte an nichts. Die Wohnung hat eine Top Ausstattung und war sehr sauber. Wir haben uns wie zu Hause gefühlt, es war gemütlich und die Lage der Wohnung ist sehr ruhig, mit tollem Blick auf's Meer. Auch ein kleines Grillfest mit Freunden von uns war kein Problem und es wurde von der Vermietern im Garten alles hierfür zur Verfügung gestellt. Danke für den Kuchen ;-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

srpanj 2016

M. B. iz/od 38440 Wolfsburg

5,0
5 5 5 5

Rundum zufrieden!

Die Gastgeber sind ein Ehepaar (mit 2 Jungen), welche sich sehr um die Belange der Gäste kümmern. Sie haben eine extrem gepflegte Unterkunft mit wirklich üppigem Platzangebot und einem super Ausblick auf das Meer. 2 Klimaanlagen sorgen für ausreichend Abkühlung. Ein Stellplatz für das Auto ist vor dem Haus vorhanden. Die Familie steht einem mit Rat und Tat zur Verfügung und gibt Hinweise in puncto Strand, Verpflegung etc. Der Sandstrand ist ca. 10-15 Gehminuten entfernt. Am Strand wiederum gute Möglichkeiten zur Verpflegung! Im Ort Lopar sind mit dem Auto diverse Restaurants und Supermärkte schnell erreichbar. Insgesamt haben wir uns bei der Familie Jakuc sehr wohl gefühlt und können die Unterkunft uneingeschränkt empfehlen. Wir sind selbst ein Ehepaar mit 2 Kindern.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2016

Kerstin R. iz/od 01561 Laubach

5,0
5 5 5 5

Sehr gut

Sehr tolle und großzügige FW mit tollem Blick aufs Meer . Die Familie ist sehr nett und hilfsbereit . Super zu empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2016

Constanze S. iz/od 93128 Regenstauf

5,0
5 5 5 5

Traumhafter Familienurlaub

Wir haben zwei wundervolle Wochen in Lopar verbracht.
Die Wohnung ist toll ausgestattet, sehr sauber und hat eine gute Lage zum Strand.
Die Vermieter sind super nett und lesen jeden Wunsch von den Augen ab. Sehr sehr gastfreundlich. Wir haben uns sehr schnell wie zu Hause gefühlt.
Der Paradiesstrand ist ideal für Kinder, es gibt viele Restaurants im Ort und auch einen großen Supermarkt.
Ein rundum gelungener Urlaub.
Wir kommen nächstes Jahr gleich wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2016

Heike M. iz/od 60438

5,0
5 5 5 5

Schöne Wohnung

Sehr gut ausgestattete Wohnung und absolut nette Vermieter. Haben uns sehr wohl gefühlt

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2015

Sabrina S. iz/od Bayern

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub!

Sehr schöne und vorallem gepflegte Ferienwohnung!
Familie Jakuc ist sehr nett und hilfsbereit!
Auf jeden Fall weiter zu empfehlen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2015

Meggi Moni Jörg S. iz/od Hessen

5,0
5 5 5 5

Super !!!!!!

Supertolle Ferienwohnung in Top-Lage, sehr sauber und modern eingerichtet und mit einem unvergleichlichen Ausblick aufs Meer! Familie Jakuc ist super nett und hilfsbereit und immer für die Gäste ansprechbar. Strände und Zentrum sind locker zu Fuß zu erreichen, trotzdem liegt die Ferienwohnung sehr ruhig. Auch einen eigenen PKW-Stellplatz gibt es vor dem Haus. Hier fehlt es an nichts für einen perfekten Urlaub! Absolut weiter zu empfehlen, wir waren schon 2mal hier und würden immer wieder gerne bei Familie Jakuc Urlaub machen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa B. Poljak Jakuc

gospođa B. Poljak Jakuc

Ja sam Biljana Poljak Jakuc (1983). Ja i moj suprug Zlatko (1980) koji se nalazi u korisničkom kuće otkriti naš kompletan popis 2 Son (2008 i 2015). U istoj kući još uvijek vermietten stan. Mi smo freudliche obitelj i nadamo se da možemo doprinijeti našem Guesste lijepa i ima confortable odmor u našem smještaju.


Dalji smještaji od gospođa B. Poljak Jakuc


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 67059

Posljednje ažuriranje: 06.01.2024

Oglas je online od: 9 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/67059.htm


«Kuća s pogledom na more» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina