Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Povijesna vila u lječilišnom trokutu

Mariánské Lázně, Karlovy Vary, Franzensbad - ovo je toplički trokut u zapadnoj Češkoj.

maks.  15   Gosta/Gostiju
400m²  stambena površina
6 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 15  Gosta/Gostiju
400m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Vila stoji na gotičkim temeljima nekadašnje tvrđave, što se vidi po gotičkim podrumima, portalu i metar debelim zidovima. Barokna dogradnja jedinstvena je s oslikanim stropom iz 17. stoljeća. Spavaće sobe i kuhinja su stilski namještene starinskim i modernim namještajem, au hodnicima su brojne slike i crteži. Uz kućno kino s projektorom ili uz roštilj u vrtu, opuštajuća večer je zajamčena.



Cijela vila i veliki vrt su vam na raspolaganju (osim apartmana u potkrovlju u vili). Stol i klupe ispod suncobrana omogućuju vam da ljeti uživate u obroku vani. Pješčanik s igračkama i puno DUPLO, LEGO i ostalih stvari je u dječjoj sobi spreman za djecu.



Prekrasna povijesna seoska kuća i vrt idealna je za obitelji s djecom ili grupu prijatelja. Osobito ljeti, vrt vas poziva na opuštanje i večernje roštiljanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 8 km

8 km

Skijaška uspinjača 18 km

18 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Kolodvor 0.5 km

0.5 km

Izlaz s autoceste 25 km E50 D5

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi na brežuljku, pored crkve iznad sela Bruck am Hammer (Brod nad Tichou). Veliki vrt prostire se oko cijele vile i nudi lijepu priliku za odmor, igru ili večernji roštilj. Bez direktnih susjeda, apsolutni mir i tišina i prekrasan pogled preko livada do šume nedaleko.

Bruck am Hammer, Češka Brod nad Tichou nalazi se u zapadnoj Češkoj, na granici s Njemačkom. Regija se također naziva lječilišni trokut - po tri poznata lječilišna grada: Marienbad, Franzensbad i Karlsbad. Nadalje, povijesni gradovi kao što su Eger (Cheb), Elbogen (Loket) nadahnjuju. Fascinantni su dvorci Bečov i Kynžvart, kao i samostan Teplá.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Lov
Plivanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena je niža za grupe preko 14 osoba i za boravke duže od tjedan dana. Cijene su fleksibilno više za rezervacije koje traju samo tijekom vikenda ili državnih praznika, kao i za razdoblja velike potražnje (Nova godina, Božić, Duhovi). Postavke cijena na ovoj web stranici ne dopuštaju postavljanje diferencirane ponude za vikende, pojedine praznike ili dane u tjednu. Zatražite boravak s određenim brojem osoba i odmah ću vam poslati ponudu cijene. Možete me dobiti u bilo koje vrijeme SMS-om ili pozivom na +420725589316.

Uvjeti poništenja:

  • Nachdem die Buchung von Beiden Seiten bestätigt ist, werden wir Sie um eine 20% Anzahlung bitten. Wenn Sie Ihre Buchung storieren müssen, teilen Sie uns dies bitte so bald wie möglich mit. Wenn Sie rechtzeitig absagen und wir den Termin noch besetzen können sendenden wir Ihnen Ihre Anzahlung natürlich zurück. Wenn der Termin wegen Ihrer Absage nicht besetzt werden konnte, behalten wir die 20% der Anzahlung als Entschädigung für den entgangengen Termin.

ostale informacije:

Kuća je obnovljena od ruševina povijesne vile. Više od 15 godina cijela je obitelj s puno energije i ljubavi obnavljala i opremala kuću. Mi nismo hotel. Ali mi vam nudimo jedinstvenu atmosferu. Kuća je renovirana za obitelj te je stoga vrlo pogodna za obitelji i djecu.



Imamo veliki zahtjev za sve naše goste. Iskoristite i uživajte u povijesnoj kući, ali budite oprezni i obzirni prema pogodnostima. Stoga Vas molimo da ne pušite u kući i da u kuću ne puštate kućne ljubimce. Ako ne možete bez vašeg psa ili mačke, molim vas da mi pišete unaprijed.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.02.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2022

Martin L. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

obiteljski sastanak

Ostali smo ovdje tijekom Uzašašća 2022. Dvije obitelji iz Dresdena, jedna iz Gornje Frankonije i jedna iz Švicarske.
Sa 7 odraslih i 7 djece proveli smo prekrasne dane.
Raj, posebno za djecu!

Stari župni dvor je impresivan i vrlo pažljivo renoviran. Dva tesara i zidar znaju o čemu govore.

Stanje crkve je žalosno.

Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

listopad 2019

Christoph iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Pješački vikend s obitelji

Bio sam sa svojom obitelji (ukupno 10 ljudi) na vikendu planinarenja u mirnom, ali lijepom Brodu nad Tichou kao gosti obitelji Sicha. Iznajmili smo ovaj jedinstveno obnovljeni bivši župni dvor. Smještaj je vrlo lijep i nudi puno prostora. Sobe su vrlo dobro namještene, a ambijent općenito vrlo ukusan, posebno kuhinja.
Srdačno nas je dočekala obitelj Sicha, svi su jako dobro govorili njemački, što je olakšalo komunikaciju, pogotovo mojim starijim članovima obitelji.

Krajolik oko Broda nad Tichou je super lijep, a prirodni rezervati su nevjerojatni, koji su vrlo pogodni za planinarenje. Obližnje gradove poput Marienbada i Loketa također vrijedi posjetiti.

Sve u svemu, fantastično vikend putovanje koje bih ponovio bilo kada.

Još jednom veliko hvala obitelji Sicha na njihovom toplom gostoprimstvu

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

travanj 2019

Sarah iz/od 90765 Fürth

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan obiteljski vikend

Proveli smo prekrasan obiteljski vikend (10 odraslih, 2 djece) u kući. Vrlo je lijepo namješten, potpuno opremljen i osjećate se prebačeno natrag u šarm prošlog vremena. Domaćini su jako ljubazni i susretljivi, a kuća je već bila zagrijana kad smo mi stigli. Osjećali smo se potpuno ugodno, a djeca su se očito zabavljala u velikom vrtu. Također možete puno toga doživjeti u okolici i uživati u prirodi. Možemo toplo preporučiti smještaj.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

rujan 2018

Veronika iz/od 81667 München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo preporučljivo

Ovog rujna smo sa 18 mladih žena proslavili vrlo lijepo djevojačko večer u Vili. Kuća je sjajno smještena, blizu njemačke granice i prelijepog Mariánskog Lázněa koji smo posjetili tijekom dana. Kuća nas je odmah oduševila svojim šarmom. Imali smo puno prostora unatoč 18 osoba, bilo je vrlo čisto i ljubazno uređeno, tako da smo se odmah osjećali dobrodošli. Vlasnici su nas srdačno pozdravili i proveli nas kroz kuću, a i unaprijed smo dobili veliku pomoć pri organizaciji (npr. Prehrambene narudžbe za picu, itd.) i dobili smo dodatne savjete.
Svakako bismo opet proveli našu djevojačku večer tamo i preporučili samo boravak u Vili. Neki od nas sigurno će doći ponovno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2017

Susanne H. iz/od D-95179 Geroldsgrün

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Tako lijepo!

Kuću smo iznajmili za obiteljski vikend (9 odraslih, 4 djece). Mirna lokacija na rubu sela, prekrasan prostor za djecu s livadom, pijeskovnikom i trampolinom te jednostavni, vrlo prijateljski vlasnici čine lako preporučiti ovu kuću. Udobna velika kuhinja s podignutom "kućnom posteljom" na kojoj se možete opustiti i igrati kazalište lutaka, zavjesa to omogućuje! Moderne kupaonice, udobni kreveti, dovoljno prostora za namirnice u spremištu i podrumu. Nema televizora - divno! Umjesto toga, soba s kino projektorom i DVD-ovima. Češke i njemačke knjige, igre. U velikom vrtu rustikalno mjesto za vatru gdje smo pekli kruh na štapu. Svijetla šuma je blizu, gdje smo organizirali igru traženja. Da smo ostali duže, sigurno bismo više koristili kulturnu ponudu okolice, koja je obilna.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

travanj 2017

Tanja iz/od 08056 Zwickau

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

apsolutni oduševljenje

Bili smo grupa od 14 osoba, uključujući 6 djece u dobi od 1 - 13 godina. Stara utvrda/vila je bila lijepo obnovljena s puno ljubavi. Ima dovoljno ležajeva, kuhinja s pećnicom i velikim blagovaonskim stolom idealna je za velike grupe. U kuhinji je sve više nego dovoljno. Vatrogasno mjesto i koliba u vrtu su jednostavno sjajni, super, kul. Djeca su uživala na punim plućima tijekom vikenda. Bila su samo na svježem zraku. Vila se nalazi mirno na jednom "brdu". Trgovine ima dovoljno u sljedećem gradu (Tesco, Lidl i Penny). Stanovnici u gradu također su vrlo prijateljski nastrojeni. I vlasnici su vrlo prijateljski, ljubazni i nenametljivi. Stoje vam na raspolaganju s savjetima i pomoći. Svakako ćemo se opet vratiti i uživati u atmosferi i miru. Izlet u Plzen toplo se preporučuje - čak i s djecom. Hvala vam na prekratkom godišnjem odmoru.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

veljača 2017

Oliver B. iz/od 82140 Olching

5,0
5 5 5 5

Wochenendausflug

Ein wunderschönes Haus, sehr schön hergerichtet. Geeignet für mehrere Personen, da viele Schlafplätze.
Kurzer Trip ins sehenswerte Marienbad möglich.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

veljača 2017

Chrisitan iz/od 01109/ Dresden

4,5
4 4 5 5

Schöne Zeit

Wir waren 6 Erwchsene und 4 Kinder. Es hat allen sehr gut gefallen. rustikal und schön! Service vom Gastgeber war sehr gut.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

siječanj 2017

Angela S. iz/od 06246 Bad Lauchstädt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Divan vikend s prijateljima

Rezervirali smo smještaj za 11 osoba. Imamo dovoljno prostora. Kuća je bila čista i dobro pripremljena za naš dolazak. Oprema je odlična, ništa nam nije nedostajalo. Parcela je dovoljno velika da se djeca mogu igrati, a ugodno mjesto za sjedenje pored vatre poziva nas da sjednemo zajedno i pečemo kobasice. Šuma počinje nedaleko od parcele. U okolici ima odličnih restorana udaljenih otprilike 4 km. Sigurno se vraćamo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

gospodin P. Sicha

gospodin P. Sicha

Mi, obitelj Sicha, dolazimo iz Praga, ali smo više od sedam godina proveli u Njemačkoj u diplomatskoj službi. Kuću smo kupili 2000. godine kada je bila čista ruševina - nema prozora na cijeloj kući, iz vrata je raslo drvo - pokušavali smo to vlastitim snagama popraviti do 2008. godine. Zahvaljujući subvenciji za obnovu zaštićenih objekata, uspjeli smo u potpunosti obnoviti kuću od 2008.-2010.


ostale informacije

Broj objekta: 67744

Posljednje ažuriranje: 30.01.2024

Oglas je online od: 9 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/67744.htm


«Povijesna vila u lječilišnom trokutu» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina