Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Attico Panoramico Bougainville

Zapadna obala Sardinije u rasponu od pokrajine Bosa od Oristano

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Attico Panoramico Bougainville je stan na prvom katu vile sa 3 stana. To je dostupan putem bočnog vanjskog stubišta koje vodi na terasu sa super panorama: Pogled na more da Capo Caccia, daljnje pogledom na more, južno ...
Pored njega je dobro čuvana padina vrt s voćkama, lozom, Araucaria, palmi i kaktusa, koja se stapa u mediteranskom makijom planine; planina strana je još jedna terasa. Stan ima svijetao dnevni blagovaonicu. S FP, kauč i TV-om, kuhinja s kuhinjskim blokom prekrasnim drvenim namještajem, hladnjakom / zamrzivačem i plinski štednjak s pećnicom. Terasa gleda na jug sa super panorama u Bosa Marina je apsolutni vrhunac stana, idealno za tople i romantične ljetne noći. 2 spavaće sobe i kupaonice (sa tuš kabinom), upotpunjuju ponudu. Dekor je svježa, dobro i izdašan.

Stroj za pranje rublja koji se može koristiti od strane 3 apartmana su dostupni na zahtjev.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 45 km Alghero - Fertilia

45 km

Kolodvor 7 km Bosa Marina

7 km


Mjesto i položaj smještaja

U najboljem panoramskom položaju na zrele okućnica (prekrasnim mediteranskim ukrasnim biljem, jasmina, Bougainville ...) tu je i impozantan i dobro održavana vila Bougainville sa 3 nezavisna apartmana. Do mora i pješčane plaže Porto Alabe, koji je završio na jugu malom poluotoku sa Küstenwachturm, dovodi do oko 400 m, visina 30 m. Male trgovine (mala trgovina je samo 100 m) i lokalne (sezonski rad) su također u Porto Alabe na raspolaganju, teniski teren od hotela se mogu rezervirati na lokalnoj razini.
Pored njega je dobro čuvana padina vrt s voćkama, lozom, Araucaria, palmi i kaktusa, koja se stapa u mediteranskom makijom planine; planina strana je još jedna terasa. Planargia je "jedan od najmanjih krajolika Sardinije, ali iz izgovoren individualnosti". To uključuje grad Bosa (oko 8600 stanovnika), koji "je sačuvao svoju supstancu što uzgaja malom gradu", plodne doline i Temo nekoliko sela u zaleđu, koja ima neke od najvažnijih dobro očuvana nuraghi prema Macomer. Obala Alghero prije ima "jedan od najljepših panoramskih cesta na otoku", postoji "krajolik stijene, kula, duboko urezane potocima .... Vulkanska stijena se stalno mijenja boju i konzistenciju: crvena, jet crna, zelena ...", prekinuo od male plaže.
Srednjovjekovni grad Bosa, koji se nalazi na korisna kao prirodna luka rijeka Temo, ima dugu i široku pješčanu plažu, prirodna ljekovita svojstva kod reumatskih oboljenja rekao i je zaklonjena od pristaništa s obalnim tornja protiv valova i povezano s Isola Rossa. Stari "palače, velike archways, od kovanog željeza balkonima, iza labirint ulica, dvorišta dati Bosa urbani ambijent koji je rijetkost u Sardiniji. Iznad grada porasti na brdo staffel neravnim ulicama, po vrtovima, Castello Serravalle od Genuesenzeit. Na dnu starog grada, rijeke šetalište s trošnim fasadama baroknih gradskih kuća ", te u odnosu na brojanje kućama kožari jer Bosa je bio važan centar preradi kože. Put na južnoj obali Temo vodi "vrtom s maslinama do 2 km do romaničke crkve San Pietro Extramuros, jednoj od najljepših crkava na otoku. Fasada i jednostavan interijer u tradiciji burgundske romanike iz tvrdog trahit tom području. "
Bosa je i dalje obrtnik je Centar za heklanje i košara rada.
Za Capo Maragiu sjeverno od Bosa nudi stjenovite obale odličan ronjenje, južno od Bosa Marina su lijepe pješčane plaže ugrađen u stijenama: plaža Turas i Porto Alabe, 7 km južno od Bosa, 4 km južno od Bosa Marina kao panoramskim Villenort padina ocjenjuju se na samoj obali.
Okruženje od svojstava odmor južno od Bosa i Porto Alabe su brežuljci s vinogradima (osobito poznat ukusno malvazija), maslinici, plodne vrtne krajolici s nevjerojatnom zelenilom i mediteranskim raslinjem.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Krpe mogu po cijeni od 10 .- / os. može iznajmiti za tjedan dana.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

ostale informacije:

45 km sjeverno od Bosa Alghero uključuje Ovaj dio obale od "jednog od najljepših gradova sardinijskih zbog živo starogradske jezgre od vremena Španjolaca. Uličica između visoke i hlađenje ljeti zidova, archways i trgovima. Mnogi, nekoliko izvrsnih restorana i puno umjetnost i obrt, opasano zidinama i masivnim, ogromne kule. "
Alghero nudi rijetko Sardinia mogućnost narasla urbani ambijent i kulturu zbog svoje marine, naknadne rivi, u Lidi (na plaži) na finog pijeska, gotovo bijelim plažama, koje zatim prolaze u dinama i Pineta, i lijepim bistre vode izravno s plaže odmor da se pridruže!
Grad je također dobra polazna točka za izlete na "arheoloških i art-povijesno najzanimljivijih krajolika unutar sjeverozapadne Sardinije". U Alghero u apsolutnom plaži u blizini dva apartmana Malta i Korzika laž.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

3,6 od 5
3.0 Oprema
3.0 Cijena/učin
2.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Manfred K. iz/od Rödental

3,6
3 3 2 5 5
Prikaži njemački

nije pogodno za svakoga

Kao adresu su nam dali brojeve 5 i 9. Nakon što smo saznali prije odlaska da nas nitko neće dočekati, rečeno mi je da je broj 5. Došli smo u mraku i vrata broja 5 su bila zaključana. Na susjednoj kapiji smo pronašli papir s imenom apartmana. Međutim, i vrata iza dvorišta su bila zaključana. Srećom, u stanu ispod sam pronašao par koji je znao za Attico Bougainville iz prethodnog boravka. Navodno zaključana vrata zapravo su samo zapela. Ako sam u nepoznatom okruženju, neću vući vrata samo da provjerim jesu li zaključana ili samo zapela. Hodnik je svijetlo osvijetljen. Tamo se nalazi stepenište prema vrtu (i stražnja vrata zapinju). Tamo je samo slabo svjetlo i u gotovo mraku se penjemo stepenicama, čija se oblika i smjera mijenjaju nekoliko puta. Nismo se navikli na to sve do odlaska. Tek na samom vrhu, prije skretanja, se uključuje druga lampa. Ulazna vrata su dvostruka, ali tko otvara fiksn krilo? Prohodnost je otprilike 50 cm. Klupa u kuhinji se srušila ispod mene, stolice se klimaju. Jedan dan kasnije se pokvarila svijetlost u kuhinji. U kuhinji nije bilo ni kuhinjskih krpa ni deterdženta. Ni šećera, soli, ulja, octa, kave. Sve osnovne stvari koje sam dosad imao u svakom apartmanu. Iako ima 100 šalica za kavu u svim oblicima i bojama, nema odgovarajućih kuhinjskih pomagala. Dugački nož koji ne sječe i guljač koji nije više upotrebljiv. Zauzvrat, ima puno lonaca i tava. Kupaonica je vrlo mala, a ispiranje WC školjke nevjerojatno glasno. Pogled s balkona na more i prema zalasku sunca je lijep, kao i mreže protiv komaraca. Put do apartmana vodi strmo uzbrdo i treba dobru kondiciju. Vlasnika smo doživjeli kao neljubaznog, kontakt samo putem e-pošte. Nikad ga nismo vidjeli. Nikad više.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin E. Kroha:

der Hausbesitzer bedauert, daß die Gäste nicht in jeder Beziehung restlos zufrieden waren. Viele der privaten Hausbesitzer sind berufstätig oder auswärts beschäftigt, oft hat sich hier die Möglichkeit des self-check-ins bewährt, der zudem den Vorteil bietet, daß eine Anreise rund um die Uhr möglich ist. Der Hausbesitzer betont, daß bisher kein Gast damit Schwierigkeiten hatte und da die Wohnung ja ein Attico ist, sind logischerweise auch einige Treppenstufen zu überwinden. Die Küchenausstattung entspricht italienischem Standart, sollte etwas gefehlt haben oder nicht ausreichend nutzbar gewesen sein, so ersetzt der Hausbesitzer es gerne jederzeit.


kontakt

gospodin E. Kroha

gospodin E. Kroha

Dragi Sardinija navijači, moje ime je Felicitas, ja sam njemački, ali je živio mnogo godina u Italiji, koju sam odavno postala drugi dom. Konkretno, volim Sardiniju, a posebno nešto romantično i mali turistički West Coast, tako da je područje oko Alghero, Bosa i Porto Alabe. Svake godine ovo područje, i oni znaju zašto je stvarno jako dobro. Možete sve upite o Vašem odmoru u mene je tako sretna.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 69438

Posljednje ažuriranje: 03.02.2024

Oglas je online od: 8 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/69438.htm


«Attico Panoramico Bougainville» je dobio ocjenu gosta 3.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina