Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

TERTIUS 3* DTV s vrtom

Dithmarsen

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

78 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

78 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Svježe renoviran, južne orijentacije, smješten u prizemlju i lijepo namješten s velikim vrtom i terasom, to je naš Tertius!

Ima mjesta za 2-4 velike i male osobe. Dnevni boravak uključuje dobro opremljenu čajnu kuhinju, spavaća soba ima ekstra dugačak krevet 180 x 220 cm, druga spavaća soba se može rezervirati - izvan Tertiusa, ali odmah do nje, dnevna soba za tuširanje potpuno je preuređena 2019. godine.

Po dogovoru možete dovesti svog psa srednje veličine.

Također smo sretni da vam besplatno osiguramo dječji krevetić i visoku stolicu.



Spavaća soba 1: Bračni krevet EXTRA DUŽINE (180 x 220), ormar, komoda, noćni ormarići



Druga spavaća soba ("Helgoland") može se rezervirati kao opcija, nije unutar - već odmah do - apartmana i opremljena je s 2 kreveta za jednu osobu. Jedan od ovih kreveta za jednu osobu može se razvući u puni bračni krevet (160 x 200). Baš kao i naši apartmani, Helgoland je vrlo udobno namješten u stilu seoske kuće s ormarićem i komodama, također ima 32" TV i opremljen je umivaonikom. Jednokratna naknada za čišćenje sobe 30 €.



U stanu je postavljen laminat i vinil.



Spavaća soba 1: King size krevet (180 x 220), ormar, komoda,
noćni ormarići
Dnevni boravak: kauč, fotelja, TV ravnog ekrana 32", blagovaonski stol i stolice

Otvorena kuhinja: 4 staklokeramičke ploče za kuhanje, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna pećnica, pećnica, aparat za kavu Senseo na upit, obilje posuđa i pribora za jelo i sve što vam je potrebno za kuhanje i još mnogo toga, npr. B. kuhinjska peciva, kuhinjske krpe, krpe za posuđe itd.

Tuš kabina: zidni WC, toaletni ormarić s ladicom, sušilo za kosu, toaletni papir



U cijenu noćenja uključeno:

 Boravišna pristojba za Deichhausen i Büsum

 Korištenje perilice/sušilice, deterdžent

 2 kuhinjske krpe i 2 kuhinjske krpe, 1 spužva – naravno nova i nekorišćena, kao i sredstvo za pranje posuđa

 Stolnjak/podmetači, vaze

 Salvete, svijeće / čajne svijeće

 kuhinjska peciva, filter za kavu

 Sušilo za kosu, sapun za ruke, toaletni papir

 Usisavač, daska za glačanje i glačalo

 i mnoge druge stvari koje jamče ugodan bezbrižan odmor.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x220 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 120 km Hamburg

120 km

Kolodvor 1 km Büsum

1 km

Izlaz s autoceste 12 km Heide West / Büsum

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Automobilom ste u luci Büsum za pet minuta, pješice možete prošetati rivom za oko 30 minuta, a preko kopnenog nasipa za oko 20 minuta. Prekrasne šetnje, bilo za vrijeme oseke ili oseke. Pogotovo navečer, u zalazak sunca.

Deichhausen je oko 2 km udaljen od Büsuma, a ovaj pak oko 24 km od Heidea (okružni grad Dithmarschen). Trgovine i diskonti udaljeni su autom za dvije minute.



Ima puno toga za vidjeti: St. Peter-Ording, Husum, Tönning, Wattforum, svjetionik Westerhever, Friedrichstadt, Albersdorf s parkom kamenog doba i puno vode ili blatnih ravnica i stoga puno toga za otkriti.



Ali također možete otići do Sylt - vlakom i/ili automobilom. Ili preko Baltičkog mora. Turistički bez poreza i vrlo miran Büsumer Deichhausen udaljen je samo 2 km jugozapadno od Büsuma sa svojom živahnom lukom, muzejskom lukom koju vrijedi vidjeti, luksuznom pješačkom zonom (Alleestraße) i širokim rasponom mogućnosti za kupovinu i šetnju. Ako želite jesti vani, ovdje ste stvarno razmaženi izborom. Šećući Büsumom i između njih otkrit ćete izvrsne restorane za svačiji ukus: samo riblji sendvič s Büsumer škampima ili .............



Naša zelena plaža Deichhausen udaljena je samo 300 m, vrlo je dobro održavana i lijepa te vas poziva na šetnju, opuštanje i bavljenje sportom. Plaža za pse je jednaka i jednako blizu.

Posebno se preporučuje u Deichhausenu Schäferei Rolfs sa svojim ukusnim kolačima, dobrom kavom, neobičnim kućnim dodacima u prekrasnoj atmosferi seoske kuće. Za djecu: jahanje ponija i igralište u zatvorenom prostoru. Do farme ovaca možete hodati za dvije minute.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Po želji, možete rezervirati još jednu, vrlo lijepu spavaću sobu - Heligoland - s 2-3 kreveta: jedan krevet se može proširiti od punog kreveta za jednu osobu (80 x 200) do punog bračnog kreveta (160 x 200) i postoji još jedan krevet za jednu osobu krevet. Helgoland je opremljen TV-om i umivaonikom i nalazi se u prizemlju izvan apartmana Tertius, ali odmah do njega. Nudimo Helgoland za 35,00 € 1. noćenje i 15,00 € od 2. noći. Paket posteljine/ručnika može se rezervirati za Heligoland za 15€/osobi.

Jednokratna naknada za uslugu od 15 € naplaćuje se po psu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Bei jeder Stornierung des Mieters vom Mietvertrag und Nichtinanspruchnahme des Mietobjekts berechnen wir 40,-€ . Darüber hinaus hat der Vermieter Anspruch auf 80% des Mietbetrages, sofern es nicht gelingt, das Mietobjekt für den gleichen Zeitraum und Mietpreis zu vermieten

ostale informacije:

Od vlasnika psa do vlasnika psa: Psima nije dopušteno u krevet ili na namještaj s plakatima!



Napominjemo da je apartman opremljen ekstra dugim krevetom i pripadajućom posteljinom. Potrebna vam je postavljena plahta dimenzija 180 x 220 i navlaka za poplun dimenzija 155 x 220.



Opsežan paket posteljine/ručnika, koji se sastoji od kreveta i jastučnica veće duljine (155 x 220) i plahte (180 x 220), 2 ručnika 50 x 100, ručnika za kupanje 70 x 140 i ručnika za goste 30 x 50, možete rezervirati po želji za 15,00 €/osobi.



Perilica rublja, sušilica i deterdžent dostupni su besplatno.



Odredbe i uvjeti



1. Rezervacijom, koja se može izvršiti telefonom, pisanim putem ili e-mailom, najmoprimac prihvaća ponudu najma i opće uvjete.

2. Nakon primitka ugovora o najmu/potvrde rezervacije, najmoprimac je dužan uplatiti depozit u iznosu od 25% od ukupne cijene najma. Preostali iznos mora biti uplaćen na račun koji odredi najmodavac 14 dana prije dolaska najmoprimca.

3. Ako se nekretnina za najam ne koristi (otkaz), najmodavac ima pravo na 80% iznosa najamnine - bez obzira na razdoblje otkaza - ako nije moguće iznajmiti nekretninu za isti period i cijenu najma. To naplaćujemo 40 €, bez obzira na novi najam.

4. Najmodavac je oslobođen obveze izvršenja i naknade ako izvršenje postane nemoguće zbog okolnosti za koje on nije odgovoran, npr. B. pravni zahtjevi, pandemije ili šteta od vode/požara. Ako se nekretnina za iznajmljivanje ne može staviti na raspolaganje iz drugih razloga, stanodavac ima pravo osigurati ekvivalentnu nekretninu za iznajmljivanje.

5. Apartman je slobodan od 13 sati na dan dolaska i do 13 sati na dan odlaska.

6. Nakon preuzimanja iznajmljene imovine, bilo kakve nedostatke ili oštećenja moraju se odmah prijaviti. Najmodavac je dužan u hitnim slučajevima i ako je unajmljena stvar oštećena nedostatke odmah otkloniti. Neophodne popravke koji proizlaze iz ovoga mora prihvatiti stanar. U hitnim slučajevima, iznajmljivaču ili njegovom predstavniku dopušten je ulazak u nekretninu za iznajmljivanje.

7. Ne prihvaća se nikakva odgovornost za stvari koje donese najmoprimac.

8. U stanu za iznajmljivanje može boraviti samo onaj broj osoba koji je naveden u ugovoru o najmu (djeca se računaju kao puna osoba). Kućni ljubimci mogu se dovesti samo uz prethodno odobrenje (iznajmljivač može naplatiti naknadu za to).

9. Najmoprimac je dužan pažljivo postupati s iznajmljenom nekretninom te se obvezuje nadoknaditi svu štetu koju prouzroče on i njegovi sustanari te istu prijaviti agenciji.

10. Po odlasku, iznajmljena nekretnina mora biti očišćena i pometena. Posuđe mora biti oprano, a kućni otpad odložen. Potrebno je ukloniti životinjsku dlaku i odnijeti vlastitu hranu. Ako ovi uvjeti nisu ispunjeni, stanodavac zadržava pravo postaviti dodatne.

11. Lječilišnu pristojbu plaća zakupac prema lokalnom zakonu o lječilišnoj pristojbi.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.5 Oprema
3.9 Cijena/učin
3.9 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2020

GERNOT L. iz/od IMMENHAUSEN / HESSEN

5,0
5 5 5 5 5

FERIENWOHNUNG TERTIUS

SUPER UNTERKUNFT;ALLES SEHR GEPFLEGT. NETTE VERMIETER DIE IMMER ERREICHBAR SIND. 5 MINUTEN ZU FUSS ZUM WASSER, BESSER GEHT ES NICHT.
WIR WAREN JEDENFALLS ZU 100 % ZUFRIEDEN.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Schlömer:

Liebe Eheleute L.,

vielen, vielen Dank für Ihre 1a Super Plus Bewertung. Genau das ist unsere Motivation: Ihnen in unseren Ferienwohnungen einen erholsamen Urlaub zu gewährleisten.

Viele herzliche Grüße und hoffentlich bis Bald!

Ihre Ute Schlömer

srpanj 2019

Kirstin F. iz/od 48282 Emsdetten

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Die Wohnung hat uns sehr gut gefallen. Es hat an nichts gefehlt. Die Küche war von oben bis unten komplett mit allem ausgestattet. Da wir mit 2 Hunden angereist waren, war der komplett eingezäunte und ausbruchsichere Garten optimal. Die Wohnung ist ohne Wenn und Aber weiterzuempfehlen.

Preporučeno za: Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Schlömer:

Liebe Frau Fischer,

mit großer Freude über Ihre erstklassige Bewertung sende ich Ihnen die herzlichsten Grüße aus Deichhausen. Hoffentlich bis bald.

Ihre Ute Schlömer

listopad 2018

Mario,Bärbel und Sophie iz/od 38551 Ribbesbüttel

2,0
3 0.5 0.5 4

Kalte Wohnung

Heizung war aus Wohnung war Abends sehr kalt haben Vermieter angerufen wurde aber nichts unternommen aussage der Heizungsmontour könne nicht viel machen da es ja Wochenende sei ??

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Schlömer:

Sehr geehrte Familie K,
wir müssen Ihre falsche Aussage richtigstellen: Sie riefen gestern Abend um 20.41 Uhr an, um uns mitzuteilen, dass es in der Wohnung sehr kalt sei und die Heizkörper nur lauwarm sind. Unser Heizungstechniker war auch gestern Abend noch vor Ort, konnte jedoch keinerlei Störung an der Heizungsanlage feststellen. Allerdings wurde gerade das Warmwasser aufgeheizt und dies hat Vorrangschaltung. Der Techniker stellte die Warmwasseraufheizung ab und sofort sprang die Heizung auf Vollbetrieb. Er klopfte auch bei Ihnen an die Türe, doch Sie haben ihm nicht geöffnet. Darüber haben wir bereits heute morgen zweimal telefoniert. Daher erstaunt uns Ihre falsche Aussage. Nachdem Sie uns heute morgen mitteilten, dass Sie einen Tag früher abreisen wollen, haben wir sofort angeboten Ihnen diese Kosten zu erstatten. Dann riefen Sie nochmals an, um uns mitzuteilen, dass Sie doch bis morgen bleiben um dann ein paar Minuten später diese "Bewertung" abzugeben. Bemerkenswert!
Selbstverständlich ist das Temparaturempfinden ein sehr individuelles und persönliches. Allerdings liegen auch für jeden Gast Wolldecken in den Wohnungen.
Wir bedauern sehr, dass Sie so unzufrieden mit unseren Einstellungen an der Heizungsanlage sind, dass Sie sich bemüßigt fühlen, dies als "Bewertung" abzugeben und auch, dass Sie sich in unserer schönen Wohnung nicht wohl fühlen.
Im Übrigen: kein anderer Gast hat uns diesbezüglich kontaktiert.
Mit freundlichen Grüßen
Ute Schlömer

svibanj 2016

Karin, Willi und Sarah iz/od Meppen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako lijepo

Poštovana gospođo Schlomer,
Osjećali smo se vrlo ugodno u vašem lijepom i čistom apartmanu. Bilo je tu sve što vam je potrebno i još mnogo toga.
Imali smo i odlično vrijeme pa smo mogli koristiti terasu i vrt. Deichhausen i Büsum vrijedni su odmora.
Sigurno ćemo se vratiti i preporučit ćemo vas.
Lijepi Pozdrav
Karin, Willi i Sarah

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa U. Schlömer:

Ihr Lieben,

was für eine schöne Bewertung. Wir haben uns auch gefreut, dass Sie Ihren Urlaub bei uns in Tertius verbracht habt. Es war eine sehr schöne Zeit.

Liebe Grüße aus Deichhausen
Ute Schlömer


kontakt

Tvrtka GbR Ludwig & Schlömer
gospođa U. Schlömer

gospođa U. Schlömer

Mi smo: Stephan Ludwig (rođen u Heide Dithmarschenu i odrastao tamo do svoje 10. godine, a zatim se preselio u Köln) i Ute Schlömer (stvarno rođena u Kölnu i od prvog zajedničkog odmora 1996. u Büsumu s gđom Martensen s tvrtkom uvjerenje da ćemo jednog dana tamo boraviti). Skoro je gotovo! Već imamo drugi dom u Büsumer Deichhausenu. A kad više ne budemo morali raditi, idemo u Deichhausen!!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 70606

Posljednje ažuriranje: 12.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/70606.htm

Gospođa Ute Schlömer

Hinter den Höfen 23

51147 Köln

0049(0) 22031864950


«TERTIUS 3* DTV s vrtom» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina