Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Inka am Gr. Plöner See

u Velikom Plöner Seeu u parku prirode Holstein u Švicarskoj

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

60 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

60 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Naša idilična, samostalna drvena kuća sa zelenim krovom - u stilu mediteranske seoske kuće - odaje osjećaj ugode i praznične atmosfere. Haus Inka vrlo je pogodan za obitelj i za starije osobe. Kuća za odmor i uživanje.

DNEVNI BORAVAK povezan je s velikim zimskim vrtom, ukupno 41 m2. To nudi luksuz uživanja u suncu i svjetlu tijekom cijele godine. Zimski vrt je ostakljen od poda do stropa i ima ostakljeni kosi krov, sve u konstrukciji od drvenih greda. Obje sobe su lijepo namještene terakota pločicama, visokokvalitetnim tepisima i Eden ratan namještajem.

Dnevni boravak ima trodijelni stropni prozorski element širine 3,00 m sa zaokretno zaokretnim vratima i francuskim balkonom. Idealno mjesto za doručak s prekrasnim pogledom na vrt - na ruže, lavandu, visoka stabla i kućicu za igru. Udobno opremljena radna kuhinja Miele s 4 barske stolice integrirana je u dnevni boravak s vrhunskim ambijentom.

Visokokvalitetni kauč na razvlačenje (ležajna površina 145 x 205 cm) u dnevnom boravku poziva na maženje i nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje.



KAMIN u zimskom vrtu, grijuća vatra, ugodno pucketanje i pucketanje osiguravaju dobrobit, udobnost i vrlo posebnu klimu u prostoriji. Kamin ne nudi samo ugodnu toplinu zimi. Kamin je također nešto prekrasno u prijelaznim godišnjim dobima, u svježim ljetnim noćima ili za romantične sate u dvoje. Osim ukusne hrane i lagane glazbe, u hladnoj zimskoj večeri nedostaje treperava, grijuća vatra koja će zaokružiti ugodnu senzualnu atmosferu.

* Smart TV * Blu-ray player * Bluetooth stereo sustav, sve proizvodi Panasonic.



ZIMSKI VRT je sunčana terasa površine 14 četvornih metara s drvenom garniturom koja je prekrivena staklom i bočno zaštićena staklenom stijenom. Otvorena terasa (30 m2) s ležaljkama, vanjskim kaminom, prostorom za roštilj i travnjakom poziva vas na opuštanje. Vanjska rasvjeta stvara romantično raspoloženje nakon što padne mrak.



Zimski vrt - boravak na otvorenom - može se u potpunosti grijati velikim radijatorom i kaminom te našim gostima pruža posebnu kvalitetu življenja u svako godišnje doba. Svijetao život kao na otvorenom jača dobrobit, posebno u sezoni slabog osvjetljenja. Pogled seže na sve strane krajolika, a ispred pucketavog kamina kroz stakleni krov možete uživati u svakom vremenu, čak i ako je bura ili snijeg. Vrijeme je za sanjarenje ili čitanje! Na izboru je oko 50 knjiga, društvene igre, dječje knjige i igrice također su dostupne, kao i Panasonic Smart TV. Zimski vrt se ne vidi s ulice. U zimskom vrtu su prozirne zavjese, a između dnevne sobe i zimskog vrta neprozirne zavjese. U ljetnim mjesecima zimski vrt ima ugodnu sobnu temperaturu zahvaljujući staklu za zaštitu od sunca.



SAUNA - 5 m2, 3 ležaja, 2 sjedeća mjesta s prozorom prema vrtu - luksuzni oblik WELLNESS-a! U bio sauni / finskoj sauni uz svjetlosnu terapiju bojama, meditativnu glazbu i pogled na biotop i vrt, sanjarit ćete i opustiti se. Duša saune je mirisna para - wellness za tijelo, um i osjetila. Tijelo i um su nakon posjeta sauni u harmoniji i stvara se zdrava ravnoteža. Kod nas koristite prirodna, eterična ulja za svoju aroma saunu. Kada je mrak, vrt je osvijetljen izvorima svjetlosti.



VRT s visokim drvećem, biotopom, ružama, lavandom, vinom i raznolikim vrtnim biljem i prirodnim kamenom poziva vas da se zadržite. prikladan.



Haus Inka ima JEDNU malu stepenicu u ulaznom dijelu. Pogodan je za starije osobe kao i za goste s lakšim invaliditetom.

Haus Inka možete vrlo dobro iznajmiti s prijateljima. Spavaće sobe i kupaonica su odvojene malim hodnikom.



VRHUNSKA usluga kroz osobnu podršku na licu mjesta za sva pitanja!



*Za dobrodošlicu - boca pjenušca/vino i mineralna voda. Topla dobrodošlica ;)) !!!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 100 km Hamburg

100 km

Kolodvor 0.25 km Ascheberg

0.25 km

Izlaz s autoceste 25 km Kiel und Neumünster

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Ascheberg idilično je smješteno na sjeverozapadnoj obali Velikog jezera Plöner See u Parku prirode Holstein u Švicarskoj. Ovo područje sa svojim brojnim jezerima (200) pripada prirodnom području Ostholsteinisches Hügelland i nastalo je tijekom posljednjeg ledenog doba.

Ovdje ćete pronaći dobre uvjete za ribiče, ljubitelje vodenih sportova, planinare i bicikliste.

Znamenitosti uključuju vjetrenjača za žito "Sventana", Michaeliskirche i 250 godina star drvored lipa. Zahvaljujući dobrom položaju, iz Ascheberga možete brzo doći do okolnih mjesta gdje možete doživjeti kulturna događanja i diviti se drugim znamenitostima. Osobito su vrijedni B. Plön i Eutin sa svojim dvorcima, ali i mala sela u okolici imaju svoj šarm. Preporučamo vožnju biciklom ili pješačenje. Na taj način puno intenzivnije doživljavate prekrasnu prirodu i tiho okruženje te možete fleksibilno planirati svoje putovanje.

Ascheberg je turističko naselje u Schleswig-Holsteinu s otprilike 3000 stanovnika i nalazi se u krajoliku brda i jezera sjeverne Njemačke na Velikom Plöner Seeu (Park prirode Holstein Švicarska). Mjesto stvoreno za opuštajuće dane. S jedne strane odmor i tišina, s druge strane veliki izbor aktivnosti u slobodno vrijeme kao što su jahanje, golf, biciklizam, planinarenje i kultura najbolja su osnova za raznovrstan odmor. Großer Plöner See povezano je s mnogim drugim malim vodenim površinama, npr. B. Schwentine, idealan za planinarenje, veslanje, veslanje i jedrenje. Obilazak Plöner See i obilazak Pet jezera nude najbolji uvid u prirodu i ptičja rezervata. Baltičko more sa svojim odmaralištima i prekrasnim starim gradovima kao što su Lübeck, Travemünde i Kiel udaljeno je oko 25 minuta vožnje automobilom. Trgovački centar, fini restorani, liječnici, ljekarna, crkve na licu mjesta. Jedini njemački pustolovni i zabavni park uz more, 'Hansa-Park', udaljen je 35 km

Ostale aktivnosti: biciklizam i planinarenje, veslanje, veslanje, pedaline, stolni tenis, kondicijski treninzi, nogomet

Golf: Golf i Country Club Hochwachter Bucht

27 rupa i golf teren s morskim povjetarcem

Golf teren Hohwacht uklopljen je u blago brežuljkasti obalni krajolik Ostholsteina. Uz teren Neudorf s 9 rupa (Teran C) i Hohwacht teren s 18 rupa (Teran A/B), vježbalište Golfodrom od 7 hektara nudi ne samo naprednim igračima golfa najbolje uvjete za igralište. Mnoštvo prekrasnih vodenih prepreka, pametno postavljeni bunkeri, zanimljivo zelenilo jamče vam raznovrstan boravak gotovo tijekom cijele godine.



Golf teren Gut Waldshagen



Prekrasno smješten prvenstveni teren s 18 rupa i javni kratki teren sa 6 rupa u središtu Holsteina u Švicarskoj. Ovdje će svaki golfer pronaći sve od čega mu srce brže kuca. Staza ima mnogo poteškoća i još uvijek je lako igrati uz malo vjetra. Tereni su pokošeni na način pogodan za igrače golfa, plovni tereni su u dobrom stanju, a zeleni tereni, od kojih su neki okruženi vodom i bunkerima, u izvrsnom su stanju.



Brojne mogućnosti vježbanja za dugu i kratku igru nude sve što vam je potrebno za dugoročno poboljšanje vaše igre.



Tržnica Edeka i Aldi, lokalna pekara s kafićem i lokalna mesnica s regionalnim i organskim proizvodima itd. na licu mjesta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno: završno čišćenje, voda, grijanje, perilica rublja, sušilica, visoke stolice, putni krevetić, garaža za motocikle/bicikle, e-bicikle i parking za 2 automobila, besplatni WiFi

Paket za pranje rublja sastoji se od:

Posteljina (tri sv.), dva ručnika 50 x 100 cm, ručnik i prostirka za kupanje. Kreveti su pospremljeni.

Dobrodošli ste donijeti vlastitu posteljinu i ručnike.

Sauna: po korištenju (cca. 3 sata) 18 € ukupno za sve osobe, 4,00 € za svaki dodatni sat.

U sauni ima mjesta za 6 osoba.



2 bicikla, robne marke Rabeneick, 6,00 € po biciklu/dan, 35,00 € tjedno

1 e-bicikl, marke Herkules, 20,00 € dnevno, 120,00 € tjedno



Dolazak najkasnije do 15:00 sati ili po dogovoru

Polazak najkasnije do 11:00 sati ili po dogovoru.

Od svibnja do listopada dan polaska i dolaska je subota.

U ranoj i kasnoj sezoni dan dolaska je fleksibilan!

Uvjeti poništenja:

  • bis 30 Tage 20 %, 29 - 22 Tage 60 %, ab 21 Tage 100 % des Vertragspreises. Stornierungen müssen schriftlich erfolgen. Das Datum des Eingangs beim Vermieter ist das maßgebliche Kündigungsdatum. Bei Stornierung durch den Mieter ohne Benennung eines Nachmieters zu identischen Konditionen sind oben aufgeführte Stornierungsgebühren fällig.

ostale informacije:

Sat Smart TV Panasonic LED 3D Full HD 32 inča

Panasonic stereo sustav s Bluetoothom

Panasonic Blu-Ray player

perilica rublja

Sušilica

sušilo za kosu

Mikrovalna

Aparat za kavu

Čajnik

Električni aparat za espresso

Potpuno opremljena kuhinja



2 spavaće sobe, 6 osoba za spavanje

Spavaća soba 1 - 1 bračni krevet, * 90x200 cm svaki krevet * komarnik

Spavaća soba 2 - 2 kreveta za jednu osobu, * 90x200 cm po krevetu * komarnici

Visokokvalitetni kauč na razvlačenje (ležajna površina 145 x 205 cm) u dnevnom boravku nudi dva dodatna ležaja

Uronite u opuštajući san! Tko to ne želi? Spavaća soba 1 ima dvorišna vrata s pogledom na prekrasan vrt i biotop. Možete doživjeti izlazak sunca iz svog kreveta! Spavaća soba 2 ima veliki prozor koji gleda na mediteransku dvorišnu terasu. Obje spavaće sobe opremljene su originalnim slikama (eksperimentalno slikarstvo) mladog umjetnika iz Schleswig-Holsteina koje možete kupiti. Spavaće sobe imaju moderan namještaj od borovine, kreveti imaju perive jastuke i poplune, visokokvalitetne madrace i podesive letvične okvire. Iznad kreveta su okretne lampe za čitanje, inače zidne i noćne lampe. Svaka spavaća soba ima veliki ormar. Kreveti za jednu osobu mogu biti opremljeni rešetkom radi sigurnosti djeteta. Putni krevetić također se može staviti u spavaću sobu 2 uz ograničenja. 1 putni krevetić i 2 visoke stolice dostupni su besplatno.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2022

Annette R. iz/od Hamburg

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajan bijeg

Ugodna kuća za odmor namještena s ljubavlju. Dođite i osjećajte se dobro! Palite i gasite kamin kad ima mraza i snijega. Nažalost bilo je prekratko, sljedeći put će sigurno biti malo duže. Vrlo ljubazna gazdarica, jednostavna primopredaja i prijem. Hvala puno na ovome. Nedostaje jedna informacija u opisu, pogotovo za obitelji s djecom, nema perilice posuđa. Čak i ako dugo razmišljate o tome, nema ništa negativno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2022

Ilona B. iz/od Kürten

4,6
5 4 5 4 5
Prikaži njemački

Lijep smještaj za opuštajući odmor

S ljubavlju namještena kuća za odmor u fantastičnom, prekrasnom vrtu. Iznajmljivači su dostupni u bilo koje vrijeme za pitanja. Posebno su nam se svidjeli kreveti koji su problem u mnogim smještajima. Konzervatorij je naravno bio hit. Sa suncem i bujnim biljkama posvuda, čisto opuštanje. Rado bismo se vratili.

svibanj 2020

Martina F. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung, super Wintergarten und Terrasse.

Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

veljača 2020

Regina S. iz/od Kattendorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

čak i za invalidska kolica uz pomoć!

Osjećali smo se vrlo ugodno! Zimski vrt čini loše vrijeme ugodnim! Rukovanje invalidskim kolicima u kući moguće uz asistenciju, samo ulazak u kuću i zimski vrt. Ali dovoljno prostora za osnovna invalidska kolica. Hvala! Upamtite, Ascheberg je na planini! Trgovine na pješačkoj udaljenosti u sklopu objekta.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2019

Stefan K. iz/od Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5

Urlaub - Entspannung Pur mit Wohlfühlcharakter 100 Prozent

Urlaub in einer Wohlfühloase. Es fehlte an nichts. Sehr nette Gastgeber. Wir haben es sehr genossen. Wir waren nun schon das 5. mal da.
Biggi und Stefan aus Ludwigsburg

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2019

Günter M. iz/od 26532 Grossheide

5,0
5 5 5 5

Ferienwohnung auf höchsten Niveau

Wir haben uns mehr als wohl gefühlt und eine pure Erholung genossen. Der wunderschöne Garten und die sehr geschmackvolle Ferienwohnung haben uns sofort begeistert. Vielen Dank nochmal an das nette Ehepaar Kasten

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2019

Hans-Dittmar B. iz/od 12169 Berlin

5,0
5 5 5 5

Sommer Urlaub

Liebe Familie Kasten,
Ihr Ferienhaus ist wunderschön,man kommt rein und fühlt sich sofort wohl.
Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und die überdachte Terrasse mit dem schönen gepflegten Garten laden zum Relaxen ein. Wir haben uns die drei Wochen sehr wohl gefühlt. Man kann von Ascheberg sehr viel unternehmen. Plön, Lübeck,Kiel und die Ostsee sind nicht weit entfernt. Wir kommen 2021 wieder.
Liebe Grüße Familie Buchmann

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2019

Thomas M. iz/od 56281 Emmelshausen

5,0
5 5 5 5

Einfach nur schön

Von Anfang an haben wir uns sehr wohl gefühlt.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

studeni 2018

Marten iz/od 18057 Rostock

5,0
5 5 5 5

Sehr schöne und gepflegte Ferienwohnung!

Wir haben uns in der Wohnung sehr wohl gefühlt. Für unsere Kinder gab es drinnen und draußen viel zu entdecken. Für uns Eltern waren die Feuerstellen und die Sauna zusätzliche Annehmlichkeiten während des kalten Novembers.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

rujan 2018

Rebekka G. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

Traumhaftes Ferienhaus

Wir hatten einen schönen Urlaub, das Haus ist idyllisch gelegen und sehr geschmackvoll und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Man hat alles was man braucht und ist zentral für alle Unternehmungen. Wir kommen bestimmt wieder.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Romantični odmor

kolovoz 2018

Thomas Z. iz/od 86853 Langerringen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

kuća za odmor iz snova

S našim 7-godišnjim sinom bili smo četvrti put u gostima u kući za odmor Inka. To je prekrasan stan s velikim zimskim vrtom i natkrivenom terasom zaštićenom od vjetra.
Svaki put uživamo u apartmanu. Vrlo je tiho i poziva vas da se opustite. Za malu djecu tu je kućica na drvetu, pješčanik, tobogan, karting bicikl, skuter i vrt za uživanje.

Možemo toplo preporučiti apartman i željeli bismo zahvaliti bračnom paru Kasten na prijateljskom prijemu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

listopad 2015

Matthias J. iz/od Bad Pyrmont

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Tjedan dobrog osjećaja u maloj oazi na jezeru Plöner See u jesenskom duhu

Tražili smo tjedan dana odmora na jezeru Plöner See tijekom jesenskih praznika naše kćeri.
Za to vrijeme imali smo prekrasno jesensko vrijeme.
Iz apartmana koji se nalazi blizu jezera i do kojeg se lako može doći i pješice, mogli smo razgledati područje oko jezera biciklima iz kućnog poligona ili pješice. Izleti automobilom u neposrednoj blizini Baltičkog mora također nisu problem zbog prostorne blizine.
Ascheberg ima željezničku stanicu u blizini apartmana. Odatle valja spomenuti Lübeck i Kiel kao posebno privlačna odredišta.
Ali ujutro počinjete u apartmanu. Kompletno namješten kao kompletan stan, ništa ne nedostaje.
Posjet pekari lako se može spojiti s kratkom jutarnjom šetnjom.
Inače, stan nudi i druge pogodnosti u kojima možete uživati. Ugodan vanjski prostor, opremljen vrtnim namještajem, pletenom košarom, dječjom kućicom i sl., ovisno o sezoni i potrebama.
Za kraj večeri može se pristupiti drvima za ogrjev. Za wellness fazu dostupna je sauna.
2 punopravne spavaće sobe, nekoliko udobnih prostora za sjedenje, 2 prostora za stol, tuš kabina, parkirno mjesto, pristup WLAN-u uključujući perilicu i sušilicu rublja dostupni su po potrebi.
Tržnice su lako dostupne u blizini.
Tehnička oprema i sve ostalo je na visokoj razini, ništa nam nije nedostajalo, rado bismo se vratili. Ugodan kontakt s iznajmljivačima - ako pogledate - upotpunjuje cjelokupnu sliku.
Hvala još jednom.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila


kontakt

gospođa I. Kasten

gospođa I. Kasten

Pozdrav, Mi, Ernst Kasten, arhitekt, i Ingeborg Kasten, rođena u Schleswig-Holsteinu, živimo u Aschebergu na Velikom Plöner Seeu u prekrasnom parku prirode Hosteinische Schweiz više od 50 godina. Našu kuću za odmor INKA izgradili smo 1995. godine, a 2013. godine proširili smo je zimskim vrtom od 16 m2. Bilo bi nam jako drago ugostiti Vas i Vašu obitelj u našoj prekrasnoj kući Inka, namještenoj u stilu mediteranske seoske kuće! VRHUNSKA usluga kroz osobnu podršku na licu mjesta za sva pitanja. Topla dobrodošlica !


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 70609

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/70609.htm


«Kuća za odmor Inka am Gr. Plöner See» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina