Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

plaža Huisje

Callantsoog

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 22.04 do 30.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

53 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 22.04 do 30.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

53 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Stan "Huisje plaža" (Beach Apartment 46) nalazi se u prizemlju višestambene građevine. Automobilom možete dobiti samo prošlosti barijera koja se može otvoriti s čipom. Apartman ima vlastiti parking. U dvorištu se djeca mogu igrati na igralištu u njihova srca sadržaj. Tu je i boćanje i trampolin. Tu je i pokrivena bicikl šupa. Možete ostaviti svoj upakiran bicikl ovdje.

Možete ući u stan u hodniku. Postoje tri dvokrevetne sobe, sve sa en suite kupatilo (tuš kabina sa termostatskim ventilom, plutajući wc, umivaonik). Svaka ovca soba ima 2 kreveta za jednu osobu (1 spavaća soba ima krevet na kat). Ako želite, možete koristiti dječji krevetić (molimo da si madrac zaštitnika i posteljinu) i visoku uporabu stolice.

Hodnik vodi u dnevni boravak s modernom otvorenom kuhinjom. Kuhinja ima sve pogodnosti: aparat za kavu Nespresso, perilicu suđa, mikrovalnu pećnicu, štednjak plin sa 5 plamenika i hladnjak. Stol za 6 osoba poziva s ugodnom blagovaonicom i prostorom za sjedenje u potpunosti opremljen kauč, stolice i stol. Ovdje ne nedostaje TV. U dnevnom boravku ima i igračke, igre i knjige. Ako je malo hladnije čini podno grijanje u stan brzo i udobno toplo.

Iz dnevnog boravka se hoda kroz vrata u privatnom vrtu. Ovdje je drveni stol s velikim stolicama.

U stambenom kompleksu ima Wi-Fi i u zajedničkoj sobi se nalazi perilica i sušilica.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
krevet na kat
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 70 km Schiphol

70 km

Kolodvor 11 km Schagen

11 km

Izlaz s autoceste 20 km A9

20 km


Mjesto i položaj smještaja

U ljeto, uživati ​​u suncu i plaži (100 metara), možete šetati u večernjim satima tiho u središtu Schagen (500 metara) i popiti tu čašu ili jesti sladoled u jednoj od mnogih terasa, ili uživati ​​u večernjem suncu u vrtu sa šalicom Nespresso ili čašu vina. Vožnja u proljeće bicikl kroz prekrasne cvjetnih polja, što bi lijepo shopping u Alkmaar, ili uzeti trajekt i posjetiti Waddensko otok Texel. Grab obitelj, svjež zrak na plaži tijekom jeseni i zimi hoda i zagrijati sa vrućom čokoladom u nekom od kafića na plaži. Sve ide, u svako godišnje doba, sa svojim 6 osoba udobno namještenih luksuzni apartman kao bazu operacija.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba € 0,97 pppn
Po ljubimcu € 35, -

Stan je otvoren tijekom cijele godine za iznajmljivanje. U visokoj sezoni (srpanj-kolovoz), iznajmljujemo stan samo tjedan dana. Van sezone smo i najam za vikend ili sredina nedjelje. Vikend: petak od do ponedjeljka Sredina nedjelje: ponedjeljak od do petka Na dan dolaska možete useliti u stan u cjelini od Na dan odlaska moraju napustiti apartman najkasnije do 11:00 sati. Kako razgovarati s mogući su upravitelji drugi puta u razdoblju od studenog do ožujka.

Uvjeti poništenja:

  • Annulering door de huurder Deze dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden. Hiervoor gelden de volgende regels: Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw bank of verzekeraar.
  • Bij annulering tot twee maanden vóór de dag van aankomst wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.
  • Bij annulering tussen twee maanden voor de dag van aankomt en 21 dagen voor de dag van aankomst is 75% van de huur. Tussen 21 dagen en de dag van aankomst wordt de volledige huursom in rekening gebracht.

ostale informacije:

UVJETI Huisje Huisje PLAŽE I GELUK aan Zee
To nije najveći dio, već je važno, mi vjerujemo, pa je jasno unaprijed što možete očekivati ​​od nas i što očekujemo od vas. Ovi uvjeti najma zahtjev za Huisje Huisje plaže i Geluk aan Zee. Informacije o naša dva apartmana su na drugom mjestu na stranici. Govoreći o "stan", mislimo na Appartmenent da ste zaposlili (Huisje Huisje plažu ili Geluk aan Zee).
Odgovornost posjednik i vlasnik apartmana osigurava da je stan i tereni su u čvrstom stanju i koji je opremljen inventarom koji Wohung, kao što je opisano na web stranici.
Odgovornost stanar Stanar je stan i okolici živi u dobru i ordentiche način. Stanar je odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak u stan, na kopnu, na popisu i na Mobilar koji su nastali za vrijeme boravka po njega ili njegovih suradnika stanara. Popravak ili zamjena je na štetu stanara (ili osiguranje od odgovornosti stanara). Stanar mora brinuti za osiguranje od odgovornosti sebe.
Ostanite u stanu Stan je na raspolaganju tijekom cijele godine za iznajmljivanje. U sezoni iznajmljujemo stan samo tjedan dana. Van sezone smo i najam za vikend ili sredina nedjelje. Vikend: petak od sati do ponedjeljka Sredina nedjelje: Ponedjeljak od 15:00 do petka 10:00. Na dan dolaska možete useliti u stan u cjelini od Na dan odlaska moraju napustiti stan prije Kako razgovarati s voditeljima drugih vremena su mogući u Nebebensaison.
Broj gostiju je zabranjeno, da je više ljudi ostati u kući kao što je dogovoreno unaprijed. Ako se utvrdi da je prethodno dogovoreni više gostiju, a zatim je vlasnik ili administrator ima pravo uskratiti stanar pristupa ili obavljanja 50,00 € po osobi na dan naplate.
Kućni ljubimci Dovođenje kućnih ljubimaca na dva apartmana je dopušteno samo nakon prethodnog odobrenja vlasnika. Ako se kućni ljubimci bez odobrenja dozvoljeno u apartmanima, vlasnik ili upravitelj mora uskraćuju pravo stanar za pristup.
Posteljina, ručnici i kuhinjske krpe najma stana je ekskluzivnu posteljinu, ručnike i kuhinjske krpe. Upravitelj može dobiti posteljina Naknada za pomoćni, ručnici i kuhinjske krpe. Molimo Vas da nas unaprijed o tome.
Pušenje i vatra namještaj mora ostati unutra. Stan je za nepušače. Pušenje je dozvoljeno na terasi. Otvoreni požari su zabranjeni van.

Rezervacija, rezervacija i plaćanje apartmana
Nakon što ste rezervirali, primit ćete potvrdu i račun. Nakon plaćanje unaprijed 25% od ukupnog najma rezervacije je konačno i bit će rezerviran stan za vas. Ostatak najma mora biti plaćen najmanje 4 tjedna prije početka najma. Plaćanje je moguće samo putem bankovnog transfera. Depozit se može prenijeti na: IBAN: NL 47 INGB 0006808283 TNV E Brinksma BIC: INGBNL2A

Otkaz od strane A otkazivanja stanar mora biti prijavljen uvijek pismeno (putem pošte ili e-maila). Evo, primjenjuje se sljedeće: predujmovi se ne vraćaju. Preporučujemo osiguranje od otkaza kod svoje banke ili osiguravajuće društvo za završetak.
• za otkaz do dva mjeseca prije dolaska ćemo naplatiti 50% od najma.
• Za otkaz između dva mjeseca i 21 dana prije datuma dolaska naplaćujemo 75% najma.
• za otkaz od 21 dana (uključivo) do datuma dolaska naplaćuje se 100% od najma.
• Stanar mora brinuti o otkazu osiguranja sami.
Odlazak i morate napustiti stan na sljedeći način:
• Besenrein
• Sva jela ispire čistom, suši i staviti u barijera
• Vreće za smeće, prazne boce i otpadni papir u nosila kutija
• Popluni i eventualno pranja presavijeni u podnožju
• Hladnjak postavite na "0" prazna, otvoreno i
• Hrana (sreste) i pića moraju biti uklonjene
• Grijanje na 10 stupnjeva
Za cijelu obitelj
Ovaj udoban kućica postavljena na malu djecu. Tu je i dječji krevetić, beba stolica i malo igračka.
Gosti mogu donijeti svoje krevete. Neka radije teški kovčeg kod kuće? Naš menadžer, Judith i Mano, dobiti naknadu, posteljinu i ručnike.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.04.2024


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.8 Servis
4.9 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Manuela J. iz/od Hürth

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjiva! Sve super?

Po dolasku sve je bilo savršeno, cijeli proces je bio apsolutno bez problema i komplikacija. Bilo je čokolade za dobrodošlicu i poslastica za četveronožne prijatelje, sjajna gesta. Cijeli odmor bio je prekrasan, opuštajuć i lokacija je bila vrhunska. Sigurno ćemo se uvijek vraćati...

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2022

Kim F. iz/od Bottrop

4,6
5 5 5 4 4

Toller Strandurlaub in Callantsoog

Wir waren schon öfter in Callantsoog aber das erste Mal in dieser Ferienunterkünft. Die Unterkunft ist nur wenige Gehminuten vom Strand entfernt und hat super für vier Erwachsene und einen Hund ausgereicht. Jedes der drei Zimmer hatte ein eigenes Bad, was perfekt für uns war.
Das Angebot Wein oder Cafékapseln gegen einen kleinen Preis direkt in der Unterkunft nehmen zu können fanden wir eine ganz tolle Idee.
Die Unterkunft hat eine Außenterrasse was eigentl. sehr gut ist, leider fehlte uns die Option grillen zu dürfen, was gerade im Sommer sehr schade ist. Ansonsten war in der Wohnung alles notwendige vorhanden. Wir freuen uns bald wieder zu kommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2022

Bettina C. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub!

Die Wohnung hat eine tolle Lage, direkt gegenüber vom Strandaufgang. Auf der Terrasse konnte man nach dem Strandbesuch auch noch schön in der Sonne sitzen. Besonders gut hat unserem Enkel sein Kinderzimmer, mit sogar einer Spielküche, gefallen. Es waren viele Spielsachen und Sandspielzeug vorhanden. Es gab auch einen Bollerwagen.
Wir würden unseren Urlaub jederzeit wieder hier verbringen und kommen bestimmt nochmal wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

lipanj 2022

Willi V. iz/od Kaarst

3,0
3 3 2 5 2

Geht so

Die Betten sind zu klein die Terasse ist nicht einladend die Tür im Garten defekt Licht im Badezimmer zu dunkel Abzug defekt Armatur in einem Bad nicht einstellbar es war noch Geschirr in der Spülmaschine Luxus ist anders 

Preporučeno za: Odmor na plaži

prosinac 2021

Janbart B. iz/od Nieuwlande

5,0
5 5 5 5 5

Heerlijk weekend naar zee

Wij hebben heerlijk genoten van het 6 persoons huis in callantsoog.

Het huis is zeer sfeervol ingericht en wat wij een groot pluspunt vonden is dat elke slaapkamer zijn eigen badkamer en toilet heeft.

Wij waren met 4 volwassenen en 2 kinderen.
De kinderslaapkamer was ook heel mooi ingericht onze kinderen wisten zich ook daar goed te vermaken.

Ook heeft het huisje een perfecte liging, je loopt vanuit de woning gelijk de duin op en je bent al bij het strand.

Idiaal als horeca gesloten is i.v.m. corona.
Wij konden snel even heen en weer lopen voor een borrel of een glas warme chocolademelk.

Wij komen zeker nog eens terug!

Een echte aanrader.

Groet,

Familie Bolwijn

listopad 2021

Kathtin H. iz/od Ratingen

4,9
5 5 5 5 4.5

Schöner Urlaub

Super Lage, gerade mit Kinder perfekt. Auch der Hof mit den Spielgerät super. Alles gut organisiert. Kommen sehr gerne wieder

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2021

Rainer S. iz/od Birkenfeld

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Wohnung

Wir können diese Wohnung nur wärmstens empfehlen sie liegt wunderbar man ist schnell in der stadt und auch schnell am Strand und Haustier sind auch erlaubt

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2021

Lisa D. iz/od Amsterdam

5,0
5 5 5 5 5

Enorm genoten!

Wij hebben met veel plezier een weekend in het luxe huisje aan zee verbleven. Het huisje was super netjes en van alle gemakken voorzien. Het contact verliep ook heel soepel. We willen hier zeker terugkomen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2021

J. T. iz/od Zwartsluis

4,8
4.5 5 5 4.5 5

Prachtig appartement en keurig, verzorgd en gezellig ingericht.

Prachtig appartement en keurig, verzorgd en gezellig ingericht. Een geweldig mooi huisje om tot rust te komen en te genieten van strand en de omgeving.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2021

Diane V. iz/od Goor

5,0
5 5 5 5 5

Leuk verblijf dicht bij zee “ Strandhuys”

Wij hadden direct bij binnenkomst van de accommodatie een warm en fijn welkom gevoel. Mede door de sfeervolle indeling en gezellige inrichting. De locatie ligt op een geweldige plek, binnen 5 minuten sta je op het strand. De golven kun je zelfs horen als je op het terras zit in de tuin! Leuke strandtenten, waar je heerlijke cocktails kunt drinken. De steden zoals Alkmaar en Den Helder liggen op nog geen 30 min rijden en de pittoreske dorpjes zoals Bergen en Schagen ook. Wij hebben enorm genoten van een week verblijf in het “strandhuys aan zee” Callantsoog. Wij zullen anderen vertellen over deze accommodatie en komen zeker nog graag eens terug!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2021

Tijn B. iz/od Utrecht

5,0
5 5 5 5 5

Fijn (t)huis vlakbij zee en centrum

Wat hebben we genoten in dit appartement 'Strandhuys aan Zee'. De ligging is geweldig, het mooie strand van Callantsoog is zo dichtbij! Een duintje over en je bent er. Omdat het weer wat wisselvallig was zijn we veel in het huisje geweest. Dat was zeker geen straf, speelgoed, spelletjes, boeken en tijdschriften waren meer dan voldoende aanwezig om de dagen goed door te komen. En was het even droog, dan snel naar het strand of het dorp voor een ijsje van IJsie Prima, heerlijk! We komen heel erg graag weer naar dit Luxe huisje aan Zee!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2021

Jetske S. iz/od Oosterbeek

4,9
5 5 5 5 4.5

Heerlijk weekend in mooi huis dichtbij Zee

Heerlijk ruim huis, met oog voor detail ingericht. Aan alles is gedacht. Fijn dat alle kamers een eigen badkamer hebben. In een paar minuten sta je op het strand.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2021

Anneke A. iz/od Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

Top!

Mooi, volledig ingericht en erg ruim appartement op een super locatie. Dichtbij het strand en het centrum. Met een leuke speeltuin voor de deur. We hebben een heerlijk weekend gehad.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

ožujak 2021

Noortje B. iz/od Scheemda

5,0
5 5 5 5 5

Echt een aanrader!

Wat een heerlijk appartement op een geweldige plek. Wij komen zeker nog een keer terug.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

ožujak 2021

Fam. T. iz/od Zwartsluis

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig mooi, ruimt, keurige accommodatie. Zeker 5 sterren waard

Mooie accommodatie op een ''top'' locatie. 100/150mtr van strand. O.a. goede bedden , net servies, Keurig ingericht, ruimte zat voor 6 personen en hond.
Zeker aan te bevelen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

veljača 2021

Irene M. iz/od Zwolle

4,8
5 5 5 5 4

Mooi appartement op prachtlocatie

Het appartement is heerlijk ruim en mooi ingericht. Alles wat nodig is, is aanwezig. En de locatie is prachtig. Een afzuigsysteem in de inpandige badkamers zou wat ons betreft wel welkom zijn.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

veljača 2021

Henri B. iz/od Grafhorst

5,0
5 5 5 5 5

uitstekend

heerlijk huisje , waar je je direct thuis voelt.
afwikkeling ook tot in de puntjes geregeld, kortom wij komen er zeker nog eens weer.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

siječanj 2021

Gerdien D. iz/od Zwolle

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastische plek!

De mooiste plekjes wil ik misschien wel voor mezelf houden maar dat is ook niet helemaal eerlijk he?! Dit is een heerlijk huisje op een heerlijk plekje. Net aan de voet van de strandopgang, van alle gemakken voorzien en knus ingericht.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2020

Chantal N. iz/od Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

Wij komen terug!

Op dag 2 van ons verblijf hebben wij direct een week geboekt voor de zomervakantie. Dat zegt genoeg over hoe tevreden wij zijn. Het appartement is ruim en netjes maar ook zeer compleet. Speelgoed en spelletjes, een kast vol boeken en tijdschriften. Aan alles is gedacht. We voelden ons zeer welkom en hebben samen met onze kinderen erg genoten.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2019

Stefan iz/od 71083

5,0
5 5 5 5

Wie schöööööööön!

Ein liebevoll eingerichtetes großzügiges Appartement in sensationeller Lage! Im rückwärtigen Teil der Anlage ist ein toller Spielplatz, der unseren 4- und 6-jährigen Kindern sehr gefallen hat. Die Wohnung ist hell und freundlich, obwohl im EG gelegen. Es hat auch genügend Platz für ein Hundebettchen. Eigentlich wollte niemand schon nach 2 1/2 Wochen nach Hause ... einzig der Platz im Schrank des Elternschlafzimmers ist ungünstig erreichbar und Besteck war zuweilen etwas knapp. Wir empfehlen es auf jeden Fall allen weiter, die gern ihre Ferien in einer bezaubernden Wohnung verbringen wollen!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

listopad 2018

Gabriele S. iz/od 58675 Hemer

4,5
4 5 4 5

Tolle Wohnung

Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet, sehr zentral gelegen. Man ist schnell im Dorf und schnell am Strand. Es gibt 3 Schlafräume mit je einem Bad, das ist wirklich Luxus. Die Betten waren 2 von uns 4 Erwachsenen zu weich, ich selbst habe sehr gut geschlafen. Wir empfehlen das Appartement auf jeden Fall weiter.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Heike K. iz/od 44623 Herne

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Die Wohnung war schön groß und sehr sauber
Schön war das jedes Zimmer sein eigenes Bad hatte
Der kleine Garten lud zum ausruhen und gemeinsamen Mahlzeiten ein
Die küche hatte alles an Anehmlichkeiten was zum urlaub gehört
Auch die Nähe zum Strand war super
Wir werden wiederkommen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2017

Bieneke iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

Super Appartement!

Das Appartement ist sehr modern eingerichtet und sehr sauber! Es gibt tolles Spielzeug für die Kinder und viel Platz zum Spielen, klönen oder auch nur ausruhen! Alle Wege sind sehr kurz: zum Strand, in die Stadt und direkt vor der Haustür ein Spielplatz. Also kurzum: perfektes Urlaubsdomizil!!!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

ožujak 2017

Carla J. iz/od Emmerich

5,0
5 5 5 5

Super tolle Wohnung

Sehr schöne Wohnung, haben uns sehr wohl gefühlt. Kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2016

Piet J. iz/od Nijmegen

5,0
5 5 5 5

Klasse

Wir hatten eine tolle Zeit in diesem wirklich geschmackvoll eingerichteten und sehr schönen undAppartement. Die Wohnung ist top ausgestattet und mit viel Liebe zum Detail dekoriert. Die Nähe zum kleinen Zentrum von Callantsoog sowie zum Strand war klasse. Hinter dem Haus befindet sich ein kleiner Spielplatz, den die Kinder gerne genutzt haben. Alles was man für einen entspannten Aufenthalt braucht findet man hier. Wir waren rundum zufrieden und planen schon den nächsten Aufenthalt!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Claudia iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

Super appartement

Vielen Dank für diese tolle Unterkunft! Das Appartement ist sehr modern eingerichtet und sehr sauber! Es gibt tolles Spielzeug für die Kinder und viel Platz zum Spielen, klönen oder auch nur ausruhen! Alle Wege sind sehr kurz: zum Strand, in die Stadt und direkt vor der Haustür ein Spielplatz. Also kurzum: perfektes Urlaubsdomizil!!!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Luxe huisje aan Zee
gospođa H. Scholten

gospođa H. Scholten

Mi smo učinili sve što je moguće, luksuzan i udoban "privremenog doma" pretvoriti u stan, gdje su svi dobrodošli. Pozivamo vas da dolaze, a to je mjesto za uživanje. Mi sami smo se opustiti ovdje svaki put, a zatim će u potpunosti opustiti. Rado zbogom u Callantsoog!


Dalji smještaji od gospođa H. Scholten


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 72756

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/72756.htm


«plaža Huisje» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 22.04 do 30.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina