Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Komforan apartman za odmor 'Gute Stube'

Rođen na poluotoku Darss na Baltičkom moru u neposrednoj blizini mjesta Bodden na biciklističkoj sta

maks.  2   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
65m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

56 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

56 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

'Gute Stube' je idealno mjesto za utočište i opuštanje za dvije osobe, također sa psom. Dvosoban stan ima vrlo prostran dnevni boravak (38m2) s otvorenom kuhinjom (Miele uređaji) i spavaćom sobom. Kuhinja je opremljena svim pogodnostima: perilicom posuđa, staklokeramičkom pločom za kuhanje, velikim SMEG hladnjakom i svim uobičajenim malim kućanskim aparatima. Visokokvalitetni kožni prostor za sjedenje poziva vas na opuštanje, s okruglog stola za blagovanje možete vidjeti veliko uređeno imanje sa starim drvećem. Moderan dizajn dnevne sobe namjerno je u uzbudljivom kontrastu s nekim starinskim komadima namještaja. Stari radni stol svakako može pričati priče, a starinska škrinja s mirazom imala je i druge namjene. Iz dnevnog boravka ulazite u primamljivu spavaću sobu, velika zidna jedinica od poda do stropa nudi prostor za sve što želite pohraniti na odmoru. Moderan i kvalitetan box spring krevet s električnim podešavanjem madraca jamči optimalan san. Iz obje sobe ulazi se na terasu jugozapadne strane kroz ostakljena vrata od poda do stropa. To je gotovo nevidljivo zahvaljujući dizajnu s bočnim zaslonima za privatnost. Još jedno ili dva mjesta za spavanje nudi moderan i udoban kauč na razvlačenje. Kreveti su opremljeni visokokvalitetnom perivom posteljinom.

Kupaonica ima i tuš i kadu, mala prostorija za saunu ostavlja prostor za perilicu-sušilicu (besplatno).

Namjerno šareni ukupni koncept apartmana stavlja gosta gotovo odmah u pozitivno raspoloženje za odmor, sobe su opremljene originalnim uljanim slikama. Tehnička oprema također ne ostavlja nedostatke želja: besplatan internet je samo po sebi razumljiv, dva moderna LED televizora ravnog ekrana (u spavaćoj sobi i vrlo veliki u dnevnoj sobi) upotpunjuju ponudu.

Terasa je opremljena visokokvalitetnim namještajem od tikovine. Weber električni roštilj jamči nepomućen užitak pečenja. Vrlo stabilna kovana mobilna ograda s ulaznim vratima postavlja se u samo nekoliko jednostavnih koraka i sprječava bijeg naših četveronožnih prijatelja. Prostor nalazi u vrtnoj kućici, gdje naši gosti mogu sigurno pohraniti svoje bicikle.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 80 km Rostock Laage

80 km

Kolodvor 30 km Ribnitz-Damgarten

30 km

Izlaz s autoceste 50 km Rostock Ost

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš 'Gute Stube' vrlo je miran na periferiji starog ribarskog sela Born, točno na biciklističkoj stazi Baltičkog mora. Odavde se lako može doći do cijele mreže biciklističkih staza na poluotoku. S nekoliko koraka ste na Boddenufer, ovdje su posebno lijepe šetnje sa psima. Na prostranom posjedu nalaze se dvije identične kuće za odmor, svaka sa po šest apartmana, slamnati krov pridonosi tipičnom Darßer cjelokupnom dojmu i osigurava ugodan ukupni kolorit.

Born zapravo i ne treba opisivati - kad jednom ovdje provedete odmor, vraćat ćete se. Mjesto se smatra najljepšim na Darßu, svakako je i najoriginalnije. Uz cestu čuče mnoge stare ribarske kuće, a arhitektonskom su se stilu prilagodile i nove kuće sa svojim slamnatim krovovima i šarenim izrezbarenim ulaznim vratima.

Za nekoliko minuta vožnje biciklom možete stići do džungle Darßer i legendarne zapadne plaže, ali i do ostalih mjesta se može doći brzo i ima puno toga za ponuditi.

Darß je privlačan u bilo koje doba godine - posebno izvan sezone u proljeće te u jesen i zimu, kada su plaže puste, jako volimo naše 'Gute Stube'.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Od najma od 7 dana, posteljina i ručnik po osobi uključeni su u cijenu najma, kreveti se spremaju po dolasku.

Općina Born naplaćuje boravišnu pristojbu između 1 i 2 € po osobi/noćenju ovisno o sezoni.

Psi su kod nas dobrodošli, uz nadoplatu od 25 €

Sauna se naplaćuje - 2€ u kovanici za 100' vremena grijanja

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.02.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2022

Christina H. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Wohnung mit ganz viel Charme!

Schön, so etwas zu finden, ganz viel Atmosphäre zum Wohlfühlen, Relaxen, Ankommen - ein wahrer Traum! Auch bei unserem dritten Aufenthalt hat die gute Stube nichts von ihrem Flair verloren. Wir lieben die Sauna, besonders an kalten Wintertagen. Es wurde an alles gedacht, hochwertige Ausstattung, wir kommen wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Danke für diese Topbewertung, das freut uns sehr. So macht es Sinn, die Gute Stube zu hegen und zu pflegen, ein schönes Lob für unsere Bemühungen. Kommen Sie gerne wieder, ganz liebe Grüße, Familie Nüßler

listopad 2021

Manfred V. iz/od Warendorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Biser na Boddenu

Ovo nam je bio drugi put u ovom apartmanu i opet smo stvarno uživali. Ništa u ovom stanu nije nemarno ili nemarno dizajnirano, sve od umjetnina na zidovima do posuđa u ormaru je ukusno i kvalitetno. Oprema je izuzetno dobra i ne ostavlja ništa nepoželjnim. Noću vlada rajski mir kakav ne poznaju ni malograđani. Apartman je u prizemlju i ima terasu zaštićenu od vjetra i kiše.
Bicikli se mogu sigurno spremiti u prostranu šupu.
"Gute Stube" se nalazi na periferiji, Bodden je lako dostupan pješice. S biciklom možete pristupiti svemu ostalom. Ima puno toga za otkriti, od velikog Darßwalda do ponekad lijepe, ponekad surove obale Baltičkog mora do lijepih gradova s njihovim lukama i pristaništima.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Welch schöne Bewertung - Sie beschreiben unsere Gute Stube geradezu liebevoll, ganz herzlichen Dank dafür! Man merkt, wie sehr Sie in diese fantastische Gegend eingetaucht sind und dass Sie sich offenbar prima erholt haben. So soll es sein! Das bestärkt uns darin, weiter mit viel Spaß und Herzblut sowohl die Gute Stube als auch die netten Kontakte mit unseren ebenso netten Gästen zu pflegen. Bis zum nächsten Mal alles Gute, liebe Grüße, Familie Nüßler

rujan 2017

Simon R. iz/od 48157 Münster

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mala oaza blagostanja na Darßu

Vrlo lijep stan s velikom terasom na vrlo mirnoj, ali središnjoj lokaciji. Tamo smo proveli 3 prekrasna dana u kojima nijedna želja nije ostala neispunjena. Baltičko more s prostranim plažama, nekoliko malih gradova i odličnim pješačkim i biciklističkim stazama u krugu od 20 km poziva vas da se zadržite! Apartman je dobro namješten i osjećate se kao kod kuće. Vidi se da su iznajmljivači uložili srce i dušu u stan. Madraci su odlični, vrlo udobni, a sauna zasladi mnoge hladne sate! Kontakt s iznajmljivačima, obitelji Feld-Nüßler, bio je odličan i sigurno ćemo se vratiti! Vrijednost za novac bila je razumna. Vidjeli smo da obitelj Feld-Nüßler nudi i druge apartmane za odmor i mislimo da ih također vrijedi posjetiti.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

travanj 2017

Ingrid H. iz/od 20255 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Hvala na ovom sjajnom odmoru!

Stan je iz snova, dobar osjećaj zajamčen je za mog muža i mene. Posebno nam se svidjela izvrsna lokacija - stan je vrlo miran na biciklističkoj stazi Baltičkog mora, no sve nam je bilo lako doći pješice ili biciklom. Ostavili smo automobil tijekom odmora, a posebno smo uživali u vožnji biciklom kroz idiličnu šumu Darsa do zapadne plaže.

Saunu smo koristili skoro svaki dan. Moj suprug je strastveni kuhar, što mu je pružalo veliko zadovoljstvo u vrlo kvalitetnoj kuhinji. Uvijek smo se osjećali kao kod kuće u ukusno namještenom apartmanu i uvijek smo mogli dugo i dobro spavati.

Sljedeći odmor je već rezerviran ;)!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Das freut uns, wir begrüßen gerne unsere Gäste ein weiteres Mal und freuen uns immer sehr, wenn es Ihnen so gut gefallen hat. Auf bald!

listopad 2016

Margret G. iz/od 42119 Wuppertal

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor i opuštanje u lijepo uređenom apartmanu

Bilo mi je dopušteno provesti tjedan dana u ovom vrlo lijepom i vrlo osobno namještenom stanu. Bilo da ste ljubitelj prirode, sportaša ili ljubitelja kulturne ponude, ova kuća za odmor bila je idealno polazište za planiranje izleta u bližu ili dalju okolinu te za povratak u ugodno mjesto na kraju dana. Hvala puno na ovome!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Dr. Feld-Nüßler:

Danke für die tolle Bewertung! Wir freuen uns immer sehr, wenn sich unsere Gäste in der Guten Stube wohlfühlen. Gerne wieder!

lipanj 2016

Jutta L. iz/od 21339 Lüneburg

4,3
5 5 4 3

Wie ein 2. Zuhause

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Es hat uns an nichts gefehlt. Zum Strand muss man zwar mit dem Auto fahren, aber das haben wir gern gemacht. Die Wohnung ist sehr liebevoll eingerichtet und auch die Terrasse lädt zum Faulenzen ein. Wie kommen bestimmt wieder!!!!!!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa A. Dr. Feld-Nüßler

gospođa A.  Dr. Feld-Nüßler

Dragi gosti - mi smo obitelj koja voli putovati i već smo vidjeli puno od ovog lijepog svijeta. Ponegdje nam se toliko svidjelo da smo se tamo postupno osjećali kao kod kuće i s puno strasti i entuzijazma stvarali vlastite kuće za odmor. Julianadorp aan Zee u Sjevernoj Nizozemskoj mami kilometrima dugim plažama i čistim zrakom Sjevernog mora, planinsko selo Morgins u Valaisu poznato je kao raj za planinarenje i skijanje Portes du Soleil, nekadašnje ribarsko selo Gruissan na Mediteranu smatra se jednim od najljepša sela u Francuskoj s nekoliko plaža i puno francuskog štiha te modernom marinom, i na kraju, ali ne manje važno, zaljubili smo se u idilično selo Born on the Darß na Baltičkom moru. Jako nas vesele šarmantni veliki, mali i četveronožni gosti koji s nama dijele to oduševljenje. Srdačan pozdrav – Annegret i Jürgen Nüßler


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 73147

Posljednje ažuriranje: 23.11.2023

Oglas je online od: 8 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/73147.htm


«Komforan apartman za odmor 'Gute Stube'» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina