Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
63m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
63m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naš apartman za odmor Möwenburg, namješten u nordijskom stilu, ima oko 62 kvadratna metra i može primiti 4 osobe. Dio je upravljivog kompleksa s kratkim udaljenostima. Nekretnini pripada parkirno mjesto. Smješten u središtu prometne slijepe ulice, samo je oko 170 metara od Möwenburga do plaže, šetnice i pristaništa. Kuhinja (kuhinja kako kažu na sjeveru) je potpuno opremljena sa štednjakom, napom, hladnjakom, pločom za kuhanje, tosterom, kuhalom za jaja, štapnim mikserom i mikrovalnom pećnicom. Perilica i sušilica rublja su dio etažiranja i nalaze se u podrumu. Kuhinja je integrirana u dnevni boravak i blagovaonicu iz koje se izlazi na balkon. Na istoj etaži nalazi se kupaonica s tušem i wc-om, spavaća soba za 2 osobe, te hodnik i ostava. TV i radio su naravno dostupni. Prostrano potkrovlje, do kojeg se dolazi drvenim stubištem u spavaćoj sobi, ne samo da nudi još dva kreveta na impresivnoj površini, već ostavlja i individualnu slobodu za slobodno vrijeme u ugodnom ambijentu. Četvrt je uglavnom identična apartmanu za odmor Seeschwalbe, koji je udaljen oko 400 metara od Möwenburga. Dakle, izbor je vaš.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 20 km Kiel Holtenau

20 km

Kolodvor 18 km Kiel Hbf

18 km

Izlaz s autoceste 18 km Kiel

18 km


Mjesto i položaj smještaja

Schönberger Strand također je jedno od najpoznatijih područja za surfanje u Schleswig-Holsteinu, škole surfanja i jedrenja stoje vam na raspolaganju s materijalima i obukom. Samo je nekoliko stotina metara od vašeg stana do profesionalaca jedrenja i njihovih prvih pokušaja stajanja na dasci za jedrenje - upravo smo ga izgradili prokleto blizu vode! Gosti zainteresirani za kulturu ne samo da će u bilo koje doba godine pronaći široku ponudu u 22 kilometra udaljenom Kielu, već i glavni grad Schönberg (4 kilometra) svojim gostima nudi i muzeje poput jedinstvenog muzeja djetinjstva i ljubazan lokalni povijesni muzej. Novo pristanište, povremeno kino na plaži i jedna od najpoznatijih njemačkih muzejskih željeznica koja sa svojim povijesnim parnim vlakovima vozi između Schönberga i Schönberger Stranda, posebna su atrakcija gotovo „na kućnom pragu“. Možete dobiti više uvida i pogleda na Probstei klikom na odjeljak Holiday Region.

Usred netaknutog krajolika Probstei sa svojim prostranim prirodnim rezervatima, šumama i kopnenim jezerima nalazi se vaše područje za odmor na kilometar dugoj prirodnoj pješčanoj plaži u zaljevu Kiel. Lječilište je počelo uvođenjem željeznice početkom prošlog stoljeća i otvaranjem prvog drvenog pristaništa koje je ubrzo stradalo u olujnim poplavama. Loki Schmidt, supruga našeg bivšeg kancelara, kao djevojčica ljetovala je na Schönberger Strandu. U međuvremenu je sofisticirani karakter mjesta ustupio mjesto modernim aktivnostima za slobodno vrijeme posjetitelja. Široka plitka zona plaže, s ljubavlju uređena igrališta i prometno umirene zone idealni su uvjeti za obiteljski odmor. Pješačke i pješačke staze duž Fördewanderweg na promenadi pozivaju vas na opsežne izlete preko poznatog ljetovališta Laboe na Baltičkom moru do Kiela.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Minimalni boravak je 7 dana, najam je tjedni. Cijene uključuju potrošnju grijanja, struje, vode i . Oba apartmana mogu se rezervirati za do 4 osobe. Fewo Möwenburg također se može iznajmiti za kratke i vikend boravke (od 5 dana) tijekom razdoblja putovanja E, ali ako je boravak kraći od 7 dana, gost mora platiti jednokratnu naknadu od 35 eura. I ove godine gostima nudimo atraktivne paket aranžmane izvan sezone: npr. plaćate 5 dana, a ostajete 7. Preporuča se uzeti posteljinu i ručnike od kuće prema osobnim potrebama, a dan odlaska je Subota. Promjenjivi dani putovanja su izvan glavne i praznične sezone i prema dogovoru. Razumijete da kuće za odmor Möwenburg i Seeschwalbe iznajmljujemo u smislu sljedećih gostiju na odmoru i alergičara samo kao apartmane za nepušače i nažalost ne možemo primiti kućne ljubimce.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin T. Herget

gospodin T. Herget

Dalji smještaji od gospodin T. Herget


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor bez zapreka

Broj objekta: 7341

Posljednje ažuriranje: 23.11.2022

Oglas je online od: 18 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/7341.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina