Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vårdslunda kuća uz jezero

Turističko područje Östergötland, svijet Astrid Lindgren, otočje Västervik

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

46 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

46 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Ugodna kuća za odmor u okruženju bogatom šumom i vodom. za do 6 osoba, mnogi izleti u okolici. Dodatna ponuda cca 40km udaljen (blizu Loftahammera) vez za brod za ribolov i izlete brodom po arhipelagu.



Kuća ima površinu od cca 100m², prizemlje + potkrovlje s balkonom i terasom, dvije spavaće sobe, dobro opremljenu kuhinju, dnevni boravak s blagovaonicom, kupaonicu s tušem i wc-om te odvojenu sobu s perilicom rublja i sušilica i ormar. Dostupni su HiFi + satelitska TV, DVD player.



Vrtni namještaj i roštilj pripadaju kući. Otvoreno je i iznajmljivanje čamaca i kajaka.

Sustav grijanja kuće može raditi i na drva i na struju. Drva za grijanje su uključena u cijenu najma.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi na velikom prirodnom zemljištu u prekrasnoj prirodi Östergötlanda uz šumu i blizu jezera Spillen. Jezero s privatnim kupalištem, molom i privatnim pristaništem za čamce udaljeno je oko 400 m od objekta. Odatle možete ići na pecanje, kupanje i izlete brodom.

Postoje trgovine u Hornu, ~15 km udaljenom i u Gamlebyju (~22 km). Više shoppinga ili shopping izleta možete napraviti u Vimmerbyju ili u prekrasnom obalnom gradu Västervik (~45 km).
Kuća se nalazi na velikom prirodnom zemljištu u prekrasnoj prirodi Östergötlanda uz šumu i blizu jezera Spillen. Jezero s privatnim kupalištem, molom i privatnim pristaništem za čamce udaljeno je oko 400 m od objekta.

Uz kuću se nadovezuje šumski posjed površine 20 ha.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Rückerstattung Anzahlung: Sie bekommen die Anzahlung zurückerstattet, wenn Sie mindestens 8 Wochen vor Buchungsdatum stornieren und zudem ein Mietersatz in gleichem Maße für die entstandenen Ausfallzeiten gefunden werden konnte.

ostale informacije:

Na raspolaganju su vam 2 čamca i kajak za ribolov, kupanje ili samo istraživanje arhipelaga, Loftahammera i jezera Spillen. Brod 1: jezero Spillen, 6 hp, 140 €/ tjedan, 30 € po danu, brod 2: obala, 8 hp, 200 €/ tjedan, 36 € po danu, kajak za 2 osobe: 50 €/ tjedan, 10 €/ dnevno. Čamci se mogu i kombinirati.



>>>>> Cijena najma uključuje posteljinu, ručnike, drva i bicikle + mali čamac na vesla.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.09.2023


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2022

Kamalee M. iz/od Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštajući odmor u prirodi

Možemo se samo složiti s fantastičnim recenzijama.

Naš prvi odmor u Švedskoj bio je jednostavno fantastičan i ostat će nam u sjećanju zahvaljujući Eddiju, našem sjajnom domaćinu i vodiču kroz prirodu.

Kuća je bila čista, s ljubavlju i udobno namještena i dobro opremljena, kako u pogledu kuhinjskog posuđa i posteljine, kuhinjskih ručnika, perilice rublja, sušilice, madraca itd., baš kao kod kuće.

Posebno nas je oduševila peć na drva koja se koristi za grijanje na drva iz vlastite šume. Antikna kuhinjska pećnica i svakakva povijesna dodana vrijednost također su ispunili naša očekivanja da provedemo odmor kao u stara vremena.

Grijani zimski vrt poziva vas da se zadržite uz knjigu s police za knjige. Zahvaljujući stereo sustavu i njemačkim televizijskim kanalima, zabava je uvijek osigurana. Prekrasan vrt s voćkama i domaćim povrćem nešto je posebno.

Već prvi dan, zahvaljujući Eddiju, uspjeli smo upoznati švedsku idilu s klasičnom crvenom švedskom kućom, samobranim gljivama u čarobnoj šumi, gdje se pozdravljaju losovi, jeleni i divlje svinje.

Svako godišnje doba poziva vas na otkrivanje, a zahvaljujući središnjem položaju sva su turistička odredišta lako dostupna.
U jesen smo mogli uživati u lijepoj vožnji čamcem po jezeru i uživati u berbi i istraživati regiju.

Jako nam je drago ako budući gosti mogu njegovati ovaj pažljiv pristup prema ljudima, kući i prirodi i zadržati ovo mjesto kao oazu opuštanja.

Topla preporuka svima koji žele opuštajući i klasični švedski odmor i žele uživati u prirodi!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor za samce

lipanj 2022

Jennifer Y. iz/od Neukirchen-Vluyn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

* Čista Švedska *

Na prekrasnoj lokaciji između obale skerryja, lučkog grada Västervika, brojnih skrivenih jezera za kupanje, Vimmerbyja i okolice s mjestima snimanja filmova Astrid Lindgren, koji nas stavljaju u svijet Michela iz Lönneberga i Bullerbüa, dopustite nam usporite i sanjajte, smještenu ovdje u južnom švedskom šumskom krajoliku tipičnom za ovu zemlju, crvenu drvenu kuću, u kojoj ćemo provesti vrijeme odmora. Primio nas je domaćin i ugostio nas. Kuća za odmor je dobro opremljena, posebno kuhinja koja pogoduje samostalnosti. Sve je vrlo čisto. Prekrasne slike prirode krase zidove, možda ćete naučiti čitati tragove šumskih životinja gledajući ih. Polica za knjige poziva vas na razgledavanje za lijepe mirne večeri. Domaćin koji živi u susjedstvu vrlo je ugodno rezerviran, a ipak uvijek od pomoći, s dobrim savjetima i vrlo zanimljivim razgovorima.
Uživamo u izletima brodom po povezanom jezeru (veliko hvala domaćinu koji nas vodi), doručku s pogledom na šumu na terasi u kući. Zabavljamo se otkrivajući mjesta za kupanje i isprobavajući tamošnje neobično dobre sadržaje (kamin, toranj za ronjenje, mol za kupanje, kabine za presvlačenje...) prema njemačkim standardima. Prekrasna šetnja do vidikovca u Garpedansbergetu u pratnji figura trolova koje treba otkriti savjet je za obitelji s djecom koje se vole penjati po stijenama. Čista priroda. Hvala vam za ovo lijepo vrijeme. Vratit ćemo se.

lipanj 2022

Stefan B. iz/od Schwanau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Rado bismo se vratili!

Bili smo na farmi u Vardslundi na Duhove 2022. Bio je to vrlo lijep i opuštajući odmor. Do kuće je lako doći, povoljno je smještena, a opet vrlo tiha. Sve što trebate je tu iu dobrom je stanju. Kad smo stigli, prostrani smještaj bio je očišćen i vrlo čist. Odmah smo se osjećali ugodno. Do jezera je potrebno oko 10 minuta hoda. Tu možete loviti štuku i smuđa. Konkretno, večeri s brodom na jezeru bile su prekrasne.
U slučaju problema ili za informacije, iznajmljivač svojom srdačnošću stoji na raspolaganju. Živi u neposrednoj blizini. Išli smo i na arhipelag zajedno s njegovim brodom. Baš odlično!
Smještaj možemo preporučiti bez rezervacije i sigurno ćemo se vratiti.
Hvala Eddy!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

kolovoz 2019

Oliver iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Potpuno opuštanje

Mogu samo potvrditi prethodne ocjene. Kuća za odmor je divna, kao i vlasnik. On živi u susjednoj kući, vrlo je pomoćan, ali nikako nametljiv. Zajedno smo išli na nekoliko brodskih izleta, bili zajedno riboloviti, a naša djeca su ga nekoliko puta gnjavila, ali on nije nikada izgubio strpljenje. Jezero je vrlo blizu. Bili smo tamo kupati se, voziti bicikle i sakupljati gljive. Najbolje za djecu, naravno, bilo je posjetiti Astrid Lindgren Svijet u Vimmerbyu. I Baltičko more nije daleko. Preporučuje se posjetiti Hammarsbadet u Gamlebyju ili izlet u Västervik.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2019

Katrin und Familie iz/od 01900 Großröhrsdorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

jedan od naših najljepših obiteljskih odmora

Jedan odmor koji je donio osjećaj ugode od prvog trenutka.
Vikendica je vrlo dobro opremljena i s ljubavlju uređena do najmanjeg detalja.
Okolina s tipičnim pejzažem Smalanda ili Östergotlanda i prekrasnim jezerom u blizini poziva na biciklizam, planinarenje, vožnju brodom i istraživanje.
Ako vrijeme nije pogodno za izlete na otvorenom, kuća je opremljena igrama i knjigama za cijelu obitelj.
Kupanje u jezerima u blizini ili Baltičkom moru, posjet Astrid-Lindgren svijetu u Vimmerbyu ili jednostavno vožnja u prirodu s piknik košarom i dekom uvijek se preporučuje.
Domaćin je postao blizak ne samo našoj djeci s svojim savjetima i dobrim preporukama za izlete u okolini.
Izlet brodom koji smo mogli napraviti s njim ostaje jedno od najljepših iskustava za našu djecu (uz učenje ribolova! :)).
Bio je spreman odgovoriti na sva pitanja naše djece i strpljivo objasniti što su željeli znati!
Hvala vam još jednom za to i za naše opuštene razgovore u prekrasnoj prirodi o Bogu i svijetu!
Sigurno ćemo se vratiti! Definitivno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2017

Oliver L. iz/od 74564 Crailsheim

5,0
5 5 5 5

Hej!

Wir waren zu zweit für 10 Tage in Vårdslunda und wurden vom freundlichen Gastgeber herzlich empfangen. Das Ferienhaus ist sehr geräumig und mit allem ausgestattet was man für einen entspannten Urlaub benötigt. Bettwäsche und Handtücher sind im Preis inbegriffen. Für das warme Wasser muss man einen Ofen befeuern, für den das Holz vom Vermieter bereitgestellt wird. Die Lage des Hauses ist bestens geeignet für einen ruhigen und entspannten Urlaub. So gut haben wir selten geschlafen.
Der See ist zu Fuß gut erreichbar und bietet mit kleinem, privatem Steg gute Möglichkeiten zum Schwimmen und Baden. Trotz der ruhigen Lage ist man mit dem Auto schnell bei verschiedenen Ausflugszielen und kann viel unternehmen. Der Vermieter hat mit uns zwei Bootsausflüge unternommen und uns die wunderschöne Landschaft gezeigt.
Er war zu jeder Zeit ansprechbar, und hat uns bestens mit Informationen und Tipps für unseren Urlaub versorgt.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und können das Haus sehr empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

lipanj 2017

Schwedenurlauber iz/od 09496 Marienberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ljetna kućica!!!

Proveli smo 3 tjedna u kući za odmor gospođe E. Bärg. Kuća je vrlo prostrana i vrhunski opremljena. Ovdje se misli na mnoge detalje koje često nedostaju drugdje. U kuhinji možete raditi kao kod kuće. Sve što vam treba je tu. Električni štednjak sa pećnicom, perilica posuđa, mikser, kalupi za pečenje, oštri noževi itd. Namještaj je udoban u skladu s švedskim Loppis stilom. Topla voda se zagrijava pomoću drvenog grijanja i ručnog paljenja istog (drvo je osigurano). Kuća se nalazi vrlo mirno unatoč blizini ceste (oko 200-300m). Blizina ceste, ipak, daje ovom smještaju određenu središnju lokaciju. Ne morate proći usred ničega da biste negdje došli. Na 135 i onda do Västervika, Gamlebya, Rise, Norra Kvilla, Vimmerbya... Domaćin je vrlo prijateljski raspoložen, dao nam je nešto od svojih rabarbara i napravio s nama dvije sjajne vožnje brodom.
Sve u svemu: Vrlo preporučljivo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2016

Cl. H. iz/od Dresden

4,5
4 5 4 5

Super-Urlaub

Absolut empfehlenswertes Ferienhaus und ein netter Vermieter, der immer ansprechbar war.
Die Küche ist top ausgestattet und das Haus sehr gemütlich. Die Lage ist perfekt für Ausflüge.
Wir haben uns mit unseren 4 Kindern rundum wohl gefühlt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospodin E. Bärg

gospodin E. Bärg

Hej! moje ime je eddie Puno slobodnog vremena provodim u Švedskoj i volim iznajmiti kuću u Vårdslundi nekim ljubiteljima Švedske/ribolovu ili onima koji to žele postati. Osobno me možete dobiti na njemački broj mobitela: 01771 467 455 ili na švedski broj: 00 46 73-081 19 45. Također rado odgovaram na pitanja putem e-pošte.


ostale informacije

Broj objekta: 74732

Posljednje ažuriranje: 08.12.2023

Oglas je online od: 8 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/74732.htm


«Vårdslunda kuća uz jezero» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina