Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Petit Paradis

Južna Francuska, mediteranska, Languedoc-Roussillon, Aude, u blizini Armissan Narbonne-Plage

maks.  8   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
160m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

63 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Naša dobro održavana i udobno namještena kuća za odmor nalazi se u Armissanu, 8 km od mora i prostranih pješčanih plaža. Imanje od 700m² nalazi se direktno na vinogradu i ograđeno je zidom, ogradom, zelenilom i kapijom. U dvorištu ima mjesta za dva automobila. Kuća ima cca 160m² stambene površine: predsoblje, vrlo dobro opremljena kutna kuhinja u obliku slova U s AMC loncima, perilicom suđa, staklokeramičkom pločom za kuhanje, velikim hladnjakom, pećnicom i mikrovalnom pećnicom. Pokraj je pomoćna prostorija s perilicom rublja i zamrzivačem. Uz hodnik je spavaća soba s krevetom širine 1,40 m te pripadajuća kupaonica s kombinacijom za pranje. Nasuprot WC-a za goste. Iz hodnika dolazite u kombinirani dnevni boravak s blagovaonicom s kaminom, kutnim kožnim kaučem, velikim stolom s osam stolica, regalom za knjige s velikim izborom za blagdansko štivo, TV-om sa satelitskom vezom za njemačke programe, besplatnim pristupom internetu putem DSL/WLAN-a . Iz blagovaonice, hodnik vodi do još 3 spavaće sobe i tuš kabine s dvostrukim umivaonikom i WC-om.
Iz dnevnog boravka imate izravan pristup terasi s bazenom. Sa širinom od 3 m i dužinom od 7 m nudi dobrodošlo osvježenje u vrućim ljetnim danima. Ograda za bazen može se potpuno ukloniti ili ostaviti zatvorena u proljeće ili jesen kako bi se voda zagrijala za nekoliko stupnjeva, čineći kupanje ugodnim čak i kada je vanjska temperatura niža.
Prostrana terasa nudi dovoljno mjesta za vrtnu garnituru, suncobran i ležaljke. Roštilj stvara ugodnu atmosferu i poziva na druženja. Natkrivena veranda daje dodatni hlad. Vanjski prostor vam tako nudi opuštajući i ugodan boravak na otvorenom, gdje možete uživati u pogledu i slobodno vrijeme vani, zajedno jesti i sunčati se.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
krevet na kat (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 20 km Beziers

20 km

Kolodvor 8 km Narbonne

8 km

Izlaz s autoceste 5 km Narbonne-Est

5 km


Mjesto i položaj smještaja

8 km od mora s prekrasnom pješčanom plažom, naša vrlo dobro održavana i vrhunski opremljena kuća za odmor s vlastitim bazenom nalazi se u gradu od 800 duša, između Narbonne i Narbonne-Plage, izravno u prirodnom rezervatu La Clape. Okruženi posvuda vinogradima, uživajte u prekrasnom pogledu s terase i tišini daleko od turizma, a opet blizu plaže i zabavnih sadržaja. Armissan, malo, tipično južnofrancusko selo između Narbonne i Narbonne-Plage, gdje su mir i tišina zajamčeni. Ima se dojam da je ovdje vrijeme stalo. Mali komadić raja - okružen vinogradima i borovom šumom.
U mjestu ćete pronaći turističke informacije, bar-restoran, pekaru, mesnicu, malu trgovinu na uglu, vinariju s izvrsnim jeftinim otvorenim i buteljiranim vinima, frizera, liječnika, nogometno igralište, teniski teren, vrlo lijepe pješačke i biciklističke staze kroz vinograde i prirodni rezervat.
Nema prolaznog prometa.

Neki prijedlozi za aktivnosti ui oko Armissana:

Posjet vinskim podrumima: Armissan je dio vinske regije Corbières i ima dugu tradiciju u proizvodnji vina. U okolici se nalazi nekoliko vinskih podruma koje možete posjetiti iu kojima možete kušati vina.

Pješačenje: Oko Armissana postoje mnoge pješačke staze koje vijugaju kroz vinograde i slikoviti krajolik. Neke od najpopularnijih ruta su Sentier des Capitelles i Chemin des Moines.

Razgledavanje Narbonne: Grad Narbonne udaljen je samo oko 10 km od Armissana i nudi mnoge znamenitosti kao što su katedrala St Juste, Rimski muzej i lijepa tržnica.

Vodeni sportovi: Na plažama u blizini Armissana (Narbonne-Plage, Gruissan, St Pierre la Mer) možete plivati, roniti, surfati, zmajati ili jedriti.

Golf: Postoji nekoliko golf terena u okolici uključujući Golf Sainte Rose u Narbonneu i Golf Saint Thomas u Béziersu.

Posjet povijesnim znamenitostima: Postoje mnoga povijesna mjesta za posjetiti kao što su tvrđava Salses, opatija Fontfroide, katarski dvorci Peyrepertuse ili Queribus, srednjovjekovni utvrđeni grad Carcassonne...

Biciklizam: u području Armissan ima mnogo biciklističkih staza koje prolaze kroz prirodu i pružaju lijep način za istraživanje područja.

Jelo i piće: U Armissanu i okolnim mjestima ima mnogo restorana, kafića i vinskih barova u kojima možete uživati u regionalnoj kuhinji i vinima. Topla preporuka: Buffets Les Grands u Narbonneu. Restoran je poznat po svojim jedinstvenim buffet obrocima koji nude raznovrsna tradicionalna francuska jela kao što su foie gras, plodovi mora, mesni i riblji specijaliteti, sir (restoran je u Guinnessovoj knjizi rekorda jer ima najveći buffet sa sirom na svijetu), slastice i drugo.
Restoran je dobio pohvale nacionalnih medija za kvalitetnu kuhinju i izdašne porcije, kao i za elegantnu atmosferu i pažljivu uslugu. To je popularno odredište za lokalno stanovništvo i turiste željne nezaboravnog gastronomskog iskustva. No, budući da je restoran sada postao žrtva vlastitog uspjeha, potrebno je rezervirati dosta unaprijed (između 4 i 6 mjeseci), no to se vrlo lako može napraviti putem njihove web stranice.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ako (e) putuju sa psima, jednokratni Reinigunszuschlag dodaje se 15 €.
Depozit mora biti uplaćen u novcu lokalno na dolasku i bit će vraćeni na odlasku.

Uvjeti poništenja:

  • Verspätete Zahlungen oder Nichtzahlungen gelten als Rücktritt vom Mietvertrag und berechtigen die Vermieterin, das Objekt anderweitig zu vermitteln und von dem säumigen Mieter eine Rücktrittsgebühr zu verlangen. Diese beträgt bis 61 Tage vor Mietbeginn die Höhe der Anzahlung. Bei Rücktritt vom 60. – 35. Tag vor Mietbeginn 50% des Mietpreises. Bei Rücktritt vom 34. – 10. Tag vor Mietbeginn 80% des Mietpreises. Bei späterem Rücktritt oder Nichterscheinen 100% des Mietpreises.

ostale informacije:

Armissan je slikovito mjesto za opuštajući odmor, posebno za one željne mira i tišine. Naša kuća za odmor nudi Vam neophodan prostor i udobnost da možete slobodno organizirati svoj odmor i provesti svoj odmor prema vlastitim zamislima.
Budući da naš dom nije u odmaralištu, već u tipičnom južnofrancuskom selu, možete doživjeti autentično iskustvo zemlje i regije družeći se s lokalnim stanovništvom i iskusivši lokalni život.
Odmor u Armissanu nudi uspješnu mješavinu povijesti, kulture, gastronomije, prirode i aktivnosti na otvorenom, što ga čini izvrsnim odredištem za sve putnike, bilo obitelji, parove ili grupe prijatelja. Sve u svemu, Armissan i okolna regija nudi mnoštvo aktivnosti koje ga čine idealnim mjestom za opuštajući i zabavnim odmor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

3,8 od 5
3.5 Oprema
3.5 Cijena/učin
3.5 Servis
4.5 Položaj
3.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

A. S. iz/od Schlaitdorf

2,6
2 2 2 4 3

Alles in allem ok

Wir waren zwei Wochen in dem Ferienhaus. Der Pool hatte uns gereizt und die Nähe zum Strand. Mit dem Auto dauerte es aufgrund der Strassenverhältnisse doch länger als gedacht. Leider war es keine gehobene Ausstattung, wie in der Bewertung zuvor angegeben. Es war alles da, allerdings sehr zusammengewürfelt. Es gab keine Fliegengitter an den Fenstern. Bei dem Preis hatten wir das erwartet. Die Mücken waren schrecklich. Die zweite Dusche war defekt, welches wir erst am Tag der Anreise erfuhren. Die wurden von einem Vormieter (2!!! vor uns) kaputt gemacht. Reparatur dauert wohl noch an. Das Haustürschloss war sehr tückisch und hat uns bei Ab- oder Anreise vom einem Ausflug öfter fast zur Weißglut gebracht. Festnetz und Internet waren vorhanden. Ständig klingelte das Telefon. Internet schwankte massiv.
Die Matratzen waren alle sehr durchgelegen. Gut war die Wäschespinne im Garten. Das war sehr hilfreich!
Wir haben uns den Urlaub durch diese Kleinigkeiten nicht verderben lassen und ihn genossen. Das Wetter spülte hervorragend mit.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

listopad 2018

Clarissa B. iz/od Landau

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa, vrlo dobro održavana kuća za odmor sa vrhunskom opremom

Osjećali smo se vrlo ugodno i uživali smo u odmoru. Gazdarica je stvarno jako ljubazna i uslužna bez nametljivosti. Kuća je vrlo dobro opremljena, ništa nije nedostajalo. Jedna od najboljih kuća koje smo iznajmili posljednjih godina. Lokacija je mirna, a pogled s terase vrlo idiličan. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospođa N. Schulz

gospođa N. Schulz

Ako je moguće, mi vas pozdravim osobno po dolasku (živimo između Montpelliera i Nimes, oko 120 km udaljen od objekta). Ako ne možemo postaviti da bude kad dođete na licu mjesta, dobit ćete naš voditelj i čini se malo obilazak kuće. Boca crnog vina iz lokalnih vinarija je dostupna za vas kao piće dobrodošlice. Mi smo na raspolaganju za vrijeme za pitanja i savjete za odlaganje vašeg boravka. Mi želimo da se osjeća dobro i uživajte u odmoru.


ostale informacije

Broj objekta: 74963

Posljednje ažuriranje: 13.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/74963.htm


«Petit Paradis» je dobio ocjenu gosta 3.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina