Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

5****Sunčana kuća za odmor s bazenom

Bavarska/Bavarska šuma/Donja Bavarska/Istočna Bavarska/Rottal-Inn/Bäder Dreieck

maks.  5   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

468 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

468 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

Ekskluzivna kuća za odmor namijenjena je osobama koje traže mir, ali se ne žele odreći udobnosti.

U pomoćnoj zgradi nalazi se finska sauna, infracrvena sauna i veliki vanjski whirlpool.



Ovi sadržaji dostupni su vam dok ih koristite, uz naknadu (pogledajte "Usluge i cijene" na našoj početnoj stranici).



Sunshine Holiday Home je kuća za vas same na apsolutno mirnoj lokaciji pored parka s jelenima. Ima natkrivenu terasu kao i terasu za sunčanje, ima širok, neometan pogled na polja i livade i južno je orijentiran. Okućnica od 500 m2 u potpunosti je ograđena.

Kuća je opremljena perilicom rublja, perilicom suđa, mikrovalnom pećnicom, zamrzivačem, velikim Smart TV-om i DVD playerom, otvorenim kaminom itd. WiFi; Alexa (Spotify) Od svibnja do listopada naši gosti imaju pristup prostranom, grijanom bazenu s protustrujnim sustavom. Posjetite nas na našoj početnoj stranici

Više informacija možete pronaći pod google Sunshine Holiday Home (pogledajte i recenzije naših gostiju na našoj web stranici)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
pomoćni ležaj

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 10 km

10 km

Zračna luka 100 km München

100 km

Kolodvor 10 km Hebertsfelden

10 km

Izlaz s autoceste 25 km Landau

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Prijatelji dugih šetnji ili biciklisti uvijek će se naći okruženi prekrasnim krajolikom. U neposrednoj blizini nalaze se brojni sportski sadržaji kao što su: jahanje, golf, tenis, plivanje, ribolov, jedrenje, surfanje, skijaško trčanje, minigolf, rolanje, trim, veslanje, streljaštvo, squash, boćanje. nova električna kolica za 4 osobe .(vidi HP)

Više informacija možete pronaći na google Holiday home Sunshine Holiday home Sunshine se nalazi u selu Holzhamm, oko 7 km između dva idilična, ruralna mjesta Eggenfelden i Pfarrkirchen, 2 km od Schönaua. Holzhamm se sastoji od nekoliko široko razgranatih farmi koje leže u privlačnom brdovitom krajoliku Donje Bavarske. Termalno lječilište Bad Birnbach sa svojim termalnim izvorima udaljeno je oko 20 km.

Za više informacija pogledajte google holiday home sunshine


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

na naš zahtjev 40 eura

Uvjeti poništenja:

  • Gastaufnahmevertrag Rechte und Pflichten 1. Der Gastaufnahmevertrag ist abgeschlossen, sobald das Ferienhaus, bzw. die Ferienwohnung bestellt und zugesagt worden ist. 2. Der Abschluss des Gastaufnahmevertrages verpflichtet die Vertrags-partner zur Erfüllung des Vertrages, gleichgültig, auf welche Dauer der Vertrag abgeschlossen ist. 3. Der Vermieter ist verpflichtet, bei Nichtbereitstellung des Ferienhauses bzw. der Ferienwohnung dem Gast Schadensersatz zu leisten. 4. a) Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen den vereinbarten Betrag zu zahlen, abzüglich der dem Vermieter ersparten Aufwendungen. b) Die Annullierungskosten betragen bis 30 Tage vor Reisebeginn 80%, danach 90% der Mietkosten. 5. a) Der Vermieter ist nach Treu und Glauben gehalten, ein nicht in Anspruch genommenes Ferienhaus, bzw. Ferienwohnung nach Möglichkeit anderweitig zu vergeben, um Ausfälle zu vermeiden. b) Bis zur anderweitigen Vergabe des Ferienhauses, bzw. der Ferien- wohnung hat der Gast für die Dauer des Vertrages den nach Ziffer 4 errechneten Betrag zu bezahlen. 6. Ausschließlicher Gerichtsstand ist der Beherbergungsort.

ostale informacije:

Nudimo i naše dane maženja za zaljubljene.



Za više informacija pogledajte google Sunshine Holiday Home ili nas kontaktirajte izravno


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 04.04.2024


14 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2022

Steffen S. iz/od Beuren

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Mi (2 odrasle osobe s 2 psa) ostali smo kod obitelji Fiedler tjedan dana u travnju 2022. po sunčanom i ugodnom vremenu. Naša kuća za odmor bila je prostorno i opremljeno potpuno adekvatna, nije više sve novo, ali je čisto i dizajnirano s puno ljubavi. Jako nam se svidjela mirna lokacija sjajne farme, topli domaćini, sjajne pješačke staze, a posebno ogromno ograđeno imanje. Našim se psima jako svidjelo. Gotovo idealno za miran odmor bez gužve i buke. Izleti npr. do Passaua i do obližnjih jezera izvedivi su bez dugog putovanja. Obitelji Fiedler želimo zdravlje i sreću u njihovoj oazi... Lg Fam. Schmidt

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2020

Harald W. iz/od 90513 Zirndorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Draga obitelji Fiedler, nakon nažalost samo 1 prekrasnog tjedna koji smo proveli s vama, želimo vam još jednom reći veliko hvala.
Prekrasna, s ljubavlju namještena kuća u kompleksu kuća za odmor koji ne ostavlja nedostatke želja. Bilo unutra ili izvana, ništa ne nedostaje. Tu je stvarno sve što je potrebno na odmoru. Čak i uz samo nekoliko dana odmora možete se odlično opustiti, opuštanje je ovdje zaista na prvom mjestu.
Usluga na licu mjesta je izvrsna: od usluge dostave kruha, domaćih jaja od sretnih kokoši, hladnjaka koji je uvijek dobro opskrbljen pićem za svaku priliku i ukus, lijepo održavanog bazena, prostora za opuštanje, stola za stolni tenis. , mučilište, da spomenemo samo neke stvari.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, također je vrijedno spomenuti toplinu domaćina, vrtove s biljem koji nisu bili samo po sebi razumljivi, vrlo ljubazno osoblje koje je bilo ljubazno i od velike pomoći.
Možemo samo preporučiti ovu kuću...... i reći sa sigurnošću da ćemo se vrlo rado vratiti.
Usput, 5 pasa koje smo imali s nama također se osjećalo vrlo ugodno.
Još jednom vam puno hvala.
Obitelj Walther

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Fiedler:

Danke ! Auch für uns ist es ein Kompliment, wenn sich die Gäste bei uns so wohl gefühlt haben, dann haben wir doch einiges richtig gemacht. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen

listopad 2018

Kerstin H. iz/od 04736 Waldheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odmor

Draga obitelji Fiedler, hvala vam na vrlo opuštenom vremenu. Vaše imanje, kuća za odmor, prekrasan krajolik, sve nam je pomoglo da kažemo: „Bio je to zabavan i opuštajući odmor koji nećemo zaboraviti.“ Bili smo impresionirani vašim gostoprimstvom i ljubavlju prema prirodi i životinjama. Rado bismo se vratili i rado ćemo vas preporučiti. Vama i Vašoj obitelji želimo sve najbolje, ostanite zdravi i da nam i dalje bude puna kuća sa samo zadovoljnim gostima. Vidimo se opet uskoro
Kerstin i Sven Höhne s Gonzom PS: mazite super slatku Bonnie

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2018

Alfred A. iz/od 73485 Unterschneidheim

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

vrhunska kuća

Draga obitelji Fiedler, hvala vam na svemu; Osjećali smo se vrlo ugodno na vašem prekrasnom posjedu. Iznad svega, mirna lokacija vikendice tik uz park s jelenima bila je prekrasna. Mogli biste se zaista opustiti samo promatrajući životinje. Čini se da se nojevi također osjećaju kao kod kuće u svojoj velikoj nastambi; za naša dva psa bilo je drugih životinja za vidjeti osim krava ili konja na pašnjaku. Kuća za odmor je vrlo dobro održavana, udobna i namještena s velikom pažnjom za detalje; Sve što vam treba stvarno je tu, a Barbarin džem na pecivima za doručak je izvrstan!, Nažalost, nismo mogli koristiti prekrasan bazen jer je bilo prilično hladno kada smo stigli početkom listopada. Ali barem smo imali lijep sunčan dan i mogli smo se stvarno udobno smjestiti na terasi. Također se preporučuje infracrvena sauna. Proveli smo lijepe opuštajuće dane u kući za odmor Sunshine; na pravom ste mjestu da samo pustite svoju dušu da visi. Lijep provod i vidimo se opet možda na ljeto...Srdačan pozdrav
G. Knoblauch i A. Albert s Pauleom i Felixom

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2018

Angela B. iz/od 79117 Freiburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

praznični tjedan

Draga obitelji Fiedler, prošli smo tjedan mogli s vama provesti prekrasan blagdanski tjedan. Odavno nismo bili ovako opušteni!!! Bio je to još jednom vrlo lijep odmor! I naši su se psi osjećali vrlo ugodno! Ništa nije nedostajalo. Jednostavno se osjećate kao kod kuće!!!!! Oboje ste samo 2 divne osobe i super je to što ste stvorili!!! Još jednom nas ispričajte što se ne pridržavamo "Ignoriraj" od Bonnie :-) to je bilo NEMOGUĆE jer je ona tako super kuja, samo ju morate maziti :-) Rado bismo se vratili!!!! Pozdravite moj buket, nedostajat će mi :-) Puno pozdrava iz Schwarzwalda, Angela i Jürgen Brender

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2018

Josef K. iz/od 70191 Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlično opuštanje

Draga obitelji Fiedler, tjedni koje smo proveli s vama početkom rujna za nas su bili pravo opuštanje. Prijem, gostoprimstvo i uslužnost s vaše strane bili su uzorni i ne mogu se nadmašiti. Izuzetno uređena nekretnina, odlična usluga, dobro opremljena kuća za odmor sa svime što vam je potrebno može se preporučiti bez rezervacije.
Kod njih je gost još uvijek kralj, uvijek su bili tu za vas, bez obzira na to što je bilo. Baš kao i životinje koje pripadaju posjedu, naš pas se dobro osjećao, jutarnji pozdrav Bonnie na ogradi vrta uvijek je bio vrhunac . Nema riječi koje mogu adekvatno ocijeniti iskustvo. Želimo vam puno zdravlja i kreativnosti, rado ćemo se vratiti. S poštovanjem, obitelj Köllmel

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2018

Ina K. iz/od 46325 Borken

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunski kuća za odmor

Draga obitelji Fiedler,

ljeto 2018. proveli smo kod vas dva predivno opuštajuća tjedna. Kuća za odmor i usluga nisu ostavili ništa za poželjeti. Sve je bilo vrlo njegovano i čisto. Posebno nam se svidio veliki bazen. Nije bilo dana u kojem se nismo kupali u njemu. Hvala vam i na zabavi uz bazen s pjenušcem! Smijali smo se hranjenju nojeva, jelena i labudova, to je bilo predivno. Također, Bonnie nas je uvijek pozdravila (ponekad i žestoko), predivan pas!
Preporučujemo odmor kod vas. Imate uvijek društvo ako to želite, ali se možete i dobro povući i uživati u krajoliku i miru.
Naša Luna također je bila lijepo razmazena i brinuta od vas. Hvala vam na tome!

Rado ćemo se vratiti! Ostanite zdravi i puni života!

Obitelj Kanera iz Borkena

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

srpanj 2018

Petra L. iz/od 46149 Oberhausen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

raj

Dragi bračni par Fiedler, kasno, nije bilo tako planirano, želimo vam zahvaliti na našem prekrasnom odmoru u vašem raju. Letujemo u Bavarskoj godinama, ali nikad nismo imali tako lijepu kuću za odmor. Od prvog trenutka osjećali smo se dobrodošli i kao kod kuće u prekrasnoj kući za odmor, koja je s ljubavlju opremljena svim udobnostima koje možete poželjeti. Posebno smo uživali u prekrasnom pogledu s terase rezervata za divljač sa svojim životinjama, koji je uključivao i buku purana (nadam se da se g. Fiedler sada smiješite), a našli smo i dva mlada purića koja su nestala kad smo otišli. Kad smo se rastajali, rekli ste nam da nismo sve vidjeli jer smo po ovoj vrućini više vremena proveli na terasi (tamo je bilo ugodno hladovine) pa da se uhvatimo. Nadamo se da ćemo vas iu 2019. godini ponovno ugostiti, ali ovoga puta u društvu našeg sina i njegove partnerice. Naša želja bi bila boraviti upravo u ovoj kući od 29.06.2019 do 06.07.2019. Nadamo se da ćete to uspjeti ostvariti, a bilo bi nam vrlo drago da nam se uskoro javite. Do tada, pozdrav iz Ruhrske oblasti Romuald i Petra Lachenschmid

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2018

Marco D. iz/od 12307 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor

Draga obitelji Fiedler, ostali smo s naše dvoje djece (7 i 11 godina) dva tjedna ljeti. Svi od srca možemo reći: Sva su očekivanja daleko nadmašena! Bila su to dva jednostavna i vrlo opuštajuća tjedna za cijelu našu obitelj. Oboje djece steklo je puno dojmova (bazen, životinje, naravno posebno psi, žetva itd.) koji su već dugotrajna sjećanja. Kao roditelji, i mi smo uživali u vremenu s vama i mogli smo se divno isključiti daleko od stresa svakodnevnog života. Ovaj je praznik bio lijep; hvala vam puno na vremenu provedenom s vama! Srdačan pozdrav "Herr Doctor" Marco Sielaff
PS: Sada smo kupili šest stolica poput vaših za našu terasu..

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2018

Markus P. iz/od 76703 Kraichtal

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan tjedan odmora

Draga obitelji Fiedler, nakon ovog prekrasnog tjedna koji smo mogli provesti s vama, naravno da smo odvojili vrijeme da vam još jednom kažemo veliko hvala. Vaše imanje je također oaza tišine i mira za ljude iz ruralnih područja. Bili smo jako iznenađeni koliko su se naša djeca prirodno i nesputano mogla kretati s vama i kako su to koristila. Tome svakako pridonosi i otvorena i duhovita narav voditelja koji je uvijek spreman za šalu, au isto vrijeme pokazuje srdačan, iskren način ophođenja s djecom i mladima. Tako su se roditelji zapravo mogli isključiti i uživati u prekrasnom raju. Jako smo se razveselili i s mladom kujicom Bonnie, koja se svojom naglom i umiljatom naravi odmah priljubila našoj djeci (i nama :-) ). Usluga na licu mjesta je sjajna: od usluge dostave kruha, vlastitih jaja, hladnjaka koji je uvijek dobro opskrbljen pićem za svaku priliku i ukus, uređenog bazena, spa centra, stolnog tenisa, igara... na test hrabrosti, hranjenje buketa iz ruku, hranjenje jelena, bilo je svega što vam srce može poželjeti. Veliko hvala gospođi Fiedler, koja je velikodušno stavila na raspolaganje svoj biljni vrt. Gdje drugdje možete pronaći takvo gostoprimstvo?Draga obitelji Fiedler, želimo vam dobro zdravlje i nastavak radosti u i s vašim gostima. Nakon suznog rastanka, svi se slažemo da bi se jako rado vratili, na pr. gledati Bonnie kako raste i podijeliti neke genijalne trikove o držanju kokoši i pataka. Puno ljubavi i toplih pozdrava Markusu, Normi, Marian, Davini i Alidi Pohl s Loonyjem

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

ožujak 2018

Oliwia K. iz/od 63225 Langen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Draga gospođo i gospodine Fiedler, jako smo uživali u našem boravku. Bilo je idilično i baš onako kako smo zamislili. Samostalnost je bila laka jer je kuhinja bila bogato opremljena. Stan je također bio stvarno ugodan i ugodan, čak i ako je bilo hladnije, mogli ste uživati u vremenu uz podno grijanje i kamin. Priroda ispred imanja i divlje životinje ispred ulaznih vrata zaokružuju idilu i čine vaš boravak malim doživljajem. Zaista smo uživali u našem medenom mjesecu. Ophoditi se s gospodinom i gospođom Fiedler bilo je vrlo ugodno, ali postoji i potrebna osjetljivost da ako želite uživati u svom miru kao novopečeni par, to će vam biti omogućeno. Želimo vam puno zahvaliti na odličnom provodu! Osobno, osim "ocjene", želimo vam sve najbolje! Želimo, a posebno Vama g. Fiedler, da Vam zdravlje još dugo služi kako biste i dalje zajedno uživali u svom malom raju. A za pomalo teška vremena, koja nažalost ne izostaju u životu, želimo vam ostaviti malu pozitivnu misao. Vidjeli smo da ste i vrlo religiozni. Biblija ima lijepu misao da će mali raj koji imate jednog dana postati veliki raj ovdje na zemlji :-)

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2016

Iris M. iz/od 66287 quierschied

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

super dobro, s veseljem opet

dragi Fiedler obitelji,
smjeli smo biti gosti u vašoj prekrasnoj kući za odmor u trajanju od jednog tjedna. uživali smo u vremenu i osjećali smo se vrlo ugodno. mir nam je jako dobro došao i bilo je onako kako smo zamislili.
ugodna atmosfera i ljubaznost koje smo doživjeli bili su jednostavno sjajni.
sigurno ćemo se vratiti i već smo vam napravili reklamu.
želimo vam sve najbolje i puno zdravlja.
srdačno vas pozdravljaju Iris Matzke i Heimo Lang i naravno psi.

lipanj 2010

domsk iz/od St. Inbert

4,9
4.6 5 5 4.7 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor Sunčev sjaj

Draga obitelji Fiedler, mi, obitelj Fisci iz St. Ingbert / Saarland, nismo vas zaboravili. Jedva što smo se vratili kući, posao me, Sanda, ponovno potpuno obuzdao. Ali sada se osvrćemo na vašu bajkovitu ljetnu adresa. Naravno, bili smo nervozni mjesecima unaprijed, ne znajući što nas čeka. Kad je napokon došlo vrijeme i kad smo stigli k vama, oborilo nas je sve. Ta prekrasna, ne, bajkovita lokacija nadmašila je ono što smo već vidjeli na internetu, kao i vaš prijateljski doček. Kuća je bila super, a veliki vrt jednostavno je fantastičan za naše dvije pse, Einsteina i Nalu, koji su mogli trčati od jutra do večeri. Nažalost, nemamo takav veliki vrt, zato idemo u šumu ili u školu za pse. Moram također pohvaliti cjelokupan sadržaj, jer nismo morali ništa donijeti iz kuće - sve je bilo tamo. Super. Molim vas da još jednom zahvalite pekaru na finim pecivima. Također smo bili oduševljeni činjenicom da smo se, ako smo htjeli, mogli poslužiti pićima ili jajima iz hladnjaka - to nije svugdje slučaj. Sada o bazenu: velik, lijep, prekrasan vrt, mogu samo reći "njemačka Toskana", svi smo bili oduševljeni, čak i bara. Naši psi su također uživali, čak su se slagali s jelenima i srnama, ponekad smo se činili da međusobno natjeravaju jedno drugo. U večernjim satima smo mogli dugo sjediti vani, slušati tišinu prirode, cvrkut cvrčaka i promatrati jelene, zečeve i prepelice iz obližnjeg šumskog dijela. Draga obitelji Fiedler, mi, obitelj Fisci, ovime se želimo još jednom iskreno zahvaliti na jednom tjednu bajkovitog ljetnog odmora u vašoj kući za odmor. Da, definitivno se vraćamo, iduće godine, i jako se veselimo tome. Lijepi pozdravi, Sandra Fisc

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

studeni 2009

mirabelle iz/od Berlin

4,8
4.8 4.9 4.8 4.8 4.8

Erholung pur in Bayern

ein Haus, das mit seinen liebevollen Details gleich bei Anreise sehr besticht. Es hat seine 5 Sterne verdient.
Zum Entspannen und Wohlfühlen ist das Haus sehr zu empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Okolica smještaja: wunderschöne ländliche unverbaute Umgebung mit weitem, freien Blick, nichts für Menschen, die Rummel suchen

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: wer sportlich interessiert ist, findet fast alle Möglichkeiten vor, sich zu betätigen

Mogućnosti za kupovinu: in ca. 10km Entfernung kann man sich fast alle Wünsche erfüllen, das notwendige bekommt man in ca. 1km


kontakt

gospođa B. Fiedler

gospođa B. Fiedler

Godine 1977. ostvario se naš veliki san o vlastitom imanju na selu, daleko od gužve i buke, u skladu s biljkama i životinjama. Za nas stanovnike grada iz Münchena prava promjena, au isto vrijeme i izazov. Veličina nekretnine je 20000 m2.


ostale informacije

Broj objekta: 7613

Posljednje ažuriranje: 04.04.2024

Oglas je online od: 18 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/7613.htm

Gospođa Barbara Fiedler

Holzhamm 23

84332 Hebertsfelden

08726/96090

08726-96098


«5****Sunčana kuća za odmor s bazenom» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina