Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

La Vacherie Holiday Cottage

Normandija, Manche, Cotentin, Francuska, Barneville Carteret

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Približno 110 četvornih metara veliki dnevni boravak (s Wi-Fi - bežični pristup internetu) se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi prostrani udoban dnevni boravak (kamin, 70 cm TV u boji (Sat. njemački), stereo, DVD, VCR, itd) i potpuno opremljena kuhinja s prostranom blagovaonicom (plinski štednjak sa pećnicom, izvlači napa, hladnjak, zamrzivač, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, kuhalo za vodu, perilica suđa, perilica rublja, itd).

Na prvom katu su dvije velike, svijetle spavaće sobe s bračnim krevetima i pogledom dugog dometa na okolna polja (savršeni uživati ​​u spektakularnim zalascima sunca ...), spavaća soba s krevetima na kat, kupaonica (kada, umivaonik, WC), a manji, odvojeni tuš kabinu (tuš kabina, umivaonik, WC). Dječji krevetić i visoka stolica na raspolaganju.

Na zapadnoj strani imate svoju zasebnu vrt (ograđen - vrtni namještaj, suncobran i roštilj na raspolaganju), djelomično natkriven, a za djecu postoji veliki igralište. Na istočnoj strani možete koristiti lijepo, veliko dvorište s malom, mirnom plätscherden Bacha, cvjetnjaka i druge sjedenje na raspolaganju.

Posteljina je osigurana od kao i uključen je u najam. Daljnje uključen u cijenu su plin, struja i voda paušal od 40 jedinica (40kWh) po danu. Ako se potrošnja energije treba ići dalje od paketa dodatne jedinice će se naplatiti na kraju odmora s 0,2 € po extra jedinici.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 3.5 km

3.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 5 km

5 km

Zračna luka 150 km Rennes

150 km

Kolodvor 25 km Carentan

25 km

Izlaz s autoceste 25 km N13/Barneville-Carteret

25 km


Mjesto i položaj smještaja

La Bourdonnerie je 300 godina stara farma, smještena u zelenilu trakta zemljišta Normandiji. Iako je gospodarstvo više nije "aktivan", još uvijek postoje mnogi originalne opreme i neke domaće životinje.

Velikim vrtovima produljiti više od četvornih metara travnjaka sa 2 scenskim barama gdje patke i žabe su kod kuće, a djeca se mogu loviti u donjem ribnjak s ribarstvom i mrežama. Vikendice su postavljeni oko tradicionalnom Norman dvorište s brojnim cvjetnim gredicama, strujom i voćnjakom s free-range kokoši.

razbacane na zemljištu postoje drvene klupe na kojima možete odmoriti, uživati ​​u pogledu i mogu uživati ​​u miru i tišini. postoji na zapadu, uz veliki igralište s trampolin, tobogan i ljuljačke. Gosti vole igrati na sudu i igre s loptom za nered sa svojim psima.

Imamo lijepu grijani bazen s 10 dužina m i 5 m širine u našem voćnjaku, koji je dijelio sa svim gostima u La Bourdonnerie. Bazen se grije od svibnja do rujna na 27 stupnjeva, a otvoren je svaki dan od 10:00 do 20:00 sati. Djeca se vole igrati u njemu, ali odrasli mogu plivati ​​dobro u njemu, jer je dug 10 m.

Na terenu granica igraće još metara kvadratnih spektakularno wildflower livadi, sijeno se bere sredinom ljeta. Okružena je put koji je idealan za miran, bez automobila šetnji s djecom i psima, a na jesen za Brombeerpflücken. U sjevernom dijelu imovine, uska farma cesta vodi dublje u prirodu, a također je popularan, bez automobila rute za šetnje. Mi smo u srcu Cotentin i Bessin Parka prirode, idealno za planinarenje, biciklizam, jahanje, ribolov ili jednostavno se opustiti i uživati ​​u divnoj panorama u ovom jedinstvenom, netaknutom krajoliku ......

Najbliže pješčanim plažama St. Germain Plage, Creances i Pirou Plage su 10 do 15 minuta vožnje automobilom, postoji samo jedan mali dio ovog jedinstvenog mediteranskog. To je stvarno vrijedi isprobati neke od brojnih uskih prilaznih cesta prema moru i biti iznenađeni različitim plažama. Lindbergh Plage, Denneville, Surville, Glatigny, Bretteville sur Ay, St. Remy u zemlji, Carteret, Portbail ... .. sve su vrijedno putovanje!

Mnogi muzeji su automobilom lako doći:, Pirou Castle - 15 minuta, Lessay Abbey - 10 minuta, Coutances povijesni stari grad, katedralu i Botanički vrt - 20 minuta, Bayeux vez - 55 min, Cherbourg Cite de la Mer, grad i luku - 45mins, Granville Stari grad, butici, i luka - 50 min, Mont St. Michel Old & Abbey - 90 minuta, Gratot voda Castle - 50 min, Hambye Opatija - 40 min, Briquebec Castle - 30 min, Barfleur romantično ribarsko selo - 50 min, Cap de la haaški impresivne stijene - 40 min, Barneville Carteret plaža šetnica i trajekt do otoka kanala (uključujući cvijeće jersey) - 25 min, Portbail - 20 min, Omaha Beach, St. Mere Eglise a Utah Beach ratne muzeji i ratnih groblja - 40 min


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Psi: 20 eura po psu, po odmoru

Svi troškovi elektrane: Uključeno u najam je trenutni paušal od 40kWh dnevno. Iskustvo pokazuje da je to u toplijim mjesecima obično dovoljno. U hladnijim mjesecima s armirano potražnje za grijanje kada je to moguće potrošnja energije trebala bi nadilaziti paket, Dodatni uređaji terete po kWh. Električni mjerač nalazi se u svakoj kući.

Drva: Drva, po želji, za 10 eura po 100L. Kontejneri su naručili od nas ili se kupiti u bilo kojoj željezariji.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

mi smo Jenefer i Dave Smith i sretni vlasnik Ferienhof "La Bourdonnerie". Nakon žive dugo vremena u Londonu, odlučili smo u 2010 da se presele u Normandiji. Imali smo želju za miran, slikovitom okruženju i naravno vole svjež zrak. Ovdje živimo cijele godine u glavnoj kući na farmi i uvijek su na licu mjesta, tako da možemo osigurati da možete potrošiti od prve minute opuštajući odmor.

Dave govori jako dobro njemački i oboje smo govoriti francuski i engleski. Ako se tijekom svog boravka, pa čak i lingvistički "zapinjanje", možete nas nazvati u bilo koje vrijeme i mi ćemo pomoći tumačenjem malo (ali se većina gostiju isto tako uz vrlo dobro!).

Naša briga je da iskoristite svoj odmor i uživajte u lijepom odmoru. Javite nam ako možemo pomoći na bilo koji način. Znamo područje vrlo dobro, znamo što se događa kada, gdje možete dobro jesti, itd pomoglo gostima savjeta i savjete na raspolaganju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka la bourdonnerie
gospodin D. Smith

gospodin D. Smith

Mi smo Jenefer i Dave Smith i sretni vlasnik Ferienhof "La Bourdonnerie". Nakon žive dugo vremena u Londonu, odlučili smo u 2010 da se presele u Normandiji. Imali smo želju za miran, slikovitom okruženju i naravno vole svjež zrak. Ovdje živimo cijele godine u glavnoj kući na farmi i uvijek su na licu mjesta, tako da možemo osigurati da možete potrošiti od prve minute opuštajući odmor. Dave govori jako dobro njemački i oboje smo govoriti francuski i engleski. Ako se tijekom svog boravka, pa čak i lingvistički "zapinjanje", možete nas nazvati u bilo koje vrijeme i mi ćemo pomoći tumačenjem malo (ali se većina gostiju isto tako uz vrlo dobro!). Naša briga je da iskoristite svoj odmor i uživajte u lijepom odmoru. Javite nam ako možemo pomoći na bilo koji način.


ostale informacije

Broj objekta: 78179

Posljednje ažuriranje: 25.01.2024

Oglas je online od: 8 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/78179.htm

Gospodin David Smith

15 La Bourdonnerie

50430 Vesly

+33233762249

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina