Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Suncokret straga Diek Zingst

Fischland-Darss-Zingst

maks.  5   Gosta/Gostiju
54m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
54m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U dnevnom boravku se nalazi udoban kauč za dvije osobe. Odvojena kuhinja potpuno je opremljena perilicom posuđa, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, mikrovalnom pećnicom i tosterom itd. Smart TV, Blu-ray/DVD player i mali stereo sustav također su standardne značajke udobnog dnevnog boravka. Na malom JZ balkonu možete provesti sunčane sate. Stubište vas vodi do velike spavaće sobe izravno ispod slamnatog krova. Spavaće sobe su bračni krevet i kauč na razvlačenje. Ima dovoljno mjesta za krevetić (uključen).



Prirodni rezervat nalazi se uz kuće "Achtern Diek", koje možete istražiti pješice ili biciklom ili sa svojim četveronožnim prijateljem. Kompleks kuća za odmor je osiguran barijerom tako da neovlaštene osobe nemaju pristup.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 20 km Ostseeflughafen Stralsund-Barth

20 km

Kolodvor 9 km Bresewitz

9 km

Izlaz s autoceste 60 km A 19 - Rostock-Ost

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Na imanju "Achtern Diek" sa starim stablima - borovima i brezama - izgrađeno je osam dvokatnica u tipičnom stilu slamnatog krova u rastresitom rasporedu. Neposredna blizina plaže daje vam mogućnost da tijekom svog boravka uvelike prođete bez automobila.

Nekoliko koraka preko nasipa i nalazite se na prekrasnoj, kilometarskoj pješčanoj plaži Baltičkog mora. Između mora i tvornice, na vrhu nasipa, nalazi se biciklistička staza do centra grada Zingsta i obližnjeg prirodnog rezervata. Poluotok Zingst, nazvan "Zingst", istočni je dio poluotoka Fischland-Darss-Zingst, koji se nalazi između gradova Rostock i Stralsund na južnoj obali Baltičkog mora.



U ovom prekrasnom krajoliku Baltičkog mora usred Nacionalnog parka zapadnopomeranske lagune, u šarmantnom turističkom naselju Zingst, možete se zaista opustiti. Zingstovo bogatstvo je priroda: Zingst je ugrađen u fascinantan krajolik između obale Baltičkog mora i Boddena, laguna Baltičkog mora i granice vjetrova na njegovim obalama. Stoga je ova posebno jedinstvena priroda istaknuta i zaštićena nacionalnim parkom Vorpommersche Boddenlandschaft. Ako ljeti uživate u stalno sunčanom blagdanskom vremenu na bijeloj, finoj pješčanoj plaži, možete osjetiti otkucaje prirode u jesen: promatrajte najveće europsko odmorište ždralova, kao i jelene i jelene lopatare, labudove ili orlove štekare u krajolik u boji jeseni. U Zingstu ste inspirirani prirodom i osjetite zaraznu bliskost s prirodom lokalnog stanovništva.



Prometno umireno središte grada sa svojim šik ambijentom proteže se između popularnog pristaništa na strani Baltičkog mora i tradicionalne luke na strani Bodden i nudi raznolikost za mlade i stare: moderne trgovine i butici pozivaju vas na kupovinu, a brojni kafići i restorani za svačiji ukus ponešto. Ljubitelji umjetnosti također će doći na svoje u lokalnim galerijama. Naravno, tu su i velike mogućnosti za igru i trčanje malih gostiju. Programi uprave toplica koji se stalno mijenjaju kao i širok izbor aktivnosti od vođenih biciklističkih tura do tečajeva slikanja osiguravaju raznolik boravak. Lječilište Zingst na Baltičkom moru nudi tako elegantnu kombinaciju kako bi ispunilo želje svojih turista za opuštanjem, rekreacijom i doživljajem prirode, kao i aktivnim aktivnostima u slobodno vrijeme, umjetničkim iskustvima i zabavom. Ne bez ponosa i razloga mještani "svoj" Zingst nazivaju i "Syltom Baltičkog mora".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 50 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se posebno obračunava i naplaćuje

Dodatna 5. osoba uključena

Dozvoljena do dva kućna ljubimca po dogovoru; Kućni ljubimci uključeni u cijenu najma

NAPOMENA: Imajte na umu da ćemo Vam osigurati parkirno mjesto označeno brojem (6) prema stanu kojem pripadate. Dolazak s prikolicom, mobilnom kućicom ili vozilima većim od veličine automobila nije dopušten i može rezultirati deložacijom ovlaštenog upravitelja nekretnine! Veća vozila ili prikolice moraju se parkirati izvan objekta uz naknadu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Der Mieter hat mit seiner schriftlichen Zusage fest gemietet. Tritt er vom Vertrag zurück, gilt als Zeitpunkt des Rücktritts der Eingang beim Vermieter. Bei Rücktritt hat der Mieter pauschalen Ersatz in folgender Höhe zu leisten: bis 45 Tage vor Mietbeginn: 20% des Mietpreises (mind. 30€)/ bis 35 Tage vor Mietbeginn: 50% / 14 Tage vor Mietbeginn: 80% / Innerhalb 14 Tagen vor Anreise: 100%. Bei Beschaffung von Ersatzmietern wird deren Miete auf die Entschädigung angerechnet. Die zum Reisezeitpunkt geltenden Corona-Reisebstimmungen setzen die o.g. Regelungen ggf. ausser Kraft. In diesem Falle ist eine persönliche Absprache mit dem Vermieter gegeben, um über Umbuchung, Stornierung und/oder Erstattung im Interesse beider Parteien zu entscheiden.

ostale informacije:

NAPOMENA: Imajte na umu da ćemo vam osigurati označeno parkirno mjesto. Dolazak s prikolicom, mobilnom kućicom ili vozilima većim od veličine automobila nije dopušten i može rezultirati deložacijom ovlaštenog upravitelja nekretnine! Veća vozila ili prikolice moraju se parkirati izvan objekta uz naknadu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.02.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa C. Zautke

gospođa C. Zautke

Ovo smo mi Mi smo peteročlana obitelj iz Oberbergisches Landa s puno zabave na putovanju. Zajedno s naša dva irska setera uživamo u odmoru u drugim zemljama, a posebno na prekrasnom Baltičkom moru. Volimo prirodu i blizinu mora. Zingst "Achtern Diek" s izravnim pristupom Baltičkom moru i njegovim fantastičnim, kilometrima dugim pješčanim plažama, kao i susjedni prirodni rezervat "Osterwald" postali su nam drugi dom. Želimo vam prenijeti ove prekrasne dojmove korištenjem našeg apartmana za odmor i nadamo se da ćete se i vi dobro zabaviti. Vaša obitelj Zautke


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 79818

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 8 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/79818.htm

Gospođa Caren Zautke

Hessklöhweg 13

51674 Wiehl

015788417733

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina