Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Mare

Puglia. Gargano, Vieste

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Na kraju prekrasne pješčane plaže, koja se proteže od Vieste prema Mattinata, je u najboljem položaju u blizini plaže to prijateljski, privatni vlasnici mali bungalovima kompleks (kći govori neki njemački).
Nekoliko vikendice ležati na s palmi, borova, smokve, oleandra ... prekrasnom okruženju zelene privatnom posjedu obitelji domaćina, kao malo dječje igralište, mali bar, privatni uzgoj povrća i mnoge cvijeća (8000 metara kvadratnih!); Auto parkirna mjesta i stroj za pranje rublja (uz naknadu) su na raspolaganju. Priloženi Objekt se proteže sve do plaže, u između staze samo na plaži uz šetnicu. Gosti mogu zadovoljiti svoje potrebe u voću i povrću i odnose s uzgojem obitelji, također izvrsnom maslinovom ulju i bijelom i crvenom stolnog vina. Na zahtjev, tipična lokalna hrana kuha ponekad i za goste, čak i pizza peći je na raspolaganju. Trgovina i restorani su u neposrednoj blizini.
Bungalov se može smjestiti 4 osobe. On ima terasu, dnevna kuhinja sa novom kuhinjom, 2 spavaće sobe i kupaonica s tušem.
Dekor je vrlo jednostavan, vrlo čisto i uredno, sve komarac zasloni; za zimskih mjeseci pojedini grijači su dostupni. 2 ležaljke i kišobran za plažu nalaze se bez dodatne naplate.
Broj licence ili registracije: FG07106032000006345

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 170 km Bari

170 km

Kolodvor 25 km Peschici

25 km

Izlaz s autoceste 90 km Poggio Imperiale

90 km


Mjesto i položaj smještaja

Lokalitet se nalazi na istoj razini kao i visina kuću plaže s privatnim pristupom, čak je postojala u stražnjem dijelu s hladu stabala, što doista je zadržao čist, ali nije razvijen za turizam. U neposredno uz plaže protežu, dobro čuva plaža najam ležaljki i suncobrana je operiran. Plaža je široka, pješčana i vrlo plitko u moru, dakle, vrlo pogodna za djecu. Voda je čista i jasna, oko 250 metara južno počinje stjenovitu obalu, pogodno za ronjenje i snorkeling. Od plaže možete uživati ​​u pogledu razglednica tipa od oko 3 km, na brežuljku uz more na prijestolju Vieste. Gargano - mamuza od Italije


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina na upit 10 .- / os. a tjedan
Ručnici na upit 3 .- / os. i promjena
zadužen za ljubimce
, Molimo prijavite se klima na zahtjev 80 .- / tjedno ili više
Dječji krevetić uklj.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

ostale informacije:

Gargano ima vjerojatno najviše raznolik krajolik Puglia:
Najveća šuma, Foresta Umbra - preko hektara, uglavnom borovi, goleme hrastove i velika stabla - nalazi se između Vica i Crne S. Angelo, slikovitim planinskim selima. S. Angelo je glavni centar drevne planine kulture i najviša mjesto od Gargana (800 m). Poznati Svetište S. Michele Arcangelo je od davnih cilj vjernika. Uz dvorac Norman osobito srednjovjekovni centar savršeno očuvan može biti obožavan sa svojim karakterističnim zgradama. Ako je visina ljeta, topline je represivna na moru, privlači putovanje u ovog ljeta; panoramske ceste i mjesta s prave, domaće kuhinje pozvati.
Zapadni dio platoa gola i kamenita i pokazuje raznolike krške fenomene: Ponor Pozzatina, jedan od mnogih, također je jedan od najvećih u Italiji, ponor Campolato nalikuje kanjon. Poljoprivrednika i stočara prave stijene krajolici su nastali zbog niske zidovi zatvaraju mnoge stvari.
Posebno impresivan je, naravno, obala na sjeveru, počevši s dugim, ravnim pješčanim plažama, koje su prekinute samo malim hridima i obalnim jezerima Lesina i Varano, odvojene uskim obalnim pojasom s dinama i bujna vegetacija od mora. Oba jezera, svaki oko 50 četvornih kilometara, ali je samo nekoliko metara duboko, vrlo su bogata ribom i područje konzervacije. Od Rodi Garganico - antičkog mjesta i šik i živo spa centru - na obalnom strmim, nepristupačnim i nevjerojatno raznolik. Uvale s kl. Pješčane i šljunčane plaže, koji su često dostupne samo stazama ili morskim putem, oživjeti zelene obale. Pine često i do plaže, njihove zelene krošnje formiraju šarmantan kontrast svijetlih bijelo-žute vapnenačkim stijenama. Još uvijek prekrasna, kristalno čisto more je pogodno za sve vrste sportova na vodi; Sezona kupanja je od svibnja do listopada, Najugodnije mjeseca lipnja i rujna, jer oni nisu previše vruće i gužva. Definitivno vrijedno iskustvo je raznolikost morske špilje, osobito između Vieste i Mattinata, na svjetlucanje od svjetlosnih refleksija u raznim bojama - organizirani dnevni izleti brodom.
Peschici je sigurno jedan od najljepših turističkih mjesta: srednjovjekovno i dobro očuvana centar sa svojim bijelim kućama smještenim slikovito 90 m visoko na stijeni iznad mora. Idiličan ulice s brojnim kl. Trgovine i restorani pozvati Vas na lagane šetnje. Između kuće sa svojim karakterističnim kupolastim krovovima orijentalnog podrijetla, možete uživati ​​u prekrasnom pogledu na more. U podnožju sela je mali. Sport i ribarska luka i široka, pješčana plaža koja je idealna za djecu (plitku vodu pada). U prostranom zelenom ušće je - obično ugrađen u stoljetnim maslinicima - dio dostojanstven turističke ponude mjesta.
Obala Put do Vieste vijuga kroz guste zelene iznad mora sa sobom.
Dostizanje natrag do drevnih početaka Vieste također pokazuje lijep srednjovjekovnu jezgru te je središte vrlo naglašenog ljetnog turizma, što pokazuje širok spektar hotela, apartmana i kampova. Poznato je od Pizzomunno, opušten kao div monolit koji se uzdiže od pješčane plaže.
Široki usamljen jer nedostupan, je fantastičan obala između Vieste i Mattinata, sa svojim vapnenačkim stijenama, starim karaule i KL. Uvala. Sama Mattinata je okružen prastarim maslinicima te je vrlo dobro čuva, lijepo staro mjesto.
Vrijedan cilj za danas su oko 20 km ispred sjeverne obale Tremiti Islands, grupa 3 otoka i nekih litica: jalova prirodna stjenovita krajobraza i apsolutna prozirnost vode su fascinantan; riba bogata podvodni svijet je posebno atraktivan za ronioce.
Sigurno ćete već naučiti cijeniti odličan, aromatičan kuhinje koja kombinira sastojke planina i mora, i tipičnih vina i obrtničkih proizvoda (uključujući i obradu drveta, keramika).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin E. Kroha

gospodin E. Kroha

Moje ime je Ernesto, provodim puno vremena za mnogo godina na jugu Italije. Dovoljno je da na jugu Italije dobro znam i volim način života, more, dobru mediteransku hranu, umjetnost i tisućljetnom kulturom. Možete pitati sve što želite znati o svom planiranog boravka u južnoj Italiji poput mene.


Dalji smještaji od gospodin E. Kroha


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 80988

Posljednje ažuriranje: 15.02.2024

Oglas je online od: 8 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/80988.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina