Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luksuzna vila s bazenom u blizini Berlina

područje Berlina

maks.  18   Gosta/Gostiju
300m²  stambena površina
7 spavaće sobe
7  Kupaonica
maks. 18  Gosta/Gostiju
300m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

273 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

273 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Dragi gosti,

Vila se nalazi u stambenoj četvrti u općini Schöneiche, samo nekoliko kilometara istočno od vrata glavnog grada. Vila je vrlo tiha u slijepoj ulici. Uopće nema buke.



Živite u prekrasnoj drvenoj kući sa zelenim krovom koju su projektirali arhitekti. Vila ima 300 m² stambenog prostora sa sedam spavaćih soba i ukupno sedam mramornih kupaonica i može primiti 18 gostiju. Spavate u prekrasnim krevetima s oprugama. U pet spavaćih soba postavljeni su super mekani tepisi, au dvije spavaće sobe visokokvalitetne drvene daske. Sobe su raspoređene u prizemlju i na katu. Hranu pripremajte u prostranoj američkoj kuhinji i koristite veliki hladnjak, dvije perilice posuđa, štednjak na 5 plina, zidani pult sa staklenim vješalicama i mnoge druge električne uređaje. Uživajte zajedno u obroku u masivnom i rustikalnom prostoru za sjedenje s velikim kaminom.

Vrhunac vile je stakleni strop na prvom katu s panoramskim pogledom i udobnim kaučem. Za svu djecu su besplatne visoke stolice i dječji - putni krevetići. Molimo javite mom kolegi kad stignete.



Opustite se na 100 m² Bankirai terase s velikim grijanim bazenom. Temperatura u bazenu je 24° tijekom cijele godine. Rado ćemo Vam dati ponudu za temperaturu bazena od 28°C. U hladnim mjesecima iznad bazena je veliki šator. Terasa je na južnoj strani. Imate sunce cijeli dan i prekrasan pogled na krajolik.



Iznajmljivač je postavio noćnu rasvjetu u cijeloj kući. Na svim prozorima u spavaćim sobama su komarnici. Dostupno je ozvučenje u dnevnom boravku i blagovaonici te za sve sobe. U vrtu od 1000m², koji je teško vidjeti, nalazi se drvena sauna sa šest sjedećih mjesta i hidromasažna kada sa četiri sjedećih mjesta. I jedno i drugo možete sami ložiti drvima. Ovo je jako zabavno.

Molimo ponesite vlastito drvo ili ga kupite u željezariji iza ugla. Za djecu je postavljen trampolin na tlu. U vrtu je i novi stol za stolni tenis. Neke palice i loptice za stolni tenis su besplatne.

Za ljubitelje vrta na raspolaganju je roštilj na drveni ugljen. Naravno, na posjedu je šest besplatnih parkirnih mjesta.

WiFi možete koristiti besplatno.



Do Müggelseea možete stići za pet minuta vožnje automobilom. Do središta Berlina s brojnim znamenitostima može se stići za 40 minuta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 35 km Schönefeld

35 km

Kolodvor 5 km Erkner

5 km

Izlaz s autoceste 2 km Schöneiche

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Zajednica šumskih vrtova prilagođena obiteljima Schöneiche u blizini Berlina (cca. stanovnika), 1997. i 2000. pobjednik TAT - mjesta - zajednice u ekološkom natjecanju nalazi se u regionalnom parku Müggelspree, 25 km istočno od Alexanderplatza. Berlinska gradska šuma kao lokalno rekreacijsko područje odvaja općinu od okruga Köpenick u pokrajini Berlin. Južno jezero Müggelsee udaljeno je 4 km. Općina je odlično povezana javnim prijevozom. Schöneicher - Rüdersdorfer - tramvaj i dvije autobusne linije, Schöneiche u blizini Berlina je povezan sa S - Bahn - stanicama Friedrichshagen i Rahnsdorf kao i sa stanicom Erkner (stajalište regionalnih vlakova). 1375. - 1746. Schöneiche mijenja karakter i oblik. Kada se prvi put spominje 1375. godine u zemljišnoj knjizi cara Karla IV., Schoneyke i Schonebeke (kasnije Kleinschoenebeck) bila su nezavisna sela jedno uz drugo na 48. odnosno 45. mjestu. Tijekom stoljeća ovdje su se mijenjale vladarske obitelji; 1690. Hans Adam von Krummensee generalu Christianu Dietrichu von Röbelu; 1716 dalje Herr von Hacke iz Rangsdorfa; 1730. opet Severinu Schindleru (utemeljitelju istoimenog sirotišta i graditelju barokne dvorske crkve koja i danas postoji) 1746. njegova ga je udovica prodala bankovnom činovniku Seegebarthu, čiji su nasljednici posjed dali gospođi Oertzen i ona je 1761. bankaru Friedrichu Wilhelmu Schützeu. Potonji je sagradio dvorac (koji je srušen 1949.) i ukrasio imanje parkovnim sadržajima i zasađivanjem drvoreda. Na značaju je dobila i tvornica za bijeljenje i izvlačenje voska koju je osnovao, čiji su proizvodi bili traženi u cijeloj Europi i koja je postojala do kraja god.


19. stoljeća do danas Potkraj 19. stoljeća, pod dojmom obližnjeg rastućeg carskog grada i metropole, Schöneiche i Klein Schönebeck počinju se razvijati u prigradsko naselje vila i grad šumski vrt Berlin. Međutim, stvarna veza s Berlinom i kasnije s obližnjim industrijskim gradom Rüdersdorfom nastala je tek 1910. godine pojavom tramvaja Schöneich. Od njenog postojanja i širenja Berlin Stadtbahna od strane Siemensa, od 1980-ih naovamo, stanovnici našeg grada su mogli naći posao u Berlinu. To je bitno promijenilo karakter prostora koji je prije bio selo i stoga se koristio za poljoprivredu. Fichtenau, koji je nastao 1892., postao je rezidencija državnih službenika koji su radili u Berlinu. Turizam se ovdje također dobro razvio, osobito 1920-ih, uz brojne restorane i pansione. Tijekom tog vremena Fichtenau je bio klimatsko lječilište i također popularan među gostima zbog kulturnih aktivnosti svojih udruga. I danas bi Schöneiche trebao ostati pogodan za život zbog svoje zelene okoline s jedne strane, as druge strane bi se trebao proširiti meki turizam i ponovno procvjetati klupski život. Zbog svog ekološkog angažmana, općina je bila jedan od dobitnika nagrada u projektu "TAT-Orte. Općine u ekološkom natjecanju" Njemačke savezne zaklade za okoliš u suradnji s Njemačkim institutom za urbanizam.



„Stolpersteine“ u znak sjećanja na židovske stanovnike zajednice Schöneiche u blizini Berlina Zajednica Schöneiche u blizini Berlina uvjerena je da se prema budućnosti, skladan i održiv dizajn lokalnog razvoja može promicati aktivnim bavljenjem poviješću naše zajednice.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Kaucija: 500 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dragi gosti,

Gore navedena cijena uključuje ,

- Struja, voda, smeće, korištenje saune i hidromasažne kade, temperatura bazena 24°C tijekom cijele godine.

- Temperatura bazena 28°C + 80,-€ po danu. Pročitajte sve detalje u našim uvjetima i odredbama. Kada napravite rezervaciju, automatski ćete to primiti putem e-pošte. Molimo ponesite vlastitu posteljinu i ručnike ili kod nas rezervirajte paket posteljine za 20 € po gostu.

Prilikom rezervacije tražimo akontaciju od 20%.

Ostatak bi se platio 30 dana prije dolaska ili u gotovini po dolasku.



Dragi gosti, nažalost ne iznajmljujemo za zabave.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Povijesna jezgra Schöneichea nalazi se u okrugu Kleinschönebeck. Selo je staro ulično selo iz vremena naseljavanja marke Brandenburg u prvoj polovici 13. stoljeća. Dugo rastegnuto zelenilo i razdjelna seoska ulica, s farmama s obje strane, još uvijek odaje strukturu farme bez posjeda koja je rasla kroz stoljeća. Kleinschönebeck je primjer relativno siromašnog sela, u kojem je u drugoj polovici 19. stoljeća zbog odvajanja (reorganizacije zemljišta) izgrađeno samo nekoliko veličanstvenih seoskih kuća. Seosko zelenilo Kleinschönebecka danas se zove Dorfaue i zaštićena je zgrada. Na seoskoj livadi nalazi se kuća iz 18. stoljeća, seoska crkva iz 15. stoljeća, okružena starim seoskim grobljem, starim vatrogasnim domom, seoskim ribnjakom i vrijednim starim drvećem. Noviji prizor može se otkriti na kraju Dorfauea - betonskog fragmenta Berlinskog zida.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2023

Andrea A. iz/od Tangerhütte

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutna preporuka

Naša putujuća grupa prijatelja, osam ljudi, bili su iznenađeni i oduševljeni ovim domom. Naš domaćin je u potpunosti razumio i implementirao koncept opuštenog odmora. Svaka soba ima svoju kupaonicu. Cijela kuća je napravljena od svijetlog drveta i ogromna je i luksuzna. Bazen, sauna i vrt premašuju naša očekivanja. Televizije su bile mali tehnički izazov. Nitko od nas nije uspio na zadovoljavajući način upravljati niti jednim od mnogih televizora u kući. Ali ni to nam nije bio prioritet. Željeli smo imati opuštajući odmor i mogli smo to! Preporučujem ovu kuću, iako mora ostati insajderski savjet! Sigurno ćemo se vratiti. Takvu priliku ne treba propustiti. Od sada su kuće za naša nadolazeća putovanja vrlo visokog standarda.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

travanj 2022

Hilke H. iz/od Magdeburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsno mjesto za timske događaje

Ostali smo s našom agencijom 4 dana u ovoj prekrasnoj kući i ponuđeno nam je sve što jedna agencija poželi: stolni nogomet, bazen, trampolin, stolni tenis, velika kuhinja s 2 perilice posuđa za zajedničko kuhanje i sunčalište s hladnjakom za piće za brainstorming i živa razmjena.

Hvala vam puno na ovom boravku dragi g. Ebeling.

prosinac 2018

Jochen iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Zemlja Božića

Kada čak i Erzgebirgeri dobrovoljno napuštaju Zemlju Božića da bi proveli najsvjetliji blagdanski festival u Berlinu, nešto mora biti u čaroliji ovog ugodnog doma. Ovo je savršeno mjesto za velika obiteljska okupljanja. Naše vrijeme ovdje bilo je prekratko...

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2017

Silke P. iz/od 09353

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno blago za cijelu obitelj

još jednom hvala puno na ovom prekrasnom dragulju koji ste vi i vaša obitelj stvorili. Proveli smo divan tjedan sa našom djecom, opuštajući se i igrajući se u velikom vrtu s bazenom, trampolinom, stolnim tenisom i badmintonom. Sve je bilo savršeno. Ova kuća nudi sve što vam treba za bezbrižan odmor. Nažalost, nismo koristili saunu jer smo svaki dan imali preko 28 stupnjeva i koristili smo veliki bazen za osvježenje (velika zabava). Svakako preporučujemo ovu kuću i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

studeni 2016

Julian E. iz/od 13627 Berlin

5,0
5 5 5 5

Rund um gut

Ich kann das Haus nur wärmstens empfehlen, es hat alles was man haben will.
Selbst bei minus 2 Grad konnten wir den Hot Tube und den Pool wunderbar nutzen.
Wir kommen gerne wieder und freuen uns auf das nächste Mal.
Lieben Dank!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

vielen lieben Dank für ihre freundlichen Worte.
Familie Ebeling

lipanj 2016

Mandy H. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5

Jederzeit wieder!

Wir waren bereits zum zweiten mal mit einer Gruppe in diesem wunderbaren Ferienhaus. Seit 2012 als wir das letzte Mal bei Ihnen waren, hat sich einiges getan und ist neu hinzugekommen. Alle Urlauber haben sich sehr wohl gefühlt und wollten gern noch länger bleiben. Wir kommen bestimmt mal wieder.
Mobile Behindertenhilfe aus Chemnitz

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

vielen herzlichen Dank
Dirk Ebeling + Team

lipanj 2016

Frank iz/od Jessen

5,0
5 5 5 5

Familientreffen und - urlaub

Es ist sehr schön, günstig gelegen. Vielseitige Freizeitgestaltung im Objekt, aber auch in und um Berlin. Alle Altersklassen von 2 - 56 Jahren waren begeistert. Danke! :-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

Viele Dank
Familie Ebeling

travanj 2016

Walter iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5

ein phänomenaler Urlaub

Wir sind erst 1 Tag wieder zuhause und möchten am liebsten sofort wieder zurück in dieses wunderbare Ferienhaus.

Wir waren mit der gesamten Familie dort (mit allen Kindern und Enkelkindern), es war einfach nur toll! Sehr sauber, sehr komfortabel, mit einem Wort: perfekt.

Alle Beteiligten haben einstimmig zu Protokoll gegeben: Dieses Haus ist sein Geld absolut wert, 5 Sterne sind eigentlich zu wenig…..

Vielen lieben Dank an die Familie Ebeling und herzliche Grüße aus Leipzig, Hamburg, Demmin, Zschortau, Stuttgart, Fellbach und Ludwigsburg!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

vielen lieben Dank
D. Ebeling

ožujak 2016

Susanne iz/od Magdeburg

5,0
5 5 5 5

schönes Haus für eine Gruppe

Wir haben in der Woche vor Ostern eine sehr schöne Zeit in diesem Ferienhaus verbracht. Durch die Beschreibungen und Bilder im Inserat wussten wir, welch schönes und komfortables Holzhaus wir vorfinden würden. Wir wurden nicht enttäuscht. Die Betreuung durch die Besitzer war sehr gut. Bei besserem Wetter hätten wir auch die Attraktionen im Garten intensiver genutzt.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

Dankeschön

rujan 2015

Sidney iz/od Magdeburg

5,0
5 5 5 5

tolle Location

Das Haus ist super. Die Aufteilung der Zimmer ist gerade wenn man mit viele Personen reist sehr angenehm. Jeder Familie hat ein eigenes Bad. Die Sauna, der Pool und das Badefass machen den Aufenthalt zum Wellnesserlebniss. Holz kann man sich günstig im nahelegen Baumarkt besorgen.Einkaufsmöglichkeiten sind ausreichend vorhanden.Das im Dorf gelegene Fischrestaurant können wir nur empfehlen. Wenn man vom stressigen Alltag abschalten will und mit Freunden und Familie Zeit verbringen möchte ist dieses Objekt sehr zu empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

Vielen herzlichen Dank .
Dirk Ebeling + Team

svibanj 2015

Jürgen iz/od Erfurt

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus mit einem Michelinstern

Auch unsere Urlaub liegt jetzt schon mehr als eine Woche zurück und der Alltag hat uns wieder voll im Griff.Trotzdem wollte ich Ihnen noch sagen was für eine wundervolle Woche wir in Ihrem Haus hatten.

Wäre das Haus der Natur ein Restaurant hätten Sie schon längst einen Michelinstern verdient! Es ist ein unglaubliches schönes Haus man kann sich nur wohl fühlen da.

Last but not least,nicht nur ein tolles Haus aber auch noch sehr nette Vermieter die sich sehr viel Mühe gegeben haben um unsere Familienurlaub zu einem rundum gelungenen Aufenthalt werden zu lassen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Ebeling:

Vielen herzlichen Dank
Dirk Ebeling + Team


kontakt

Tvrtka Ebeling
gospodin D. Ebeling

gospodin D. Ebeling

Dragi gosti, Mi smo obiteljska tvrtka i uvijek se trudimo da vaš boravak učinimo što ugodnijim. Molimo nemojte se ustručavati nazvati nas ako vam se nešto ne sviđa. Hvala Obitelj Ebeling


Dalji smještaji od gospodin D. Ebeling

Pokazati sve smještaje od gospodin D. Ebeling

ostale informacije

Broj objekta: 81082

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/81082.htm


«Luksuzna vila s bazenom u blizini Berlina» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina