Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Cuxhaven Duhnen Hohe Lith 3.28

Cuxhaven-Duhnen

maks.  6   Gosta/Gostiju
73m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
73m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

88.89% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

88.89% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

Radujte se ekskluzivno opremljenom ***** dvoetažnom apartmanu u blizini plaže s pogledom na more u Cuxhaven-Duhnenu za 6 osoba, do kojeg možete lako doći dizalom izravno s podzemnog parkirnog mjesta (visina ulaza 2 m).

Donja stambena etaža na 4. katu je bez prepreka. Dnevni boravak/blagovaonica/kuhinja, spavaća soba i kupaonica imaju vrata širine 1m, tako da gosti s hodalicama ili invalidskim kolicima također mogu udobno živjeti ovdje. U prostranom dnevnom boravku/blagovaonici s udobnim prostorom za sjedenje pronaći ćete veliki LCD 3D TV s 2 stakala, Blu-Ray DVD player i stereo sustav. Uključen je besplatni prijem na nebu. Ovdje u dnevnoj sobi, 2 osobe mogu spavati na kauču na razvlačenje s vlastitim madracem od hladne pjene. Blagovaonica je opremljena udobnim konzolnim stolicama za 6 osoba. Iz dnevnog boravka imate izravan pristup balkonu okrenutom prema sjeverozapadu s pogledom na more, Sjeverno more i otok Neuwerk.

Kuhinja je potpuno opremljena sa perilicom posuđa, staklokeramičkom pločom za kuhanje, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom, aparatom za kavu, tosterom, kuhalom za vodu, kuhalom za jaja, priborom za jelo i posuđem te čašama za 6 osoba, te loncima, tavama i svime što vam je potrebno za kuhanje.

Spavaća soba s ulaznim vratima širine 1 m sadrži bračni krevet na udobnoj visini s 2 odvojena madraca, prostrani ugradbeni ormar i TV ravnog ekrana s sky prijemom. Prozor se može zamračiti za miran san vanjskim roletama. Naš apartman je pogodan i za naše najmlađe sustanare. U apartmanu su dostupni dječji krevetić i stolica za hranjenje.

Kupaonica na donjoj etaži ima tuš u razini poda sa širokim potpuno staklenim vratima, tuš sjedalicu s 2 ručke, umivaonik (sa skraćenim sifonom za pristup invalidskim kolicima) i WC. Naravno, dostupno je i sušilo za kosu.

Donja etaža našeg apartmana za odmor je stoga uglavnom bez prepreka.

Gornja etaža nudi još jednu spavaću sobu, kupaonicu i ostavu.

Kroz panoramski krovni prozor možete uživati u fantastičnom pogledu na Sjeverno more. Međutim, također se može zamračiti vanjskim griljama na solarni pogon za miran san.

Kupaonica na gornjem katu ima vanjski prozor s (ograničenim) pogledom na more. Opremljen je WC-om, tuš kabinom i kadom, tako da nema uskih grla čak ni kad je stan potpuno zauzet.

Wellness zona sa saunom, parnom kupelji, infracrvenom kabinom i bazenom dostupna je našim gostima besplatno tijekom odmora u našim apartmanima za odmor u Cuxhaven-Duhnenu. Nažalost trenutno zatvoreno zbog korone.

I najbolje za kraj: u sezoni ležaljki za plažu od svibnja do rujna, naš apartman za odmor Cuxhaven-Duhnen Hohe Lith uključuje ležaljku za plažu koju možete besplatno koristiti na dijelu plaže Duhner.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.02 km

0.02 km

Zračna luka 100 km Bremen

100 km

Kolodvor 6 km Cuxhaven

6 km

Izlaz s autoceste 5 km Cuxhaven

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Naš apartman za odmor Cuxhaven-Duhnen Hohe Lith nalazi se na 4. i 5. katu u 3. fazi izgradnje rezidencije za odmor Hohe Lith u Cuxhaven-Duhnenu s poštanskom adresom:



Apartman Cuxhaven

High Lith No.

Cuxhavener Strasse 23

27476 Cuxhaven



Rezidencija za odmor Hohe Lith nalazi se u Cuxhaven-Duhnenu u ulici s mirnim prometom, samo 100 metara od plaže na Sjevernom moru.

Od apartmana do plaže idete preko ceste kroz šumicu, zatim preko nasipa i nalazite se na najljepšoj plaži Sjevernog mora. Cuxhaven na Sjevernom moru nudi posjetiteljima blatnjavi krajolik koji je jedinstven u svijetu i proglašen je UNESCO-vom svjetskom baštinom.

Duž cijele obale Cuxhaven-Duhner nalazi se najfinija bijela pješčana plaža.To je najduža kontinuirana pješčana plaža na kopnu Donje Saske.

Lučki objekti u Cuxhavenu polazište su za izlete brodom u Helgoland, Neuwerk ili banke tuljana.

Čak su i oni koji vole "velike brodove" ovdje u dobrim rukama, jer jedna od najprometnijih brodskih ruta na svijetu, Weltschifffahrtsweg, prolazi upravo ovdje kroz Cuxhaven. Ovuda prolaze svi brodovi koji žele ići u luku Hamburg ili kroz Kielski kanal. Zato svake godine ovdje možete vidjeti brodove koji prolaze.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Prema gradu Cuxhavenu, turistička pristojba (ili novo: doprinos gostiju) obavezna je tijekom cijele godine. Odgovarajuće kartice za goste izdajemo u našem uredu za iznajmljivanje.



Visoka sezona (, , i zajedno s gradom Cuxhaven) 2,80 €/dan/osoba.

Izvan sezone (izvan sezone) 1,80 €/dan/osoba.

Djeca do 16 godina, teški invalidi (100% GdB) i njihovi pratitelji (B) oslobođeni su plaćanja boravišne pristojbe.

Uvjeti poništenja:

  • bis zum 36. Tag vor Buchungsbeginn: 40,- € vom 35. bis zum 26. Tag vor Buchungsbeginn: 25 % des Mietpreises vom 25. bis zum 15. Tag vor Buchungsbeginn: 50 % des Mietpreises vom 14. bis zum Buchungsbeginn: 90 % des Mietpreises

ostale informacije:

Cuxhaven na Sjevernom moru nudi posjetiteljima blatnjavi krajolik koji je jedinstven u svijetu i proglašen je mjestom svjetske baštine UNESCO-a.

Iz naših apartmana za odmor u Cuxhaven-Duhnenu možete izravno krenuti na planinarenje po blatnjavoj ravnici. Međutim, obratite pažnju (apsolutno u vašem interesu) na vrijeme planinarenja po blatnoj ravnici.

Najfinija bijela pješčana plaža nalazi se duž cijele obale Cuxhaven-Duhner. To je najduža neprekinuta pješčana plaža na kopnu Donje Saske.

Lučki objekti u Cuxhavenu polazište su za izlete brodom u Helgoland, Neuwerk ili banke tuljana.

Čak su i oni koji vole "velike lonce" ovdje u dobrim rukama jer upravo ovdje prolazi jedan od najprometnijih brodskih pravaca na svijetu, World shipping route. Ovuda prolaze svi brodovi koji žele ići u luku Hamburg ili kroz Kielski kanal. Zato ovdje svake godine možete vidjeti oko 40.000 brodova koji prolaze.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.7 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2019

Rainer K. iz/od Oer-Erkenschwick

4,2
5 2.5 5 4
Prikaži njemački

Budite oprezni, ovaj stan nije prilagođen invalidskim kolicima

Stan smo iznajmili jer je reklamiran kao invalidski pristupačan sa simbolom invalidskih kolica jer je naša kćer u invalidskim kolicima i treba pomoć i izvan kolica. U kupaonici umivaonik definitivno nije bio pristupačan za invalidska kolica, tako da se osobna higijena mogla provoditi samo loše. U spavaćoj sobi prostor između ormara i kreveta bio je taman dovoljan za invalidska kolica. Da biste pomogli u prenošenju kreveta, morali ste se popeti preko kreveta. Nema rukohvata na WC školjki u kupaonici. Na balkonu tek preko stepenice. Vlasnik je jako loše postupio po našoj pritužbi, što je on rigorozno odbio. Sudoper je navodno ugradio stručnjak i visok je 77 cm. Nažalost, ovo se odnosi na gornji rub bazena. Nije se moglo voziti. Kod nas se kćer bez problema vozi ispod stola s donjim rubom visine 69 cm. Očekivao sam da će našu pritužbu ozbiljno shvatiti i možda provjeriti lokalni stanodavac. Nažalost to nije bio slučaj. Dakle zaključak: kao osoba s invaliditetom predaje ovaj inače lijep stan.

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Vielen Dank für die Bewertung. Daß die Höhe des Waschbeckens für den Rollstuhl Ihrer Tochter nicht paßte tut mir leid, aber ich hatte Ihnen zusammen mit dem Angebot den Link https://www.ferienwohnungen-cuxhaven.biz/hohe-lith-3-28/barrierefrei/ über die Barrierefreiheit der gemieteten Ferienwohnung gesandt, in welchem die Höhe des Waschbeckens mit 77 cm angegeben ist. Laut DIN 18040-1 darf ein mit Rollstuhl unterfahrbares Waschbecken nicht höher als 80 cm sein. Unsere Einbaumaße können also so falsch nicht sein, zumal es auch noch keine diesbezüglichen Beschwerden anderer Rollstuhlfahrer gegeben hat.
Die Schlafzimmertür ist 1 m breit. Die Betten sind leicht verrückbar. Ich will deshalb nicht ausschließen daß Ihr Vormieter die "Durchfahrtsbreite" verengt hat. Sie hätten die Betten nur zurückschieben brauchen. Die fehlenden Haltegriffe an der Toilette sowie die Stufe zum Balkon habe ich Ihnen bereits in o.a. Link mitgeteilt.
Ich sah deshalb keinen Grund Ihnen den unter Ihrer Drohung einer negativen Bewertung geforderten finanziellen Ausgleich zu leisten.

Mit freundlichen Grüßen

Bernhard Meyer

listopad 2018

Siegfried B. iz/od 29690 Schwarmstedt

5,0
5 5 5 5

Super Ferienwohnung

Man muß einfach für alles 8 Sterne geben
Es ist einfach nur SUPERGUT

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Recht vielen Dank für die super-gute Bewertung. Es hat uns sehr gefreut.

listopad 2018

Karin Z. iz/od 22523 Hamburg

5,0
5 5 5 5

Cuxhaven Duhnen Hohe Lith

Alles sehr zu unserer Zufriedenheit

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Vielen Dank für die gute Bewertung. Hat uns sehr gefreut.

rujan 2018

Marion iz/od Wipperfürth

5,0
5 5 5 5

Erholung nahe zur Strandpromenade

Ruhiges Haus, zentral gelegen.

Preporučeno za: Starije osobe

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Vielen Dank, wir freuen uns auch über kurze Bewertungen.

svibanj 2018

Bernd K. iz/od Werne

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrstan najam za odmor

Ostali smo 10 dana u ovom prekrasnom smještaju i dolazimo u Cuxhaven već 30 godina, ali ovaj apartman sa svim detaljima bio je najbolji koji smo ikada imali. Ljubaznost vlasnika odrazila se na to jesu li to bili ljubazni ljudi iz H&P Touristik ili domar, gospodin Kiefer, koji je uvijek bio spreman pomoći. Ukupna slika bila je točna. Za nas je bilo dobro što je stan prilagođen osobama s invaliditetom. Nadamo se da ćemo sljedeće godine ponovno dobiti ovaj stan. Bilo je jednostavno sjajno. Veliko hvala obitelji Mayer i srdačan pozdrav

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

vielen Dank für Ihre lieben Worte. Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen bei uns so gut gefallen hat und erwarten Sie nächstes Jahr natürlich gerne wieder. Sie wissen ja, wo Sie uns erreichen können. Auch Ihnen vielen Dank und ganz liebe Grüße.

listopad 2017

Myriam K. iz/od Oerlinghausen

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Beste Ferienwohnung sehr gemütlich und man fühlt sich von Anfang an wie zu Hause.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Vielen Dank für die gute Bewertung. Kommen Sie gerne wieder.

rujan 2017

Roswitha T. iz/od Friesoythe Altenoythe

5,0
5 5 5 5

Super toll.

Super tolle Anlage. Sehr sauber und gemütlich eingerichtete Wohnung. Sehr zentral. Immer gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Vielen Dank für die super Bewertung. Kommen Sie immer gerne wieder zu uns.

rujan 2017

Hartmut V. iz/od 49661 Cloppenburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Dođite i odmor počinje :)

Odličan stan na 2 etaže, dobro i potpuno opremljen u relativno novoj kući, blizu mora. Nažalost, bili smo samo nekoliko dana u rujnu, ali sve je bilo u redu, uključujući i vrijeme. U apartmanu ćete se dobro smjestiti i po lošem vremenu! Dostupno je podzemno parkirno mjesto, a na plaži je također osigurana ležaljka. Apartman možemo preporučiti bez oklijevanja i sigurno ćemo se i sami vratiti :)

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Recht vielen Dank. So eine schöne Bewertung erhält man ja nicht so oft. Wir freuen uns wirklich sehr darüber !

rujan 2016

P. M. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5

sehr gerne wieder

Es hat uns hier sehr gut gefallen. Die Lage ist fantastisch gut und die Wohnung sehr gemütlich eingerichtet. Wir kommen wieder !

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Meyer:

Hallo und recht vielen Dank für die gute Bewertung. Wir freuen uns auf Ihre nächste Buchung.


kontakt

gospodin B. Meyer

gospodin B. Meyer

Dragi gosti blagdana, Živimo u Bremenu i uvijek smo uživali provoditi odmor u Cuxhaven-Duhnenu. Kad se ukazala prilika, kupili smo i opremili ovaj stan. Sada ga rado iznajmljujemo drugim ljubiteljima Cuxhavena i želimo vam prekrasan odmor na Sjevernom moru. Renate i Bernhard Meyer


Dalji smještaji od gospodin B. Meyer


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 81108

Posljednje ažuriranje: 07.02.2024

Oglas je online od: 8 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/81108.htm

Gospodin Bernhard Meyer

Karl-Marx-Str. 8

28279 Bremen

0049 (0)421 837049


«Cuxhaven Duhnen Hohe Lith 3.28» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina