Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor na jezeru Labenz

Mecklenburg Lake District, Sternberger Lake District, sjeverozapadni Mecklenburg, Mecklenburg-Schwer

maks.  3   Gosta/Gostiju
30m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
30m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

177 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

177 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Moderno uređena kuća sa svojim zelenim krovom osigurava ugodnu životnu klimu u svako godišnje doba. Radijatori toplinskih valova također podržavaju zdravu klimu u prostoriji. Veliki prozori koji gledaju na jezero osiguravaju puno svjetla u kući.



Dnevni boravak s integriranom kuhinjom ima kauč na razvlačenje (širine 1,60 m), blagovaonicu i SAT TV, igrice i knjige za zabavu. Kuhinja je opremljena hladnjakom, zamrzivačem, aparatom za kavu, tosterom, kuhalom za vodu, štednjakom na 4 ploče, pećnicom i svim posuđem za kuhanje. Spavaća soba ima krevet na potkrovlje od drvene grede. U prizemlju se nalazi bračni krevet širine 1,60 m, a na katu krevet za jednu osobu širine 0,90 m. Komarnici i zamračne rolete osiguravaju miran san. Kupaonica ima tuš, umivaonik, WC, sušilo za kosu i prozor.



Ispred kuće se nalazi velika terasa okrenuta prema jugu i jezeru. Terasa je natkrivena i opremljena garniturama za sjedenje, ležaljkama i roštiljem. Svoje bicikle možete sigurno zaključati u podrum. Besplatan parking je neposredno ispred kuće. Vaš pas je vrlo dobrodošao. Za malu djecu rado ćemo besplatno osigurati dječju stolicu i putni krevetić. Također ćemo vam rado osigurati posteljinu i ručnike uz nadoplatu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)
krevet na potkrovlju (90x200 cm)
kuhinja s dnevnim boravkom
kauč (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 45 km Rostock Laage

45 km

Kolodvor 4 km Bahnhof Warin

4 km

Izlaz s autoceste 13 km A14 Jesendorf

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi na maloj južnoj strani prema Groß Labenzer See. Krajolik oko kuće karakterizira čista priroda. Ribiči, ljubitelji vode i prirode, ali i biciklisti ovdje će se osjećati kao kod kuće. Ali regija također nudi bezbroj aktivnosti za slobodno vrijeme i izletišta. Groß Labenzer See, pristanište i iznajmljivanje čamaca udaljeni su samo 100 m. Plaža/kupalište sa snack barom, dječjim igralištem, stolnim tenisom i igralištem za odbojku udaljeno je 300 m. Za nekoliko stotina metara nalaze se ribnjaci s ribom za prodaju. Ovdje možete dobiti i dozvole za ribolov. Supermarketi, restorani, ljekarne, liječnici, banke, iznajmljivači bicikala, benzinske postaje, pekare itd. nalaze se u Warinu, udaljenom oko 3 km.



Od kuće možete započeti pješačke i biciklističke ture kroz prirodni rezervat Sternberger Seenland. Ogromno šumsko i jezersko područje parka prirode počinje samo 100 m od kuće. Možete otkriti gotovo 100 jezera, rijeka, muzeja, odmorišta i kupališta, kafića, umjetničkih galerija, ugodnih gostionica, vodenica, središta parkova prirode, lončarskih tvornica i još mnogo toga.



U regiji možete ići na ture kanuom, šetnje ljekovitim biljem, vožnju kočijom, izlete čamcem ili izlete brodom. Zoološki vrt u hanzeatskom gradu Wismaru ili Schwerinu, šuma za penjanje i TV toranj u Schwerinu, Kinderland Mumpitz u Wismaru ili avanturistički bazen sa saunama u Wonnemaru u Wismaru idealni su za obitelji. Gusarsko kazalište na otvorenom u Grevesmühlenu i park prirode i okoliša u Güstrowu također se toplo preporučuju. Hanzeatski grad Wismar i prekrasne plaže Baltičkog mora udaljeni su oko 30 km. Glavni grad pokrajine Schwerin, s jednim od najljepših dvoraca u Njemačkoj, udaljen je oko 40 km.



Želimo vam ugodan odmor u parku prirode Sernberger Seenland.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

- 1 kućni ljubimac dozvoljen

- Djeca do 3 godine borave besplatno

- nema boravišne pristojbe

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Sicher und sorgenfrei buchen in Coronazeiten: Sofern ein deutschlandweites bzw. landesweites Beherbergungsverbot aufgrund von COVID-19 gilt, kann Ihre Buchung in diesem Zeitraum kostenfrei storniert oder umgebucht werden. Wir bieten Ihnen bei Buchung zudem eine preiswerte Reiserücktrittsversicherung mit Corona-Schutz an. (Stiftung Warentest Testsieger). Stornierungsbedingungen: Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen Nachmieter zu benennen oder wir einen Nachmieter finden, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, sind folgende Kosten (abzüglich ersparter Aufwendungen) als Entschädigung zu leisten. Kündigung vor Mietantritt: – Stornierung mehr als 42 Tage vor Mietbeginn: kostenfrei – Stornierung 42-29 Tage vor Mietbeginn: 30 % vom Mietpreis – Stornierung 28-15 Tage vor Mietbeginn: 60 % vom Mietpreis – Stornierung 14-0 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises

ostale informacije:

Naša usluga za vas:

U ponudi imamo nekoliko kuća za odmor i apartmana. Svi se nalaze u regiji Mecklenburg-Schwerin u blizini vode. Ukoliko ovaj smještaj nije dostupan, poslat ćemo Vam alternativnu ponudu.



Upitati na telefon 0385/77883851.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.3 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.6 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Daniela S. iz/od Klobikauer Straße 33, 06217 Merseburg

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub

Wer etwas Ruhe und Erholung möchte,ist hier genau richtig. Die Unterkunft liegt ruhig und nah zum See.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2023

Hartmut S. iz/od Techau

4,2
4 4 4 4 5

Zu empfehlen

Schönes und sauberes Häuschen am Hang. Ausgedehnte Spaziergänge in der Natur rund um den Labenzer See. Man kann seine Ruhe genießen. Wir haben nur nette Nachbarn kennengelernt.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2023

Maria P. iz/od Duisburg

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uživajte u prirodi i miru

Za nas (par u 60-ima s havaneskim psom) bile su to 2 predivna tjedna odmora s puno mira, prirode i vrlo ljubaznih susjeda. Zahvaljujući opisu i slikama koje nam je dala vlasnica, lako smo pronašli kuću. Kuća je mala, ali pruža dovoljno prostora i slobode za kretanje, čak i kad je loše vrijeme. Kuća je vrlo svijetla zbog mnogo prozora. Velika kupaonica. Pogled iz kreveta na zelenilo. Namještaj je dobro osmišljen. Sve je vrlo čisto. Samo bismo željeli malo veći hladnjak. Svježe povrće, kobasice, meso, piće... to je bilo vrlo tesno. Inače, sve je bilo fantastično! U kuhinji je sve bilo dostupno. Dovoljno pribora, šalica, tanjura, zdjela i sve što vam inače treba za kuhanje. Čak su bile tu i velike šalice (šalice). Terasa se može dobro koristiti i ako pada kiša, zbog nadstrešnice.

Nema WiFi-ja i prijem mobilnog je, ovisno o mreži, umjeren ili uopće ne postoji. Nama to nije smetalo. U Warinu, na turističkom informativnom centru, prijem je prilično dobar i tamo se možete povezati na WiFi. Vrlo ljubazni ljudi na turističkom informativnom centru.

Do jezera je samo nekoliko koraka i tamo se može super skočiti u vodu pored mola, čak i s psom. Plaža je odmah pored. Kao i sve tamo, i to je vrlo njegovano i čisto. Tamo psi nemaju pristup. Kuća također ima čamac s kojim se može koristiti.

Ako volite netaknutu prirodu i mir, ovdje ste na pravom mjestu. Međutim, ovdje vam treba automobil. Nema trgovina u neposrednoj blizini (udaljeno oko 4 km). Voziti bicikl ovdje se preporučuje samo s E-biciklom, jer je vrlo brdovito. Ili morate biti u odličnoj fizičkoj kondiciji.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2023

Gerlach U. iz/od 74239 Hardthausen

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mir i predivna priroda

Smještaj je bio čist i dovoljno dobro opremljen, kao što je opisano i prikazano na fotografijama.
Mogli smo u bilo kojem trenutku kontaktirati vlasnicu i naručiti dodatne ručnike.
Ako tražite mir i netaknutu prirodu, ovo je pravo mjesto za vas! Dobro održena dječja igrališta i plaža su u neposrednoj blizini i pozivaju na igru i kupanje.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2023

Arlyn M. iz/od Höring 5, 21775 Steinau

3,8
3 4 5 4 3

Kurztrip nach Meck'Pomm =)

Wir waren 3 Erwachsenen und ein Hund (Dackel).
Ich würde nicht empfehlen diese Unterkunft mit einem großen Hund zu buchen.
Die Unterkunft ist sehr klein.

Wir hatten Glück mit dem Wetter, sodass wir dauerhaft draußen sitzen und bspw. auch essen konnten.
Somit konnten wir den Esstisch im Haus als Ablage und zum kochen (Vorbereitungen etc.) nutzen.
Andernfalls wäre kochen etwas schwierig, da die Küche keine Arbeitsfläche hat.

Die Küchenutensilien sind teilweise genau für drei Personen (z.B. 3 Tassen).
Außerdem müssten einige Utensilien ausgetauscht werden (z.B. Plastikschalen, Kochlöffel)
Damit wollten wir teilweise nicht kochen...

Was auch ärgerlich war, die Information/der Minimarkt war trotz ausgehängter Öffnungszeiten nicht geöffnet.

Die Bademöglichkeit für den Hund war der 100m entfernte Steg. Auf der Rasenfläche davor konnte man sich aufgrund der Hinterlassenschaften einiger Wildgänse nicht niederlassen, sodass man sich mit allen anderen Urlaubern mit Hunden den Steg teilen musste. Den Zugang zum See über den Spielplatz darf man mit Hund nicht betreten/nutzen. Das hatte ich mir anders vorgestellt.

Ansonsten hatten wir einen schönen Urlaub mit sehr viel Ruhe.
Die Nachbar waren alle sehr nett und hilfsbereit.
Wenn wir eine Frage hatten konnten wir die Besitzerin der Unterkunft kontaktieren und wir bekamen sehr schnell eine Rückmeldung.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe

Odgovor iznajmljivača gospodin G. Schlutt:

Sehr geehrter Gast,
vielen Dank für die Bewertung. Es freut uns, dass Sie einen schönen Urlaub hatten. Es ist richtig, dass das Haus mit 30 m² vom Platz begrenzt ist. Die Küche bietet nur eine kleine Arbeitsfläche. Der Esstisch ist jedoch ausreichend groß um diesen alternativ als Arbeitsfläche zu nutzen. Die Küchenutensilien werden wir überprüfen. Danke für den Hinweis. Bezüglich des Minimarktes und der Hinterlassenschaften der Wildgänse haben wir keinen Einfluss, da diese nicht von uns betrieben werden. Wir hoffen, dass Sie sich gut erholen konnten und die Zeit am Groß Labenzer See genossen haben.
Viele Grüße
Gunnar Schlutt

lipanj 2023

Gerd U. iz/od Mühlhausen

4,4
4 4 4 5 5

urlaub

gerne wieder

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2023

Reinhard W. iz/od Leipzig

4,6
5 5 3 5 5
Prikaži njemački

Kuća Labenzer See 5

Bili smo vrlo zadovoljni i
uživali smo u lijepoj terasi.
Sve je bilo u skladu s našim
očekivanjima u bungalovu.
Čamac i mali pomorski mol
su dostupni. Do Wismara i
Schwerina je samo skok mačke.
Sve je super.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2023

Katrin R. iz/od 04749 Jahnatal

5,0
5 5 5 5 5

Erholungsurlaub

Klein und fein, super Lage, ruhige Gegend.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Ivonne K. iz/od Hamburg

4,6
4 5 5 5 4

perfekte Lage

Sehr hübscher Bungalow mit großer Terrasse, die zum verweilen einlädt
Die Lage ist ideal - nur ein paar Schritte zum See. Dadurch perfekt zum Kanu fahren oder SUPen, was ich auch ausgiebig getan habe.
Ich komme sicherlich wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor za samce

kolovoz 2021

Jens B. iz/od Hasbergen

5,0
5 5 5 5 5

Super schönes Ferienhaus

Super für Familien mit Kindern und Hund .
Sehr sauber und gepflegt .
Nette Betreuung durch den Vermieter und viele Freizeitangebote .
Gerne wieder !!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

prosinac 2017

Andrea K. iz/od 21033

3,9
2.5 5 3 5

Einfaches Haus in wunderschöner Lage

Wir hatten einen ruhigen Urlaub mit Hund in einem einfachen Haus in wunderschöner Lage.
Ich kann das Haus empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2017

Fred O. iz/od 13125 Berlin

4,3
4 4 5 4

pure Erholung

Gute und ruhige Lage, sehr saubers Häuschen. Ideal zum Angeln-, Baden und Wandern/Radeln.
Kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2017

Christin iz/od 16341

4,5
5 5 5 3

Klein aber fein

Der Bungalow, ist wirklich sehr sauber und praktisch eingerichtet.
Jeder Raus ist mit Infarotheizkörpern ausgestattet. Das gesamte Grundstück ist umzäunt, der Bumgalow selbst aber nicht, wer also mit Hund anreist, kann ich nicht mal eben vor die Tür lassen, da rings herum andere nicht umzäunte Bungalows stehen.

Ansonsten ist die Lage für Baden mit dem Hund cxa 100m entfernt und für Kinder und Reisende ohne Hund das Starndbad 200m entfernt (Hund sind dort nicht erlaubt)

Eine Anreise ohne Auto ist kaum zu empfehlen, da es wirklich sehr abgelegn liegt ohne Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe.

svibanj 2017

Cristina M. iz/od 46419 Isselburg

5,0
5 5 5 5

Perfekt

Sehr sauber mit viel Liebe eingerichtet sehr schöne und ruhige Lage keine 200 m zum See. Ideal zum entspannen, laufen oder radeln. Wir werden wieder kommen

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

prosinac 2016

Marina B. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

Das Häuschen ist sehr hübsch und sauber, ganz modern eingerichtet, die Betten waren auch neu und sehr bequem.
Es war alles vorhanden was man braucht. Wir waren über Silvester hier und haben die Ruhe sehr genossen, auch unser Hund hat sich sehr wohlgefühlt. Die Umgebung und Landschaft ist sehr schön und man kann sich gut erholen. Die Vermieterin ist sehr nett und kümmerte sich gut um uns. Es ist auch von der Lage aus ein guter Ausgangspunkt für Ausflüge an die Ostsee und nach Schwerin. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2016

Manuela P. iz/od Privat

5,0
5 5 5 5

Auch an Wintertagen ist es hier wie im Urlaub.

Herrliche Ruhe, einpaar Vögel singen und ein schöner Blick auf den See und den Wald. Dazu ist das kleine Häuschen liebevoll und praktisch eingerichtet und sehr sauber! Die Tage hier haben mir gut gefallen. Bestimmt komme ich wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Seeurlaub-MV.de
gospodin G. Schlutt

gospodin G. Schlutt

Već dugi niz godina iznajmljujem i posredujem nekretnine za odmor. Moja tvrtka Seeurlaub-MV.de specijalizirana je za uređenje i podršku apartmanima, kućama za odmor i sobama u blizini jezera u regiji Mecklenburg-Schwerin. Kod nas možete iznajmiti provjereni i djelomično samostalni smještaj.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 84358

Posljednje ažuriranje: 28.02.2024

Oglas je online od: 7 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/84358.htm

Gospodin Gunnar Schlutt

Zum Park 2

19243 Boddin

0049(0) 038577883851


«Kuća za odmor na jezeru Labenz» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina