Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Anna

Liguria, Riviera di Ponente, Riviera dei Fiori, Riviera, Imperia, Porto Maurizio

maks.  5   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

56 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 84 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

56 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Elegantna odmor Villa Anna Rosa nalazi se na prvom katu novoizgrađene vile u zaleđu Imperia, na kraju malog planinskog sela Artallo.
Nakon kratkog, ali navijanje vožnje od mora do planina, koju su nagrađeni s prekrasnim pogledom na more. Ova mala dolina otvara poput amfiteatra prema Sredozemnom moru, ovaj sjaji u podnožju planine dovoljno blizu da se dirati. To je san: nema slike mogu igrati, morate to vidjeti. Svjetlo show je neodoljiv bilo koje doba dana, na jasan dan možete čak i vidjeti Korzici.
Kuća je okružena na sunčanoj padini s otvorenim, nesmetanim pogledom uređenom okućnicom. Na 4000 qm, ograđeno tereni su 3 kuće obitelji distribuiraju isključivo Villa Anna Rosa ima 150 m² vrt s privatnim vrata.
Možete doći u stan kroz odvojeni, ulaz prizemnog. Prostran, light-punjeni dnevni boravak sastoji se od verande, kao što su blagovaonom iz koje se pruža pogled na more kroz velike prozore u bilo kojem trenutku. Na terasi se nalazi uz otvoreni dnevni boravak s kaminom i dvije udobne sofe. Ovdje se možete opustiti, čitati i provesti duge večeri u hladnijim mjesecima.
Tu je i TV s međunarodnim kanalima i dobro funkcioniranje internetske veze.

Jedna spavaća soba je opremljena bračnim krevetom (160 x 200 cm) i ima izlaz na balkon. Ovdje možete uživati ​​u prvim zrakama sunca i pijete prvu šalicu kave, kad je ostatak obitelji je još uvijek spava.
U drugoj spavaćoj sobi naći ćete na izvlačenje, koji se može koristiti kao krevet za jednu osobu, kao i bračni krevet (180 x 200). Osim toga, tu je i sklopivi krevet, to se može u svakoj sobi, po želji, može se to učiniti.

U obje sobe postoji dovoljno ormari i dressers za svoje osobne stvari.

U izuzetno dobro opremljenu kuhinju ćete osim štednjak, perilicu suđa i veliki hladnjak naći cijeli niz kućanskih aparata kao što su: miješalica, kuhalo za vodu, sokovnik itd amaterski kuhari će biti oduševljeni.

U kupaonici ćete pronaći tuš i kadu, tu je i perilica rublja.
Kuća se isporučuje s grijanjem plina, grijanja naplaćuje se prema potrošnji.

Imate prekrasan privatni vrt na raspolaganju. To je opremljen sa suncem liga i vrtnom garniturom. U malom paviljonu ima ugljen roštilj i pizza peći.
Objekt je iznajmljuju za godina od strane svjetski poznatog agencije "Inter Chalet", postigavši ​​samo najbolje kritike.
Villa Anna Rosa je jedini stan u kući. Možete voziti do kuće i ostaviti svoje vozilo na privatnom, ograđenom parkiralištu.

Na 4000 metara kvadratnih okućnice nalazi u susjednim kućama također druga 2 apartmana: Casetta Sofia i Casa Alessia. To je idealan način za provesti odmor s velikom obitelji ili grupu prijatelja, bez žrtvovanja privatnost.
Broj licence ili registracije: 008031-LT-0447

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 90 km Nizza

90 km

Kolodvor 6 km Imperia Porto Maurzio

6 km

Izlaz s autoceste 4 km Imperia Est

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan se nalazi u samostojećoj kući u neposrednoj blizini slikovitog sela Artallo, u zaleđu Imperia Porto Maurizio. Novoizgrađena kuća u osami usred velikog vrta s predivnim pogledom na more. Artallo je vrlo lijepa, ležeći na sunčanom brežuljku sela. Stare kuće su smješteni u impozantne barokne crkve. Središnje mjesto ovog predgrađu Imperia može doći oba zaleđe s obalom vrlo brzo.
Obližnji plaže Porto Maurizio u Borgo princ četvrti su uglavnom javni Sandstä Imperial Oneglia će vidjeti slikovite plaže u Kiel.
Imperia se sastoji od dva okruga, koje su bile stoljećima nezavisnih gradova. Jedan Porto Maurizio, obilježio je ruralni kulture, trgovine i plemstva, drugi Oneglia od strane industrije i luke. Stari grad Porto Maurizio, Parasio, ima gotovo potpuno očuvane srednjovjekovne strukture, planina kuća sa zamršene ulice, stubišta i podzemne željeznice. Sve je vrlo romantičan, autentična, a ne "totrestauriert" sreću. Porto Maurizio ima i lijepu malu luku i lijepe pješčane plaže. U četvrtak tamo na glavnoj ulici Via Cascione tržišno.
Oneglia ipak polako prošlo od njegove industrijske prošlosti i postaje trendy, šik grad. Zatvaranje tvornice, u luci se brzo razvija vrlo dobre restorane i barove. Osim ribarskim brodovima gdje još uvijek možete kupiti svježu ribu, sve su luksuzne jahte. Prekrasna Via Bonfante sa svojim arkadama je uvijek zanimljivo. Postoje vrlo dobri hrane trgovine, butici i kafići. Dva puta tjedno srijedom i subotom postoji velika tržišta u Oneglia. Ovdje ćete naći sve, od stolnjacima, cvijećem i torbe za Palma šunke.
Iz Imperial, to nije daleko u Monaco, Monte Carlo ili Genove, Bordighera i Sanremo.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Trošak plina, vode, struje i posteljine je 10, - po noći.
Grijanje se naplaćuje prema potrošnji, prema brojila. 1 m3 plina košta u Liguriji oko 6, - Euro.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 84 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Postoje dva načina da dođete kući: malo uska ulica s Imperia Porto Maurizio i mnogo praktičniji od Imperial Oneglia. Kuća se nalazi na brežuljku na pola puta između dvije ruke Imperia.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2018

Axel D. iz/od 58636 Iserlohn

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Villa Anna, blizu Artalla (Imperia - Porto Maurizio)

U središtu prostranog vrta u kojem rastu maslinova stabla, agrumi i mnoge druge njegovane biljke smještena je kuća s apartmanom za odmor Villa Anna. Dogovor s vlasnicom je odlično funkcionirao; doček i objašnjenja o objektu su bili razumljivi i dovoljni. Vlasnica je uvijek dostupna putem mobitela. Sve je uredno, vrlo održavano i čisto te odgovara opisu. Dolazak preko dugačkog dijela vrlo uske i strme ceste je - kad se na nju naviknete - povezan s ciljem spektakularnog pogleda na Porto Maurizio i Ligursko more. Cijeli prostor stana, uključujući vrt, nalazi se na jednoj razini (samo pristup ulaznim vratima i natkriveno mjesto za roštilj imaju stepenice) i time je pogodan i za osobe s ograničenom pokretljivošću. U objektu i vrtu postoje kamini - međutim, premalo količine prevelikih komada drva masline otežava upotrebu tih vatraža. Nažalost, nismo uspjeli nabaviti "normalno" drva za kamin. Treba biti svjestan da je za odabir ovog objekta nužan automobil, jer na ovu brdsku lokaciju ne voze javni prijevozni sredstva. Ali zato je tiho, a u nekoliko minuta ste u supermarketu (npr. Conad), gdje na parkiralištu možete popiti izvrsnu kavu za 1 €, kao i na plažama u Porto Mauriziju (Borgo Marina ili Borgo Foce). Zbog toga nam je oproštaj bio težak. Rado se vraćamo!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2017

Stock B. iz/od 40163

5,0
5 5 5 5

Great Location for your Holidays

We stayed in Villa Anna for a week and enyoyed every minute. It is a calm place on a hill overlooking the olive trees and with a magnificent view of San Maurizio and the Mediterranian Sea. The house itself is well equipped with everything you need for a cosy stay and good cooking. The lady of the house was very friendly and offered help to meet our wishes.
We will remember our first visit to Liguria and will definitely come back.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2017

Conrad iz/od 8632 Tann

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer Blick auf Porto Maurizio und aufs Meer

Grosszügige Wohnung mit wunderbarer Aussicht und sehr gepflegtem Garten, bestens ausgestattet. Für uns gute Basis für Ausflüge und Wanderungen in der näheren und weiteren Umgebung.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2017

Herbert A. iz/od Wien

4,8
4 5 5 5

Haben uns sehr wohl gefühlt

Das Haus war sehr sauber und die Eigentümerin sehr bemüht uns alle Wünsche zu erfüllen.
Wir können mit guten Gewissen, das Haus jederzeit weiter empfehlen.
Die Aussicht und die Lage ist ausgezeichnet.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Jonas iz/od 77933

5,0
5 5 5 5

Herrlich !

Wir haben in der Villa Anna zwei wundervolle Wochen verbracht.

Super schöne Wohnung mit unbeschreiblichem Blick über die Olivenberge aufs Meer.

Alles sehr großzügig und sauber. Tolle Küche mit allem was man braucht.

Das absolute Highlight ist der riesige Garten. Hier auf den Liegestuhl abends einen Vino Bianco zu trinken ist einfach herrlich.

Wir waren schon oft in Ferienwohnungen, aber eine so tolle und herzliche Gastgeberin hatten wir bis jetzt noch nicht. Kinderlieb und hilfsbereit. Wir hatten einen Motorschaden an unserem Auto und Anna hat sich um alles gekümmert. Viele herzlichen Dank für die tolle Zeit.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2017

Tanja S. iz/od 02791 Oderwitz

5,0
5 5 5 5

Herrliche Unterkunft für die ganze Familie!

Die Wohnung ist sehr gut ausgestattet und geräumig. Mit der Gartenfläche inklusive Grillplatz kann man auch einen angenehmen Abend verbringen, ohne bis in die Stadt zu fahren. Das Grundstück ist nur mit Schlüssel zugängig und abgesichert.
Anna, die Vermieterin, ist äußerst zuverlässig, pünktlich und flexibel, sodass wir schon zum zweiten Mal unseren Urlaub bei ihr verbracht haben. Nachts ist es ruhig und es kühlt sich auch etwas ab, sodass man angenehm schlafen kann.
Von der Wohnung aus ist man mit Auto in kuzer Zeit am Strand, auf der Autobahn oder bei der nächsten Sehenswürdigkeit. Die Altstadt von Imperia, Porto Maurizio, ist sehr romantisch, wer es moderner mag und shoppen will, sollte sich den Stadtteil Oneglia anschauen.
Die Auffahrt zur Wohnung ist typisch italienisch und am Anfang abenteuerlich. Zu empfehlen ist die Zufahrt von Oneglia her, so wie es auch Anna beschreiben wird.
Wir haben uns sehr wohlgefühlt und werden mit Sicherheit nicht zum letzten Mal in der Villa Anna Urlaub gemacht haben!
Nochmals vielen Dank für die schöne Zeit :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2016

Katja W. iz/od Düsseldorf

4,8
5 5 5 4

Sehr schöne Wohnung mit Meerblick

Wir waren sehr zufrieden. Die Wohnung ist sauber und gepflegt, die Vermieterin sehr nett.
Die Lage ist ruhig, die Anfartsstraße etwas eng.
Idealer Ausgangspunkt für die Touren durch Ligurien, auch nach Monaco ist es nicht weit.
Sehr zu empfehlen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka ExtraVergine
gospođa M. Klaus

gospođa M. Klaus

Dalji smještaji od gospođa M. Klaus

Pokazati sve smještaje od gospođa M. Klaus

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 90390

Posljednje ažuriranje: 25.10.2023

Oglas je online od: 7 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/90390.htm


«Villa Anna» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 84 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina