Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bad Berleburg

maks.  12   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
6 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
200m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

37 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

37 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Naša s ljubavlju obnovljena stara drvena kuća sa 200 četvornih metara stambenog prostora nudi obilje prostora za smještaj 12 osoba. Dekor je mješavina starinskog i novog namještaja. Vrlo dobro opremljena kuhinja opremljena je svim sadržajima. Susjedna blagovaonica poziva vas da jedete zajedno. U dnevnom boravku i blagovaonici nalaze se pametni televizori i igraće konzole te knjige i društvene igre. Pozdravni balkon ima izravan pristup vrtu. Ima 6 spavaćih soba, 2 kupaonice i 1 gostinjski WC. Parkiranje je moguće izravno kod kuće. Posteljina, ručnici i kuhinjske krpe uključeni su u cijenu, kao i struja, voda i WiFi. Perilica i sušilica su vam na raspolaganju. U podrumu je stolni nogomet i još uvijek ima dovoljno mjesta za spremanje skija i bicikala, a tu su i sanjke koje se mogu koristiti zimi. Na zahtjev, 2 dječja kreveta i 2 visoka stolca za sjedenje dostupni su besplatno.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 17 km

17 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 84 km Paderborn-Lippstadt

84 km

Kolodvor 1 km Bahnhof Bad Berleburg

1 km

Izlaz s autoceste 42 km Kreuztal

42 km


Mjesto i položaj smještaja

Bad Berleburg je samo 20 -ak kilometara od Winterberga, ali je mnogo mirniji. To ima prednost što nismo toliko pretrpani u našem malom gradu, osobito zimi, i još uvijek možemo koristiti sve zabavne atrakcije Sauerlanda. No, na licu mjesta ima i mnogo toga za otkriti. Dvorac Berleburger, koji je samo nekoliko metara od naše kuće za odmor, svakako vrijedi posjetiti. Još uvijek nastanjuje obitelj Sayn - Wittgenstein i vrlo je bliska danskoj kraljevskoj obitelji. U susjednom dvorcu možete također vidjeti princezu Nathalie kako jaše na konju tijekom šetnje.
Osim šumske skulpturalne staze, koja vodi ispred ulaznih vrata, u prostranim šumama postoji mnogo drugih pješačkih staza. Ovo naravno uključuje Rothaarsteig, ali i manje poznate pješačke staze koje djeci ne samo da nude nove mogućnosti za otkrivanje. Jedna od glavnih atrakcija su bizoni. Osim slobodnog stada, postoji i jedno u velikom ograđenom prostoru. Tamo možete upoznati ove impresivne životinje sami ili s vodičem.
Popularno je Berleburger Christmas Time Travel koje se održava drugog vikenda u prosincu, nekoliko minuta hoda od kuće za odmor. No, sela u okolici Bad Berleburga u ovo doba imaju i prekrasne male božićne tržnice. Osim toga, posjetitelj će pronaći rudnik škriljevca, kovačnicu, rotacijski koite i mnoge male povijesne kapele koje vrijedi posjetiti.
Ako vam se sviđa malo sportskije, pronaći ćete golf, jahanje i plivanje, kao i stijenu za penjanje. Brdski biciklizam također je opcija i moguć je gotovo svugdje na stazama. Kad padne snijeg, djeca će pronaći livade za sanjkanje koje su na pješačkoj udaljenosti. Tada će se staze ponovno uređivati posvuda u Wittgensteinu.
Blizina naše lijepe kuće za odmor Hochsauerland rado se koristi. Panoramski most u Winterbergu svakako vrijedi vidjeti. Tu je i park za brdske bicikle i šuma za penjanje. Igrališta za mini golf, staze za karting, ljetne sanjkališta, zabavni parkovi, parkovi za životinje i još mnogo toga mami vas svojim atrakcijama. Još jedan savjet za avanturističke vodene štakore: novi wakeboard i objekt za skijanje na vodi na najvišem rezervoaru NRW -a u Silbachu ili AquaMagis u Plettenbergu.
Raznolikost pružaju i izleti u susjedni Hessen. Stari sveučilišni grad Marburg ili narančasti grad Dillenburg vrijedni su posjeta. Nadalje, rezervoari pozivaju po toplom vremenu. Odmah nakon toga vrijedi posjetiti spilju Atta, najveću stalaktitnu špilju u Njemačkoj. U kući za odmor nalaze se letci. Rado ću vam pomoći ako imate bilo kakvih pitanja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 12:00
Čekiranje pri odlasku: 13:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naplaćuje se jednokratna pristojba u iznosu od 200,00 EUR, koja uključuje sve dodatne troškove koji uključuju posteljinu, ručnike, ručnike za kupanje i kuhinjske krpe. Psi su dobrodošli, njihov boravak naplaćuje se jednokratno u iznosu od 20 € po životinji. Budući da je Bad Berleburg lječilišni grad, za odrasle osobe starije od 18 godina plaća se boravišna pristojba od 1,70 EUR po danu. Ako namjeravate iznajmiti našu kuću za odmor na cijeli tjedan, odobravamo vam popust od 10%. Molimo kontaktirajte nas.

Uvjeti poništenja:

  • Im Falle einer Stornierung behalten wir uns vor, einen Kosten- und Ausfallaufwand einzubehalten: bei Stornierungen bis 40 Tage vor Mietbeginn: 20% des vereinbarten Mietpreises bei Stornierungen bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50% des vereinbarten Mietpreises bei Stornierungen ab 14 Tagen vor Mietbeginn: 75% des vereinbarten Mietpreises

ostale informacije:

Ako ste se odlučili za našu lijepu kuću za odmor i rezervirali, poslat ću vam potvrdu rezervacije u kojoj ćete saznati sve ostalo. Naravno da me možete nazvati ili poslati e -poštom u bilo koje vrijeme.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.03.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
3.7 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2023

Gudrun W. iz/od 52797 Lohmar

5,0
5 5 5 5 5

Top

Ein tolles Haus in dem wirklich an alles gedacht ist für einen schönen Aufenthalt.


Wir kommen wieder.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2019

Ninett W. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

obiteljski sastanak

Osjećali smo se vrlo ugodno. Mislilo se na sve, čak je i pas u svojoj košari imao poslasticu dobrodošlice. Veliki stol u blagovaonici nudio je dovoljno mjesta za sve. Sjajna atmosfera, puno posuđa. Baš dobro za takav sastanak. Htjeli bismo doći opet.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

ožujak 2018

Silke B. iz/od 32105 Bad Salzuflen

4,0
1 5 5 5
Prikaži njemački

obiteljski planinarski vikend

Super lijepa kuća. Odlična lokacija. Sve što trebate je tu. Namješteno s velikom pažnjom za detalje. Puno prostora. Bili smo tamo s 9 ljudi i 2 psa. Kuća je dovoljno velika.Kad nismo jeli ili se igrali zajedno u kuhinji koja je dobro opremljena, bilo je dovoljno prostora da se izbjegnemo.U podrumu je stolni nogomet, a na katu igraonica. Ničega nije nedostajalo. Domaćini su vrlo ljubazni i super opušteni. Čak je bio i krevet za psa i zdjela. Kad smo stigli, u zdjeli su bile poslastice. Visoka terasa i vrt su vrlo lijepi. Jedina mana: vrt nije potpuno ograđen. Bilo kada. Imali smo super lijepe dane!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

gospođa U. Benfer

gospođa U. Benfer

Moj suprug, naše četvero djece i ja oduvijek smo živjeli u Bad Berleburgu. Volimo duge šetnje šumom. Osim obiteljskog posla, brinemo i o 2 psa, 2 konja i naravno ovoj kući za odmor. Izgrađena je krajem 18. stoljeća, a kupili su je moji baka i djed 1920 -ih. Živimo samo nekoliko minuta od naše kuće za odmor.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 93729

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/93729.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bad Berleburg» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina