Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Costa del Sol, Spanien

maks.  6   Gosta/Gostiju
74m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
74m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

Mirni stan od 74 četvorna metra nalazi se izravno na plaži u uređenom kompleksu s prekrasnim, starim drvećem. Ima 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje (moguća su još 2 kreveta), blagovaonicom, opremljenom kuhinjom s perilicom rublja, natkrivenim balkonom, snažnim ventilatorima, paušalnom brzinom W-LAN interneta (20 Mbit / s), satelitskom televizijom i sef. Posteljina i ručnici za kupanje ili ruke dovoljno su dostupni.
U prostranom stambenom kompleksu nalazi se veliki bazen i mali bazen za djecu. Na samom bazenu ćete pronaći ležaljke, bistro, toalete i tuš. Kompleks ima domara, vrtlara i sigurnosnu službu. Dostupan interfon. Dostupno je nekoliko besplatnih garažnih mjesta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 70 km Malaga

70 km

Kolodvor 87 km Malaga-Maria Zambrano

87 km

Izlaz s autoceste 4 km Estepona Nord

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan se nalazi u prostranom stambenom kompleksu između N 340 i plaže. Stan okrenut prema moru vrlo je miran u prostranom stambenom kompleksu. Do plaže je samo nekoliko koraka. Možete dobro pojesti u baru kraj bazena i kupiti kruh za doručak. U blizini se nalazi benzinska postaja za male kupnje. Do velikog trgovačkog centra (Carrefour, Aldi ili Lidl) možete doći automobilom ili autobusom za nekoliko minuta. Vrata vode izravno do šetališta uz plažu, koja nekoliko kilometara vodi uz plažu u oba smjera. Na šetnici oko 100 metara od kompleksa nalazi se bar (chiringuito). Ostali restorani lako su dostupni pješice.
Apartman se nalazi na plaži Estepona na Costa del Sol. Glamurozna Marbella sa svojom poznatom marinom udaljena je samo oko 5 kilometara. Gibraltar je na vidiku. Nekoliko kilometara dalje nalazi se vrlo lijep park prirode / životinja (Selwo). Tereni za golf u blizini. Jednodnevni izleti dostupni su u Malagu, Gibraltar, Rondu, Sevillu ili poznatu Granadu s povijesnom Alhambrom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 00:00
Čekiranje pri odlasku: 00:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi (struja / voda / internet) 2,50 eura / osobi Djeca do 6 godina gratis

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

90, - € (uključujući posteljinu i ručnike).
Korištenje garaže bez dodatne naknade. Ključevi i daljinski upravljač za garažu Sljedeće cijene najma su okvirne cijene. Točne cijene na upit. Cijene za razdoblje od do po dogovoru.

Više na (Objekt br: 2042522)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.02.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.6 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Ihor V. iz/od Paterna

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

opusti se uz more

Sve je bilo vrlo dobro, čisti, svijetli apartmani, odličan pogled na more, odličan odmor s obitelji i djecom! More je čisto, zrak je svjež, možete spavati s otvorenim prozorima bez klima uređaja! U blizini je dobar riblji restoran. Jedino što mi se nije svidjelo (nema veze s apartmanima!) je šetanje pasa po plaži i kupanje u moru, naravno potrebno je obratiti pažnju na vlasnike pasa zbog njihovog nepoštovanja prema turistima, ali na kraju bi se taj problem trebao riješiti putem gradske vlasti, jer jednostavne pozive i komentari ne utječu na vlasnike životinja!!!"

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2023

Peter D. iz/od Großenaspe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor užitak

U uskrsnim praznicima četvero nas je boravilo u lijepom stanu. Pogled na Sredozemno more svako jutro za vrijeme doručka na balkonu je san. Stan je izvrsno opremljen i ne nedostaje vam ništa. Spavali smo jako dobro, pogotovo u spavaćoj sobi s pogledom na more. Gotovo da se ne možete dovoljno naslušati zvukova morskih valova. Naselje je vrlo održavano i možete se opustiti na ležaljkama uz bazen ili jesti i piti nešto u baru pored bazena. Chiringuito Sonora Beach također se vrlo preporuča. Kokteli su izvrsni, a hrana je također svježe pripremljena, ali košta nešto više. Osjećali smo se jako dobro. Temperature su u travnju bile vrlo ugodne oko 25 stupnjeva. Postoji mnogo vrijednih izleta koje treba vidjeti, poput Ronde, Gibraltara i Tarife. Također su nam se svidjeli Estepona, Marbella i Malaga. Odmor je za nas bio prava mješavina opuštanja i dojmova. Osim toga, domaćica nas je ljubazno savjetovala i uputila, što je doprinijelo ugodnom boravku. Malo smo se zaljubili Andaluziju i ovaj divan stan uz more i sigurno ćemo se vraćati.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2022

Susanne R. iz/od Wolfratshausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep stan

Vrlo lijep čist i vrlo dobro opremljen stan. Prekrasan pogled na plažu s terase i jedne od spavaćih soba. Lijep kontakt s gospođom Riemer

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2022

Ruth J. iz/od Braunschweig

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Prekrasan pogled na more

Najljepša stvar u apartmanu je jedna spavaća soba s velikim prozorom prema moru. Ako želite, možete ostaviti otvoren prozor i zaspati uz šum mora, ne čujete ništa od obalne ceste koja prolazi u blizini. Stan se nalazi u vrlo uređenoj, zelenoj zoni. Male dvoetažne bijele kućice čine prostrani prostor oko bazena, na samoj obali mora. Našli smo stan čist, dobro održavan i dobro opremljen. Za veće kupnje potreban vam je automobil, ali do male trgovine za osnovne potrebe možete doći pješice za 20-ak minuta šetnicom uz plažu. Tu je i restoran i bar na plaži za večernje obroke. Do Málage, Marbelle, Tarife, Ronde i bijelih sela može se brzo doći, tako da ovaj apartman nije samo idealan za odmor na plaži, već je također pogodan za izlete otkrića. Kontakt s gazdaricom je bio odličan.

kolovoz 2021

Martin S. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan apartman direktno na moru pod palmama

Sredinom kolovoza proveli smo 2 tjedna s naše dvoje djece (9 i 14) u apartmanu 9582. Apartman je vrlo svijetao i ljubazan, ali ipak udoban. S dvije odvojene spavaće sobe, svaka s udobnim bračnim krevetima i kaučem na razvlačenje u dnevnom boravku, može udobno spavati do 6 osoba. Svaki dan smo uživali u doručku na prostranom balkonu. Pogled na more, uokviren kraljevskim palmama, je divovski. Sav pribor za kuhanje dostupan je u praktičnoj kuhinji, tako da kuhanje samom sebi predstavlja veliku zabavu. No, u okolici ima i mnogo restorana, od kojih se do nekih može doći bez vozila. Od izuzetno simpatične gazdarice dobili smo i opsežan informativni materijal o svim mogućnostima kupovine kao io lokalnim restoranima i aktivnostima
More i pješčana plaža (sitni pijesak s nekoliko sitnih kamenčića) vrlo su čisti.
Autom smo na jednodnevnom izletu posjetili Tariffu (granicu između Atlantika i Sredozemnog mora) i Gibraltar. Još jedan vrhunac bio je srednjovjekovni grad Ronda sjeverno od Estepone.
Gazdarica je jako simpatična i jednostavno je i pravovremeno odgovorila na sva naša pitanja putem telefona i e-maila. Radujemo se što ćemo ponovno provesti svoj odmor tamo u odmaralištu Hacienda Beach, stan 9582. Sa zadovoljstvom preporučujemo ovaj apartman.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Andrea iz/od 65462 Ginsheim

4,7
5 5 5 3.5
Prikaži njemački

vrlo lijep stan

Super dobro opremljen apartman s pogledom na prekrasan vrt i more. Bazen u sklopu kompleksa je lijepo uređen. Tu je i chiringuito odmah na rubu bazena, gdje možete jesti i piti sitnice, ali koji također priprema večeru, npr. B. Paella.
Bili smo jako zadovoljni, tamo smo proveli tjedan dana s našim 12-godišnjim sinom.
Jedina mana je lokacija, jer ima malo mogućnosti pješice, pa se uvijek morate osloniti na automobil. Ali to ne umanjuje stan, ima sve što vam treba.
Veliko hvala i lijepoj gazdarici koja nam je već unaprijed dala sve potrebne informacije.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2016

Frank G. iz/od 27777 Ganderkesee

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen odmor uz more u Španjolskoj

Proveli smo naš odmor za dvoje u Hacienda Beachu ove godine. Ako tražite miran, vrlo lijep apartman za odmor uz more, ovo je mjesto za vas. Sam apartman ne ostavlja ništa što želite. Sve što trebate je tu. Stambeni kompleks u Hacienda Beach je dobro održavan i sa prekrasnim drvećem.More ispred vrata i bazen
u sredini Alage je savršen za obožavatelje sunca. Vlasnici apartmana jako se trude i sve su prethodno detaljno opisali, tako da možete lako pronaći mjesto za odmor u blizini Estepone i apartman bez ikakvih problema.Uvijek prijateljski kontakt putem telefona ili e-pošte nije ostavio pitanja bez odgovora. Stambeni kompleks Hacienda Beach nalazi se izravno na obalnoj cesti Autovia AP 7 između San Pedra i Estepone. Izlet u Gibraltar ne smijete propustiti, Estepona, udaljena 10 minuta vožnje, poziva vas na šetnju starim gradom s romantičnim ulicama ili na čašu vina u luci. Srijedom je velika tržnica na kojoj vlada velika gužva. i slastičarnicu na Plaza Flora morate posjetiti, u suprotnom smjeru je vrhunac luke lijepih i bogatih, Puerto Banus u Marbelli Insajderski savjet za dobru gastronomiju je La Florentina ispred San Pedra, talijanska kuhinja u svom najboljem izdanju, a večernji glazbeni program kao i iznimno ljubazno gostoprimstvo ne ostavljaju ništa nepoželjnim. Tako je odmor u Španjolskoj. Možemo samo preporučiti. Hvala.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa K. Riemer

gospođa K. Riemer

Živim na periferiji Kiela i u mirovini sam. Moja obitelj već duže vrijeme posjeduje stan i iznajmljujemo ga privatno. Također odlazimo na redovite odmore u stan radi izmjena i renoviranja.


Dalji smještaji od gospođa K. Riemer


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 9582

Posljednje ažuriranje: 05.03.2024

Oglas je online od: 18 godina

URL: https://www.resido.hr/9582.htm


«Costa del Sol, Spanien» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina