Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Miri

Zadar region

maks.  10   Gosta/Gostiju
165m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
165m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
25% 26.04 do 25.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

179 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
25% Popust 26.04 do 25.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

179 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Kuća za odmor Miri sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice u prizemlju koje ima pogled na terasu sa grijanim bazenom i pješćanom plažom. Na prvom i drugom katu kuće nalaze se 4 spavaće sobe i 3 kupaonice sa terasom i panoramskim pogledom na otoke. Uz kuću se nalaze 2 parkirna mjesta. Kuća je u potpunosti prekrivena WIFI signalom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 30 km Zadar-Zemunik

30 km

Kolodvor 30 km Zadar

30 km

Izlaz s autoceste 5 km Zadar 1

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor Miri nalazi se tik do šetnice uz more i betonske plaže, te u neposrednoj blizini pješčane plaže, koja je idealna za obitelji s malom djecom. Kuća za odmor vrhunski je opremljena svim potrebnim za ugodan odmor, ima vlastiti vanjski bazen i terasu s roštiljem sa koje se pruža prekrasan panoramski pogled na more i obližnje otoke.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • There is no refund of rental deposit in case of cancellations.

ostale informacije:

Mjesto Privlaka obiluje dugim, plitkim, pješčanim plažama koje su kao stvorene za obiteljski odmor. Obitelji s malom djecom uživat će u čistom moru i igrama na pijesku, dok čisti zrak i ljekovito crno blato u Mostini pogoduju liječenju reume i artritisa. Poseban doživljaj je sunčanje na dugoj, lijepo uređenoj šetnici koja okružuje gotovo cijelo mjesto. Odavde možete uživati u prekrasnim zalascima sunca. Osim uživanja u suncu i moru, u Privlaci možete provoditi aktivan odmor vozeći bicikle uređenim biciklističkim stazama dugim 21 km, ronjenjem i istraživanjem podmorja, jedrenjem na dasci i drugim sadržajima. Osim po prekrasnim pješčanim uvalama i plažama, Privlaka je poznata i po arheološkim nalazištima, te privlačkim bunarima, od kojih je najpoznatiji bunar Sokolar za kojeg se veže legenda o nesretnoj ljubavi. Posjetite grad Zadar i svjetski poznate atrakcije Morske orgulje i Pozdrav Suncu, a brojna su događanja u Zadru poput kulturnih manifestacija, pučkih fešti i koncerata. Predlažemo izlete u obližnje nacionalne parkove i parkove prirode-Velebit, Kornate, Krku. Istražite i povijesni gradić Nin. S vlasnicima je moguće dogovoriti vez za barku u blizini objekata.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.02.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2018

Andreas iz/od 1170 Wien

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća

Mi, roditelji, djeca 11,15,17, jako smo uživali u prazničnom tjednu, kuća je vrlo dobro održavana, čista, prostrana, dobro namještena. Privatni bazen je fantastičan. Pješčana plaža s vrlo čistim morem je na pragu. Domaćini su bili prisutni i vrlo uslužni i ljubazni. Auto je velika prednost, u blizini su 2 bara koji su zatvarali u 21 sat pa je bilo mirno. Rado bismo se vratili!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

rujan 2017

Antonio J. iz/od 48000 Koprivnica

5,0
5 5 5 5

Preporuka za odmor

Villa Miri je iznimno moderan i funkcionalan niz kuća za savršeni odmor. Svaka kuća je opremljena sa namještajem minimalističkog stila koji odiše svojom jednostavnošću neophodnom za odmor duše i tijela. Električni uređaji koji su potrebni tijekom odmora su kvalitetni i pouzdani. Suvremena kuhinja posjeduje i sve dodatne sadržaje neophodne za pripremu hrane kao i na terasi, uz bazen modernog dizanja. Kupaonice su funkcionalne i iznimno prostrane. Treba napomenuti da svaka kuća ovog kompleksa se nalazi uz more s uređenom plažom. Nadomak Ville Miri nalazi se i jedna zanimljiva pješčana plaža idealna za obitelji s malom djecom. Ljubitelji sporta mogu igrati odbojku u plićaku ili veslati kanu čamac. Okoliš vile je osmišljen u pravom mediteranskom stilu s raslinjem mirisne lavande, ružmarina, smilja i lovora koji su grupirani tako da čine jedan posebni sklad i ugođaj potreban za uživanje u eksterijeru kraj mora. Želim napomenuti za turiste željnih istraživanja da se Villa Miri nalazi u blizini povijesnog grada Nina u Ninskom zaljevu. Ninski zaljev je specifičan po svojem Eko parku „Ninska laguna“. U blizini je i Kraljičina plaža, jedna od najpoznatijih pješčanih plaža u Hrvatskoj sa spektakularnim pogledom na planinu Velebit. Zanimljivo je znati da se kraj navedene plaže nalazi najveće nalazište ljekovitog blata u Hrvatskoj. Turisti s povijesnim ili fotografskim afinitetima u blizini mogu obići najpoznatije dvije građevine ovoga podneblja, a to su crkva sv. Nikole u polju Prahulje i crkva sv. Križa, koja je poznata kao najmanja katedrala na svijetu. Između ostalog, znamenit je i kip Grgura Ninskog, djelo svjetski poznatog kipara Ivana Meštrovića. Sve navedene specifičnosti ovoga kraja mogu se posjetiti biciklima koje također iznajmljuju ugodni i pristupačni domaćini. Vlasnici Ville Miri su Mirica i Dražen Zeljko, koji su vrlo servilni, ljubazni i stoje Vam na usluzi 24 sata dnevno. Bitno je napomenuti da su u Villu Miri dobrodošli i kućni ljubimci što će svakako privući l

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Marko B. iz/od 48000/ Koprivnički Bregi

5,0
5 5 5 5

Fantastic location and lovely hosts!

Fantastic location and lovely hosts!

I was here for the first time, it is a charming and stylish decorated apartment with pool, sun terrace and view over the beach.
Great choice for vacation!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Brigitte iz/od 94474 Vilshofen

4,5
4 5 5 4
Prikaži njemački

Kuća Villa Miri - Hs br.29

U bloku smo imali kućni broj 29. Vrlo lijepa nova kuća s jacuzzijem. Pogodan za 6 osoba, može i 8 osoba, ali ima samo 3 sobe, četvrti dio za spavanje je otvoren. Domaćini su vrlo, vrlo vrijedni i gostoljubivi. Svoje goste vole razmaziti kulinarskim užicima. Lokacija je vrlo mirna, s lakim pristupom moru. Pješčana plaža je blagog nagiba. Možete otići dobrih 50m u more. Pravo mjesto za sve koji se žele opustiti. Do bara na plaži možete doći za nekoliko minuta. Vlasnik nudi izlete i vožnje na vodenim skijama ili tubama. Opet rado. Sve najbolje.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Julia H. iz/od 1190 Wien

4,8
5 4 5 5
Prikaži njemački

Savršen odmor na plaži s obitelji

Vila Miri je moderni i prostrani objekt s apartmanima, u blizini pješčane plaže u mirnom okruženju. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i susretljivi. Uživali smo u našem odmoru i preporučujemo Vila Miri.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

T. & O. R. iz/od Austria

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Svakako za preporuku

Jednostavno postoji sve što možete poželjeti kao obitelj za ljetni odmor -
Plitka pješčana plaža pogodna za djecu odmah ispred vrata, svaki apartman ima svoj bazen, potpuno opremljenu kuhinju sa posuđem, klima uređaj u svakoj sobi i direktan pogled na more.
Sjajne aktivnosti mogu se rezervirati preko domaćina. Tu su – brdski bicikli, kajak, daska za veslanje, vodene skije, igralište za odbojku na pijesku u vodi i mali čamac.
Vlasnici su bili vrlo ljubazni i ako je bilo nečega, odmah su bili tu. Razmazili su nas domaćim kulinarskim delicijama.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2017

Barbara Scheriau-Haas iz/od Austria

5,0
5 5 5 5

Great holidays

We did't know what to expect for our holidays, but what we got was beyond more!
Privlaka has got everything you need to shop for groceries and some nice restaurants and bars. Zadar is 20 minutes to drive where you can shop EVERYTHING.
The house is very nice, as shown on the pictures. It was very clean, modern and stylish. Bathrooms are top! Room sizes very good and you've got everything you need.
The pool is freshwater pool and heated! The solar shower in the garden is absolutely great.
The house owner and his family are very helpful and offered great service during the whole week!
We will definitely come back!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2017

Ruzica iz/od 10000

5,0
5 5 5 5

5

5

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2017

Marcus F. iz/od 1400 Wien

4,5
4 5 4 5

Villa Miri - Great for families!

We have arrived at Villa Miri with our kids and hosts Mirica and Dražen welcomend us. During our vacation they were helpfull and polite. At arrival Villa was neatly prepared and clean. Kids loved the pool outside Villa and beach is very close so we could use pool if the sea was cold. We can definitely reccomend Villa Miri for any family!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2017

Dubravka M. iz/od 10000 zagreb

5,0
5 5 5 5

Great accomodation for vacation

An exceptionally beautifully landscaped villa with a beautiful swimming pool. The pool that goes directly from the living room and the Sea just 5 meters away is more than you can wish and imagine for your vacation. Everything in the house is new, very modern , comfortable and clean.  They have a bicycle, a boat, a canoe …

The hosts  Mirica and Drazen are very kind,  lovely, friendly, helpful  and at our disposal all the time. They often surprise us with delicious specialties. Our kids enjoy every minute of our staying there and we will certainly be back there again  We recommend it to everyone, families, friends, youth and the elderly. Sunset is unrepeatable and unique.

 

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Ethan C. iz/od Illinois

5,0
5 5 5 5

Nice family vacation !

The vila Miri staff were very accommodating, friendly and the whole place looks very well put-together and cozy with a family-like atmosphere! Drazen and his wife Mirica were great hosts. They were always available for help, providing us gusests with valuable informations and a wide range of options, so we can spend our vacation maximally enjoying. Oh, and their homemade cooking is a big plus. The rooms, bathrooms, and nice living room with kitchen are all equiped with up to date furniture and technology like a large wide-screen LCD TV . The outside view is outstanding! Love it there!Everything was very clean and well-maintained so it's very visible how much effort they put in there. Having the boardwalk beside a beautiful crystal-blue Croatian sea right outside the door is experience I wish everyone should have!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

siječanj 1970

Simone H. iz/od 2120 Wolkersdorf

5,0
5 5 5 5

Eine tolle Zeit !

Wir kamen zu Villa Miri
durch Zufall und danken dafür !
Wir hatten wunderbare 2 Wochen in einem herrlichen Ambiente ruhig und doch belebt. Die Häuser liegen einzigartig und sind grosszügig, geschmackvoll ,qualitativ und praktisch eingerichtet.
Es gibt einfach alles was man sich als Familie für einen Sommerurlaub wünscht .
Die Nähe zum Strand und auch der Pool.
Tolle Aktivitäten sind über die Gastgeber zu buchen, die mit ihrer Familie die Anlage charmant machen.
Es gibt unter anderem ein Kajak , ein Stand up Paddel, einen beachvolleyplatz im Wasser und ein kleines Boot , welches Mutige auf einer beweglichen Fläche durchs Wasser zieht !
Die herzlich familiäre, auf die Privatsphäre und das Wohlergehen seiner Gäste achtende Weise der Gastgeber ist ein Freude.
Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Villa Miri
gospodin D. Zeljko

gospodin D. Zeljko

Dalji smještaji od gospodin D. Zeljko


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 100411

Posljednje ažuriranje: 15.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/100411.htm

Gospodin Dragan Zeljko

Put Mletka 80

23233 Privlaka

00385(0) 98323615

HR47206514317


«Villa Miri » je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
25% Popust 26.04 do 25.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina