Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartmani Miralior Mainz

Mainz

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ultra-moderan 3-sobni stan s faktorom dobrog osjećaja u Mainz-Lerchenbergu • Stambeni prostor cca 110 m² • 21 m² terasa • Prvo useljenje nakon renoviranja • 300 metara do šume Ober-Olmer, blizu ZDF-a • Novo, visoko -kvalitetan namještaj s lijepim detaljima i mnoštvom dodataka • Svaka soba je opremljena TV-om ravnog ekrana • Dječja igraonica • Perilica i sušilica rublja • Najsuvremenija, ekološki prihvatljiva tehnologija gradnje • Dovoljno besplatnih javnih parkirnih mjesta u neposrednoj blizini



Kako bismo našim gostima pružili lijep i kvalitetan privremeni dom, apartman smo kompletno renovirali i opremili. Dobro promišljena, potpuno opremljena kuhinja s pećnicom, štednjakom, aparatom za kavu, tosterom, kuhalom za vodu, hladnjakom i zamrzivačem te ostalim dodacima nudi sve što je potrebno za ugodan boravak. Prostrane i nove kupaonice opremljene su mekanim ručnicima i proizvodima za kupanje. Naravno, dostupni su i šampon i gel za tuširanje. Plemenita posteljina, novi visokokvalitetni kreveti (krevet s oprugama i krevet talijanskog dizajna s furnirom od pravog drveta s brendiranim madracima i okvirima od letvica) nude opuštanje vaših leđa i osiguravaju dobar san. Perilica i sušilica rublja nalaze se u velikom spremištu, što olakšava putovanje s manje prtljage. Dostupni su i daska za glačanje i glačalo. Svaka soba je opremljena TV-om ravnog ekrana. Dostupna su ukupno 3 televizora sa satelitskom vezom (55 inčni televizor u dnevnom boravku i 40 inčni televizor u svakoj od spavaćih soba). Osim toga, naš apartman ima brzi internet putem WLAN-a i vlastitog LAN-a. Na zahtjev, rado ćemo Vam osigurati dječji krevetić. Kao roditelji troje djece, posebnu važnost pridajemo odabranim materijalima kao što su prozračni dječji madraci. S ljubavlju uređeno igralište oduševit će vašu djecu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 36 km FRA Flughafen Frankfurt

36 km

Kolodvor 8 km Hauptbahnhof Mainz

8 km

Izlaz s autoceste 2.5 km A60 MZ Bretzenheim, MZ Lerchenberg

2.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u mirnom dijelu koji je blizu grada i ima najbolju infrastrukturu. Možete biti u centru Mainza za samo nekoliko minuta autobusom ili automobilom. Šuma Ober-Olmer udaljena je samo oko 300 metara i idealna je za opuštajuće šetnje i planinarenje. Ili započnite svoj jutarnji jogging odmah ispred ulaznih vrata! Mainz je također medijski i kulturni grad. ZDF, SWR, SAT 1 nalaze se ovdje i emitiraju se ovdje. Mnogi umjetnici, muzeji i kazališne trupe pozivaju vas da posjetite. Naš visokokvalitetni i tihi stan nalazi se u obiteljskoj kući koja je potpuno renovirana 2017. u popularnoj četvrti Lerchenberg u Mainzu - u neposrednoj blizini šume i sa svim prednostima urbane infrastrukture (autobusne linije, tramvaji). , trgovački centri, liječnici, banke i još mnogo toga.). Servisna cesta ima malo prometa i vodi u slijepu ulicu. Naš apartman savršeno je polazište za istraživanje Mainza, Wiesbadena, Frankfurta, Darmstadta, Rhein-Maina i Rheingaua - s puno vina, vina i ponovno punjenja. Apartman može poslužiti kao mjesto za odmor i utočište nakon svih aktivnosti ili napornog rada. Smatramo da je izvrstan za potrebe poslovnih putnika, poslovnih korisnika i dugoročnih iznajmljivača.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
paragliding
Jahački sport
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 10:00
Čekiranje pri odlasku: 16:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Nema dodatnih cijena.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Ovdje možete lako doći automobilom ili javnim prijevozom. Ispred kuće ima dovoljno besplatnog parkinga. Brojne autobusne i tramvajske linije udaljene su 5 minuta hoda. Najbliži izlazi s autoceste udaljeni su nekoliko minuta vožnje. Ober-Olmer Wald: 300 metara ZDF: 2 km, 15 min hoda Glavni kolodvor Mainz: 8 km, vrijeme putovanja automobilom 10 min Sveučilište u Mainzu: 6,5 km, vrijeme putovanja automobilom 10 min Sveučilišna bolnica Mainz: 8 km, vrijeme putovanja automobilom 14 min Zračna luka Frankfurt: 36 km, vrijeme putovanja automobilom 29 minuta Glavni kolodvor u Frankfurtu: 47 km, vrijeme putovanja automobilom 37 minuta Frankfurtski sajam: 49 km, vrijeme putovanja automobilom 38 minuta Rüsselsheim: 21 km, vrijeme putovanja automobilom 20 minuta Rüdesheim: 36 km, vrijeme putovanja 35 minuta automobilom Darmstadt: 44 km, vrijeme putovanja automobilom 35 minuta Worms: 56 km, vrijeme putovanja 40 minuta Zračna luka Hahn: 83 km, vrijeme putovanja 50 minuta



Kućni red • Ne više od 4 odrasle osobe u kući • Nema zabava • Nema kućnih ljubimaca • Naš dom je nepušački. Pušenje je dopušteno samo na balkonu • Kuća se nalazi u mirnom, obiteljskom stambenom području, stoga molimo susjedsku tišinu nakon 22 sata • Povjeravamo vam naš apartman, molimo vas da s njime postupate ispravno i pažljivo!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Petra H. iz/od 51145 Köln

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Mainz je vrijedno posjetiti

Udoban apartman koji pruža sve udobnosti koje doprinose lijepom i ugodnom boravku. Mainz, Wiesbaden i okolica pozivaju na razgledanje, aktivnosti i opuštanje. Imali smo divno vrijeme, vrijeme nas je također poslužilo dobro.

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci


kontakt

gospođa E. Fuhrer

gospođa E. Fuhrer

Moje ime je Eleonora, sretno sam udata i imam 3 sina. Zaposlena sam i (još uvijek:)) uspijevam balansirati između obitelji, posla i različitih interesa. Suprug i ja smo ponosni što smo uspješno završili temeljnu obnovu naše 2-obiteljske kuće i uspjeli realizirati mnoge naše ideje i želje. Nikada nismo gledali na naš stan Miralior isključivo kao na "kapitalnu investiciju". Puno je ljubavi i strasti koje ćete, nadamo se, osjetiti tijekom svog boravka.


ostale informacije

Broj objekta: 100798

Posljednje ažuriranje: 29.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/100798.htm


«Apartmani Miralior Mainz» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina