Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Feriengarten Koch - Uckermark

Uckermark

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Na m2 velikoj okućnici (potpuno ograđenoj) nalaze se udobna kuća za odmor, koja je nedavno s ljubavlju pripremljena za iznajmljivanje, i štala sa spremištem za bicikle. Kuća ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa malim štednjakom, kuhinju, tuš kabinu i preuređenu verandu u blagovaonicu. Iz kuće imate širok pogled na ledenjačku dolinu Ucker gotovo posvuda. Dostupan je vrt s vanjskim prostorom za sjedenje i igralištem. Na posjedu se nalaze brojne voćke, a vrt je uređen na prirodan način i nudi različita sunčana i sjenovita mjesta. Možete roštiljati i koristiti stol za stolni tenis i igre loptom na travnjaku. Bicikli i čamci mogu se iznajmiti od tvrtki za iznajmljivanje u okolici. U neposrednoj blizini i susjednim selima ima mnogo mogućnosti za početnike i napredne jahače.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 120 km Berlin Tegel

120 km

Kolodvor 1.7 km Seehausen

1.7 km

Izlaz s autoceste 10 km Grmzow / Prenzlau

10 km


Mjesto i položaj smještaja

U srcu Uckermarka u blizini Seehausena između Oberseea i Uckerseea možete uživati u prostranstvu blago valovitog krajolika, brojnim čistim jezerima za kupanje i prekrasnim zalascima sunca. Plivanje i sunčanje, jedrenje, veslanje i surfanje posebni su ljetni doživljaji na idiličnom Uckerseenu. Dobro stanje cesta omogućuje vrlo lijepe biciklističke ture i rolanje. Lokalni proizvodi (povrće, jaja, perad i kobasice), pa čak i dobro vino dostupni su od lokalnih proizvođača i trgovaca u susjednim selima. Stare seoske crkve i njihova groblja pozivaju da se zadržite.

Do vrlo mirnog objekta možete lako doći automobilom putem A 11 (izlaz Granzow) ili vlakom (stanica Seehausen).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.10.2023


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Alexander L. iz/od Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

šarmantan smještaj na prekrasnom, mirnom terenu

Čak je i putovanje do posjeda užitak - sam grandiozni, široki pogled na krajolik Uckerseena izaziva spontani entuzijazam. Na samom ulazu u prekrasno, veliko i s ljubavlju održavano imanje, koje je gotovo isključivo okruženo poljima, potvrđuje se da se ovdje možete prepustiti miru i razmišljanju. Primljeni smo vrlo ugodno i prijateljski - primopredaja je bila potpuno jednostavna, a povrh toga smo dobili stvarno ukusan sok od jabuke iz vlastite berbe na imanju - vrlo lijepa gesta, na kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo opet ti! Ono što ne treba zanemariti, osim lijepog namještaja u kući, je pomno odabrana ponuda dobre literature, filmova, glazbe, pa čak i radijskih igara uz glazbeni sustav - to se ne može često naći u smještaju za odmor. Sve u svemu, osjećali smo se vrlo ugodno i ništa nije nedostajalo. Hvala vam i na mogućnosti korištenja zrelog voća, povrća ili začinskog bilja iz vrta! Napomena o svladavanju brda biciklom: s naše strane, brdo, koje nije ni jako strmo ni jako dugo, nije prepreka ni za djecu.Koje nije ni jako dugo, nije nikakva prepreka - i koji je kao gurati odn. mora to učiniti samouvjereno na ovoj cesti s malo prometa. Uckermark je prekrasan i sigurno ćemo se uskoro vratiti - hvala!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Romantični odmor

kolovoz 2020

Andrea W. iz/od Dresden

4,8
5 5 5 4 5

Eine Woche absolute Ruhe

Genervt durch den Stadtlärm findet man hier absolute Ruhe; einfach Balsam für die Seele. Das Haus liegt völlig abgeschieden, umgeben von Feldern in einem winzigen Dorf. Man fühlt sich zum Teil in "alte" Zeiten versetzt, ein gewisser DDR-Charme hat uns die Woche begleitet, einfach schön.
Herr Koch hat uns herzlich empfangen und uns viel Raum und Zeit gegeben, alles zu entdecken. Das Häuschen selbst ist liebevoll eingerichtet, uns fehlte es an nichts. Geschirrtücher, Taps, Spühlmittel, Waschmittel, Salz, Pfeffer; alles war vorhanden. Selbst eine Waschmaschine und ein Trockner im Keller.
Wir hatten uns die Uckermark etwas "geradliniger" vorgestellt, gerade die Auffahrt zum Ort mit dem Fahrrad war immer schweißtreibend aber wir hatten Urlaub und Zeit, so konnte man das Fahrrad notfalls auch mal schieben :-).
In der Gegend rundum Berghausen findet man viel Sehenswertes, Schlösser, eine alte Mühle, Seen; selbst bis zum Schiffshebewerk Niederfinow und zum Schloss Chorin ist es nicht weit. Auch ein Ausflug nach Polen zu den Krummen Bäumen lohnt sich.
Wir möchten diese wunderbare Unterkunft uneingeschränkt weiterempfehlen. Man kommt mal so richtig "runter", genießt die Natur, lässt die Seele baumeln, selbst das Fehlen des Fernsehers sowie teilweise keine Internetverbindung fühlt sich vor Ort fast normal an.
Vielen Dank für diesen wunderbaren Aufenthalt.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2019

J. A. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5

Immer wieder eine Reise wert, wird uns dieser zauberhafte Ort sein!

Nach einer erholsamen Woche im vergangenen Herbst, haben wir das Ferienhaus Ende Juni erneut für zwei Wochen gemietet und waren wieder begeistert von Grundstück und Landschaft.

Einmalig weit und großzügig ist der Blick über das Uckertal bis hin zum See! Entspannen konnten wir wunderbar in dem naturnahen und sehr liebevoll gepflegten Garten, mit einem guten Buch in der Hängematte schaukelnd. Reifes Gemüse und Obst durften wir ernten und in diesem Sommer waren die Aprikosen besonders köstlich. Bei unseren Fahrradausflügen zu den nahe gelegenen Seen und Sehenswürdigkeiten (bis nach Chorin) hat sich uns der Zauber dieser Landschaft besonders erschlossen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2018

U. P. iz/od Berlin

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Prekrasan vrt s pogledom na jezero

Savršen ljetni dom za disanje!! Proveli smo dva prekrasna ljetna tjedna u Haus Koch. Svaki član obitelji imao je svoje omiljeno mjesto: prekrasnu verandu, vrtni stol u hladovini, kućicu za igru i veliki travnjak za igranje sa psom. Voćnjak i salata iz povrtnjaka obogatili su naš jelovnik. Oprostili su čak i to što su se nogometni navijači morali voziti do sljedećeg kampa za finale. Čak i mladi ljudi mogu preživjeti dva tjedna bez WiFi-a i televizije, ali barem smo imali dobar prijem na mobitelu. Jedina mana: nakon kupanja u jezeru morali ste biciklom opet pedalirati u planinu...
Zahvaljujući dobro opremljenoj kuhinji, bogatom regalu za knjige i uzbudljivim filmovima nije bilo vremena za dosadu ni po kišnom danu.
Zaključak: Sjajno smo se opustili i rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

gospodin M. Koch

gospodin M. Koch

Kao dijete Ruhrskog područja, tražio sam mjesto za opuštanje za svoju obitelj i sebe u prekrasnom krajoliku nedaleko od Berlina i našao sam ga u blago valovitom krajoliku Uckermarka. Sam pogled na prostranstvo krajolika za mene je relaksacija, a uz kupanje, jedrenje i povremeno jahanje te bavljenje vrtom ponekad je poput raja.


Dalji smještaji od gospodin M. Koch


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 103779

Posljednje ažuriranje: 11.02.2024

Oglas je online od: 6 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/103779.htm


«Feriengarten Koch - Uckermark» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina