Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

VILLA LAS Chicas

Španjolska Andaluzija, Costa del Sol, Zapadna obala, Fuengirola

maks.  12   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ekskluzivno za obitelji vila u mediteranskom stilu, s fantastičnim pogledom na more i veliki bazen okružen tropskim zrele cvijet i Vrtu palmi sa više od 1000 četvornih metara prostora. Kilometru-duga pješčana plaža, a grad su unutar pješačka udaljenost od kuće.

Uvijek njegovani vrt postoje mnogi romantični razmjera za sjedenje sa „svijeće” i fantastično uređenim terasama sve s pogledom na otvoreno more kao iz gotovo svake sobe.

Oko noći-lit bazen 10 ležaljke s udobnim jastucima i mekim bazen ručnici na raspolaganju. Učitaj brojne šarene suncobrane, pića stolovi, stolice i puno udobnih uglova Roštilj Roštilj (velika WEBER GRILL-a) kako bi se opustiti pod tropskim palmama i biljaka
a.

U park-like uvijek dobro čuva i ona ima limun, naranča, avokado stabala i tropske palme. Romantični fontana, namećući Buddha i lav skulpture, soba za meditaciju, velike prostore za sjedenje u cvatu jasmin i veliki vanjski tuš pod palmama ispušta ugodan komfor.

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji i nudi ekskluzivne sadržaje i prekrasan pogled na mediteranske svim sadržajima koje uviđavan putnike cijeniti opuštajući odmor uživati ​​opušteno. Perfektna kuća za obitelji, Honey- Mjesec, prijatelji i grupe svih generacija!

Skupine mladih ljudi dobrodošli -

Iz klimatiziranog dnevnog boravka s romantičnim pogledom na more i iz blagovaonice i kuhinje dodatni balkon terasa iznad kuće vodi okolo, s mnogim ekskluzivnim vrtnom garniturom i sjedenje. Ovdje možete uživati ​​fantastičan izlaske i zalaske sunca iznad oceana.

Kvaliteta kuhinje s velikim izborom modernih kuhinjskih aparata i lijepim posuđe ostavlja ništa da se željeni. Mnogo prostora, modernog i ekskluzivnog blagovaonicom, evo mala knjižnica, obiteljske igre i brošure i karte s mnogim odredištima i gradovima putovanja nude. Vodič za romantično nalazi lokaliteta je također na raspolaganju našim gostima.

Sva 4 sobe su vrlo prostrane i dobro opremljene sa klima uređajem i dodatnim Deckenvenitlatoren. 3 od njih s velikom zidnom TV, stereo sustav i sef. 2 sobe imaju jedan bračni krevet + 1 krevet; u druge dvije sobe imaju 2 velika bračna kreveta. Najbolje posteljinu i dobri madraci, originalni pribor i visoke kvalitete ulja na platnu u svim sobama.

Sve sobe u kući nude obilje prostora za 10 osoba. Normalan kapacitet kuće je 10 osoba + 2 bebe u krevetić do 3 godine. 11. osoba u pomoćnom ležaju je dostupan uz nadoplatu na upit.

3 ekskluzivni wellness kupaonice sa sušila za kosu, paperjast ručnici i kupke rugs, saunu s masažnim mlaznicama, stereo i još mnogo toga.

Sve u kući je boja koordinirana i opremljena s velikom pažnjom za detalje. Kuća je ukusno uređena u suvremenom mediteranskom stilu.

Za naše „malenih” je sjedište stolica dijete, 2 dodatna posteljice, spavati Teddy i puno šarenih zraka madraci, bazen za djecu, ljulja konja, lutka prijevozu i mnoge značajke vode i bazen i plaža igračke u brojnim količinama.

Nogometni Kieker, elektronički modernih pikado, razne sportske opreme, kao što su bicikl križa i steppers i mnoge druge raznovrsnom Aktvitäten se nalaze u hotelskim osnovi i pružiti dodatnu zabavu.

Više informacija o značajki:

Ekskluzivni pogled na more vila, upscale sadržajima, grijanje, klima uređaj, strop obožavatelja, moderni električni kamin s daljinskim upravljanjem, 4 zida HD TV, Hi-Fi glazbeni sustav, mp3, noćni osvijetljenim bazen sa sunčalištem, terase s visoke kvalitete sjedišta salona, ​​do 50 Opustite tečajeve oko vila, veliki Budha- i lav skulpture, fontane, pića tablice lutati više, 10 ležaljke s udobnim jastucima, suncobrani svih boja koordinirane, park-like uređenom biljke i palme vrt, koji se čisti dva puta tjedno, kao i bazen 3 i provjeriti za čistoću , meditacija kutak pod cvjeta jasmina, naranče, limuna i maslina, nogomet dalekozor, div sportske opreme., el. Pikado, gibanje na velike garaže sa direktnim uspon do kuće, alarmni sustav, sef, hands-free sustav s TV-om, 2 velike Weber roštilj. Bazen prevelike, pahuljasto bazen ručnici za svakog gosta, dizajner kuhinja, lijepo jela, moderni kuhinjski aparati u velikom broju, perilica rublja, perilica suđa i još mnogo toga., 5 klima uređaja, tuš s masažnim mlaznicama, parna soba s klupe i hi-fi sustav, mekanim ručnicima, fine, neobične pribor, Luksuzni posteljinu, najbolje madraci. Sve u kući je boja koordinirana i namještena s velikom pažnjom za detalje.
Broj licence ili registracije: VFT/MA/31307

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
jednokrevetna
Spavaća soba 4
dupli krevet
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.85 km

0.85 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 0.01 km

0.01 km

Zračna luka 15 km Airport Malaga

15 km

Kolodvor 2 km Torreblanca

2 km

Izlaz s autoceste 2 km Fuengirola

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Fuengirola je grad uz more, a nalazi se između Malaga i Marbella, 15 km zapadno od Malaga zračne luke, što je oko 20 minuta do vile. Desno od zračne luke možete lako doći taksijem, vlakom ili autobusom.

Od kuće do plaže i grada su unutar pješačka udaljenost. Fuengirola je živo i vitalno grad u neposrednoj blizini mora neograničeno puna života s tijekom cijele godine, širok raspon aktivnosti u slobodno vrijeme. Ovdje možete aktivno sudjelovati u kulturnom životu, jer grad ima odličnu infrastrukturu i čuva sam stajao najvišim standardima.

Kuća je na odličnoj i mirnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more. Autobus nekoliko metara od kuće. To je u neposrednoj blizini kilometra duge plaže šetnice i živahnog središta grada s prekrasnim stari grad. Čisti pijesak, brojni kafići i restorani, ekskluzivne trgovine i mnoge tipične andaluzijske „chiringuitos” Pozivam vas da se zadržavaju oko plaže šetnice. Ovdje možete uživati ​​u ukusnim ribljim specijalitetima. Oko plaže postoji mnogo slobodnog animacija.

postoje konzulati Irske, Švedske, Islanda, Bolivija i SAD-u Fuengirola. Njemački konzulat nalazi se u Malagi.

Tu je mali stan sa posebnim ulazom u vilu. To je djelomično okupirana od strane iznajmljivača ili njegov zamjenik, ne koristiti bazen, vrt ili terasu. To je dopušteno samo za naše goste. Upravljanje imovine se smatra kao dodatnu uslugu za naše goste i odgovoran je za zadataka izvan kuće i bazena i održavanje vrtova. Oni stoje na pitanja ili posebne zahtjeve za našim gostima na raspolaganju.

Ostatak Našim gostima nudimo sljedeće usluge:

* Najam osobnih automobila, auto je doveo do vas izravno do zračne luke, u predvorju nalaze se
predao ključeve automobila. tu za vas čeka. Ne smeta lutanja vozila!

* Iznajmljivanje bicikala, čak i bicikle s električnim motorom za iznajmljivanje.

* Kućna pomoć iz sata u sat.

* Baby-sjedi sat.

* Kupovinu namirnica za prvi dan dolaska na zahtjev.

* Španjolski večer sa svježe pripremljenom paella najbolje sastojke, toplu baguette i dobrim vinima
Regija poslužuju posebno za naše goste na večernjim lit bazen. Vi ćete uživati ​​u njoj.
Idealno za rođendane i druge obiteljske proslave. Vrhunac!

Možete imati tipičan Tappas- večer u različitim varijantama sa svježim baguette i također
naručiti fina vina u regiji s nama. To je služio u večernjim satima na osvijetljenom bazenu. sve je
svježe pripremljen za naše goste. Poslastica za ljubitelje španjolske kuhinje :-)

* Profesionalni maser / maserka dolazi u kuću i služi umirujuće
Wellness masaže, potpuna ili djelomična tijelo Ajurveda- i stopala refleksologija. Mnogo više wellness
Programi su dostupni za izbor u ugodnoj atmosferi uz bazen pod palmama i ugodna
Glazba.

* Izlete brodom na dupinima i romantičnim uvalama, posebno za naše goste. To će vam dati
Postoji mnogo više na upit pića kao što su šampanjac, vino, voda. služio na zahtjev.

* Veličina Flyer i razmaknute oko raznih drugih izleta na kuću.

Te treće strane usluge orderable na licu mjesta u upravljanju imovinom ili neposredno uz rezervacije te su u povoljnom omjeru cijena. pitati ....

Kao poklon dobrodošlice, mi ćemo dati našim gostima odabrane fina vina u regiji :-)

Možete se opustiti uz nas od svakodnevnog stresa i uživati ​​sa svojom obitelji ili prijateljima ugodan i nezaboravan odmor u Villi LAS Chicas.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 800 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dolazak u 17:00; moguće je samo uz prethodnu pismenu suglasnost u neko drugo vrijeme. Kasnija prijava nije problem.
Provjerite je 10:00; moguće samo uz pisani ugovor na neki kasniji datum. Ranije odlazak nije problem.

Dolazak u srpnju i kolovozu je od subote do subote, možete doći svi ostali mjeseci fleksibilan. Molimo vas pitati za pojedine dane.
Minimalna rezervacija za svibanj 7 noći. Molimo vas pitati za pojedine dane.

Za razdoblje od studenog do struje ožujka i vode se naplaćuje prema potrošnji. (Brojač naselje)

najam garaža na upit, tjedno po vozilu 50,00 € u gotovini po dolasku u upravljanju imovinom.

Kućni ljubimci nisu dopušteni. Oprostite.

Troškovi se oborio na sljedeći način:
Što iznosi € 180,00 + € 80,00 za pranje rublja (Ges. € ) Naknada za administraciju € 30,00 + ključni novac € Ovi troškovi nisu uključeni u najam, te će biti po dolasku u gotovini na upravljanje nekretninama. Dobivate o primitku.

Normalan kapacitet kuće je 10 osoba. Najamnina se izračunava za 10 osoba. Rezervacije s više ljudi molim na zahtjev i samo uz pisani pristanak. Ako putujete s 11 osobom, mi naplaćuju malu naknadu tjedno, ekstra posteljina i ručnici uključeni. Djeca do 3 godine su besplatni.

Nakon odlaska, polog će biti vraćen na vaš račun u roku od četiri dana.

Dječji krevetić i visoka stolica za djecu do 3 godine bez naknade.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • No refund for cancellations or early departure. We therefore advise our holidaymakers to take out travel insurance. ` The renter is entitled to provide a replacement tenant. If for any reason the journey is not started, a cancellation notice must be submitted in writing.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


19 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2022

Torsten P. iz/od Bergkamen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno predivno!

Mi (9 osoba - 3 obitelji) imali smo stvarno lijep boravak u Villi las Chicas. Slike na internetu i konstantno pozitivne kritike nisu obećavale previše i naša su očekivanja nadmašena. Prijevoz od zračne luke do vile trajao je oko 30 minuta. U zračnoj luci bilo je dosta taksija svih veličina. Topla dobrodošlica pri dolasku i prvi dojmovi kada smo ušli u objekt bili su nevjerojatni. Od sada je najavljen ODMOR!
Imali smo unajmljeni rent-a-car od "Auto Flores" za cijeli period odmora, koji također možemo preporučiti bez rezervacije. Lijepo - točno - nekomplicirano... što više možete poželjeti. Sjajni i korisni savjeti upravitelja objekta za plažu ili za dnevne poslove uštedjeli su nam dugotrajna istraživanja područja i osigurali da možemo uživati u odmoru od samog početka.
Kuća i cijeli vanjski prostor su u savršenom stanju.
Cijeli kompleks je vrlo lijep i skladno usklađen i s ljubavlju njegovan. Na svakoj terasi čovjek se odmah osjećao ugodno. Uživali smo u masažama, prekrasnoj tapas večeri i lijepim večerima s roštiljem uz bazen.
Vila nudi vrlo lijep pogled prema moru i nalazi se u vrlo mirnom rezidencijalnom području, a istovremeno ste samo nekoliko minuta udaljeni od plaže.
Do odredišta kao što su Nerja, Mijas, Marbella i Benalmadena bilo je lako doći.
Sve u svemu, osjećali smo se ugodno od prvog trenutka, mogli smo se dobro opustiti i možemo preporučiti vilu 100%.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Vielen Dank für Ihren Besuch und dass ihr einen schönen Urlaub bei uns verbracht habt. Es freut uns sehr zu hören dass es euch in der VILLA LAS CHICAS so gut gefallen habt, euch gut erholt habt und gerne wieder zu uns kommen möchtet. Ihr ward tolle Gäste und wir würden uns sehr freuen euch bei uns wieder begrüßen zu dürfen. Vielen Dank für eure Eindrücke vom Haus, unseren Angeboten sowie auch die Erfüllung von kleinen Sonderwünschen die wir immer gerne für unsere Gäste erfüllen.

listopad 2021

Chrissi S. iz/od Cottbus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nevjerojatan

...jedinstven, nesvakidašnji, impresivan...
Ljetovanje u "VILLA LAS CHICAS" za nas je bilo fantastično lijepo i nezaboravno iskustvo. Pronašli smo pravu oazu blagostanja. Ništa nam nije nedostajalo. Vrt je bio rascvjetana raskoš s brojnim mjestima za zadržavanje, uživanje i opuštanje - raj -, bazen je uvijek pozivao na osvježenje i tjelovježbu, kuća je bila stilski namještena i s ljubavlju pripremljena za nas goste. Čistoća cijelog objekta također je bila izuzetna, kao i topla dobrodošlica i napori administratora da osiguraju zadovoljstvo i dobrobit gostiju.
Opuštajući odmor i odmor od svakodnevnice zajamčeni! Predmet blistavog osjećaja dobrog karaktera!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Wir bedanken uns für Ihren Besuch bei uns und für Ihre Zeit für unser Haus eine Bewertung abzugeben. Es freut uns sehr zu hören, dass es Ihnen mit Ihrer Familie bei uns sehr gut gefallen hat und alle einen unvergesslich schönen Urlaub bei uns verbrachten. Es liegt uns sehr am Herzen, dass wir eine "Wohlfühloase" mit vielen individuellen Plätzen zum Verweilen und Entspannen für jeden unserer Gäste gestalten konnten. Der tropisch angelegte Garten und ein großer Pool sorgen ebenfalls für gute Urlaubsstimmung und eine sorglose schöne Zeit bei uns. Sie waren alle außerordentlich liebe Gäste und wir würden uns sehr freuen euch alle bei uns wieder begrüßen zu dürfen.

srpanj 2021

Rebbecca V. iz/od Aalst

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Savršen obiteljski odmor

Imali smo sjajne praznike u Villi Las Chicas!
Imali smo praznik zajedno s obitelji (ukupno 3 odrasle osobe i 4 djece između 5 i 11 godina), i bilo je savršeno. Bilo je više nego dovoljno prostora za sve nas; dovoljno soba i kupaonica i sve je bilo super čisto! Kreveti su također bili vrlo dobri, svi smo svake noći dobro spavali.
Sve što nam je trebalo, bilo je tu; posuđe, perilica rublja, stalci za sušenje, vodene igračke pa čak i kava.
Kada smo stigli, boca Cava bila je ohlađena za nas u hladnjaku! Imali smo sreću da odmah nakon našeg ranog dolaska u Malagu (oko 09.30 sati) možemo ići u vilu.
Vanjski prostor je imao mnogo lijepih kutaka za čitanje knjige, drijemanje ili jednostavno da se opustite. Sve te biljke i cvijeće činile su mjesto tako šarenim i lijepim.
Kada smo bili u vili, većinu vremena provodili smo oko bazena koji je imao savršenu temperaturu; nije bio hladan, ali je bio zaista osvježavajući.
Automobilom je plaža bila vrlo blizu, ali više smo voljeli uživati u našem privatnom bazenu s visećom mrežom na vodi i drugim vodenim igračkama.

Sažeto: imali smo super praznike i nemam primjedbi!
Sigurno ćemo se vratiti u Villu Las Chicas ako idemo u Malagu još jednom!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Thank you for your visit and that you enjoyed it so much with us. The house offers a lot for families with children and is equipped with many amenities and games for young and old that provide plenty of variety. Since the pool has very warm temperatures in August, we et run cool water every day so that it is refreshing for our guests.
We would be very happy to see you all again.

kolovoz 2020

Monika V. iz/od Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan objekt

Bili smo tamo u kolovozu 2020. Jedan od najljepših smještaja za odmor koji sam do sada unajmio. Opis predmeta i ilustracije potpuno su u skladu s onim što smo pronašli. Kuća se toplo preporučuje! Kontakt s Christom i Dieterom, našim stanodavcima, karakterizirala je ljubaznost, srdačnost i točnost (potpuno nekomplicirana). Kuća i imanje su u vrlo dobrom, vrlo dobro održavanom, vrlo čistom i iznimno modernom stanju te su kvalitetno i bogato opremljeni. Ovo počinje s (potrebnim) klimatizacijskim sustavima u sva četiri odvojena spavaća prostora do televizora i stereo sustava, perilica i sušilica rublja. Kuhinja ima veliki hladnjak i perilicu posuđa. Garaža je dostupna.
Lijep pogled u daljinu s bazena s terasom i 1. kata. Posebnost bazena je što je svaki dan imao savršenu temperaturu vode. Postoje i natkrivene terase i otvorene terase koje pozivaju na sunčanje. Odmah do bazena nalazi se natkriveni prostor za roštilj sa blagovaonicom, gdje možemo provesti vrlo lijepe večeri.
Topla preporuka za miran odmor.
Vidi se da su vlasnici uložili srce i dušu u ovu vilu, kako iznutra tako i izvana, te u nju uložili puno ljubavi i vremena. Kao što je već opisano, kuća nadilazi srednjoeuropske standarde i nudi najbolje uvjete za uspješan odmor. Kao vodič, udaljenost od zračne luke do kuće je oko 30 minuta vožnje automobilom. Vratit cemo se!

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Wir bedanken uns sehr für euren Besuch und freuen uns dass es euch allen bei uns so gut gefallen hat. Wir würden uns sehr freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen, ihr ward tolle Gäste. Auch möchten wir uns herzlich dafür bedanken dass Sie sich die Zeit genommen haben um für die VILLA LAS CHICAS diese detaillierte Bewertung abzugeben. Wir würden uns sehr freuen wenn Sie uns weiterempfehlen und wünschen Ihnen und Ihrer Familie mit Freunden eine gute Zeit.

kolovoz 2019

Tony T. iz/od Lippstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vila iz snova

U kolovozu 2019. mogli smo provesti dva nezaboravna tjedna u prekrasnoj VILLI LAS CHICAS s 9 osoba. Zapravo, slike VILE govore sve! Kuća, kao i namještaj i dobro održavani vanjski prostor s palmama, tropskim biljkama, lijepo uređenim terasama s pogledom na more, ne ostavljaju ništa nedovoljno željeno. Osjećaj ugode ne počinje samo po dolasku, već već tijekom najma. Uprava objekta također se pobrinula za potrebe gostiju. Sve rezervirane aktivnosti i preporuke koje smo i mi rezervirali bile su pun pogodak, nezaboravan uspjeh. Mogao bih opisati još puno pozitivnih dojmova, ali (nakon dugog razmišljanja) ne mogu navesti nijedan negativan. Područje oko Fuengirole je prekrasno. Od tamo možete posjetiti razne prekrasne znamenitosti. Ponovno ćemo rezervirati VILU LAS CHICAS i rado ćemo se prisjetiti dobrih vremena.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Vielen Dank für Ihre gute Bewertung und dass es euch bei uns so gut gefallen hat. Wir würden uns sehr freuen wenn ihr uns weiterempfehlen würdet und freuen uns euch alle wieder in der VILLA LAS CHICAS begrüßen zu dürfen. Ihr ward sehr sehr liebe Gäste, danke für euren Besuch.

prosinac 2018

Anne H. iz/od England

5,0
5 5 5 4.5

Perfect Christmas time

We a family with 6 adults and a child in a wheel chair had a wonderful Christmas time in this house.
The house was beautifully decorated in all rooms for Christmas and we felt like home. A large Christmas tree beautifully decorated was in the living room. Perfectly.
During the day we enjoyed the good weather and sunshine up to 25 degrees and also used the pool which was warm. In the evening we enjoyed the Christmas atmosphere at the fireplace in the large living room. The kitchen is very nice and we had a blast cooking. Almost all rooms have fantastic sea views. We enjoyed the beautiful sunsets with a good glass of wine. The weather is highly recommended at this time of the year. Everything was so clean and perfectly decorated. A nice holiday, we will be back!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Thanks for your visit and thanks that you had a wonderful time with us. We would be glad to welcome you all again as our guests and look forward to your visit. You are always welcome by us. Thanks for your wonderful nice rating for VILLA LAS CHICAS.

listopad 2018

Markus O. iz/od Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5

Eine unbeschwerte schöne Woche

Eine unbeschwerte Woche
5/5
Aufenthalt im Okt. 2017
Markus H.

Die Villa Las Chicas hält, was versprochen wird. Wir (4 Erwachsene und 5 Kinder) verbrachten im Oktober bei tollem Wetter eine unbeschwerte Woche. Das äusserst sympathische Hausverwalterpaar sorgt für alles. Bettwäsche, Handtücher und Pooltücher sind vorhanden. Die Villa und der Garten sind sehr gepflegt. Die Küche ist gut ausgestattet. Im Aussenbereich hat es zwei große BBQ-Grills, welche wir ausgiebig benutzten. Der geschmackvolle und farblich stimmige Innenbereich bietet gut Platz für viele Personen. Hervorzuheben sind die schönen Badezimmer. Die Lage der Villa ist top. Zum Meer und die Stadt ist es zu Fuss nicht weit und alles schnell erreichbar. Ein Bus geht vor dem Haus weg. Malaga, Mijas oder Marbella sind mit dem Auto in kurzer Zeit erreichbar. Empfehlenswert ist es, den angebotenen Paella- und Tappas Abend zu bestellen. Die Paella, welche wir hatten, kann man wohl nicht besser zubereiten. Insgesamt ist die Villa Las Chicas ohne Einschränkungen sehr empfehlenswert und bisher war das der beste Familienurlaub den wir je hatten. Auch wir können uns eine Rückkehr sehr gut vorstellen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Sauberkeit und Professionalität von Beginn an der Anfrage bis zur Abreise, sowie das Wohl unserer Gäste stehen bei uns an erster Stelle; darum freut es uns sehr dass auch Sie mit ihrer Familie eine glückliche Zeit in der VILLA LAS CHICAS verbracht haben und sehr zufrieden waren. Wir bedanken uns sehr für Ihre Bewertung und Ihre Empfehlung. Wir würden uns sehr freuen Sie bei uns wieder begrüßen zu dürfen

listopad 2018

Tatjana R. iz/od 93138 LA

5,0
5 5 5 5

Traum Urlaub

Dankeschön für denn wunderschönen Urlaub, wir waren das erste mal da und waren begeistert, immer wieder
Sehr Sauber und man fühlt sich direkt wie zuhause:)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Vielen Dank für ihre Bewertung, wir würden uns sehr freuen Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Für uns ist es sehr wichtig, dass unsere Gäste sich bei uns sehr wohl fühlen und sich gerne an ihre Urlaubszeit zurück erinnern.

kolovoz 2018

Bev A. iz/od England

5,0
5 5 5 5

Wonderful house with stunning sea view

We was a couple of 8 friends and spent a beautiful holiday in VILLA LAS CHICAS. A really very beautiful and well maintained house with absolutely fantastic sea views. A well maintained home with beautiful furnishings and many sea view terraces, all very clean and beautifully decorated. The pool and the palm garden with many tropic plants is very nice. Beach and town are within walking distance. We have recovered us gorgeous and like to come again. Absolutely recommendable.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Thanks for your visit and that you had all a happy time in VILLA LAS CHICAS. Young people are very welcome by us, its a perfect house to celebrate a good time with a lot of fun with friends.
We would be glad to welcome you again as our guests. Thanks for your wonderful rating.

kolovoz 2018

Brien M. iz/od Irrland

5,0
5 5 5 5

Fantastic Villa with a Warm Welcome

As 2 adults and 3 teenagers, we had a wonderful, relaxing time at this villa. Management of the booking was excellent and the welcome from Christa was warm and friendly. We appreciated having her just across the road for advice and help. The villa was even better than it looks in the photos, was spotlessly clean and had everything you could need. The outdoor space was excellent, the balconies had wonderful views and the grounds were well maintained. The pool was a good size, regularly maintained and deep - which suited our teenagers perfectly. They also enjoyed the fact they had a separate space - the downstairs level is accessed separately, so everyone had plenty of space. The villa is situated in a quiet, peaceful area. It is a 10 minute downhill walk into the northern part of the main town where there is everything you could need - small supermarkets, cafes, restaurants etc. The beach is clean and has good facilities - volleyball nets, small play equipment, toilets, etc. We chose not to hire a car and used taxis to get to the other end of town (Bioparc, waterpark and watersports at the port). Everywhere we went the people were friendly, the town was clean and we felt very safe. What more could you ask from a holiday? Thoroughly recommended.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Thanks for your visit and for your wonderful rating for VILLA LAS CHICAS. Its so great for us to hear that our guests feel good with us and had a wonderful best time here. We would be very glad to welcome you again as our guests. You was all such kindly guests.

srpanj 2018

Jim B. iz/od USA

5,0
5 5 5 5

A pefect holiday destination !

We had with our family and children a fantastic holiday in this very well-kept and nice house. The pool is large and well maintained.Our kids loved the pool. We had spend a very good time in the beautiful garden with tropical plants and palm trees. The terraces are equipped with comfortable seating, everything very clean and modern.The house is specious and very well equipped. The highlight at night was the large roof terrace where we every evening grilled and the enjoyed wonderful views over the sea and the city. The city is very beautiful and offers a lot of variety. Everything is very central and is in walking distance. The house management was very helpful for informations about best restaurants, bars and nightlife. We had with our family and children a fantastic holiday in this very well-kept and nice house. Thanks for the nice time, we will gladly come back. Our holiday exceeded all of our expectations and we will highly recommend to everyone.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Thanks for your visit and thanks for your good rating. We are always very happy to see and hear that our guests had a wonderful perfect and relaxt time with us. We would be glad to welcome you again.

srpanj 2018

Charles S. iz/od Ch8730 Uznach - Schweiz

5,0
5 5 5 5

Unvergesslich schöne Familienferien

Wir haben, wie im Online-Inserat beschrieben und bebildert, diese Luxusvilla angetroffen. Sie ist sehr sauber und mega gemütlich eingerichtet. Die Verwaltung hat uns sehr gut betreut und in die Stadt begleitet zum Einkauf, Strand und Plätzen von Interesse. Die Villa ist sehr zu empfehlen, vor allem auch für Kinder wegen dem grandiosen Pool. Das Freizeitangebot ist riesig und bietet jedem etwas, wie auch die vielen guten Restaurants. Besonders angetan hat uns das Pueblo Mijas, ein sehr hübsches ursprüngliches Dorf oberhalb von Fuengirola mit fantastischer Rundsicht, abends gemütliches Essen, Feiern und Geniessen mit Musik bis tief in die Nacht!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Wir freuen uns immer sehr zu hören dass unsere Gäste eine schöne Zeit bei uns hatten. Das Haus ist sehr familienfreundlich, "ein Treff für Familien und Freunde" . VILLA LAS CHCAS lässt wirklich keine Wünsche offen für eine schöne unbeschwerte Urlaubszeit. Ein fantastischer Meerblick und ein gut gepflegter tropischer Garten bieten zusätzlichen Urlaubsflair. Viele romantische Plätzchen mit reichlich Sonnenliegen und Sitzplätzen sorgen dafür dass auch jeder "sein ruhiges eigenes Plätzchen" findet. Wir legen großen Wert ins Detail und fröhlichen Farben. Danke für Ihren Besuch, Sie sind immer herzlichst willkommen.

lipanj 2018

Thommy F. iz/od Dänemark

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajno putovanje

Mi i 10 prijatelja i kolega bili smo sada drugi put u vili u Fuengirola i opet smo se super proveli. Vila i vanjski prostor su bili u odličnom stanju, a ljubav prema detaljima vidljiva je posvuda. Položaj kuće je vrlo ugodan za odmor, jer možete uživati u danu pored bazena ili brzo stići do plaže koja se lako pješice može doseći. Dobri restorani i barovi također su lako dostupni. Oprema s mnogo ležaljki, suncobrana i roštilja je vrlo dobra i ne ostavlja nikakve želje. Također, cijela kuća ima klima uređaj i ima dovoljno prostora za veću grupu. Uprava kuće nam je opet pomogla sa svim pitanjima, a masaže pored bazena kao i večer s paellom bile su divno iskustvo. Ovu vilu sa svim njenim prednostima i vrlo prijateljskom i stručnom upravom preporučujemo svima i odmah bismo je ponovno rezervirali za lijep odmor.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Wir freuen uns dass ihr uns wieder besucht habt und die Zeit bei uns sehr genossen habt. Vielen Dank für eure Bewertung und wir freuen uns schon jetzt euch bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

svibanj 2018

Bengt E. iz/od Schweden

5,0
5 5 5 5

Beautiful holiday home

We can merely join the previous evaluations.

We have spent our summer holidays with our whole family (incl. a baby) in the VILLA LAS CHICAS in Fuengirola. All of us enjoyed the days there very much and we can highly recommend this villa.

The house is situated on an hill in the mansion district of Fuengirola. It is perfectly equipped, very clean and well groomed. For our baby all was available, a cot, highchair, babypool, toys and much more. The kitchen have all you can imagine. Two very comfortable grills are available for outdoor-barbeques. Around the pool there are located many deckchairs and sunshades, all well-tended and very neat. The pool was cleaned few times a week and a gardener is taking care of the gorgeous exotic plants. Very friendly and helpful is the property management. Par example they organized an evening with paella and massages at the pool. (Highly recommended!) We had a perfect weather in May, the pool was very warm.

Altogether lovely holidays! The two weeks passed off too fast. The house is to be recommended and we would like to come back again.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

We say thanks for your rating and your visit. We are always happy that our guests enjoy a perfect holiday time with a lot of fun. The house is perfect for families with children and we have a lot of toys for them in and outside the house. As well there is a lot of space for the children for to run and play. Its a realy big house with a large garden with tropical coloured flowers and many palms. Thanks for your rating.

travanj 2018

Jonathan H. iz/od Holland

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ljeto s čekićem

Bili smo grupa od 10 prijatelja iz Švicarske i proveli smo super tjedan dana u vili Las Chicas. Oprema vile je super, lijepe sobe, odličan wellness - tuš i kuhinja je opremljena sa svime što vam treba. Izravno pored bazena su dva fantastična roštilja koje smo mogli koristiti. Vanjski dio je izuzetno lijep s puno mjesta za opuštanje. Vrt kao i bazen su vrlo održavani i vrhunski, bazen je uvijek bio čist, što nas je vrlo razveselilo. Ljubav prema detaljima je vidljiva svugdje i osjećaj odmora je tu od prvog trenutka u vili.

Uprava kuće je jako dobro brinula o nama, dobili smo odlične savjete za plaže i restorane, kao i za shopping u Fuengirola. Također smo rezervirali masaže izravno kod bazena, koje su bile sjajne i opuštajuće, a tapas večer (izuzetno ukusna) je bio lijep završetak našeg sjajnog boravka. Položaj vile je vrlo dobar, nalazi se u mirnom stambenom području, istovremeno ste za nekoliko minuta na plaži ili usred grada. Ispred kuće također vozi autobus. Fuengirola sam po sebi ima puno toga za ponuditi, dobre restorane i plažne barove, a i navečer je uvijek bilo nešto. Vrlo brzo se dolazi do aerodroma, a izlet u Rondi ili Marbellu nije bio problem, jer se sa svake obale brzo stiže. Briga prije i tijekom boravka bila je vrlo prijateljska i profesionalna. Rezervacija prije boravka bila je vrlo jednostavna, sva pitanja su uvijek dobila odgovore u najkraćem mogućem roku. Možemo 100% preporučiti vilu sa svim svojim mogućnostima, proveli smo nevjerojatno sjajan tjedan i bili bismo je spremni ponovno rezervirati u bilo kojem trenutku.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Vielen Dank für euren Besuch und dass es euch bei uns so gut gefallen hat. Das Haus ist ideal für Gruppen von Freunden, da wir sehr viel Platz im wie auch in der Außenanlage mit vielen Sitzgruppen angelegt haben. Wir würden uns freuen euch wieder als unsere Gäste in der VILLA LAS CHICAS begrüßen zu dürfen. Ihr ward eine tolle Truppe :-)

studeni 2017

Kerstin + Chris R. iz/od 93053 Regensburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

jedan sanjarski odmor

Jedna velikodušna i elegantna vila sa svim udobnostima. Spavaće sobe, kupaonice, kuhinja i dnevni boravak su vrlo ukusno i elegantno namješteni. S velikom ljubavlju prekrasni dodaci su usklađeni bojama. WOW !!! Parkovni vanjski prostor mami na opuštanje, odmaranje i sunčanje. Posebno sjajna atmosfera je noću kada je prekrasni vanjski prostor i bazen osvijetljeni. Jednostavno romantično. Najbolja andaluzijska klima s plažom na Mediteranu - super !!! Sigurno ćemo ponoviti ovaj odmor i možemo samo najbolje preporučiti ovaj objekt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Vielen Dank für Ihr Lob und die tolle Bewertung. Es ist uns immer ein großes Anliegen unseren Gästen das Beste von Allem zu bieten mit höchsten Komfort. Wir würden uns sehr freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis zum nächstenmal und danke für eure Empfehlung.

rujan 2017

Damien M. iz/od Gütersloh

5,0
5 5 5 5

Der Himmel auf Erden

Wir (8 Freunde) verbrachten eine unvergessliche Woche in der Villa las Chicas.

Schon beim herzlichen Empfang wurde uns klar:

Hier bleiben keine Wünsche offen:-)))

Wir genossen das sehr gepflegte und liebevoll eingerichtete Haus, den wunderschönen Garten mit den vielen Sitzecken und dem herrlichen Pool, den leckeren Paella- und Tappas Abend, Pepe`s Massagen am Pool und einen Bootsausflug zu den Delfinen in vollen Zügen.

Zum Strand und in die Stadt waren es nur ein paar Minuten Fußweg und es hielt auch ein Bus vor der Tür.

Ausflüge nach Benamaldena, Mijas oder Marbella waren nicht allzu weit und auch dort konnte man abends lecker essen gehen und südländisches Nightlife genießen. Fuengirola ist eine tolle Stadt !

Wir wurden rundum gut betreut, haben uns vom ersten Moment wohl gefühlt und können das Haus absolut weiterempfehlen.

Danke nochmals für alles, wir kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Es ist uns ein großes Anliegen, dass sich unsere Gäste von der 1. Minute an bei uns wohl fühlen.
Wir bieten am Haus ein großes Programm an Abwechslung für Jung und Alt an, so dass es niemals langweilig wird. Viel Abwechslung bieten die am Haus befindlichen Spiele für den Pool, Sportgeräte, Bücher. Ebenfalls halten wir romantische Paella-und Tapas-Abende für unsere Gäste. Unser Masseur kommt gern ans Haus und bietet sein Verwöhnprogramm an.
Danke für euren Besuch und eure tolle Bewertung. Bis bald wieder...

rujan 2017

Silke D. iz/od Berlin

5,0
5 5 4 5

Eine Ferienvilla der besonderen Art

Eigentlich ist mit den Fotos der Villa alles gesagt - Haus und Garten sind mit viel Liebe zum Detail gestaltet. Wir hatten einen so herzlichen Empfang nach unserer recht langen Anreise - es war wie ein Nach-Hause-Kommen zur Familie. Alles stimmte - das Wetter, die Fürsorge, das gute Essen (Danke an die Hausverwaltung für den tollen Paella-und Tappas Abend, das Schwimmen im Pool und vor allem das "Seele-Baumeln-Lassen". Fuengirola war ein guter Ausgangspunkt für unsere Unternehmungen ins Landesinnere.

Wir kommen gern zurück. Liebe liebe Grüße an die besten Gastgeber der Welt.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Wir bedanken uns für euren Besuch und würden uns sehr freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Es ist für uns ein großes Bedürfnis dass sich unsere Gäste bei uns wohl fühlen und die schönste Zeit des Jahres bei uns mit vielen schönen Erinnerungen verbringen. Vielen Dank für die tolle Bewertung. Bis bald wieder, ihr ward wunderbare Gäste.

srpanj 2017

Robert R. iz/od Schweiz

5,0
5 5 4 5

Alle Versprechen gehalten, was will man mehr

Alle Beschreibungen stimmen und wurden sogar noch übertroffen. Wichtig für uns war, dass alles klappt. Angekommen am Flughafen stand das Auto schon da. Die Wegbeschreibung zur Villa stimmt perfekt und auch die Hausübernahme war unkompliziert. Den Ort kannten wir nur vom Internet. Aber kein Problem! Die Hausverwaltung lotste uns zum Supermarkt, zeigte die Tauchschule, wo wir gleich buchen konnten und hat für unsere Jungs noch einen fahrbaren Untersatz organisiert. Was will man mehr. Die tollen Abende am Pool und an der Grillstelle werden wir nicht vergessen. Unsere Jungs konnten den Tag am Meer, beim Tauchen und in der Stadt verbringen. Wir gemütlich am Pool bei einem schönen Drink. Es gibt genügend coole Restaurants direkt am Meer. In der Villa ist alles so ausgelegt, dass 11 Personen gemütlich wohnen und essen können. Die Bedenken, dass man sich auf der Pelle sitzen könnte sind unbegründet. Tolle Ausflüge ins Umland, genügend Rückzugsmöglichkeiten in und um die Villa und ein grosses Poolareal geben einem das Gefühl von Ferien. Man fühlt sich sehr wohl. Die Autos fahren ohne Hektik und das Feeling ist entspannt. Braucht man mal einen Arzt ist die Hausverwaltung zur Stelle und hilft vorbehaltslos.

Von wegen heiss und unerträglich feucht. Positiv überrascht waren wir von der milde des Klimas, dem angenehmen Wind und Temperaturen der Nächte. Supermärkte gibt es wie Sand am Meer. Speziell zu empfehlen El Corte Inglés. Die Auswahl ist riesig und die Preise moderat. Wir waren in einem Argentinischen Restaurant und fandes es phantastisch. Es ist für alle etwas dabei. Ich kann bestätigen, dass es mehr als genügend Mode, Souvenir, Shopping und Märkte etc. in und um Fuengirola gibt. Wir haben uns im Internet schlau gemacht und alle einschlägig beschriebenen Orte sind sehr zu empfehlen.Wir sind eher kritisch und nicht leicht zu beeindrucken, konnten aber keine Kritikpunkte finden . Zusammenfassend: Für alle etwas dabei ! Wir kommen gerne wieder. Haus war großartig !

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa C. Morhart:

Wir sind überaus glücklich so eine wunderschöne Bewertung erhalten zu haben, vor allem dass ihr eine tolle Zeit bei uns hattet. Wir würden uns freuen euch wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Ihr ward ganz tolle Gäste, bis bald wieder.


kontakt

gospođa C. Morhart

gospođa C. Morhart

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 105504

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/105504.htm


«VILLA LAS Chicas» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina