Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila umjetnički pogled

Općina Mosfellsbær (okrug Kjós) izravno na Hvalförður (fjord kitova)

maks.  4   Gosta/Gostiju
51m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
51m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ova udobna seoska kuća od 51 četvornog metra, idealna za dvije do tri / maksimalno četiri osobe, nalazi se na jugozapadnoj obali na slikovitom Hvalfjörður (Fjordu kitova) i izravni je susjed naše "Villa Fjordblick".



Ova seoska kuća nalazi se samo nekoliko metara od obale fjorda u prekrasnoj pozadini planina i mora. Velika veranda zaštićena od vjetra omogućuje uživanje u prekrasnom pogledu vani kada je lijepo vrijeme.



Nakon renoviranja kupaonice 2018. godine, "Villa Künstlerblick" je u ljeto 2019. godine dobila novodizajniranu plavo-bijelu vanjsku fasadu jer je 13 godina oštre islandske klime pridonijelo hitnoj obnovi bivše drvene fasade. Novi materijal u plavoj i bijeloj boji te poboljšana izolacija obećavaju mnogo duži vijek trajanja, a našim dragim gostima ugodniji boravak u hladnim danima. Novu fasadu dizajnirao je sam Dominik koristeći boje Islanda. Slijedi ostatak ličilačkih radova, uključujući i onaj na velikoj verandi. Povrh svega, Villa Künstlerblick uskoro će imati odgovarajući krov koji će upotpuniti cjelokupnu sliku.



Apartman s domaćim šarmom drvene kuće podijeljen je na udoban i s ljubavlju namješten dnevni boravak i blagovaonicu s integriranom čajnom kuhinjom, dvije spavaće sobe (1 x bračni krevet i 1 x krevet za jednu osobu) i malu kupaonicu s tušem i WC-om. Na zahtjev se može koristiti i četvrti ležaj na otvorenoj galeriji do koje se dolazi sklopivim ljestvama.



Kuhinja je vrlo dobro opremljena s perilicom posuđa, brojnim kućanskim aparatima i posuđem, tako da je kuhanje zabavno i na odmoru. Imate mogućnost besplatnog korištenja perilice rublja s deterdžentom i sušilice rublja. Oni se nalaze u zasebnom produžetku (tehnički prostor/praonica) "Villa Fjordblick" za zajedničko korištenje.



Budući da su dvije kuće udaljene samo nekoliko koraka, dvije obitelji ili prijatelji koji putuju zajedno mogu također provesti svoj odmor ovdje. Otkrijte kraj zajedno na izletima i završite dan uz roštilj u velikom društvu.



Dostupan je besplatni W-LAN.



Dostupnost putnog krevetića, stolice za hranjenje i kolica može se zatražiti prilikom rezervacije. Tada je potrebno ponijeti poplun i jastuk s navlakama potrebne za putni krevetić.



Imajte na umu da je ovo kuća za nepušače i stoga pušenje nije dopušteno. Također nije dozvoljeno dovoditi životinje. Hvala na razumijevanju!



Dodatne informacije, kontakt podatke i fotografije možete pronaći na našoj web stranici

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
krevet na sklapanje

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Jezero 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 35 km

35 km

Restoran 35 km

35 km

Zračna luka 93 km Keflavík

93 km


Mjesto i položaj smještaja

Ugodna seoska kuća nalazi se oko 45 minuta vožnje od glavnog grada Reykjavika u Hvalfjörður (fjordu kitova).



Kada skrenete s obilaznice prema odredištu za odmor, Hvalfjörður, dočeka vas prekrasan krajolik. Ljeti bujne zelene livade na kojima pasu islandski konji i ovce koje s vremena na vrijeme vole zavladati ulicama. Tijekom putovanja uvijek imate fantastičan pogled na vodu uokvirenu planinama i plavim poljima lupine. Prelazite uski most koji vodi preko rijeke Laxá s vodopadom Laxáfoss. Otkrit ćete velike vodopade kao i povijesne znamenitosti ako nastavite pratiti cestu oko fjorda. Zimi možete uživati u jednako prekrasnom zimskom krajoliku.



Odavde možete ići na mnoge izlete, nabrojimo samo neke:



Preporuča se istraživanje 30 km dugog Walfjorda. Jer sam prekrasan pogled na planine i more, koji neprestano sjaje u novom svjetlu i bojama, bilo zimi ili ljeti, vrijedi obići. Bezbrojnim fantastičnim zalascima sunca, dugama i polarnim svjetlima već su se divili naši gosti.



Sigurni planinari vole pješačiti u čvrstim cipelama do drugog najvišeg vodopada na Islandu (Glymur) ili posjetiti crkvu Hallgrímskirkja u Saurbæru, koju već možete vidjeti na suprotnoj obali. Ili se jednostavno odvezite do sela Akranes s njegovim poznatim svjetionikom, dugom pješčanom plažom (najnovije s HotPotom) ili slijedite cestu do Borgarnesa do Landnahmezentruma. Dobro poznati slapovi Hraunfossar (vodopad "Lava"), Barnafossar (vodopad "Dječji") u vezi s "Into the Glacier Tour" na ledenjaku Langjökull (rezervacija kod nas) također su vrlo lako dostupni od tamo.



Još jedan jednodnevni izlet do Zlatnog kruga može započeti izravno iz Walfjorda. Preko ceste 48 postoji izravna veza s rutom Golden Circle koja počinje zatim s Nacionalnim parkom Þingvellir. Nakon toga, možete se diviti ostalim atrakcijama na ovoj ruti kao što su gejzir Strokkur i gigantski vodopad Gullfoss.



Čak je i do juga još uvijek lako doći odavde. Bio bi moguć jednodnevni izlet do poznatih slapova Seljalandsfoss i Skógafoss u podnožju poznatog ledenjaka Eyjafjallajökull koji je 2010. svojim oblakom pepela zaustavio svjetski zračni promet.



Svakako biste trebali posjetiti glavni grad Islanda, Reykjavík. Ovaj živahni grad sa svojim ugodnim restoranima, barovima, kafićima, ljupkim ribljim restoranima u luci, brojnim muzejima, umjetnošću i znamenitostima svakako će vas pozivati češće.



Najbolje mjesto za kupovinu je u gradu Mosfellsbær, udaljenom 30 minuta. Postoji nekoliko supermarketa, pekara, ribarnica, banka, pošta, ljekarna, restorani i kafići. Bazen Lágafellslaug također nudi idealan kraj dana. Uz nekoliko geotermalnih bazena, tobogana i sauna, zabavit će se i mladi i stari. Ali uvjerite se sami!



Kada se nakon jednodnevnog izleta vratite u fjord, vidjet ćete da svoj odmor provodite na jednom od najljepših mjesta na Islandu ;-).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Perilica i sušilica rublja nalaze se u depandansi vile Fjordblick i mogu se koristiti besplatno.

Za svaku prijavljenu osobu bit će osiguran paket ručnika i posteljine.

Naknada za čišćenje i pranje rublja od 25.000 islandskih kruna (cca. 180 eura) uključena u cijenu najma plaća se samo na dan odlaska.

Putni krevetić i stolica za hranjenje mogu se dobiti besplatno po dogovoru (posteljinu, jastuke i deke potrebno je ponijeti sa sobom).



Napomena: minimalni boravak je 5 noći. Osim u periodu od 17. prosinca do 7. siječnja to je 7 noćenja!

Dolazak/odlazak 24.12/25.12./26.12. , kao i 31.12. i 01.01. Nažalost, to nije moguće!

Za točan datum kontaktirajte nas unaprijed!

Uvjeti poništenja:

  • Im Fall einer Stornierung beachten Sie bitte folgende Gebühren: Bis 61 Tage vor Reisebeginn: 10 % des Reisepreises Ab dem 60. Tag bis 35. Tag vor Reisebeginn: 50 % des Reisepreises Ab dem 34. Tag bis 2 Tage vor Reisebeginn: 80 % des Reisepreises Bei späterem Rücktritt und bei Nichtantritt der Reise wird der gesamte Reisepreis berechnet!

ostale informacije:

Obratite pažnju na naše akcije popusta:



Kod nas ćete dobiti popust od 7% pod sljedećim uvjetima:

1. Rezervirate šest mjeseci unaprijed I minimalni boravak od 14 noći.

2. Vi ste "ponavljač" i željeli biste ponovno kod nas rezervirati kuću za odmor.



Primit ćete popust od 10 € po danu po rezervaciji ako:

rezervirate najmanje dvije kuće u isto vrijeme s minimalnim boravkom od 7 dana (npr. idete na odmor s prijateljima/obitelji i rezervirate kuće "Villa Fjordblick" i "Villa Künstlerblick") jednu do druge.



Također ste dobrodošli kod nas rezervirati odgovarajući automobil za najam i putno osiguranje; samo razgovaraj s nama.



Ako želite ostati duže, središnji položaj na jugozapadu idealan je za brojne izlete. Tako ćete se uštedjeti neprestanog pakiranja i vraćati se na ovo prekrasno mjesto svaku večer.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2022

Andrea P. iz/od Lana

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vila umjetnički pogled

Nezaboravna avantura. Od snježne oluje do minus 24 stupnja, od sunca do polarne svjetlosti. Sve nam je bilo dopušteno doživjeti. Sve pohvale za domaćina Dominika koji je uvijek na raspolaganju za pomoć riječima i djelima, čak i za blagdane.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Sehr gerne haben wir Euch bei Euren Reisevorbereitungen unterstützt und wir freuen uns sehr, dass Ihr einen sicherlich unvergesslichen Island-Winterurlaub erleben konntet. Vielen Dank für Euer tolles Feedback! Vielleicht bis bald mal wieder ;-) Wir freuen uns jederzeit auf Euren Besuch!

kolovoz 2020

Ulrike R. iz/od Feldhorst

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

igra u oblaku

Lokacija u Walfjordu otvara novu igru oblaka svakog jutra i večeri (ako je dostupna), romantične zalaske sunca, promatranje ptica i dobar pristup automobilom raznim znamenitostima Islanda. Fjord je također prekrasan i užitak je voziti se oko njega. Do Reykjavika se može doći za oko 45 minuta vožnje automobilom.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Es freut uns, dass es Euch bei uns am Walfjord so gut gefallen hat. Falls Ihr wieder Sehnsucht nach ihm haben solltet, meldet Euch einfach. Wir freuen uns auf Euch :-)


kontakt

gospodin D. Weil

gospodin D. Weil

Kao samostalni putnički agent, otkrio sam ovaj otok s njegovom jedinstvenom prirodom i ljupkim stanovnicima prije mnogo godina nakon što sam proputovao desetke zemalja. Strast koju moja obitelj dijeli sa mnom i koristimo svaku priliku da provedemo vrijeme ovdje. U međuvremenu sam upoznao velik dio zemlje, stekao mnogo prijatelja i uvijek nastojim istraživati jezik. Sada sam se i profesionalno specijalizirao za Island i želio bih ovu zemlju približiti ne samo svojim prijateljima i poznanicima. Možda i vas mogu namamiti u ovu prekrasnu zemlju da provedete nezaboravne praznike u jednoj od moje tri kuće za odmor različitih veličina


Dalji smještaji od gospodin D. Weil


ostale informacije

Broj objekta: 106253

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/106253.htm

Gospodin Dominik Weil

Friedrichsheck, 12

55442 Stromberg

0049(0) +4967247154


«Vila umjetnički pogled» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina