Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila s pogledom na fjord

Općina Mosfellsbær (okrug Kjós) na Hvalfjörðuru (fjordu kitova)

maks.  6   Gosta/Gostiju
72m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
72m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

14 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Ladanjska kuća, izgrađena 2007., nalazi se na jugozapadnoj obali na slikovitom Hvalfjörður (Fjordu kitova) i izravni je susjed naše "Villa Künstlerblick".



Villa Fjordblick idealna je za četiri osobe; moguć je boravak do maksimalno šest osoba.



Veselite se 72 četvorna metra ugodne atmosfere koja je u potpunosti izrađena od drva!



U prizemlju ćete pronaći otvoreni, lijepo namješteni dnevni boravak i blagovaonicu s integriranom čajnom kuhinjom, dvije spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom i kupaonicu s tušem i WC-om. Podno grijanje pruža ugodnu toplinu. U otvorenoj galeriji na prvom katu nalazi se još jedan francuski ležaj (maksimalna visina 1,90 m). I mladi će ovdje naći mjesto za igru. Uz stolni nogomet i stolni zračni hokej, podlogu za igru, kocke za gradnju, lego kocke, autiće i razne društvene igre treba se pobrinuti za slobodno vrijeme u zatvorenom prostoru.



Veliki prozori omogućuju uživanje u panoramskom pogledu na more i planine sa stola za doručak. Ako su one još uvijek prekrivene snijegom u hladnoj sezoni, ovaj prizor definitivno opravdava izraz "slikovit".



Vrhunska zabava u kupanju!

Naš jedinstveni privatni "prirodni bazen" koji je jedinstven na našoj kugli zemaljskoj!

Uživajte u gotovo 40 stupnjeva toploj geotermalnoj vodi iz dubina vulkanskog otoka. Obloženi pravim kamenjem iz Whale Fjorda koji vam laska, čekaju vas šest sjedala i dvije ležaljke u obliku tijela, dok vas okružuje prekrasan pogled na more - samo za vas! A zimi, zvjezdano noćno nebo sa svojim rasplesanim polarnim svjetlima nadvija se iznad vas na niskim temperaturama - jedinstveni trenuci koje nikada u životu nećete zaboraviti!



Uz prirodno dobro teče i mali planinski potočić, malonogometno igralište i dječje igralište udaljeno samo nekoliko minuta hoda, vrhunac je za vaše mališane.



Perilica rublja s deterdžentom i sušilica rublja nalaze se u posebnom aneksu (tehnička/praonica rublja), koji se može koristiti besplatno.



Budući da su dvije kuće udaljene samo nekoliko koraka, dvije obitelji ili prijatelji koji putuju zajedno mogu također provesti svoj odmor ovdje. Otkrijte kraj zajedno na izletima i neka dan završi uz roštilj u velikom društvu.

Dostupan je besplatan W-LAN!



Dostupni su dječji krevetić, visoka stolica i dječja kolica. Ako su oni potrebni, molimo da nas obavijestite prilikom rezervacije. Zatim morate ponijeti deke i jastuke s navlakama itd. potrebne za putni krevetić.



Imajte na umu da je ovo kuća za nepušače i stoga pušenje nije dopušteno. Također nije dozvoljeno dovoditi životinje. Hvala na razumijevanju!



Dodatne informacije, kontakt podatke i fotografije možete pronaći na našoj web stranici

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (153x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (153x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Jezero 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 35 km

35 km

Restoran 35 km

35 km

Zračna luka 93 km Keflavík

93 km


Mjesto i položaj smještaja

Ugodna seoska kuća nalazi se oko 45 minuta vožnje od glavnog grada Reykjavika u Hvalfjörður (fjordu kitova).



Kada skrenete s obilaznice prema odredištu za odmor, Hvalfjörður, dočeka vas prekrasan krajolik. Ljeti bujne zelene livade na kojima pasu islandski konji i ovce koje s vremena na vrijeme vole zavladati ulicama. Tijekom putovanja uvijek imate fantastičan pogled na vodu uokvirenu planinama i plavim poljima lupine. Prelazite uski most koji vodi preko rijeke Laxá s vodopadom Laxáfoss. Otkrit ćete velike vodopade kao i povijesne znamenitosti ako nastavite pratiti cestu oko fjorda. Zimi možete uživati u jednako prekrasnom zimskom krajoliku.



Položaj na jugozapadu je središnji i stoga vrlo pogodan za dulji boravak. Uštedite sebi gnjavažu oko pakiranja torbi i vratite se na ovo prekrasno mjesto svake večeri.



Odavde možete ići na izlete u svim smjerovima, da spomenemo samo neke:



Preporučamo istraživanje 30 km dugog Whale Fjorda. Jer sam prekrasan pogled na planine i more, koji neprestano sjaje u novom svjetlu i bojama, bilo zimi ili ljeti, vrijedi obići. Bezbroj fantastičnih zalazaka sunca i polarne svjetlosti već su se divili našim gostima.



Planinari čvrstih nogu također vole pješačiti u čvrstim cipelama do najvišeg islandskog vodopada (Glymur) ili posjetiti crkvu Hallgrímskirkja u Saurbæru, koju već možete vidjeti na suprotnoj obali. Zatim se ili odvezite do gradića Akranes s njegovim poznatim svjetionikom i dugom pješčanom plažom (s hidromasažnom kadom) ili slijedite cestu do Borgarnesa do Landnahmezentruma. Dobro poznati slapovi Hraunfossar (vodopad "Lava"), Barnafossar (vodopad "Dječji") u vezi s "Into the Glacier Tour" na ledenjaku Langjökull (rezervacija kod nas) također su vrlo lako dostupni od tamo.



Još jedan jednodnevni izlet do Zlatnog kruga također je moguć odavde preko spojne ceste 48 do Golden Circle Route. To zatim počinje u Nacionalnom parku Þingvellir, tako da se nakon toga mogu diviti ostalim atrakcijama, poput fontane poznatog gejzira Strokkur i gigantskog vodopada Gullfoss.



Čak je i do juga još uvijek lako doći odavde. Bio bi moguć jednodnevni izlet do poznatih slapova Seljalandsfoss i Skógafoss u podnožju poznatog ledenjaka Eyjafjallajökull koji je 2010. svojim oblakom pepela zaustavio svjetski zračni promet.



Svakako biste trebali posjetiti glavni grad Islanda, Reykjavík. Ovaj živahni grad sa svojim ugodnim restoranima, barovima, kafićima, ljupkim ribljim restoranima u luci, brojnim muzejima, umjetnošću i znamenitostima svakako će vas pozivati češće.



Najbolje mjesto za kupovinu je u gradu Mosfellsbær, udaljenom 30 minuta. Postoji nekoliko supermarketa, pekara, ribarnica, banka, pošta, ljekarna, restorani i kafići. Bazen Lágafellslaug također nudi idealan kraj dana. Uz nekoliko geotermalnih bazena, tobogana i sauna, zabavit će se i mladi i stari. Ali uvjerite se sami!



Kada se nakon jednodnevnog izleta vratite u fjord, vidjet ćete da svoj odmor provodite na jednom od najljepših mjesta na Islandu ;-).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Perilica i sušilica rublja nalaze se u depandansi i mogu se koristiti besplatno.

Za svaku prijavljenu osobu bit će osiguran paket ručnika i posteljine. Putni krevetić (posteljina, jastuk i deka potrebno je ponijeti) i stolica za hranjenje mogu se dobiti besplatno na zahtjev. Korištenje privatnog jedinstvenog vanjskog geotermalnog prirodnog bazena je uključeno i isključivo za goste Ville Fjordblick!



Naknada za čišćenje i pranje rublja od 25.000 islandskih kruna (cca. 180 eura) plaća se samo na dan odlaska.



Napomena: minimalni boravak je 5 noći. Osim u periodu od 18. prosinca do 8. siječnja minimalni boravak je 7 noćenja! Za točan datum kontaktirajte nas unaprijed! Nažalost, dolazak i odlazak 24. / 25. / 26. prosinca i 31. prosinca / 01. siječnja nije moguć!

Uvjeti poništenja:

  • Im Fall einer Stornierung beachten Sie bitte folgende Gebühren: Bis 61 Tage vor Reisebeginn: 10 % des Reisepreises Ab dem 60. Tag bis 35. Tag vor Reisebeginn: 50 % des Reisepreises Ab dem 34. Tag bis 2 Tage vor Reisebeginn: 80 % des Reisepreises Bei späterem Rücktritt und bei Nichtantritt der Reise wird der gesamte Reisepreis berechnet!

ostale informacije:

Obratite pažnju na naše akcije popusta:



Kod nas ćete dobiti popust od 7% pod sljedećim uvjetima:

1. Rezervirate 6 mjeseci unaprijed I minimalni boravak je 14 noći.

2. Vi ste "ponavljač" i željeli biste ponovno kod nas rezervirati kuću za odmor.





Dobit ćete popust od 10 € po danu i rezervaciji ako:

rezervirate najmanje dvije kuće u isto vrijeme s minimalnim boravkom od 7 dana (npr. idete na odmor s prijateljima/obitelji i rezervirate kuće "Villa Fjordblick" i "Villa Künstlerblick") jednu do druge.



Također ste dobrodošli rezervirati odgovarajući najam automobila i putno osiguranje preko nas, samo nas kontaktirajte.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.03.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Doreen L. iz/od Marzling

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

San na fjordu

Nevjerojatna kuća za odmor - senzacionalna oprema - HotPot je san... zapravo ne smijem toliko hvaliti, inače neću moći ponovno doći jer je uvijek rezervirano... ali kuća i stvarno ljubazno gostoprimstvo vlasnika to zaslužuju.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Vielen Dank für's Schwärmen! Auf jeden Fall müsst Ihr wieder kommen. Für Euch würden wir schon eine passende Lücke finden ;-). Bis bald!

siječanj 2024

Cornelia H. iz/od Eching

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur Perfekt ?

Ein Traum zum entspannen, relaxen und genießen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Vielen lieben Dank für die Bewertung. Schön, dass es nicht nur ein Traum war, sondern Ihr Euren Aufenthalt dort wirklich genießen konntet. Falls Ihr wieder von Entspannung und Auszeit träumt, meldet Euch einfach. Wir freuen uns auf Euch!

lipanj 2023

Andrea F. iz/od Wadern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vila s pogledom na fjord

Lokacija kuće za odmor s pogledom na fjord je neopisivo prekrasna!!!!

Proveli smo deset dana u vili Fjordblick i imali smo super odmor. S organizacijom i savjetovanjem, rezervacijom uključujući let i najam automobila, sve je bilo savršeno.
Sadržaji ne ostavljaju ni jednu želju neostvarenu, a topli prirodni bazen je posebno (ali ne samo) iskustvo u hladnim i kišnim danima.

Vilu Fjordblick možemo preporučiti bez ikakvih ograničenja.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Wir freuen uns sehr zu lesen, dass Ihr einen super Urlaub hattet, denn dieses Feedback macht auch uns als Gastgeber sehr zufrieden. Wir hoffen, Ihr könnt Euch noch lange an den unbeschreiblich schönen Ausblick von Villa Fjordblick auf den Fjord erinnern. Andernfalls meldet Ihr Euch einfach wieder bei uns. Ihr seid immer wieder herzlich willkommen. Wir wünschen Euch alles Gute und vielleicht bis bald!

studeni 2022

Maria K. iz/od Peissenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Prekrasna lokacija, dobri sadržaji, vrlo čisto i naravno da ne zaboravite: prirodni bazen s nevjerojatnim pogledom!!!!!
Također vam unaprijed zahvaljujemo na sveobuhvatnoj bezbrižnoj podršci, uključujući rezervaciju letova i automobila te opširne informacije.
Samo za preporučiti!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Wir freuen uns sehr, dass Ihr Euren Aufenthalt genossen habt. Euch im Vorfeld bei der Planung zu unterstützen, hat uns sehr viel Spaß gemacht. Gell, den unglaublichen Ausblick kann man nicht beschreiben, den muss man einfach gesehen haben ;-) Vielen Dank für Euer tolles Feedback, was das "Rundum-Paket" auch für uns absolut komplett macht. Ihr seid immer wieder herzlich willkommen!

ožujak 2022

Kris R. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična kuća za odmor sa sveobuhvatnim paketom za bezbrižnost

Sjajni savjeti već su započeli u Njemačkoj. Sva su pitanja strpljivo razjašnjena unaprijed, ponuđena je pomoć oko aktivnosti rezerviranja, najma automobila i još mnogo toga. Između uvijek iznova informacije o trenutnoj situaciji, tako da smo se osjećali u dobrim rukama prije nego što smo stigli ovdje. Naša su očekivanja bila jako velika zbog velikih pohvala na Facebooku. I nismo se razočarali. Kuća je namještena s ljubavlju, u kuhinji ništa ne nedostaje, sve što trebate je tu i još puno toga. A kruna je bazen. Koristili smo ga svaku večer. San. Hvala Dominiku na prekrasnom vremenu koje smo mogli provesti ovdje, voljeli bismo se jednom vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Vielen Dank für diese schöne Zeilen! Es war uns eine Freude, Euch den Weg zum Traumurlaub zu ebnen. Wir hoffen, Ihr könnt Euch auch zu Hause noch lange an den vielen schönen Eindrücken erfreuen. Ansonsten seid Ihr zur Auffrischung immer wieder am wunderschönen Hvalfjörður herzlich willkommen!

ožujak 2021

Anke H. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan smještaj

Spontano smo proveli uskršnje praznike u Villi Fjordblick i uživali u svakoj sekundi. Kuća je vrlo dobro održavana i dobro opremljena, prekrasno svijetla i prijateljska, stvarno opuštajuća. Pogled na fjord je fantastičan, bilo iz kuće, s terase ili iz bazena. 5 dana karantene gotovo je prebrzo prošlo. Mnoge sjajne znamenitosti možete napraviti kao jednodnevni izlet iz vile Fjordblick. A izvrsna usluga iznajmljivača učinila je odmor potpunim bezbrižnim paketom unatoč Coroni. Najtoplije za preporučiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin D. Weil:

Vielen Dank für die tolle Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Euch der Aufenthalt gefallen hat und wir mit unserem "Rundum-Sorglos-Paket" zu einem gelungenen Urlaub beitragen konnten. Ihr seid immer wieder gern gesehene Gäste.


kontakt

gospodin D. Weil

gospodin D. Weil

Kao samostalni putnički agent, otkrio sam ovaj otok s njegovom jedinstvenom prirodom i ljupkim stanovnicima prije mnogo godina nakon što sam proputovao desetke zemalja. Strast koju moja obitelj dijeli sa mnom i koristimo svaku priliku da provedemo vrijeme ovdje. U međuvremenu sam upoznao velik dio zemlje, stekao mnogo prijatelja i uvijek nastojim istraživati jezik. Sada sam se i profesionalno specijalizirao za Island i želio bih ovu zemlju približiti ne samo svojim prijateljima i poznanicima. Možda i vas mogu namamiti u ovu prekrasnu zemlju da provedete nezaboravne praznike u jednoj od moje tri kuće za odmor različitih veličina


Dalji smještaji od gospodin D. Weil


ostale informacije

Broj objekta: 106414

Posljednje ažuriranje: 18.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/106414.htm

Gospodin Dominik Weil

Friedrichsheck, 12

55442 Stromberg

0049(0) +4967247154


«Vila s pogledom na fjord» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina