Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Sretan selo

Costa Blanca, Denia

maks.  6   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
160m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

46 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

46 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

WELLNESS KUĆA za najbolje doba godine! Apsolutno ljeti i zimi tvrd.
Samostojeća kuća sa 8 x 4,5 m bazen na kvadratnih metara velikih, uređenih terena u nesmetan nadmorske visine. Kuća se nalazi na južnim obroncima planine Mostalla sa 180 fantastičnim panoramskim pogledom od mora do planina. Vidite ovdje povijesni stari grad Pego 700 godina i imaju pogled na 100,000s od naranči koje se protežu do mora. Iskustvo slobode i uživati ​​prostranstvo. Velike terase pozivamo vas svaki dan za doručak, ručak, roštiljanje ili opuštanje. S lijepim čašu crnog vina u ruci, na kraju dana i diviti se nevjerojatno zvjezdano nebo ovdje na jugu. (Otvoreno smiriti više informacija!).

Posebna značajka: Svi prozori su zaštićeni visokokvalitetnim komaraca ekranima. To vam daje nesmetan san s otvorenim prozorima.

Uz sauni ćete pronaći drugi tuš. Kuća stoga ima ukupno 5 tuševa i 4 WC-a (uklj. Apartman)

Kuća je izgrađena 2003. godine i stekao 2015. godine od strane nas i obnovljen. To je u izvrsnom stanju i ostavlja ništa da se željeni. Životni prostor je 120 metara kvadratnih, + ako želite 40 metara kvadratnih stana na katu (1 spavaća soba, 1 kupaonica, 1 dnevni boravak s doručkom kuhinje) s nepristupačnom 20 četvornih metara krovne terase s. Iznajmljujemo stan samo u kontekstu glavnog stana. Dakle, naravno, nisu stranci će koristiti svoj bazen, ali su donijeli prijatelja ili rodbine. U svim spavaćim sobama nalazi se klima uređaj, tako da možete provesti tople noći ugodno. S 2 ili 3 spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, vanjski tuš kabinom i WC, nema guraju u ranim jutarnjim satima. Kuća i posebno kuhinja su u potpunosti namještene i opsežno opremljen. To ništa neće nedostajati.
Ako želite uživati ​​u saunu nakon što su u podrumu, gdje se nalazi i perilica za glačanje postaje.
Kuća ima centralno grijanje, tako da možete ostati super udobne (samo u zimskim mjesecima u pogonu) i otvorene vatre u zimskim mjesecima, au prijelaznom razdoblju.

Dobra stanica za cestovnih biciklista što su biciklizam entuzijasta upravitelja ture i iznajmljivanje bicikla rado podržati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 100 km Valencia

100 km

Kolodvor 15 km Gandia

15 km

Izlaz s autoceste 8 km Oliva

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Pego je uvučen između Denia i Oliva u stražnji i zato je previdjeti mnoge. Za njih, svi oni koji se zaustavi i na izlet, uživati ​​u prekrasnoj lokaciji grada u svoje slobodno vrijeme.

To je -fast- sve na raspolaganju, miran opet blizu grada. U tradicionalnom gradu Pego, postoje trgovine (supermarketi, butici, pekare ...), pubovi i kafići i restorani. Do snova, beskrajne pješčane plaže Oliva je samo 10 minuta vožnje autom. Ako vidite večer na terasi uz hladno pivo ili čašu vina bezbroj zvijezda i svjetla grada, ostalo je čista!
Slično tome, ako najam stana, prijatelji imaju ponekad malo povući i djedovi mogu uživati ​​u večeri na vlastitom balkonu dok dolje koji vole unučad će staviti u krevet.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kuća je često iznajmljuje za 4 osobe. ali možete apartman dostupne putem zasebnim ulazom (40 m² s kuhinjom, ovaca sobu, kupaonicu i balkon) dodatno za još 2 osobe u najam (cijena dodatno 200, - 350, - eura po sezoni - vidi cijene najma).
Tako da je kuća idealna za grupe prijatelja ili više generacija kući.

izračunati su sljedeći dodatni troškovi:
€ 100, - za (150, -. Uključujući stana). Potrošnja električne energije (0,25 € po kWh), opcionalno rezervirati rublje paket od 10, - Euro po osobi plina tijekom sezone grijanja prema potrošnji. Naplata je na odlasku na lokalnoj razini.

To je naš administrator je sigurnosni depozit od 300 €, - vrši u gotovini (€ 400, - za Mitbuchung stana), koji će se odmah vratiti na pravilnu isporuku imovine dane u najam.

Na potvrdi rezervacije depozit od 30% od najma je zbog odmah. Završno plaćanje 30 dana prije dolaska.
Dolazak je promjenjiva za vrijeme rezervacije. Možemo dobiti daleko s njom na različite tarifama protiv vas.
Tijekom boravka, opustite se u njemačkom govornom kontakt osobe koja će vam pomoći s bilo kakvim pitanjima ili potencijalnih problema.

Uvjeti poništenja:

  • Sollte der Mieter von seiner Buchung zurücktreten müssen, so ist ein Rücktritt vom Vertrag nur schriftlich möglich. Es gilt folgender Ersatzanspruch der Vermieter: Stornierung bis 90 Tage vor Mietbeginn: die volle Anzahlung Stornierung ab 89 bis 45 Tage vor Mietbeginn: 50% des Mietpreises Stornierung ab 44 bis 30 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises Stornierung ab 29. Tag vor Mietbeginn: 90% des Mietpreises Maßgeblich ist der Eingang der schriftlichen Rücktrittserklärung

ostale informacije:

Mi smo obitelj od 5 s djedovima i bakama i živjeti u Porajnju. Godinama smo proveli sunčanih odmor u prekrasnim kućama za odmor i na kraju kupio kraj 2015. godine „Najljepša kuća za odmor u Španjolskoj.” Nadamo se da ste uzbuđeni kao i mi.

Upravo zbog toga ovaj objekt:
Objekt ima prekrasan, nesmetan mjesto na južnim padinama planine iznad Mostalla mirisnih naranči i mandarina plantažama, bez buke, u vrlo niskim prometom slijepoj ulici. Do dodatno apartmanom je idealan za prijatelje ili obitelj s nekoliko generacija.
Kuća je na čelu njemačkog majstora (vlasnika) izgrađen i ima odgovarajuće kvalitete - u kombinaciji sa španjolskim njuh. Dakle, živi klima, ljeti (izolacija i klima uređajem) i zimi (Poroton kamenja, toplinska izolacija, centralno grijanje, peć na drva) je vrlo dobra.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2022

Inga S. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

fantastičan

Po drugi put sam uživao u boravku ovdje!
Kuća je dobro opremljena, lokalni kontakti ljubazni i uslužni.
Pogled seže s terase preko Pega, nasada naranči i rižinih polja do mora.
Bazen je san!
Da smo mogli produžiti boravak, učinili bismo to.
Preporučuje se!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

listopad 2021

Sebastian P. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća na izvrsnoj lokaciji

Odsjeli smo u Casa Happy Village krajem listopada i osjećali smo se vrlo ugodno. Opremljenost kuće je izvrsna, dostupno je sve što je potrebno za samoopskrbu i svakodnevni život. Pogled s terase na dolinu i grad planine i mora je prekrasan. Lokacija kuće je također odlična, Pego je udaljen 5 minuta, more 15 minuta, a izleti u Valenciju ili Alicante mogu se obaviti za oko 1 sat. Njega obitelji Fröhlingsdorf i upravitelja na licu mjesta bila je izvrsna, nemamo se na što žaliti, rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

srpanj 2021

R K. iz/od Kürten

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

vrlo lijepa i mirna lokacija

Bili smo drugi put i tamo nam je jako lijepo. Kuća ima sve što vam treba, tako da se tamo osjećamo vrlo ugodno. Udobno je namještena, a kuhinja je vrlo dobro opremljena, tko voli kuhati ovdje će pronaći sve što je potrebno. Trgovine, more i izleti se lako mogu doći autom. Kontakt s vlasnicima i upraviteljem uvijek je bio vrlo lijep i fleksibilan. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2019

Winfried und Maria iz/od Jülich

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjivi obiteljski odmor

S prazničnim domom Casa Happyvillage smo pronašli sjajno mjesto za provesti odmor s cijelom obitelji nakon mnogo godina (6 odraslih osoba, uključujući troje odrasle djece i budućeg zeta). Osim prostranog glavnog stana, iznajmili smo i apartman. Namještaj i oprema (uključujući korisne savjete o restoranima i izletima / vodičima) ne ostavljaju ništa za zamjeriti. Prostrana terasa s prošlogodišnje renoviranim bazenom, vanjskim tušem i toaletom, te lijepo uređen vrt u brdu pozivaju na opuštanje. S terase s malom vanjskom kuhinjom, gdje smo svi zajedno doručkovali, pruža se predivan pogled na dolinu s gradom Pego i planine iza nje. S preporučenim najamnim automobilom posjetili smo more i planine te tamo obavili lijepe šetnje. Valencia (oko 100 km udaljen) svakako vrijedi posjetiti. Osim predivnog starog grada, koji navečer oživi, svidio nam se i moderni dio grada Ciutat de les Arts i les Ciències (grad umjetnosti i znanosti). Imali smo lijep kontakt s njemačkim upraviteljem Claudiom Pellegrinom, koji je vrlo susretljiv i daje dobre savjete. Rezervacija i završetak s vrlo simpatičnim vlasnicima Ullom i Brunom Fröhlingsdorfom bili su besprijekorni, a dolazak je bio jednostavan uz detaljan opis. Svi smo uživali u odmoru sa stalnim sunčanim i toplim vremenom i sigurno ćemo se još mnogo puta sjećati i vratiti opet.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

listopad 2018

Anne und Edgar Michael S. iz/od 57234 Wilnsdorf

5,0
5 5 5 5

Perfekt für Eltern und Großeltern

Wir (2 Erw.) waren mit der Familie unserer Tochter dort (2 Erw. + 2 Enkelkinder) und waren sehr angetan von der guten Ausstattung und Grosszügigkeit. Hauptwohnung mit Pool und 2 Schlafzimmer und 2 Bädern sowie obere Wohnung mit großem Balkon und phantastischer Aussicht auf das Tal sowie Meeresbucht. Haben uns sehr wohl gefühlt, viele Ausflugstipps haben uns geholfen, die Umgebung zu erkunden, auch der deutschsprachige Hausmeister war sehr hilfreich. Der Strand in der Nähe mit seinen Dünen erinnert an Amrum oder Juist. Würden jederzeit wieder die Ferien dort verbringen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2018

Uwe und Olli iz/od 51491 Overath

5,0
5 5 5 5

tolles und sehr gut ausgestattes Ferienhaus

Wir verreisen sehr viel und haben deshalb einige Erfahrungen mit Fewos bzw. Ferienhäusern gemacht.
Hier haben uns
- der Service (Buchung, Übergabe, Sauberkeit)
- die Ausstattung (innen: bis zu zwei komfortable moderne und geschmackvoll/ liebevoll eingerichtete Wohnungen; volle Küchenausstattung und außen: zwei Terrassen, toller Pool (für die Kleinen auch Pool-Spielzeug), kleine Außenküche und umfangreiche Bestuhlung; daneben ein wunderbar angelegter Garten in einem Steilhang) und
- das damit verbundene Preis-/Leistungsverhältnis
absolut überzeugt.

Die Lage ist hervorragend für alle, die etwas abseits des großen Rummels sein wollen; wobei Strände und Touristenzentren schnell erreichbar sind. Das Haus eignet sich bestens als Standort für Ausflüge und Erkunden der Umgebung per Auto, Fahrrad und zu Fuß und natürlich auch zum "NIXTUN".
Der Blick von der Terrasse ist wunderschön; da genießt man das Frühstück oder das Abendessen draußen noch mehr.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2017

Angela H. iz/od 51469 Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5

wunderschönes, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus

Wir waren bereits zum zweiten Mal in diesem Haus, beide Male mit guten Freunden, die sich die kleine Wohnung gemietet hatten. Man macht zusammen Urlaub und doch kann jeder für sich sein.
Das Haus hat alles, was man für einen Urlaub braucht, sowohl außen als auch innen. Alles ist mit Liebe zum Detail ausgestattet. Von der Terasse hat man einen wunderbaren Blick über das Tal bis zum Meer.
Die Sauberkeit ist top, auch hier hatten wir beide Male nichts zu beanstanden.
Wir haben schon viel von der Umgebung erkundigt, und haben immer noch Ziele! Egal, ob man viel unternehmen möchte, oder lieber nur faulenzt, das Haus ist für beides ideal!
Wir werden bestimmt nochmal kommen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa U. Fröhlingsdorf

gospođa U. Fröhlingsdorf

Mi smo obitelj od 5 s djedovima i bakama i živjeti u Porajnju. Godinama smo proveli sunčanih odmor u prekrasnim kućama za odmor i na kraju kupio kraj 2015. godine „Najljepša kuća za odmor u Španjolskoj.” Nadamo se da ste uzbuđeni kao i mi.


ostale informacije

Broj objekta: 112401

Posljednje ažuriranje: 02.04.2024

Oglas je online od: 6 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/112401.htm


«Casa Sretan selo» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina