Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Mendoza

Costa Brava, Katalonija, Lloret de Mar, Tossa de Mar

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

50 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

50 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Dobrodošli na Casa Mendoza!
Vaš odmor počinje ovdje. Nekoliko koraka ispod razine ulice je vaš potpuno odvojen odmor. Sve na jednom katu, rijetkost u ovoj regiji s nagibom. No, upravo taj nagib omogućuje zapanjujući, potpuno besplatno panoramski pogled na zelene brežuljke, Cala Canyelles i naravno plavom vodama Mediterana.

Glavna kuća (4 osobe)
2014. izgrađena Vila je potpuno nova i moderna i može smjestiti do sedam osoba (sa pansiona). Ležanje odvojeni jedni od drugih u glavnoj kući dvije sobe su udobno namještene. U spavaćoj sobi Masters ujutro ćete se probuditi zrakama zagrijavanje od sunca danju i neka oči lutaju preko azurno more. Obje sobe su udobno uređeni i nude dovoljno prostora za svoje odjeće i koferi za pohranu. Kupaonica u glavnoj kući nalazi između dvije sobe, čime se osigurava prostorni odvajanje od svake druge. Pogodno za obitelji s djecom ili odmor s prijateljima i rođacima. U kupaonici je tuš bez praga, veliki sudoper s osnovnom ormaru, izgrađen-in ormar, električni ručnik toplije, WC, bide i podno grijanje.
Od modernog dnevnog blagovaonicom, ne samo da možete uživati ​​u panoramskom pogledu na Mediteranu, ali i pogled na beskonačnost bazen i vruće kadica. Kuhajte zajedno tržišno svježe španjolski delicije u potpuno opremljenom kuhinjom i ostaviti kasnije sve iz perilice u miru. Veliki američki hladnjak i zamrzivač odjeljaka pruža puno prostora za hranu i piće. To je u posebnoj prostoriji uz kuhinju gdje se perilica ima svoje mjesto.
Od kauča, možete udobno slijediti njemački i međunarodni TV program ili uzeti u obzir samo upaljene vatre. Tijekom glavne kuće i gostinjske kuće je besplatni Wi-Fi je dostupan i možete podijeliti svoja iskustva s ljetovanja s voljenima kod kuće odmah. Klima uređaj drži vila ni u vrućim danima s ugodnim temperaturama.

Gästehaus (do 3)
Posebna poslastica je noć u gostinjskoj kući Casa Mendoza. Ovdje bivši vinski podrum (Bodega) pretvoren je u gostinjsku kuću. Zbog posebnog dizajna, ljetne temperature su ugodno svjež. Pansion ima svoj ključ i prostorno odvojena od glavne kuće, ali je još uvijek tik do njega. Vlastiti mala terasa ispred pansiona omogućuje veću privatnost. Idealno za ljetovanje s prijateljima ili rođacima. Od tamo imate prekrasan pogled na drevni stabla maslina, infinity bazen i panoramski pogled na more. Pored velikog francuskog bračni krevet, kauč na razvlačenje s trećom osobom može spavati u gostinjskoj kući. Otvorena kupaonica je integriran u spavaćoj sobi te je odvojen zidom. Opet, kupaonica s tušem, veliki umivaonik s osnovnom kabineta i WC-om opremljen. U komodu i walk-in ormar, možete pohraniti svoje stvari. Naravno, gost kuća ima vlastiti TV, stropni ventilator, bežični pristup internetu, mali hladnjak i Senseo aparat za kavu. Što bi moglo biti bolje nego započeti jutro na vlastitoj terasi sa svježim šalicu kave?

terasa
S terase s neprekinutim pogledom na more i okolna zelena brda. Jednostavno fantastičan. Sunčajte se na stolicama za plažu, kupati se nekoliko krugova u svom privatnom beskonačnost bazen, ili se opustite na plitkim ulaznih stepenica. Pogled s ruba beskonačnost bazen s pogledom na azurno plavo more pruža savršeni prilika za fotografiranje. Uzmi ali super osvježenje Donji jacuzzi za sebe i opustite se u umirujuće toplom vodom. Luksuzni Pure Life!
Terasa je lako dostupna iz dnevnog blagovaonom i ulazak u glavni ulaz. Ljeti možete doručkovati s najviše osam ljudi vani na veliki stol i uživati ​​sunčeve zrake. Dok se predvečer u sunce sja na popločanom terasom. Ovdje možete uživati ​​u posljednjim zrakama udobnom salonu namještaja u bazenu kuće. Na terasi se nalazi i roštilj na plin, koristiti ovu za udoban roštilja i zaokružuju dan. Na udobnim ležaljkama, možete postići savršen odmor tan. Ispod razine bazen su dvije manje zrakoplova, mogu se dolazi stubištem s ogradom. Keramičku Prva razina ima dodatnu sobu za sunčanje ili čitati knjigu u miru. Na drugoj razini postoji zasađen s agrumima površine.
Broj licence ili registracije: HUTG-023916

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 35 km Girona/ Barcelona 90km

35 km

Kolodvor 15 km Blanes

15 km

Izlaz s autoceste 20 km AP7

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaš odmor Casa Mendoza idilično nalazi se u šumovitim brdima između Lloret de Mar i Tossa de Mar, daleko od gradske vreve. Središte Lloret de Mar je oko 10 minuta vožnje automobilom. Ovdje možete dućan, otkriti tradicionalne restorane u večernjim satima doživjeti noćni život i mnogo više. Odmaralište u Tossa de Mar nalazi se na sjever i može doći u oko 15 minuta vožnje automobilom. Naselje je poznato po srednjovjekovnoj tvrđavi, uključujući i povijesnog starog grada. Šetnja uz šetališta do ostataka nekadašnje gusarske utvrde. Samo nekoliko minuta od Casa Mendoza daleko je plaža Canyelles. Tamo možete uroniti u valovima i doživjeti kristalno čisto mediteranski u svom najboljem.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 12 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 0,90 za populaciju u dobi od 14 do 65 godina max. 7 dana

rezervirati:

Posteljina 12,00 € / osoba
Ručnik 7,00 € / osoba
Dječji krevetić €
Grijanje bazena € 150,00 / tjedan (ne nužno u visokoj sezoni)
Za boravak od dva tjedna dodatni sjaj moguće 100,00 €

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen geeigneten Nachmieter zu benennen, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, werden folgende Kosten erstattet. - bis 60Tage vor Mietbeginn: 100 % , - bis 30 Tage vor Mietbeginn: 50 % - später als 30 Tage vor Mietbeginn: 0 % Die Stornierung muss schriftlich erfolgen, maßgebend ist der Zeitpunkt der Zustellung. Bricht der Mieter den Aufenthalt vorzeitig ab, ist der gesamte Mietpreis zu entrichten. Wir empfehlen eine Reiserücktrittv

ostale informacije:

Nažalost skupine mladih nisu dozvoljeni u ovom smještaju u grupu do dobi do 25 godina.

Registarski broj: HUTG-023916

U pansiona je još uvijek na razvlačenje dostupan je samo pogodna za dijete.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.04.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Michael K. iz/od Unna

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasni dani u Casa Mendozi

Proveli smo predivne dane odmora u Casa Mendozi. Divna kuća s vrlo dobrim sadržajem. Sve je ukusno uređeno s puno detalja i vrlo čisto. Cijeli proces, od prvog upita do brige na licu mjesta, vrlo je profesionalno organiziran.
Rado ćemo se vratiti i možemo bez ograničenja preporučiti Casa Mendozu.

srpanj 2023

M B. iz/od Boskoop NL

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Super!

Kakva kuća, kakav pogled, sve što je potrebno, klima uređaj u kući i u zasebnoj kući, lijepa veranda pored bazena s zvučnicima za ugodnu glazbu u pozadini i predivna jacuzzi. Kuća i teren su vrlo čisti, a kontakt s vlasnicima je bio izvrstan. Samo riječi hvale!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2022

Nicholas G. iz/od Prescot

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2022

Marco N. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Wir achten bei unseren Reisen schon sehr auf komfortable Unterkünfte, aber dieses Ferienhaus hat all unsere Vorstellungen übertroffen. Im Haus fehlte es an Nichts, ob in der Küche, im Bad, in Schlafzimmern, auf der Terasse oder am Pool. Ein einziges Manko für uns, waren die niedrigen Betten und weichen Matratzen, was aber sicherlich Ansichtssache ist.
Der Ausblick auf das Tal und das Meer ist einfach nur atemberaubend. Der Infinity-Pool und Whirpool rundeten den Luxus ab.
Es wehte öfters eine leichte Brise, welche die Temperaturen aber eher angenehm machten.
Das Haus ist perfekt für Familien mit älteren Kindern oder befreundete Paare. Das separate Gästehaus ist dafür ideal. Wir empfehlen für einen Urlaub unbedingt ein Auto, da das Haus auf einem Berg liegt und ca. 5 km von Lloret de Mar und nächsten Einkaufsmöglichkeiten entfernt ist. Die doch etwas steileren Straßen erschweren das Fahrradfahren eher.
Eine besonderer Dank geht die Verwalter, Yvonne und Thomas, die immer erreichbar waren und uns jederzeit hilfreich zur Seite standen. Problemchen wurde durch die beiden schnell gelöst.
Wir können dieses Ferienhaus zu 100 % weiterempfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj S. Müller:

Liebe Familie N,
es freut uns sehr, dass Sie sich bei uns so wohlgefühlt haben. Yvonne, Thomas und wir haben Sie als sehr angenehmene Gäste empfunden und würden Sie gerne wieder bei uns begrüßen dürfen.
Bis dahin wünschen wir Ihnen eine angenehme Zeit und bleiben Sie gesund.
LG Familien Müller und Faber

srpanj 2019

Torsten K. iz/od 47546 Kalkar

5,0
5 5 5 5

6 von 5 Sternen

Einfach toll. Wir waren eine Woche in diesem perfekten Ferienhaus und haben es sehr genossen. Pool,Jacuzzi, Einrichtung, Lage und traumhafte Aussicht sind nur einige Punkte, für die es sich lohnt wieder zu kommen. Vermieter und Hausverwaltung waren sehr nett und hilfsbereit und wir möchten uns hiermit für eine wundervolle Woche bedanken.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj S. Müller:

Freut uns sehr, dass Sie sich bei uns wohlgefühlt haben. Das Lob geben wir sehr gerne zurück. Die perfekten Gäste. Wir würden uns freuen Sie wieder bei uns begrüßen Sie können. Vielleicht bis bald
LG Familien Müller und Faber

lipanj 2018

Thomas B. iz/od 28307 Bremen

5,0
5 5 5 5

Casa Mendoza fantastico

Wir haben uns total wohl gefühlt....es gibt einfach nix zu meckern.
Traumhafte Lage , wunderschöne Aussicht, luxuriöse Ausstattung...perfekt !
Die Hausverwalter Yvonne und Thomas haben uns in jeder Hinsicht super betreut, vielen Dank dafür.
Wir danken der Familie Müller , das wir in diesem tollen Haus unseren Urlaub verbringen durften.
Wir kommen gerne wieder !

Preporučeno za: Romantični odmor

listopad 2017

Brigita K. iz/od 50935 Köln

5,0
5 5 5 5

Tolle Villa mit grandiosem Blick

Nach so einem Ferienhaus haben wir lange gesucht. Der Blick ist der Hammer. Fast alle Räume haben Meerblick, und was für einen! Aus einem Schlafzimmer, dem Wohnzimmer und der offenen Küche mit dem vorgelagerten Essbereich schaut man über die Terrasse hinweg hinunter aufs Meer. Ein absoluter Knüller aber ist der Pool – bzw. besser gesagt – die große Terrasse mit dem Schwimmbad und dem Jacuzzi. Aus beiden Pools schaut man über das Tal und die Costa Brava hinweg aufs Meer.
Vor allem Abends ist die Pool-Terrasse vor dem Haus unbeschreiblich schön. Die Pools lassen sich mit Unterwasserlampen in allen möglichen Farben beleuchten.
Unglaublich schön ist auch die kleine, offene Hütte am Kopf des Pools mit ihren Loungemöbeln. An heißen Tagen kann man dort wunderbar im Schatten sitzen, abends scheint die untergehende Sonne genau hinein, so dass man die letzten Sonnenstrahlen genießen kann.
Für uns ist die Terrasse und der Blick für eine Ferienvilla im Süden immer das Wichtigste. Und da gibt es in diesem Ferienhaus wirklich nichts zu meckern. Das gilt übrigens auch für das Innere der Villa. Da merkt man gleich, dass die Besitzer dieses Ferienhaus für sich selbst eingerichtet haben und viele Monate im Jahr selbst dort leben. Die Küche war besser ausgestattet als unsere zu Hause und auch die Möbel haben nichts mit den manchmal zusammengewürftelten Einrichtungen in Ferienhäusern zu tun. Alles war praktisch neu und top gepflegt.
Ganz toll ist auch das Extra-Häuschen, das die Besitzer Bodega nennen. Es ist wie ein kleines Appartement mit Doppelbett, Duschbad, eigenem Fernseher , Kühlschrank, Kaffeemaschine und einem kleinen begehbaren Kleiderschrank. Dieses Extra-Häuschen ist perfekt, wenn man mit befreundeten Paaren oder älteren Kindern dort Urlaub macht. So hat jeder viel Platz und Privatsphäre.
Sehr zu empfehlen und wir kommen auf jeden Fall wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

svibanj 2017

Libuse P. iz/od 67922 Lipuvka, Ceska Republika

5,0
5 5 5 5

Nejlepší dovolená , kterou jsem kdy měla.

Dovolenou, kterou jsem prožila s rodinou, tak rychle nezapomenu. Co se týče vybavení vily a její okolí včetně bazénu a vířivky , luxus jaký si jen člověk může představit. Fantastické restaurace s výborným jídlem, nejen španělské speciality, ale i jiné. Na příklad nedaleko Lloret de mar , Tossa de mar - super restaurace. Ve vile vybavení kuchyně vč. všech potřebných přístrojů . Televize , připojení k Internetu a pod. Kontakt na správce , který je ochoten pomoct v jakékoliv situaci, byl perfektní. Servis čištění bazénu, který je čištěn 2x týdne ,super .Vila shledána v naprosté čistotě, dostatek ručníků, vybavení veškerého nádobí (hrnce, porcelán, sklenice , příbory a pod.) , dostatek lehátek na terase , prostě všechno na prosto dokonalé. Mohu každému i náročným klientům jen doporučit. V každém případě mám zájem takovou dovolenou opakovat.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2017

Kathi iz/od 51105

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub in Luxusvilla!

Das Haus ist super schön und stilvoll eingerichtet. Man spürt richtig die Liebe zum Detail in der geschmackvollen Einrichtung. Das Haus ist schon morgens in der Sonne und ich habe es besonders genossen, genau dann ein paar Runden im warmen Pool zu schwimmen. Dazu ein Glas frisch gepresster Orangensaft - der perfekte Start in den Tag! Das Grundstück ist schön bepflanzt und durch die 3 Terrassen findet man auch bei großen Gruppe immer einen Rückzugsort zum entspannen. Die Kommunikation mit den Vermietern hat auch super geklappt. Es waren tolle 2 Wochen und ich werde mit meiner Familie sicherlich nochmal wiederkommen.

¡hasta luego!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2016

Sylvie G. iz/od 53639 Königswinter

5,0
5 5 5 5

Ein Traumurlaub an einem Traumort

Die Wirklichkeit entspricht den Fotos und der Beschreibung. Die Aussicht ist traumhaft, vor allem wenn man sie vom Jakusi aus genießt. Der pure Luxus! Das Haus ist absolut sauber und sehr geschmackvoll und liebevoll eingerichtet, die Ausstattung in der Küche lässt keine Wünsche offen. Das einzige kleine Manko dieser Traumlage ist, dass man tatsächlich für jede Besorgung ins Auto steigen muss. Wen das nicht stört, der wird einen Urlaub in einer traumhaften Umgebung genießen können. Ich werde jedenfalls gerne wieder kommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

obitelj S. Müller

obitelj S. Müller

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 113304

Posljednje ažuriranje: 05.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/113304.htm


«Casa Mendoza» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina