Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

85.71% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

85.71% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

kuća

Veliki objekti u središnje mjesto u Orihuela Costa, u blizini Torrevieja. Kuća ima 3 spavaće sobe plus dječji putni krevet, Spavaća soba 1 s bračnim krevetom ima balkon, spavaća soba 2 s dva odvojena kreveta, na katu spavaća soba 3 sa bračnim krevetom i velikim balkonom, perilica rublja, glačalo i daska za peglanje, dnevnog boravka s blagovaonicom, klima uređaj, HD SAT TV na njemačkom i engleski, stereo, DVD player i besplatan Wi-Fi, odvojena kuhinja s mikrovalnom, hladnjak sa zamrzivačem, perilica suđa, pećnica, štednjak, kuhalo za vodu, jaje štednjak, aparat za kavu, toster, 1 kupaonica s kadom, 1 kupaonica s tušem, terasa s vrtnom garniturom, ležaljkama, suncobran, terasa sa tendom. Ručnici, kuhinjske krpe i posteljina su osigurani.
Kuća ima klima uređaj, bežični !!! Nema dodatnih troškova !!!!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Zračna luka 60 km Alicante

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u popularnom dijelu Orihuela Costa, Playa Flamenca, nedaleko od mora, možda 20 minuta hoda. Restorani i trgovine su u neposrednoj blizini. Lidl i ostali supermarketi, Punta Prima s restoranima i trgovinama, subota tržištu i Zenia Bulevaru unutar pješačka udaljenost.
Orihuela Costa, Playa Flamenca je okružen pozivajući plažama gdje se možete opustiti i koristiti banani su zabava, iznajmiti pedaline ili kupanje i dihalica. Za kupovinu je subota tržišta i trgovački centar Zenia Boulevard nudi gdje ima mnogo restorana. Nudi osim kupovine i zabave za djecu, casino kontinuirano zabave, uključujući emisije i glazbu uživo. Torrevieja je samo 10 minuta se isplati. Šetnje na šetalištu, mala sva godišnja doba karnevala, veliki restorani, noćni život, izložbe, Marina Salinas s velikim restoranima i barovima, mnogo sportskih objekata u marini Internationala, kao što su surfanje, jedrenje, ronjenje, itd


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Za plažu turista i vodene sportove tako melodičan imena kao što su Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig i Dehesa de Campoamor proteže se duž 16 km duge mediteranskoj obali Orihuela Costa. Turisti i stanovnici zaista mogu opustiti u stambenim područjima s obećavajućih imena poput Plave lagune, La Florida, Villamartin i Playa Palmeras. No, za izlet turista i aktivista zaleđe pruža obilje mogućnosti za rad. Ovdje je golfer pronalazi svoj zeleni raj izletnika mirnom planina idila i umjetničke ljubitelji fotografske ekspozicije materijal desetak.
Obalno područje je divan pješčane plaže vrhunske kvalitete. Ugrađeni u stjenovitim liticama obali uvale otvorene s kristalno čistim morem, u kojem je puhao plave zastave za najčistijih plaža u Europi. U dvije marine, šarene zastave svih naroda dići čiste, jahti i motorom. Vodeni sportovi poput jedrenja i ribolova mogu biti diskriminirajući putnik držati dosade.

Golf sportski sadržaji:
Club de Golf "Villamartin"
Club de Golf "Las Ramblas DE Orihuela"
Stvarni Club de Golf „Campoamor
Club de Golf "La Marquesa"

Golf Quara je tri od najboljih golf u pokrajini Alicante (Golf La Finca Golf Las Ramblas i Villamartin) formirane. Smješten na Costa Blanca, na istočnoj obali istočne Španjolske. Osim toga, Golf Quara ima usluge 5 * Grand Hotel (Hotel La Finca Golf & Spa Resort), u Algorfa, u samom srcu Campo de Golf La Finca. Smješten u prekrasnom okruženju s prekrasnim pogledom na četvrti Vega Baja del Rio Segura. Quara Golf nudi tri jedinstvena iskustva za ljubitelje golfa, s tri jedinstvena polja koja su stekli ugled i priznanje među igračima širom Europe

Svaki nudi tečaj
- Golf Klubovi za iznajmljivanje
- Stavljanje Green
- Površina trening
- Igralište

Torrevieja s djecom
Čak su i savjeti za putovanje Süddeutsche Zeitung „s djecom Costa Blanca: papiga, slonovi i stalaktita, dosada ništa - špilje, životinje i zabavnim parkovima čekaju da budu otkrivene”, otići na zanimljivom i bogatom ponudom za djecu u sobi Costa Blanca / Torrevieja i ljubaznošću španjolskog jedan u cjelini.

Noćni život u Torrevieja

U revelers u Torrevieja dobro brinu se za veliki broj pubova i noćnih klubova. To je, ali uglavnom ne radi o isključivo njemačkim institucijama. Dobra prilika da, oni žele da se približe sunarodnjake :-). Torrevieja je živ noću i omiljeno je mjesto za partygoers. mještani počnu večer kao i svugdje na obali s nekoliko pića u barovima na plaži. Za to, marina obično se traži sa svojim lounge barovima i kafićima. Veće diskoteke i noćni klubovi nalaze se dalje izvan Torrevieja. Evo nekoliko prijedloga za zabavne večeri.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.7 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.3 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Valeri S. iz/od Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus

Super netter Gastgeber, gemütliches Ferienhaus und eine tolle Umgebung. Herzlichen Dank, es war eine sehr schöne Zeit.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

lipanj 2023

Ellen E. iz/od Dorsten

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća

Kuća ima vrlo lijepu i mirnu lokaciju.
Sve je lako dostupno pješice i ima sve u neposrednoj blizini.
Svaka soba u kući ima vlastitu klima-uređaj kojim se koristite besplatno. Općenito, kuća je opremljena svime što je potrebno za svakodnevnu upotrebu. Ako želite završiti dan navečer, to možete učiniti nesmetano na terasi ili ugodno na kauču, jer imate i pametni TV na kojem možete gledati Netflix i druge slične usluge. :-)
Zajednički bazen vrlo je čist i imate mogućnost opuštanja i uživanja u suncu.
Plaža i Zenia Boulevard mogu se doći pješice u roku od 15-20 minuta.
Na Zenia Boulevardu ima puno mogućnosti za provođenje slobodnog vremena.

Sve u svemu, to je vrlo lijepa i obiteljski prijateljska kuća koju bismo se svaki put rado posjetili. :-)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2022

Sandra W. iz/od Coesfeld

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Preporučena kuća za odmor

Vrlo čisto i opremljeno svime što vam je potrebno. Bazen, koji se dijeli s više osoba, uvijek je čist i obično nije prenatrpan. Najam i podrška na licu mjesta bili su jednostavni i vrlo ljubazni. Ako volite dio Costa Blance sa svojom turističkom ponudom, tamo ste u dobrim rukama. Došli smo autom, ispred ulaza je bio parking. Subotnja tržnica, koja se održava direktno na ulici, bila je iskustvo za nas (voće, povrće, odjeća itd.). Hvala vam što ste nam dopustili da tamo provedemo naš odmor.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Idriss iz/od Sarcelles

2,0
3 2 2 1

Pas conforme a l annonce

Location pas du tout conforme a l annonce 3km de la plage pour faire les courses petites courses vous pouvez les faire a pieds sinon voiture indispensable réveiller au aurore le marché et dans la rue de la location on a du mal a sortir de la maison de plus il faut déplacer votre voiture la veille au soir un conseille ne pas la mettre prés de l école car si vous en avez besoin en urgence vous ne pouvez pas la sortir pas de toilette au rez de chaussé attention si vous ne pouvez pas monter les escaliers trés mauvaises literies une chambre sans climatisation intenable mes enfants on du dormir sur les canapés de la salle a mangée des odeurs dégous au premier étage insoutenable dans les chambres surtout le soir le frigidaire qui ne refroidissait pas soit disant parce que on l ouvré trop la nuit on ouvre pas le frigidaire et le matin toujours le même résultat j ai jetté a plusieurs reprise de la nourriture propriétaire de mauvaise fois la personne qui s occupe de la location en son absence ne fait même pas le tour de la maison avec vous met on vous demande une caution ménage pas top des cheveux partout une piscine couverte avec un cadenas inacsséssible location pas conforme a l annonce je ne recommande pas cette location trés déçu de notre séjour depuis 6 ans que je loue a la zénia

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Cooke:

Absolutes Chaos mit 6 Leuten von der ersten Minute an. Erst fragen sie nach dem Parkplatz, der vor dem Haus gekennzeichnet ist, dann bekamen sie die Hintertür nicht auf, obwohl der Schlüssel steckte. Wir haben in JEDER Etage eine Klimaanlage, das genügte wohl auch nicht. Deren Lieblingsstrand ist weiter weg, aber zum Strand an der Playa Flamenca läuft man ca. 20 Minuten und zum Zenia Boulevard ca. 15 Minuten. Dann wurde für 3 Wochen Getränke und Lebensmittel gekauft und in den Kühlschrank gestopft, auf Höchststufe 7 gestellt, bis er total vereist war. DER KÜHLSCHRANK FUNKTIONIERT EINWANDFREI, ER IST NEU! Das Hallenbad ist im Hochsommer abgeschlossen, wir haben draußen einen Pool. Es riecht auch nicht in der ersten Etage. Das war das erste und auch letzte Mal, dass ich einen Hund erlaube. Dass der Samstagsmarkt sich auf dieser Straße befindet, habe ich gesagt, war bisher kein Problem. Ich glaube, dass sie sich die Beschreibung nicht durchgelesen haben und das Haus nicht neben ihrem Lieblingsstrand war.

lipanj 2019

Frau B. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5

TOP!

Super schöne Wohnung, ist mit allem ausgestattet was man benötigt. Man bekommt gleich ein Gefühl von Zuhause. Buchung verlief total unkompliziert.
Top Lage, alles ist fußläufig gut zu erreichen und auch der Strand ist sehr schön.
Nächstes Jahr wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Viviann K. iz/od 45699

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opet i opet!

Sjajan i iznad svega čist smještaj na izvrsnoj lokaciji.
Nekomplicirana obrada i izvrsna usluga za upite i pomoć. Opremljenost smještaja je više nego dovoljna. Samo za preporučiti.
Veselimo se idućoj godini :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2018

Dana D. iz/od Herten

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća, odlična lokacija :)

Stvarno dobro opremljena kuća na izvrsnoj lokaciji.
Kuća je čista i vrlo moderna i nudi sve što vam srce poželi.
Terasa i balkoni imali su lijep namještaj i uživali smo provoditi večeri tamo.
Supermarketi, barovi, igrališta i trgovački centar Zenia Boulevard nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Autobusna stanica je također dobra kao i ispred vrata. Apsolutno izvrsna lokacija!
Zajednički bazen je uvijek bio čist i pozvan na plivanje.
Smatramo da je super što subotom imate tržnicu na svom pragu.

Ovo sigurno neće biti posljednji put da smo iznajmili ovu sjajnu kuću.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospođa A. Cooke

gospođa A. Cooke

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 114116

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 6 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/114116.htm


«Amapola III» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina