Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Holiday Park De Wielen Kuća 21

Sjeverna Nizozemska

maks.  5   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Željeli biste iznajmiti našu privatnu kućicu za vaš odmor na Sjevernom moru? Dobrodošli, budite naši gosti!

Na kraju mirne ulične ceste, doći ćete do našeg tipičnog zasadenog, 400 m2 parcele, na rubu vašeg privatnog parkirališta. Unfenced vrt nudi oko samostojeća kućica mnogo sunčanih i sjenovitih mjesta za boravak ili igru. Velika jugozapadna terasa ispred dnevnog blagovaona hvata sunce do večernjih sati. I dobro zaštićeno područje travnjaka na jugoistoku s njegovom sjenovitom rubnom vegetacijom stvara privatnost, a istodobno omogućuje neometan pogled prostranih polja na tihom rubu parka - idealno za opuštanje na ležaljci. Mnogo toga u vrtu i kući upravo je preoblikovano na još veću kvalitetu odmora.

Living-blagovaonicu iza širokog stakla ispred terase karakterizira zanimljiva mješavina antiknog hrastovog namještaja s aktualnim dizajnerskim objektima. Bilo da od moderne kožne sofe do modernih Vertiko do kuhinjske jedinice na ulaznoj strani, od Gateleg stola za jelo preko kamina do spiralnog drvenog stubišta - uvijek postoje zanimljive vizualne reference, koje se protežu dalje od dviju uskih bočnih prozora do vrta. Otvoreni kamin podcrtava opuštenu atmosferu. Na sjeveroistočnoj strani pored ulaznih vrata i hodnika je također zasebno dostupna s vanjske strane Berginga s perilicom rublja, vrtnim posuđem i kućanskih potrepština, kombi-grijanje osigurava cjelogodišnji rad kuće za odmor. Iz predvorje s garderobom, tuš kabina s WC-om je izravno dostupna, drugi WC nalazi se na katu pored spavaćih soba. Dok je pod u prizemlju bio popločen tilom, preselili smo linoleum pod u potkrovlju i lako se čuvaju alergični bolesnici čisti.

Dvije spavaće sobe na cijeloj širini prednjeg dijela gornjeg kata od oko 5 m nude prostranu sobu s krevetima za 4 odrasle osobe (1 bračni krevet, 2 kreveta za 1 osobu). Slobodno do grebena, možete duboko disati, čitati udobno čitanje stolica u miru ili jednostavno uživati ​​u pogledu na park. Za malu djecu imamo i ležaljke i visoke stolice s malim stolom - a popularni TripTrap za manje toliko. A za veće i veće, tu je i hobi / radno mjesto s foteljom i radnim stolom, npr. Za nesmetano surfanje internetom - oba objekta iz naše antikne zbirke.

Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u kući i vrtu, za TV s međunarodnim i njemačkim kanalima ili uživanje u glazbi iz stereo sustava, prostor u dnevnoj sobi pokraj kamina na razvlačenoj kauču. A posebna slušalica za uštedu obiteljskog mira tijekom, primjerice, sportskih emisija ili jutarnjih dječjih programa ...

Zahvaljujemo na dobroj hrani i zato su Orange Press, Raclette & Fondue Set ... dostupni. Ovdje se mogu naći elegantni posuđe za jelo ili veliki čaj u zatvorenom prostoru, kao i odgovarajuće pribor. Osjećate li se dobro s ambijentom, središnji je motom naše kuće za odmor 21 u Parku De Wielen.

Pauza za kavu! Uživajte u privatnosti vrtu, igrajte krug kolača, badminton ili softball s djecom na travnjaku ispred vrtnog paviljona, opustite se na ležaljci prije vašeg dolaska u sportsku čekovu, žičare pokraj kućice su u vašem slobodnom vremenu ...

Kišni dani, čak iu Nizozemskoj! Cijeli ormar punu igara na ploči, mnoge knjige i glazbeni CD-ovi i one dane čine obiteljsko iskustvo. Ili zagrijte otvoreni kamin, neki trupci su uvijek u košari, više drva se može naći na mnogim farmama u susjednim selima.

Volimo igrati golf, ali nismo profesionalci. Možete koristiti naš golf klub skupa, preporučljivo mjesto u blizini Schagen može doći s kotačima.

Od svibnja do kraja rujna mladi i stari mogu uživati ​​u mirnom otvorenom bazenu parka - besplatno i manje od 200 metara od kuće. Roditelji uživaju u danu na terasi male park-gastronomije, djeca se zabavljaju u grijanom dječjem bazenu, zabavljaju se na velikim igralištima i sportskim terenima. Ovdje nema slobodnog vremena, dovoljno prostora je dostupno ... i možda čak i šaran za večer iz Weilovih ribolovnih dozvola dostupni su u upravljanju parkovima.

Još uvijek nema dovoljno podataka? Pogledajte našu mapu s gostima s mnogo savjeta, pomagala za kupnju, opise i karte

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4.5 km

4.5 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 4.5 km

4.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 65 km Schipol

65 km

Kolodvor 5 km Schagen

5 km

Izlaz s autoceste 17 km Alkmaar

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Od masovnog turizma, potrebno je samo bacanje kamena do privatnog parka za odmor De Wielen na sjevernoj obali Sjevernog mora. Osjećajte se dobro u Sint Maartenu - oko 4 km od mora i mirnom gradu Schagenu - koji se nalazi izravno na starom Wielenu u skloništu više od 500 godina stare obrambene površine West Friesland. Ovdje ste blizu mnogih turističkih odredišta i uživajte u spokojnom miru kultiviranog susjedstva u urbanoj kvaliteti. Tako možete također u "Schiet vrijeme" potpuno neprimjetan z. Na primjer, možemo posjetiti spektakularne koncerte i umjetničke izložbe nasuprot nas u Kerk u susjednom selu Valkkoog. Kupuju mlijeko i meso izravno od organskog farmera u selu, kruže oko ugla do eko-trgovine s punim asortimanom. Vegan - bez problema, svjesno kupovanje je ovdje naravno u prirodi. I vrt i kuhinjska bilja u vrtu kuće za odmor mogu - ovisno o sezoni / Wetterlage - kao da se bere, samo ne naš brojni cvjetovi uz vrt ...

Privatni park De Wielen sa ukupno 50 kuća za odmor, neke kampove i kamp-kućice na periferiji grada Sint Maarten okružen je sa svih strana i okružen kanalima. Naš parceli površine cca 400 m2 nalazi se na mirnom istočnom rubu parka. Centralni sadržaji u parku kao što su vanjski bazen, bazen za vježbanje, "blagovaonica", igralište i sportska igrališta udaljeni su samo dvije minute pješice, ali dovoljno daleko za odmor u kući 21 izvan buke, trikova i trikova. Odmah na ulazu u park i parkiralište za posjetitelje nalaze se dva prirodna jezera s pješačkim stazama, ribolovnim pristaništima i odmaralištima, u koje se i kanali vode oko parka.

Najvažnije odredište za odmor u blizini je lako doći biciklom ili mnogim prijevoznim sredstvima. Povijesni grad Schagen sa svojim kafićima, trgovinama, muzejem, kaštelom i gradskom lučicom najbolje istražuje bicikl i zatim pješice; Alternativno možete uzeti autobus do Sint Maarten iz Schagen stanice. Za posjet jedinstvenom prirodnom rezervatu "Wildrijk" sa svojim divljim zumbulama pod starim stablima, dovoljno je bicikla. Za proljetno putovanje do tulipanskog parka Anna Paulowne kod Den Heldera, preporučuje se korištenje motora.

Najbliža plaža Sjevernog mora je plaža laguna u Sint Maartenzee s opsežnim pješčanim plažama, dine rubova i restorana na plaži. Smještena ispred obalne ceste je gostionica s igralištem, turističke atrakcije i veliki, uglavnom besplatan parking. Pristupni put od 800 m kroz dinu do plaže također može biti dobro vođen premazivanjem kolicima, hodalicom ili invalidskim kolicima - alternativno, grad ponekad nudi uslugu prijevoza elektro golf. Mnoge druge plaže i šetnje plaže na zapadnoj obali Sjeverne Nizozemske slijedi: na sjever od Callantsoog preko Julianadorp do Den Helder ili južnije preko Petten, Schoorl do Bergen aan Zee. Za vašu promjenu na odmoru na plaži pa se brine, svaki dio plaže i susjedna sela imaju svoj karakter. A ne trebate više od najviše 30 minuta vožnje od De Wielena do svih odredišta za odmor na Kop van Noord-Hollandu.

Zahvaljujući povezivanju vlakova Schagenom, Amsterdam metropola može se lako stići vlakom za oko sat vremena, tržište sira u Alkmaaru ili lučki grad Den Helder u samo 30 minuta. A onda od Den Heldera ide brodom preko oceana u širok svijet - ili barem trajektom za jednodnevni izlet na obližnji otok Texel.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene uključuju troškove energije i porez na posjete.
65 € za čišćenje i polog 25 € za barijeru moraju se predati našem timu za podršku na licu mjesta u gotovini po dolasku, čipovnik koji ćete dobiti na povratak na dan odlaska.
Depozit od 200 € mora biti uplaćen zajedno s konačnom isplatom. Vratit će vam se u roku od 1 tjedna nakon odlaska
Tim za podršku na licu mjesta potvrdio je pravilno napuštanje kuće (oslobođenje od oštećenja, potpunost inventara, iseljenje).

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Dostupni su posteljina, ručnici i ručnici, stroj za pranje rublja je na raspolaganju.

Pranje: Perilica je u Bergingu, plus konj odjeće, nosači, košarica. I za više glačala i daske za glačanje ...

Kućanstvo: Također u Bergingu je polica puna sredstava za čišćenje, ručnika, papirnih valjaka.

Sigurnost: Sve rekreacijske sobe i Berging opremljeni su detektorima dima. Vatrogasni aparat je u garderobu, vanjska rasvjeta na prednjim vratima koja kontroliraju senzori pokreta.

Uređaji: Upute za većinu uređaja nalaze se u ladici visokih ploča.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.11.2023


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2022

Maria R. iz/od Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Upravo ono što smo tražili!

Prekrasna, dobro namještena kuća za odmor
Bili smo tamo nekoliko puta i svaki put smo jako uživali u odmoru.

Do plaže se može brzo doći biciklom, kao i do grada Schagena, koji vrijedi vidjeti. Holiday park De Wielen miran je i dobro održavan te nudi ugodan nizozemski ambijent.

Kućica je idealno smještena na kraju parka. Tako da je uvijek lijepo i tiho čak iu visokoj sezoni praznika i možete uživati u velikom vrtu.
Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Fam. Rauth iz/od Sachsen-Anhalt

4,4
4 5 5 4 4
Prikaži njemački

Ugodna kuća s vrlo lijepim vrtom

Kuća za odmor nalazi se na rubu turističkog naselja i ima vrlo lijepu zelenu i neprozirnu baštu. U turističkom naselju postoji zajednički bazen, koji je posebno pogodan za djecu jer je Sjeverno more udaljeno. Usluga od vlasnika bila je izvrsna. Rado ćemo se vratiti jednom.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

listopad 2019

Zino R. iz/od Friedrichshafen

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus mit super Lage

1A Unterkunft, besonders für den Preis. Wir habe uns rundum wohlgefühlt. Es war sauber und der Kontakt zu den Vermietern super. Anbindung an andere Städte und zum Meer genial

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

studeni 2018

Sandra iz/od Duisburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Slatka kućica s velikim vrtom i ukusnim namještajem

Sjajno smo se proveli u simpatičnoj kućici koja je bila lijepo namještena.
Vrijeme je bilo odlično za doba godine za istraživanje područja suhih nogu. Svaku večer smo se udobno smjestili ispred kamina.

Kuća je super opremljena, postoji čak i friteza bez masnoće da sami dočarate nizozemske specijalitete. Inače ništa ne nedostaje, svaka kuharska ideja može se provesti. Mogla si sama ispeći.

Park je idiličan, a do plaže i očaravajućeg sela Schagen može se doći biciklom.

Kontakt je bio dobar, bilo nam je dosta dostupnih informacija i primopredaja je prošla glatko.
Apsolutna preporuka!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Heidi W. iz/od 42555 Velbert

4,8
5 5 4 5

Kurzurlaub

Das Ferienhaus hat einen schönen großen Garten. Die Siedlung ist sehr ruhig und gepflegt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Eigentümergemeinschaft De Wielen 21
gospodin Evertz

gospodin Evertz

Volimo Nizozemsku, tražimo dugo vremena i napokon smo ga pronašli! Od jeseni 2017 ponosni smo vlasnici ove kuće za odmor u blizini obale Sjevernog mora. Mi - Sabine, Dieter, Bine, Stefan i Lily - koristimo, održavamo i projektirali zajedno kuću 21 u De Wielenu kao obiteljsku kuću uz more. Bivša profesija starije generacije, dizajn i transformacija sada su naš hobi. Dobrobit u kombinaciji s ambijentom je naša briga ... i želimo podijeliti ovo s vama kao našim gostima. Radujemo se vašem dolasku.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 116858

Posljednje ažuriranje: 26.11.2023

Oglas je online od: 6 godina

URL: https://www.resido.hr/116858.htm


«Holiday Park De Wielen Kuća 21» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina