Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Dünennest - Dünenresidenz Usedom

Usedom

maks.  4   Gosta/Gostiju
73m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
73m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 25.04 do 26.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 25.04 do 26.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 6 godina online



Opis

Naš s ljubavlju namješten apartman za odmor je dvoetažni apartman s balkonom. Proteže se na 2 etaže. Na donjoj etaži nalazi se prostrani dnevni boravak s LCD TV-om, dvije sofe (2-sjed i 3-sjed) i odvojenim prostorom za čitanje. Prostrana kuhinja za blagovanje opremljena je velikim blagovaonskim stolom za koji se udobno mogu smjestiti 4 osobe. U ovoj kuhinji pronaći ćete sve što vam je potrebno za kuhanje i uživanje u obroku. Perilica posuđa, hladnjak, štednjak sa staklokeramičkom pločom za kuhanje i pećnicom, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu i ostali korisni kuhinjski pribor su naravno također dostupni.



Na ovoj etaži nalazi se i kupaonica s udobnom kadom. S balkona se čuje šum mora i pogled na dine.



Do gornjeg kata se dolazi stubištem. Naravno, ovo ima zaštitu od pada djeteta. Na katu su 2 spavaće sobe. Veća spavaća soba ima bračni krevet. U drugoj spavaćoj sobi nalaze se dva odvojena kreveta (200x90 cm). Nadalje, na ovoj etaži nalazi se mali wc s umivaonikom.



U maloj kućici možete spremiti opremu za plažu ili bicikle. Možete parkirati svoj automobil točno ispred vrata.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 6 km Peenemünde

6 km

Kolodvor 0.8 km Karlshagen

0.8 km

Izlaz s autoceste 43 km Gützkow

43 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaša kuća za odmor nalazi se na najsunčanijem dijelu Njemačke, na otoku Usedom. Idilično ljetovalište Karlshagen na Baltičkom moru na sjeveru otoka razvilo se iz izvorne ribarske kolonije u prekrasno odredište za odmor. Ovdje imate Baltičko more točno ispred vlastitog stana bez gnjavaže velikih hotela ili privatnih vila. Do plaže koja je široka do 70 m dijeli svega nekoliko koraka. Stoga se bez problema možete osvježavajuće, prvo okupati u Baltičkom moru prije doručka, čak iu kućnom ogrtaču. U ovo doba gotovo imate plažu samo za sebe. Kome u podne bude prevruće. za 3 minute se vraća u stan i može u miru skuhati kavu i uživati na balkonu.

Na kilometarskoj plaži nalaze se brojne ležaljke za opuštanje. Budući da je voda vrlo plitka, čak i najmlađi gosti mogu kopati i brčkati se po vodi.

Naravno, ovdje možete vježbati mnoge sportove na plaži. Javna mreža za odbojku dostupna je izravno na ulazu na plažu, a zadnjih 20 m ispred ruba vode obično je besplatno za nogomet, badminton, boćanje, graditelje dvoraca na plaži, itd. Često se na plaži nalazi i veliki tobogan. plaža u sezoni.

Volite li još aktivnije i na vrijeme rezervirate apartman, možete sudjelovati i na najvećem svjetskom turniru u odbojci na pijesku (obično krajem srpnja). Rekreativci i natjecatelji natječu se istovremeno na gotovo 100 terena. Čak i kao gledatelj to je jedinstveno iskustvo i svi su oduševljeni najkasnije na večernjoj zabavi na plaži uz vatromet.

Zbog čvrstog i ravnog pješčanog područja neposredno uz rub vode, ovdje možete i trčati. Ranoranioci su nagrađeni prekrasnim izlascima sunca i opuštajućim šumom valova. Svakodnevni stres brzo se rasprši.



Ako želite promjenu od dubokog opuštanja na plaži, sjeverni dio otoka nudi puno raznolikosti. Brojne biciklističke staze pozivaju vas da istražite okolicu, ali i zaleđe te područje Boddena. Ako ne želite ponijeti vlastite bicikle, možete pronaći bicikle svih vrsta, uključujući prikolice, od lokalnih tvrtki za iznajmljivanje. Planinari će se isplatiti na plaži, kao iu brojnim obalnim šumama i krajolicima nasipa u blizini Peene. Sa svježim Baltičkim morem i šumskim zrakom, ne samo alergičari mogu disati duboko i duboko.



Svatko tko voli nešto raditi zajedno pronaći će nešto u bogatoj ponudi uprave toplica.

Lokalni turistički vodiči nude brojne tematske šetnje i istraživanja (lov na jantar, zračna luka Peenemünde, nordijsko hodanje, lov na gljive, čitanje u kući za goste itd.) U neposrednoj blizini apartmana nalazi se i centar za zaštitu prirode s brojnim izlošcima na lokalne flore i faune.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta prema važećim propisima.



Dolazak: od 16 do 19 sati

Polazak: 7-10 h

Ovisno o raspoloživosti, moguć je rani dolazak (od 13 sati) ili kasni odlazak (do 13 sati) uz nadoplatu od 30,00 € svaki.



Paketi posteljine mogu se unajmiti izravno od upravitelja objekta:

Posteljina 12,00 €

2 ručnika 10,00 €



Cijene se mogu promijeniti dok se ne izvrši obvezujuća rezervacija.

Uvijek koristite kalkulator cijena kako biste dobili konačne cijene! Pojedinačne cijene vrijede samo za točnu raščlambu.

Uvjeti poništenja:

  • Stornokosten gemäß vertraglicher Vereinbarung - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises, mindestens jedoch 50,00 € - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises ansonsten (später als 21 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises. Wir empfehlen den Abschluss einer privaten Reiserücktrittversicherung

ostale informacije:

Naravno, možete brzo doći do carskih kupki ili središta otoka sa Streckelbergom i impresivnim liticama s vlakom kupelji Usedom.

Ima puno toga za otkriti na Usedomu. Vidjet ćete da jedan odmor za to nije dovoljan, zato imamo brojne stalne goste u našim objektima za odmor u Karlshagenu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.12.2023


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,0 od 5
3.5 Oprema
3.5 Cijena/učin
4.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2019

Michael B. iz/od 59174 Kamen

4,0
3.5 3.5 4 5

Tolle Lage zum Strand

Es war nicht alles Gold was glänzt aber wir haben uns trotzdem sofort wohl gefühlt. Allerdings waren für unseren Geschmack die Matratzen zu hart.
Wir würden die Wohnung auf jeden Fall nochmal buchen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospodin R. Erdmann

gospodin R. Erdmann

Super je što ste svratili, htjeli bismo vam se ukratko predstaviti: Godinama smo i sami imali problem pronaći veću i dobro opremljenu kuću za odmor za našu obitelj s 2 djece. Ovo bi konačno trebalo završiti i nakon duge potrage pronašli smo stan iz snova u rezidenciji Karlshagen dunes. Budući da se stan ne može u potpunosti zauzeti čak i ako ima puno prijatelja, željeli bismo ga iznajmiti vama. Budući da je zrak na Baltičkom moru tako nevjerojatno čist, želimo da takav ostane iu stanu i stoga ga iznajmljujemo samo nepušačima. Nažalost, zbog problema s alergijama ne možemo prihvatiti kućne ljubimce. Molimo za razumijevanje. Želimo da naši gosti s odmora dođu kući zadovoljni i puni energije. Recite nam što ste propustili tijekom boravka u apartmanu ili što bi se moglo učiniti bolje. Pokušat ćemo implementirati sve prijedloge.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 117229

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 6 godina

URL: https://www.resido.hr/117229.htm


«Dünennest - Dünenresidenz Usedom» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 25.04 do 26.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina