Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Strandschätzchen

Binz, otok Ruegen, Mecklenburg-Zapadno Pomeranije

maks.  2   Gosta/Gostiju
58m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
58m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 15.05 do 23.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

19 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 15.05 do 23.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

19 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Dragi gosti, želimo vam predstaviti naš apartman za odmor "Beach Sweetie".
Idealan je za samce ili parove. To je miran 2 sobni stan u prizemlju sa velikom natkrivenom terasom. Sve u prizemlju, stoga pogodno i za generaciju 60+. Stan ima ugodan kvadratni oblik i prozore na dvije strane.

Središnji dio stana je dnevni boravak koji djeluje ugodno svijetlo i domaće s 3 prozora i ostakljenim dvokrilnim dvorišnim vratima. Dnevni boravak ima ugodnu blagovaonicu s 4 stolice, udoban kauč s puno jastuka, fotelju, stolić, 2 komode i tehničku "opremu za zabavu" TV, glazbeni sustav uključujući DVD, fiksni telefon i modem (W-LAN je besplatan). Potpuno opremljena kuhinja (perilica posuđa, pećnica i staklokeramička ploča za kuhanje, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna pećnica, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu) sa šankom i 2 barska stolca integrirana je u dnevni boravak i nudi sve što vam je potrebno za samostalno pripremanje hrane.

Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu od cca 14 m2 okrenutu prema istoku. Možete doručkovati na suncu na terasi do podneva. Terasa nudi puno privatnosti, jer je na osami (nemate susjeda ni desno ni lijevo). S terase možete ući u zelene površine dune parka i koristiti travnjak s desne strane za sunčanje u poslijepodnevnim satima. Komarnici su postavljeni na velika dvorišna vrata iu spavaćoj sobi.

Spavaća soba je dobre veličine i ima dva prozora koji osiguravaju dovoljno svježeg zraka. Kreveti su opremljeni duplim madracima i imaju dobru udobnost pri ležanju (više čvrsti nego mekani), tako da se ni ovdje ne moraju mučiti križobolje. Zavjese za zamračivanje i komarnici također osiguravaju miran san.

Kupaonica je opremljena talijanskim granitnim pločicama, velikim zrcalnim površinama i staklenom tuš kabinom. Na raspolaganju su zidno sušilo za kosu, kupaonski stolac i kozmetičko ogledalo.

Iz kupaonice (također iz hodnika) dolazi se do praktične odvojene "svlačionice" u koju možete jednostavno spremiti odjeću, kofere i osobne stvari. Za vaše dragocjenosti na raspolaganju vam je elektronički sef kako ništa ne bi stajalo na putu bezbrižnom danu na plaži. U ovoj se prostoriji također nalaze usisavači, metle itd., presvlake za stolice za terasu, stalak za prtljagu i stalak za sušenje.
Svaki prozor u stanu ima falte.

Sve u svemu, stan je vrlo praktično podijeljen i opremljen. Tlocrt možete pronaći na slikama stana.

Stanu pripada podzemno parkirno mjesto koje Vam je besplatno na raspolaganju. Maksimalna visina ulaza u podzemno parkiralište je 2 metra.

Sam park dina svojim gostima nudi svu udobnost. U zgradi recepcije pronaći ćete pekaru Peters i mali restoran za doručak koji nudi bogati švedski stol za doručak.
U prekrasnom zelenom prostoru na raspolaganju je prostor za roštilj, stol za stolni tenis i šah.
Stajališta za Jagdschlossexpress i Binzer Bäderbahn nalaze se točno ispred zgrade recepcije.

Radujemo se vašem upitu.
Vaša obitelj Mueller

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.02 km

0.02 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 161 km Rostock Airport

161 km

Kolodvor 1 km Binz

1 km

Izlaz s autoceste 70 km A20 Stralsund

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Dune Park Binz nalazi se na fantastičnoj lokaciji, zaštićen od vjetra iza tipičnih baltičkih borova, samo oko 150 m od šetnice i fine pješčane plaže bez kamenja, na jednom od najljepših dijelova plaže u više od 5 km dug zaljev Binz. Dune Park Binz impresionira svojom velikom zelenom površinom nalik na park i bez automobila i kućama izgrađenim u tipičnom kupališnom stilu ugrađenim u nju. Smješteni na periferiji Binza (grubo rečeno između središta Binza i Prore), nalazite se izvan vreve i vreve središta Binza, a opet dovoljno blizu da možete iskoristiti prednosti Binza.
Naš apartman nalazi se točno nasuprot termi Binz i stoga je idealan za svakoga tko želi uživati u tretmanima i blagodatima termi Binz. Izravna lokacija do plaže također je idealna. Apartman je na strani plaže u parku dina i točno nasuprot prilaza plaži. Pješačka staza do šetnice i prekrasne plaže Baltičkog mora je oko 150-200 metara (oko 2-3 minute hoda).
Za sve ljubitelje nudista ističemo da naš pristup plaži vodi direktno do dijela nudističke plaže s lijeve strane.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Molimo platite boravišnu pristojbu na licu mjesta u Binz uredu OAR-a na adresi Wylichstraße 8.



Usluge uključene u cijenu:

Završno čišćenje

Naknada za rezervaciju OAR

Podzemno parkirno mjesto

WLAN u apartmanima

svu energiju i troškove zbrinjavanja otpada

zakonski PDV

Uvjeti poništenja:

  • Für die Stornierung gelten die in den AGB §6 beschriebenen Regelungen des OAR. `Stornierungsgebühren/Rücktritt vom Vertrag 6.1. Vertragsauflösungen können nur im gegenseitigen Einvernehmen beider Partner erfolgen. Im Falle Ihres Rücktrittes können wir pauschalierte Rücktrittsgebühren verlangen, bei denen wir ersparte Aufwendungen sowie eine soweit möglich anderweitige Belegung des Objektes berücksichtigt haben. Bei Rücktritt des Kunden gelten folgende Bedingungen: · Bei einem Rücktritt bis zum 61. Tag vor Belegungsbeginn 50,- Euro. · Bei einem Rücktritt vom 60. bis zum 35. Tag vor Belegungsbeginn 50% des Übernachtungspreises. · Bei einem Rücktritt vom 34. Tag bis zu Tag vor Belegungsbeginn 80% des Übernachtungspreises. · Bei Nichtanreise bzw. Stornierung nach Reisebeginn werden 90% des Übernachtungspreises fällig bzw. kann nicht zurückerstattet werden. 6.2. Gelingt es uns, dass Objekt bei einem Rücktritt ab dem 60.Tag vor Belegungsbeginn anderweitig zu belegen, so beträgt die Bearbeitungsgebühr 70,- EUR. 6.3. Ihnen wird die Möglichkeit gegeben, uns nachzuweisen, dass ein Schaden entweder gar nicht oder in geringerer Höhe entstanden ist.`

ostale informacije:

Kao vlasnik sklopili smo ugovor s Ostseeappartments Rügen (OAR) za vas kao gosta, tako da ste potpuno zbrinuti na odmoru.
Ostseeappartments Rügen, ured Binz
Wylichstrasse 8
18609 Odmaralište Binz na Baltičkom moru
Telefon: 038393 / 46 30

OAR vas dočekuje i brine o vama prilikom dolaska i tijekom vašeg odmora. Ovdje ćete dobiti ključ vašeg stana i čekovnu karticu za podzemno parkiralište i ovdje možete postaviti svoja pitanja i zahtjeve u bilo koje vrijeme.

Apartman je uglavnom dostupan od 16 sati na dan dolaska. Ako možete doći ranije, molimo nazovite OAR unaprijed. Ako očekujete dolazak nakon 18:00 sati, molimo da kontaktirate OAR na vrijeme.

Na dan odlaska molimo da svoj apartman napustite radi čistačice do 10:00 sati. Kasniji odlazak moguć je ovisno o raspoloživosti, ali se ne može jamčiti. Molimo dogovorite ovo s OAR-om na licu mjesta.

Kako neki gosti radije nose svoju posteljinu i ručnike, apartman ne dolazi standardno s posteljinom i ručnicima. Ako je potrebno, rezervirajte željeni paket za pranje rublja kod OAR-a.

Dodatne usluge OAR-a:
Paket 1: 1 x ogrtač, 1 x ručnik, 1 par wellness papuča (jednokratno 20 € po osobi)
Paket 2: 1 x kompletna posteljina, 2 x mala ručnika, 2 x velika ručnika, 1 x prostirka za kupanje, 1 x kuhinjska krpa (jednokratno 20 € po osobi)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.06.2023


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
5.0 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Mareen R. iz/od Lünen

4,6
5 5 4 5 4
Prikaži njemački

Lijep stan

Jedan vrlo lijepo uređen apartman koji ima sve što vam treba, kreveti su u redu, funkcionalno opremljena kuhinja s keramičkom pločom, hladnjakom i malim perilicom posuđa. Lijepa terasa.

Usluga od Dünenparka (međuspremanje) prvobitno je bila malo nedovoljna, ali nakon kontakta s vlasnikom sve je prošlo glatko... stoga, sjajan kontakt s vlasnikom.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj Müller:

Vielen Dank für die gute Bewertung und den super Kontakt. Wir freuen uns, dass Ihnen unser Strandschätzchen so gut gefallen hat.

kolovoz 2020

Sabine L. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

pravi dragulj plaže

I opet sam rezervirao plažu i nisam razočaran. Sve je i dalje vrlo njegovano i lijepo uređeno. Apartman je vrlo prostran za 2 osobe i šetnja u ormaru nudi sve što vam je potrebno. Kuhinja je opremljena sa svime što vam treba, a kupaonica je također velika i jako čista. Na svim prozorima se nalaze profesionalne mreže protiv komaraca, a na terasi stabilna protuprovalna vrata od komaraca. Centar grada je dostupan pješice, a šetnjom kroz mali šumski put možete biti u prekrasnom obalnom šetalištu za 3 minute. Odmor u Binzu ne ostavlja ništa zaželjeti i rado bih se opet vratio u ovaj sjajni apartman.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj Müller:

Herzlichen Dank für die gute Bewertung. Es ist großartig, das Sie wieder einen schönen Urlaub im Strandschätzchen verbracht haben. Wir freuen uns schon aufs nächste mal.

listopad 2019

Ralf und Sabine H. iz/od Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5

Top Ferienwohnung

Wir waren das erste mal auf Rügen und sind begeistert von der Wohnung sowie von Rügen.
Alle Angaben des Anbieters zur Wohnung stimmen überein.
Die Anlage ist ruhig gelegen aber trotzdem ist Binz ( Centrum ) gut zu erreichen.
Uns hat die Strecke am Strand zur Seebrücke am besten gefallen.

RÜGEN wir kommen wieder und werden auf jeden Fall wieder Quartier im " Strandschätzchen " suchen.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj Müller:

Vielen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns, das Ihnen Rügen und das Strandschätzchen gefallen hat. Kommen Sie uns gerne wieder besuchen und werden Sie Rügenfan.

kolovoz 2019

Daniel B. iz/od Dorf

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Die liebevoll eingerichtete Wohnung bietet den idealen Rahmen für einen wunderschönen Strandurlaub zu zweit. Wir kommen sicher wieder zurück.

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj Müller:

Ein herzliches Dankeschön für die positive Bewertung. Die Anreise aus der Schweiz ist schon sehr weit und daher freuen wir uns umso mehr, das Ihnen der Urlaub so gut gefallen hat.

srpanj 2018

Sabine L. iz/od 60488 Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Ein wahres Strandschätzchen

Ein wunderschönes, sehr gepflegtes und liebevoll eingerichtetes Appartement. Sehr sauber in zentraler Lage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen gerne wieder. Sehr zu empfehlen.

Preporučeno za: Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj Müller:

Vielen herzlichen Dank für die 5 Sterne Bewertung. Ja, bitte kommen Sie gerne wieder, wir freuen uns auf Ihren nächsten Urlaub im Strandschätzchen.

lipanj 2018

Susanne L. iz/od 40883 Ratingen

5,0
5 5 5 5

Urlaub gepflegt chillig

Wunderschön und liebevoll eingerichtete Wohnung. Das Equipment ist komplett vollständig und lässt einen komplett sorgenfrei Urlaub machen. Lage zum Strand ist perfekt. Werde das Strandschätzchen unbedingt weiter empfehlen.

Preporučeno za: Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj Müller:

Unsere erste Bewertung und gleich 5 Sterne. Vielen Dank dafür und das Sie uns weiterempfehlen. Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch im Strandschätzchen.


kontakt

obitelj Müller

obitelj Müller

Dragi gosti, Kao entuzijastični ljubitelji Rügena, drago nam je što ste zainteresirani za odmor na Rügenu. U Rügen idemo nekoliko puta godišnje i nikad nam nije dosadno. Naša ljubavnica na plaži idealna je za opuštajuće dane u dvoje u blizini plaže. Nadamo se da ćete uživati. Obitelj Mueller


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 118312

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 5 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/118312.htm


«Strandschätzchen» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 15.05 do 23.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina