Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Watervilla Deluxe na Veluwemeeru

Veluwemeer, Villaresort Harderworld, Harderwijk

maks.  6   Gosta/Gostiju
215m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
215m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

70 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

70 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Dizajn dizajera Jan des Bouvrie, vila se nalazi u prekrasnom vila "Harderworld" na Veluwemeeru. Na slikama možete vidjeti kako je ova vila namještena. Mi smo privatni stanodavac. Vila nudi puno prostora i raznolikosti. Na opremu i kvalitetu nije spremljena. Kroz prostranu predvorju s puno svjetla i zračnog prostora ulaziš u veliku dnevnu sobu. Od tamo imate prekrasan i širok pogled na krajolik i vodu. Otvorena kuhinja i kuhalište s indukcijskom pločom, hladnjakom, zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom i pećnicom vrlo je dobra i opremljena svim potrebnim kuhinjskim aparatima.
Otvaranje dvaju velikih kliznih vrata stvara blisku vezu između interijera i eksterijera. Kuća ima 3 spavaće sobe s TV-om i vlastitom kupaonicom. Jedna spavaća soba nalazi se u prizemlju, a druga na prvom katu. Prostrani hodnik vodi do dvije spavaće sobe. Glavna spavaća soba ima natkriveni balkon i dva velika klizna vrata koja omogućuju izravno gledanje u zelenu i vodu iz kreveta. Svi prozori i vrata imaju mrežu protiv komaraca i zavjese za potamniti. Dodatni vrhunac je, naravno, vrt dizajniran od strane vrt dizajner. Ima veliku terasu s dva sunčana tenda s velikim dnevnim boravkom, dodatnom blagovaonom na vodi gdje možete uživati ​​u hrani na večernjem suncu i raznim, malim sjedalima na raspolaganju. Vrt ima južnu izloženost i nudi cijeli dan sunca i raznovrsna drveća, tende, nadstrešnice i suncobrana također dovoljno hladovine. Na velikom, privatnom pristaništu neposredno iznad vode možete stvoriti vlastiti brod, baciti štap i, naravno, kupati se ili uživati ​​u sunčanju.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 50 km Amsterdam Schipol

50 km

Kolodvor 5 km Harderwijk

5 km

Izlaz s autoceste 3 km Harderwijk

3 km


Mjesto i položaj smještaja

Harrisworld ljetovalište se nalazi na jedinstvenoj lokaciji u blizini Harderwijk i Zeewolde u Flevopolderu. Veluwemeer se može doći brodom, biciklom, pješice ili autom u nekoliko minuta vodom i kopnom. Villa "Harderworld" iznimno je turističko mjesto koje se nalazi na otvorenim morima i nudi neusporediv mirno i zeleno okruženje. Golf-igralište s 18 rupa nalazi se na ulazu u naselje i do pješice se može doći iz vile za manje od 5 minuta. Golf teren s 18 rupa na razini je veliki izazov za početnike, kao i za iskusne igrače. Teren za golf također uključuje udobnu baru. Uz pješačke čizme ili biciklom možete predivno istražiti rezervat prirode i vodu bogate površine rubnih mora oko parka.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba:
po danu i osobi
Vikend rezervacija naplaćuje 50,00 eura

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Područje rubnih mora (NL 'Randmeren') ili Polderseen, bogato vodom, najveće je kontinuirano vodno putovanje u Nizozemskoj. Pojedinačna tijela vode čine jedinstvenu vezu između "novog" zemljišta dobivenog interpolacijom i "stare" zemlje Het Gooija, Eemlanda, Veluwa i IJsseldelta. Zauzeta marina i iznimno lijepi vezovi čine ugodan boravak. Pulsirajuća (povijesna) sela i gradovi s izvrsnim muzejima, znamenitostima i restoranima jamče raznoliku ponudu. Široke plaže, beskrajna prostranstva i idilična prirodna područja, prekrivena brojnim dobro označenim biciklističkim i pješačkim stazama, osiguravaju apsolutnu relaksaciju i uzbudljive praznike. Područje beskrajnih mogućnosti koje se još uvijek mogu smatrati insider tipom i da ćete se sigurno osjećati kao kod kuće u našoj vodenoj vili.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.7 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Gudrun J. iz/od Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apsolutna kuća iz snova!

Draga obitelji Runggaldier,
sad kad smo se vratili u svakodnevni život, ne želimo propustiti dati svoju recenziju.
Sjajni ste domaćini! Mogli smo uživati u opuštajućem vremenu u vašoj prekrasnoj kući za odmor. Hvala još jednom na dobrodošlici u obliku ukusne boce vina i grickalica.
Tijekom godina imali smo mnogo lijepih kuća za odmor, ali vaša je šlag na torti! Ovdje ništa ne nedostaje. Kuća je vrlo ukusno uređena i namještena prema visokim standardima. Sve je promišljeno do posljednjeg detalja, a oprema ne ostavlja ništa nepoželjnim. Lokacija je prekrasna. Osjećali smo se vrlo ugodno i potpuno smo zadovoljni. Vrijeme je nekoliko dana bilo ponešto, ali posjeti šarmantnim okolnim gradovima, dupinariju i svijetu orhideja to su više nego nadoknadili. Ako smo imali bilo kakvih pitanja, kontakt s vama je uvijek bio gladak i uspješan. To također svjedoči o kvaliteti vašeg domaćina.
Volimo se prisjećati lijepih dana i rado bismo se vratili.

Lijepi pozdrav i svako dobro
Gudrun John i obitelj

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Michael B. iz/od Bad Honnef

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mali raj na jezeru Veluwe

Draga obitelji Runggaldier,
zbog korone smo ovdje proveli odmor umjesto u planiranoj Grčkoj. I bio je sretan slučaj da smo završili u ovoj prekrasnoj kući. Kuća je vrlo prostrana, ukusno uređena i nalazi se na prekrasnoj lokaciji izravno uz malu kanal i s pogledom na šumu. Ništa ne nedostaje, čak je tu i kanu, stand up paddle-board i dva vrlo dobra bicikla. Kao gost, smijete koristiti sve. Čamac, koji se može iznajmiti u blizini luke, može se privezati na vlastitom molu u vrtu.
Osjećali smo se potpuno ugodno u ovoj predivnoj kući tijekom tjedna. Hvala vam i na ukusnom vinu i grickalicama dobrodošlice. Doručkati ujutro na terasi uz kanal, promatrati prolazne patke i uživati u suncu, bolji početak dana teško da postoji. A sjediti navečer na molu i popiti "Sundowner" je savršen završetak nakon uzbudljivih dana izletima u lijepu okolicu.
Ovdje se osjećate ugodno u svakom pogledu i ništa ne nedostaje. Kuća je iznimno ukusno uređena s puno ljubavi prema detaljima. Čak i vrt je lijepo uređen. Dodaje se i vrlo lijepi kontakt s vlasnicima, koji su uvijek odmah odgovarali na svako pitanje.
Osim toga, okolica nudi mnogo mogućnosti za rekreaciju, lijepa grada (Harderwijk, Elburg, Kampen), vodene sportove i prekrasne krajolike za bicikliranje.
Sigurno ćemo se vratiti i sada se već radujemo da provedemo još nekoliko dana u Villi Watervilla.
Hvala vam na prekrasnim danima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2019

Daniel Z. iz/od Essen

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Luksuzno i mirno

Draga obitelji Runggaldier,

proveli smo vrlo lijep odmor u vašoj kući. Oprema i veličina kuće su nam pružili puno radosti.
Kuća izgleda još bolje nego na fotografijama u ponudi. Također smo mogli koristiti vrt i terasu, jer smo imali djelomično sunčane periode.

Inače, za ljubitelje šume i prirode postoji lijepo okruženje neposredno dostupno. Zeewolde i Harderwijk lako se mogu dostići biciklom.

Hvala vam na predivnom vremenu i vidimo se uskoro.

Srdačan pozdrav,
Obitelj Zbiera

Preporučeno za: Obitelji s djecom

studeni 2018

Alice & Stephy iz/od 44575/ Castrop-Rauxel

5,0
5 5 5 5

Schöner Kurztrip

Sehr schönes Haus mit allem was das Herz begehrt.
Schönes kleines holländisches Dorf und auch Amsterdam ist als Tagestrip super mit der Bahn zu erreichen.

listopad 2018

Angelina S. iz/od 45277 Essen

4,8
5 5 5 4
Prikaži njemački

Kuća iz snova s odličnim uređenjem

Kuća izgleda čak bolje nego na slikama. Odmah smo se osjećali ugodno i zaista ništa nije nedostajalo. Oprema je vrlo dobra, moderna i pažljivo osmišljena do najsitnijih detalja. Pošto se sve smije koristiti (npr. bicikli, čamac, roštilj), zaista samo trebate ponijeti svoje osobne stvari. Čak i mreža za ograđivanje od kanala je prisutna, tako da i mala djeca mogu sigurno igrati u vrtu. Čistoća u cijeloj kući je izvrsna, a kontakt s vlasnikom je bio 1+ s naglaskom. Villenpark je lijepo uređen i miran. Jedini nedostatak je da morate automobilom doći do najbliže trgovine, restorana, grada. Međutim, okolina je sjajna za šetanje ili bicikliranje. Preporučujemo posjet Delfinariju i Hansu i Griti. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2018

Hilda iz/od 44623

5,0
5 5 5 5

Exklusive Ferienvilla! Top!

Traumhafte Villa mit den verschiedensten Möglichkeiten für Unternehmungen!
Durch die vorhandenen Fahrräder, die wirklich top sind, kann man alles schnell erreichen.
Die Einrichtung ist bis ins kleinste Detail geschmackvoll und stimmig und das in jedem Raum!
Ein tolles Ambiente!
Man fühlt sich sofort sehr wohl!
Wir haben noch nie erlebt, daß es wirklich an nichts fehlt!
Der Garten ist top gepflegt, die Aussicht ist toll und man kann jederzeit zur Abkühlung in den Kanal springen.
Unsere Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern absolut übertroffen!
Wir werden sicher wieder buchen!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2018

Valerie B. iz/od 59237

5,0
5 5 5 5

Wundervolle Wasservilla „ein Traum“

Wir haben ganz kurzfristig eine Unterkunft in Holland gesucht und sind überwältigt worden von dieser tollen Villa. Im Garten befand sich ein Anleger für Boote, unsere Kinder hatten in den vorhandenen Schlauchboot viel Spaß und sind morgens erstmal gepaddelt. Im dem Kanal kann man auch sehr gut Fischen oder sich kurz abkühlen.
Das Haus ist sehr hochwertig, modern und hell eingerichtet. Wir haben nichts vermisst! Einfach ein Traum zum Entspannen! Ein Golfplatz liegt ganz in der Nähe wo jedermann willkommen ist , Fahrräder sind auch vorhanden und in ca. 30 Minuten Entfernung ist ein Outlet Shopping Center.
Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

gospođa K. Runggaldier

gospođa K. Runggaldier

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor bez zapreka

Broj objekta: 120087

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/120087.htm


«Watervilla Deluxe na Veluwemeeru» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina